Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

O tai mes kaimynės biggrin.gif
Nu gal ir aš ten suksiu... Jei ne brangiausia tai tikrai apsimoka. Labai jau daug gero apie šitą kliniką kalba. Neseniai ten pastojo mano pažistama kuri apie 10 metų negalėjo.
Man charakteris svarbu, man nevisai gerai su nervais. Nuo mažiausio skausmo apsiverkiu, ir pan. Reikia kad mokėtų mane nuramint, jei pasitikiu tai labai daug iškest galiu, o jei nelabai tai cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2005 07 26, 14:21)
O tai mes kaimynės biggrin.gif
Man charakteris svarbu, man nevisai gerai su nervais. Nuo mažiausio skausmo apsiverkiu, ir pan. Reikia kad mokėtų mane nuramint, jei pasitikiu tai labai daug iškest galiu, o jei nelabai tai  cry.gif  cry.gif

Nu neklausyk tu manęs, spręsk pati, eik ten kur labiau pačiai intuicija liepia biggrin.gif . Girdėjau mergaites kalbant kad iš VK gydytoja Visockienė labai miela . Gal kas pataisys jei klystu g.gif
Atsakyti
Meškauskienė dar labai meili.
Atsakyti
QUOTE(Kolibriukė @ 2005 07 26, 11:54)
Oi Aga, baik. Nėra tokio santykio TTH/SHBG. TTH - skydliaukės hormonas, o SHBG - man atrodo kažkoks androgenų derivatas. Vietoj TTH turėtų berods testosteronas galbūt būti. Kas čia per vėjai su Tavim darosi? smile.gif

doh.gif doh.gif Tikrai, kad vėjus rašau tongue.gif tongue.gif Man mama medikė vis liepia papasakot ką gydytoja sakė, tai kaip pripasakoju vėjų doh.gif doh.gif doh.gif
Tai va, santykis T/SHBG - 1,49*100/27,3=5.4578, o turėtų būti iki 4.5 tongue.gif
Dabar tikiuos nebenusikalbėjau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kokia ten intuicija... Tesiog kiekvieną dieną praeinu PRO tas duris, o iki penktadienio net neįtariau kad teks Į jas įeiti. Man dar šokas nevisai praejo. Gerai kad atostogos ir galiu ramiai rinkti informaciją ir viską apsvarstyti.
Sunkiasnias temas mes su vyru aptariam raštu, kad iš įkarščio ko neprišnekėt. Tai jis man parašė "dėl vaiku TU turi apsispręsti, ir aš gerbsiu tavo apsisprendimą ar jų bus ar ne" Rankos, taip sakant atrištos, tačiau ir visa atsakomybė-man. Jau buvo atvejų kai vėliau jis sakė: "tai buvo tavo sprendimas, tu taip norėjai, mano nuomonė buvo kitokia". Va ir suprask tos vyrus.
Tavo nuomonė man tikrai svarbi, nes mažiau už mane žinot tesipg neimanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2005 07 26, 14:48)
Kokia ten intuicija... Tesiog kiekvieną dieną praeinu PRO tas duris, o iki penktadienio net neįtariau kad teks Į jas įeiti. Man dar šokas nevisai praejo. Gerai kad atostogos ir galiu ramiai rinkti informaciją ir viską apsvarstyti.
Sunkiasnias temas mes su vyru aptariam raštu, kad iš įkarščio ko neprišnekėt. Tai jis man parašė "dėl vaiku TU turi apsispręsti, ir aš gerbsiu tavo apsisprendimą ar jų bus ar ne" Rankos, taip sakant atrištos, tačiau ir visa atsakomybė-man. Jau buvo atvejų kai vėliau jis sakė: "tai buvo tavo sprendimas, tu taip norėjai, mano nuomonė buvo kitokia". Va ir suprask tos vyrus.

Laikykis, mirėja, nežinau kas geriau šeimos santykiams - ar kai viena pusė neypatingai trokšta vaikų, o kita trokšta bet negali jų turėti; ar kai abu trokšta vaikų, bet vienas negali jų susilaukti. Visiems sunku.

Jei tik neseniai sužinojai "diagnozes", žinoma kad sunku dar, gal luktelk, susidėliok mintis ir norus, o tada apsispręsk.
Atsakyti
Ačiū, pagavau. Tikrai gal man ir lengviau, tik aš, kvaiša, to nesupratau...
Atsakyti
Aš kiek skaitau ir kaip gydytoja pasakė, kad jeigu yra policistinės kiušidės, tai reikia reguliuoti menesinių ciklą, bet pas mane jis ir taip reguliarus, tik neįvyksta ovuliacija, tai dabar pati pradėjau pamažu tirtis hormonus.
Atsakyti
QUOTE(Ingutė @ 2005 07 27, 09:42)
tai reikia reguliuoti menesinių ciklą, bet pas mane jis ir taip reguliarus, tik neįvyksta ovuliacija, tai dabar pati pradėjau pamažu tirtis hormonus.

Nea, ne ciklą reguliuoti, o jei nori pastoti - skatinti ovuliaciją, kas iš to reguliaraus ciklo jei jos nėra.
O kokius hormonus tirti tai gydytoja turėtų paskirti, pati gali ne tuos išsitirti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ryte @ 2005 07 26, 14:31)
Meškauskienė dar labai meili.

Sutinku drinks_cheers.gif Puiki miela gydytoja 4u.gif
Atsakyti
Kokius hormonus tirti išsiaiškinau su Union Clinic. Kažkodėl gydytojom atrodo, kad reikia ciklą reguliuoti, bet jis ir taip reguliarus tik, kad man ovuliacijos rimtais vaistais neskatina.
Atsakyti
Dar vieną klausimėlį turiu...
Ar VK atsižvelgia į anksčiau darytus tyrimus, ar daro viską naujai? Peržiūrėjau jų "pirminių tyrimų" sąrašą, tai nemažai jau buvau darius. Galėčiau "nukniaukt" kortelę iš poliklinikos... O tai kainos "jeginės"...
Ačiū...
Atsakyti