Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

svajuke, o ar jau pradejai lankytis pas gydytoja, vartoji kokius nors vaistus jau (sorry, jei esu praleidus ka nors)?
Atsakyti
QUOTE(Saiko @ 2005 06 08, 09:59)
svajuke, o ar jau pradejai lankytis pas gydytoja, vartoji kokius nors vaistus jau (sorry, jei esu praleidus ka nors)?

penktadienį pas gydytoją. tada daug kas paaiškės. biggrin.gif
Atsakyti
Nu, Svajuke, tfu tfu tfu, sėkmės didelės 4u.gif

O maudimai tai man staiga dingo vakar blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 06 08, 10:04)
O maudimai tai man staiga dingo vakar  blink.gif

Tikiuosi, kad tai tik į gerą biggrin.gif . nes labai jau pradėjo trūkti naujų nestuke.gif mūsų skyrelyje. 4u.gif
Atsakyti
Mia, Svajuke - laikau kumscius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saiko @ 2005 06 08, 10:09)
Mia, Svajuke - laikau kumscius  4u.gif

dėkui. sėkmės visada labai reikia. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vicky @ 2005 06 08, 07:22)
Policistinės echoskopu nėra nustatomos. Bent jau patvirtinti reikia hormoninio tyrimo. Bėkit į laboratoriją ir darykitės LH, FSH tyrimus:))

Prieš kelis metus daryti tyrimai parodė FSH-20.1 LH-9.3 manau daug ką pasako. Bet gaila, kad tada aš nieko nesupratau. O penktadienį važiuojam darytis, nes ruošiamės IVF-ui.
Atsakyti
merginos - ir jusu tarpe uzklausiu, gal zinosite....
SHBG pamaciau, kad pas mane 2532, o norma yra 18-114.
LH -8.79, FSH-5.92.
Ka tas biesas SHGB negero daro?......
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2005 06 07, 20:50)
Ir dar, liečiant plaukuotumą ir spuogus, esant PKS, kuo būtų galima pareguliuot, kad bent sumažėtų, nes jau praradus viltį turėt nors kiek gražesnę odą. Pas odos gydytojus lankausi jau 16m. ir be rezultato
megalol.gif

man nuo spuogu tik KT padejo irgi Diane 35 ax.gif paskui planuojant leliu - vel jie uzpuole...ir geriant "metformina" sumazejo... o dabar nestuke.gif - vel tie spuogai... ir savrbiausia ypac ant nugaros, ko niekada nebudavo..niekada g.gif bet ko neiskentesi del mazo bambliuko... tongue.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 08 birželio 2005 - 12:22
Merginos, ar jums kurioms yra buves tiks didelis SHBG - 2532 ?
Atsakyti
Garneli, aš įtariu, kad niekas nežino kas tai yra užtai ir neatsako - aš tai tikrai nežinau schmoll.gif
Atsakyti
ir internete nerandu beveik jokios info apie tai...
kazkas tik bendrais bruozais parasyta...
Butinai klausiu gydytojo ir parasysiu viska, ka suzinosiu, gal kam pravers tokia info...
Atsakyti