Na del to santykio - tai tikrai garantuoju, kad dalinti reikia
tai[p taip, cia as apsizioplinau - tas SHBG pas mane ties zemutine riba buvo... , bet dar i remus tilpau
Merginos, tai tada pas mane normalus santykis LH ir FSH - 1.48....
Nieko nesuprantu , tai kodel man sake, kad kai pasidarysiu kiausintakiu nuotrauka ir jei jie praeinami - galima bus pradeti stimuliacija.
*****, jei tas santykis normalus ir kiausintakiai bus praeinami - nelabai noriu as tu vaistu pumpuotis.....
Einu siandien po pietu pas gydytoja - tai klausiu daugiau info...
Nieko nesuprantu , tai kodel man sake, kad kai pasidarysiu kiausintakiu nuotrauka ir jei jie praeinami - galima bus pradeti stimuliacija.
*****, jei tas santykis normalus ir kiausintakiai bus praeinami - nelabai noriu as tu vaistu pumpuotis.....
Einu siandien po pietu pas gydytoja - tai klausiu daugiau info...
O tai kaip tu pastoti nori, jei pas tave ovuliacija nevyksta. Tas santykis jau nieko nebepakeis, gydymo schema vistiek ta pati lieka
o jei nenori vaistų, tai belieka tik natūraliai
o jei nenori vaistų, tai belieka tik natūraliai
Paiduke, persikeliu čia dėl stimuliacijų pakalbėt
Ar tu geri metforminą?
Galvoju, gal jis man padeda augintis folikulus? Nors dabar tai sėdžiu ir netikiu kad net 4 turiu, nors K. parodė juos visu grazumu. o gal dar gali nunykt? Nu pamatysim.
Ar tu geri metforminą?
Galvoju, gal jis man padeda augintis folikulus? Nors dabar tai sėdžiu ir netikiu kad net 4 turiu, nors K. parodė juos visu grazumu. o gal dar gali nunykt? Nu pamatysim.
QUOTE(Mia @ 2005 06 17, 14:25)
Ar tu geri metforminą?
Ar tu geri metforminą?
metformino negeriu jau nuo pirmos IUI, o tu po kiek jo geri?
Labai gerai, kad 4, padidina šansų pastoti
pas mane praitą ciklą 7 buvo normalūs, bet dėja kažkas buvo negerai, ar spermiukai žuvo, ar prastos tos kiaušialąstės buvo, ar Dievulis nusprendė, kad dar nelaikas, nežinau...
Labai norėčiau, kad tau pasisektų
Tavo vietoje, aš visgi daryčiau IUI, juk vistiek sutrumpina tą kelią, aišku ir natūraliai dar pasidarbuoti nepakenks
Metformino geriu 1000 mg
IUI mano gi labai sunkiai vykdoma, ir tikėtina kad ta pati gydytoja vėl paleis kraujus. Jei darysiu, tai gal vėliau pas K. (???)
Paiduke, Dievulis matyt taip norėjo, viskas pas jus gerai buvo
IUI mano gi labai sunkiai vykdoma, ir tikėtina kad ta pati gydytoja vėl paleis kraujus. Jei darysiu, tai gal vėliau pas K. (???)
QUOTE(Mia @ 2005 06 17, 14:43)
Metformino geriu 1000 mg
IUI mano gi labai sunkiai vykdoma, ir tikėtina kad ta pati gydytoja vėl paleis kraujus. K. Jei darysiu, tai gal vėliau pas K. (???)
IUI mano gi labai sunkiai vykdoma, ir tikėtina kad ta pati gydytoja vėl paleis kraujus. K. Jei darysiu, tai gal vėliau pas K. (???)
Ir kodėl tas Dievulis mane kankina , jei žinočiau, kad kada gyvenime vistiek pavyks, tai turbūt netaip pergyvenčiau
Tai o jis nesisiūlė IUI daryti tau? Aš visgi pabandyčiau pas jį, pažiūrėčiau ar jis kaip ne naujokas, viską atliktų profesonaliau, galbūt viskas puiku būtų
aš tai net nejaučiau, kai man įvedinėjo kateterį su sperma
QUOTE(paiduke @ 2005 06 17, 13:49)
Ir kodėl tas Dievulis mane kankina , jei žinočiau, kad kada gyvenime vistiek pavyks, tai turbūt netaip pergyvenčiau
Tai o jis nesisiūlė IUI daryti tau? Aš visgi pabandyčiau pas jį, pažiūrėčiau ar jis kaip ne naujokas, viską atliktų profesonaliau, galbūt viskas puiku būtų
Aš galvoju taip pat kaip tu patari. Bet kadangi man stimuliacijoms užtenka 500 lt per ciklą, ir dar pats pasakė kad bandyt natūraliai, tai ir nesiveržiu inseminuotis . Pažaisim taip kelis ciklus, o vėliau - kodėl gi ir nepabandžius pas K. Jis ir pats sakė, kad pacientės ratu iš vieno gydytojo pas kitą vaikšto
O tu tai per IUI nieko nejautei, nes kaklelis normalus, o man dar ir skausmelis kaip dvi gimdos nuotraukas sudėjus buvo
QUOTE(Mia @ 2005 06 17, 13:25)
Ar tu geri metforminą?
Ar tu geri metforminą?
laikau kumstukus uz tas 4 bombikes
Šiandien buvau pas gydytoją pasižiūrėti gal auga kas nors pas mane be vaistų po hiperstimuliacijos.
16 ciklo diena, yra vienas folikulas 20-24 mm. Liepė iškart susileisti Pregnylį. Bet kažin ar ne per didelis jau jis
Bet šiaip smagu, policistukės, kartais ir šiaip auga mums folikulai
16 ciklo diena, yra vienas folikulas 20-24 mm. Liepė iškart susileisti Pregnylį. Bet kažin ar ne per didelis jau jis
QUOTE(Mia @ 2005 07 22, 11:15)
Šiandien buvau pas gydytoją pasižiūrėti gal auga kas nors pas mane be vaistų po hiperstimuliacijos.
Mia, kaip smagu. tai turėsit su vyru savaitgalį intensyviai darbuotis