Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

tikrai, Mia, smagu, ims ir naturaliai gausis:)
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2005 07 22, 10:20)
Mia, kaip smagu.  thumbup.gif tai turėsit su vyru savaitgalį intensyviai darbuotis  biggrin.gif

Jooo, reiks porą dienelių visai iš lovos nelipt blush2.gif . Gerai kad su savaitgaliu sutampa.
Aš tik pergyvenu kad o gal ten cista, nors niekada jų neturėjau. Kaži, ar labai skiriasi cistos ir folikulo vaizdas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 07 22, 11:25)
Jooo, reiks porą dienelių visai iš lovos nelipt  blush2.gif . Gerai kad su savaitgaliu sutampa. 
  Aš tik pergyvenu kad o gal ten cista, nors niekada jų neturėjau. Kaži, ar labai skiriasi cistos ir folikulo vaizdas  g.gif

o tai kodėl iš karto apie blogiausią galvoji? doh.gif na, aš manau, kad gal gydytojas matė, kas ten pas tave ir sugeba atskirti cistą nuo folikulo. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2005 07 22, 10:28)
o tai kodėl iš karto apie blogiausią galvoji?  doh.gif na, aš manau, kad gal gydytojas matė, kas ten pas tave ir sugeba atskirti cistą nuo folikulo.  tongue.gif

Ai, gydytoja lyg suabejojo, sako yra tikimybė kad gali būt cista, juo labiau po hiperstimuliacijos, bet tikriausiai folikulas. Tai aš ir galvoju, ką, jų vaizdas echoskope toks pats?
Atsakyti
As turejau cista bet pageriau antibiotiku ir jinai isniko.Nelabai didele buvo.Netgi tikrino ar nepiktybine.
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 07 22, 10:15)
Šiandien buvau pas gydytoją pasižiūrėti gal auga kas nors pas mane be vaistų po hiperstimuliacijos.
16 ciklo diena, yra vienas folikulas 20-24 mm. Liepė iškart susileisti Pregnylį. Bet kažin ar ne per didelis jau jis  g.gif

Bet šiaip smagu, policistukės, kartais ir šiaip auga mums folikulai  smile.gif

gal ir nebloga naujiena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif bus kaip mum..neaugo neaugo...viena menesi bac ir yra nestuke.gif
Atsakyti
Beje, merginos, ačiū kad įkalbėjot negerti KT 4u.gif

Jo, Bonda, tau tai po gimdymo ir apie rimtas apsaugos priemones reiks pagalvot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 07 22, 11:25)
Beje, merginos, ačiū kad įkalbėjot negerti KT  4u.gif

Jo, Bonda, tau tai po gimdymo ir apie rimtas apsaugos priemones reiks pagalvot  tongue.gif

va va - cia tai viai neaiskus variantas... gal vel bus bezabrazija, o gal viskas pasitaisys... kuom as ir tikiu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 07 22, 11:15)
Šiandien buvau pas gydytoją pasižiūrėti gal auga kas nors pas mane be vaistų po hiperstimuliacijos.
16 ciklo diena, yra vienas folikulas 20-24 mm. Liepė iškart susileisti Pregnylį. Bet kažin ar ne per didelis jau jis  g.gif

Bet šiaip smagu, policistukės, kartais ir šiaip auga mums folikulai  smile.gif

Na va kaip šaunu Mia thumbup.gif . Kartais visai gerai ir stimuliuojančius vaistus panaudoti. Išjudina jie ten viską ax.gif .
Atsakyti
Spėju, kad ir mani į savo mielą tarpą turėsit priimt blush2.gif
Echoskopu policistinis vaizdas matosi. Šį mėnesį hormonų tyrimus eisiu darytis galutiniam "užtvirtinimui". doh.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2005 07 22, 12:41)
Spėju, kad ir mani į savo mielą tarpą turėsit priimt  blush2.gif
Echoskopu policistinis vaizdas matosi.  Šį mėnesį hormonų tyrimus eisiu darytis galutiniam "užtvirtinimui". doh.gif

Ale nu tik baik pagal vaizdus diagnozę nusistatinėt. Pagal vaizdą tik įtarimas yra, o gal nepasitvirtins - kol kas tirkis, bet dar gal nepriimsim į savo būrį tongue.gif

4u.gif
Atsakyti
Na, Mia, teks dabar aktyviai savaitgalį darbuotis smileysex.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti