svajuke, o ar jau pradejai lankytis pas gydytoja, vartoji kokius nors vaistus jau (sorry, jei esu praleidus ka nors)?
QUOTE(Saiko @ 2005 06 08, 09:59)
svajuke, o ar jau pradejai lankytis pas gydytoja, vartoji kokius nors vaistus jau (sorry, jei esu praleidus ka nors)?
penktadienį pas gydytoją. tada daug kas paaiškės.
Nu, Svajuke, tfu tfu tfu, sėkmės didelės
O maudimai tai man staiga dingo vakar
QUOTE(Mia @ 2005 06 08, 10:04)
Tikiuosi, kad tai tik į gerą . nes labai jau pradėjo trūkti naujų mūsų skyrelyje.
Mia, Svajuke - laikau kumscius
QUOTE(Saiko @ 2005 06 08, 10:09)
Mia, Svajuke - laikau kumscius
dėkui. sėkmės visada labai reikia.
QUOTE(vicky @ 2005 06 08, 07:22)
Policistinės echoskopu nėra nustatomos. Bent jau patvirtinti reikia hormoninio tyrimo. Bėkit į laboratoriją ir darykitės LH, FSH tyrimus:))
Prieš kelis metus daryti tyrimai parodė FSH-20.1 LH-9.3 manau daug ką pasako. Bet gaila, kad tada aš nieko nesupratau. O penktadienį važiuojam darytis, nes ruošiamės IVF-ui.
QUOTE(gandrė @ 2005 06 07, 20:50)
Ir dar, liečiant plaukuotumą ir spuogus, esant PKS, kuo būtų galima pareguliuot, kad bent sumažėtų, nes jau praradus viltį turėt nors kiek gražesnę odą. Pas odos gydytojus lankausi jau 16m. ir be rezultato
man nuo spuogu tik KT padejo irgi Diane 35 paskui planuojant leliu - vel jie uzpuole...ir geriant "metformina" sumazejo... o dabar - vel tie spuogai... ir savrbiausia ypac ant nugaros, ko niekada nebudavo..niekada bet ko neiskentesi del mazo bambliuko...