Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(mirėja @ 2005 07 27, 13:29)
Dar vieną klausimėlį turiu...
Ar VK atsižvelgia į anksčiau darytus tyrimus, ar daro viską naujai? Peržiūrėjau jų "pirminių tyrimų" sąrašą, tai nemažai jau buvau darius. Galėčiau "nukniaukt" kortelę iš poliklinikos... O tai kainos "jeginės"...

Manau jei tyrimų atsakymus turėsi su savimi, daugumos nereikės kartoti.

Ir nesidaryk savarankiškai jokių "pirminių tyrimų", gydytoja pasakys kas tikrai reikalinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mia: 27 liepos 2005 - 13:46
Aš irgi galvoju nukniaut kortelę, kad gydytoja galėtų žinoti kas man yra ką rašė gydytoja. Nes šiaip jei tyrimai daryti jau virš mėtų, tai reiks kartoti, nes kitaip tikrai kainuos nemažai. O del hormonų tyrimų, tai klausiau kokie reikalingi tirti del nevaisingumo.
Atsakyti
Aš ne savarankiškai, tesiog per tiek metų prisikaupė... Prieš operaciją reikėjo darytis, udegimų priežastės ieškojo...
Ačiū tau Mia už greitus atsakymus. Neisivaizduoji kiek man tai reiškia. Tikrai sunkios dienos: ir su vyrų santykius aiškinosi, ir pačiai tai gražiai į priekį sudėlioti planai griuva, ir pinigų reikia ieškot... Nepažistu tavęs, bet kai įeinu ir pamatau,kad tu kažkur čia skaitinėji, net ramiau kažkaip pasidaro. Su tavo ir kitų pagalba per keletą dienų sužinojau daugiau nei per visą gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2005 07 27, 14:02)
Nepažistu tavęs, bet kai įeinu ir pamatau,kad tu kažkur čia skaitinėji, net ramiau kažkaip pasidaro. Su tavo ir kitų pagalba per keletą dienų sužinojau daugiau nei per visą gyvenimą.

Kažkaip netikėtai gavau labai malonių žodžių blush2.gif.

Pasiskaitinėk kitas temas, irgi labai daug sužinosi, ir pamatysi kokios geranoriškos čia mergaitės. O dar labai gerai ateiti į susitikimą - pamatysi kaip smagu pabendraut su likimo draugėm drinks_cheers.gif.

Dėl kortelės, tai jei turi galimybę - būtinai nukniauk, sutaupysi pinigėlių.
Atsakyti
Kai praeis pirmas šokas ir pradėsiu rimtai tirtis ir gydytis [dabar geriu eilinius antibiotikus dėl eilinio uždegimo...prie +20vandens ežere išsimaudžiau] butinai reikes prisijungt, ypač jei ir toliau niekam nesakysiu. Vienai tikrai neištvert. Labai ačiū už pakvietimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2005 07 27, 15:32)
Kai praeis pirmas šokas ir pradėsiu rimtai tirtis ir gydytis [dabar geriu eilinius antibiotikus dėl eilinio uždegimo...prie +20vandens ežere išsimaudžiau] butinai reikes prisijungt, ypač jei ir toliau niekam nesakysiu. Vienai tikrai neištvert. Labai ačiū už pakvietimą 4u.gif

Jei kalbi apie šlapimo pūslės uždegimą, tai man pastoviai būdavo kelis metus, kol nenustatė ureaplazmozės ir paskyrė stiprius antibiotikus. Po jų nebesikartojo daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 07 27, 17:13)
Jei kalbi apie šlapimo pūslės uždegimą, tai man pastoviai būdavo kelis metus, kol nenustatė ureaplazmozės ir paskyrė stiprius antibiotikus. Po jų nebesikartojo daugiau.

O mane 4 metus bande gydyti antibiotikais!!!
Po to nustate Candida, kuris nuo antibiotiku kaip tik papildomai suaktyveja...
Padare operecija - ir viskas OK.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 07 27, 15:13)

Aga, o kokie tai vaistai? Man dažnai būna pūslės uždegimas cry.gif
Atsakyti
Merginos, jei nepaslaptis, o kur vyksta tie susitikimai ir kaip jus susitariat, ar priimat ten naujokes. Ačiu.
Atsakyti
Candida, tai kaip suprantu pati paprasčiausia pienligė. Ar ne? Ji atsiranda dažnai po antibiotikų vartojimo, jei negeri kokių bakterijų ar jogurto kapsulių. Man po ureaplazmozės gydymo stipriais antibiotikais atsirado pienilgė, nes nieks neperspėjo apie jokius papildus...
Atsakyti
QUOTE(Ingutė @ 2005 07 27, 16:30)
Merginos, jei nepaslaptis, o kur vyksta tie susitikimai ir kaip jus susitariat, ar priimat ten naujokes. Ačiu.

Yra specialios temos net mūsų skyrelyje - kauniečių susitikimai, vilniečių. Mielai laukiam visų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2005 07 27, 16:27)
Aga, o kokie tai vaistai? Man dažnai būna pūslės uždegimas cry.gif

Man ten urologas išrašė. Bet kaip pasakiau savo gydytojai ginekologei kokiais gydė, tai ji apako, sakė dabar ureaplazmozės išvis nebegydo. O man vaistai kainavo su tyrimu apie 500 Lt. blink.gif blink.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti