tikrai, Mia, smagu, ims ir naturaliai gausis:)
QUOTE(svajukė @ 2005 07 22, 10:20)
Mia, kaip smagu. tai turėsit su vyru savaitgalį intensyviai darbuotis
Jooo, reiks porą dienelių visai iš lovos nelipt . Gerai kad su savaitgaliu sutampa.
Aš tik pergyvenu kad o gal ten cista, nors niekada jų neturėjau. Kaži, ar labai skiriasi cistos ir folikulo vaizdas
QUOTE(Mia @ 2005 07 22, 11:25)
Jooo, reiks porą dienelių visai iš lovos nelipt . Gerai kad su savaitgaliu sutampa.
Aš tik pergyvenu kad o gal ten cista, nors niekada jų neturėjau. Kaži, ar labai skiriasi cistos ir folikulo vaizdas
o tai kodėl iš karto apie blogiausią galvoji? na, aš manau, kad gal gydytojas matė, kas ten pas tave ir sugeba atskirti cistą nuo folikulo.
QUOTE(svajukė @ 2005 07 22, 10:28)
o tai kodėl iš karto apie blogiausią galvoji? na, aš manau, kad gal gydytojas matė, kas ten pas tave ir sugeba atskirti cistą nuo folikulo.
Ai, gydytoja lyg suabejojo, sako yra tikimybė kad gali būt cista, juo labiau po hiperstimuliacijos, bet tikriausiai folikulas. Tai aš ir galvoju, ką, jų vaizdas echoskope toks pats?
As turejau cista bet pageriau antibiotiku ir jinai isniko.Nelabai didele buvo.Netgi tikrino ar nepiktybine.
QUOTE(Mia @ 2005 07 22, 10:15)
Šiandien buvau pas gydytoją pasižiūrėti gal auga kas nors pas mane be vaistų po hiperstimuliacijos.
16 ciklo diena, yra vienas folikulas 20-24 mm. Liepė iškart susileisti Pregnylį. Bet kažin ar ne per didelis jau jis
Bet šiaip smagu, policistukės, kartais ir šiaip auga mums folikulai
16 ciklo diena, yra vienas folikulas 20-24 mm. Liepė iškart susileisti Pregnylį. Bet kažin ar ne per didelis jau jis
gal ir nebloga naujiena bus kaip mum..neaugo neaugo...viena menesi bac ir yra
Beje, merginos, ačiū kad įkalbėjot negerti KT
Jo, Bonda, tau tai po gimdymo ir apie rimtas apsaugos priemones reiks pagalvot
QUOTE(Mia @ 2005 07 22, 11:25)
Beje, merginos, ačiū kad įkalbėjot negerti KT
va va - cia tai viai neaiskus variantas... gal vel bus bezabrazija, o gal viskas pasitaisys... kuom as ir tikiu
QUOTE(Mia @ 2005 07 22, 11:15)
Šiandien buvau pas gydytoją pasižiūrėti gal auga kas nors pas mane be vaistų po hiperstimuliacijos.
Na va kaip šaunu Mia . Kartais visai gerai ir stimuliuojančius vaistus panaudoti. Išjudina jie ten viską .
QUOTE(carramele @ 2005 07 22, 12:41)
Spėju, kad ir mani į savo mielą tarpą turėsit priimt
Echoskopu policistinis vaizdas matosi. Šį mėnesį hormonų tyrimus eisiu darytis galutiniam "užtvirtinimui".
Echoskopu policistinis vaizdas matosi. Šį mėnesį hormonų tyrimus eisiu darytis galutiniam "užtvirtinimui".
Ale nu tik baik pagal vaizdus diagnozę nusistatinėt. Pagal vaizdą tik įtarimas yra, o gal nepasitvirtins - kol kas tirkis, bet dar gal nepriimsim į savo būrį
Na, Mia, teks dabar aktyviai savaitgalį darbuotis