Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 08, 19:16)
smile.gif .As sitame skyrekyje  Liutukeee pavirtau  lotuliukas.gif .Jau tikiuosi geru rezultatu,bet nenoriu per visa SM skelbtis (kai ju turesiu) smile.gif -tai uztat ir persipavadinau.Prietaringa pasidariau  smile.gif.Rezultatus pranesiu tik Jums!Ryt vakare einu pas gydytoja.hcg jau rodo  nestuke.gif ,bet baisiai pilva ir kairi sona skauda-tai bijau dziaugtis.Tai tik mes su vyru zinom apie  nestuke.gif .Prasom garsiai neskelbti!  smile.gif  4u.gif

kaip uzkodavai savo nestuke.gif , kad vos supratau apie ka kalba eina bigsmile.gif
pasnibzdom sveikinu 4u.gif kaip sekesi pas gine? bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis. Na, va ir aš oficialiai jau tapau antifofolipidinukė unsure.gif Gersiu aspiriną, o paskui jei pasiseks, leisiuos vaistukus. nelabai aš dar viską suprantu. gal galit kas paaiškint
APC-R - neigiamas
ACLA G - teigiamas (23 GPC)
LA- neigiamas
Sakė, nelabai didelis nukrypimas, bet aš tų pavadinimų nežinau, o pagal raides nelabai ką suprantu g.gif Gal kas padėsit iššifruot ax.gif
Sauda, ar buvai šiandien? Jei taip, tai kada ir kur sėdėjai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 04 09, 20:24)
Labutis. Na, va ir aš oficialiai jau tapau antifofolipidinukė unsure.gif Gersiu aspiriną, o paskui jei pasiseks, leisiuos vaistukus. nelabai aš dar viską suprantu. gal galit kas paaiškint
APC-R - neigiamas
ACLA  G - teigiamas (23 GPC)
LA- neigiamas
Sakė, nelabai didelis nukrypimas, bet aš tų pavadinimų nežinau, o pagal raides nelabai ką suprantu g.gif  Gal kas padėsit iššifruot ax.gif

Na va, tai sveika prisijungus į mūsų burį 4u.gif
Dėl atsakymo gal pakomentuos mergaitės, kurios irgi gavo atsakymus tokiais trumpiniais, nes pas mane tai parašyti pilni žodžiai....
Pasiskaityk čia daugiau, bus lengviau viską suprast AFS

Kada planuoji "startuot"?
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 04 09, 20:52)
Na va, tai sveika prisijungus į mūsų burį  4u.gif
Dėl atsakymo gal pakomentuos mergaitės, kurios irgi gavo atsakymus tokiais trumpiniais, nes pas mane tai parašyti pilni žodžiai....
Pasiskaityk čia daugiau, bus lengviau viską suprast AFS

Kada planuoji "startuot"?

Ačiū. O startuot galvoju po mėnesio. A sakė, kad mėnesį prieš planuojant pagert aspiriną, o paskui paklausė, kada mm. pasakiau, kad ryt poryt, tai sako, šiandien pradėk gert, o po mm gali planuot g.gif kaip jūs manot? Ar užteks tiek laiko g.gif
O kokį aspiriną jūs geriat? Aš nusipirkau trombo ASS. Ar geras? Dar siūlė kažkokį su magniu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violita: 09 balandžio 2008 - 20:03
QUOTE(Diija @ 2008 04 09, 19:11)
clap.gif  clap.gif  clap.gif
Kaip sekės pas ginę?

QUOTE(Karvute @ 2008 04 09, 20:09)
kaip uzkodavai savo  nestuke.gif , kad vos supratau apie ka kalba eina bigsmile.gif
pasnibzdom sveikinu  4u.gif kaip sekesi pas gine? bigsmile.gif

Aciu,gerai!Labai bijojau,kad nebutu negimdinis nestumas,nes kairi sona ir siaip pilva vis skauda.Bet viskas gerai,puslyte gimdoje,5sav.Pagal mmm turetu 6sav.buti.O pagal mano O paskaiciavimus 5sav.3d. lotuliukas.gif .po geros savaites reiks vel pasirodyti,jau turetu plakti sirdute.
Tel.liepe gert dufastona,tai geriu vakarais po 10mg(jau beveik savaite),bet sake galiu ir nutraukt g.gif .Taip keista,visur skaiciau,kad pradejus negalima nutraukti iki 16sav. g.gif .Ka manot?Ar kuri geriat,geret?
O kada jums pamate plakancia sirdute?
Papildyta:
QUOTE(violita @ 2008 04 09, 21:01)
Ačiū. O startuot galvoju po mėnesio. A sakė, kad mėnesį prieš planuojant pagert aspiriną, o paskui paklausė, kada mm. pasakiau, kad ryt poryt, tai sako, šiandien pradėk gert, o po mm gali planuot g.gif  kaip jūs manot? Ar užteks tiek laiko g.gif
O kokį aspiriną jūs geriat? Aš nusipirkau trombo ASS. Ar geras? Dar siūlė kažkokį su magniu g.gif

As tai geriau aspirina(ta trombo)3men.iki pastojimo,tada bandem.Anksciau bandyt nesiryzau blush2.gif ,kazkaip bijojau,nes mano antikunai pries kardiolipinus virsija net 3kartus doh.gif
O vat tavo gal nedidelis nukrypimas g.gif ,kad leido iskart planuot nestuke.gif .
As tai kai pradejau gert aspirina-tai tik po kokiu poros menesiuku pradejau jaust,kad kraujukas skysteja(o gal tai tik mano vaizduote blush2.gif )-sumazejo migreniniai galvos skausmai,kraujas kazkoks sviesesnis pasidare,ypac per mmm.
Atsakyti
Ačiū. O startuot galvoju po mėnesio. A sakė, kad mėnesį prieš planuojant pagert aspiriną, o paskui paklausė, kada mm. pasakiau, kad ryt poryt, tai sako, šiandien pradėk gert, o po mm gali planuot g.gif  kaip jūs manot? Ar užteks tiek laiko g.gif

aspirinas pradeda veikti iskarto, kai ivyksta infarktas rekomenduojame sukramtyti tablere, dar greiciau prasiskiedzia. bandyk iskarto, jeigu butu tyrimai su dideliu nukripimu, but reikeje pora menesiu palaukti. sveikinu su gera pradzia 4u.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 09, 21:30)
Aciu,gerai!Labai bijojau,kad nebutu negimdinis nestumas,nes kairi sona ir siaip pilva vis skauda.Bet viskas gerai,puslyte gimdoje,5sav.Pagal mmm turetu 6sav.buti.O pagal mano O paskaiciavimus 5sav.3d.  lotuliukas.gif .po geros savaites reiks vel pasirodyti,jau turetu plakti sirdute.
Tel.liepe gert dufastona,tai geriu vakarais po 10mg(jau beveik savaite),bet sake galiu ir nutraukt g.gif .Taip keista,visur skaiciau,kad pradejus negalima nutraukti iki 16sav. g.gif .Ka manot?Ar kuri geriat,geret?

pirmiausiai sveikinu, oficialia nestuke.gif
tikrai gerk ta dufastona, blogiau nebus, o nutraukus gali kraujavima sukelti. as geriu po 2 tab ir gersiu iki 20 sav. jis lyg tai pabrango... taip kad kol placenta pati nesugebes gaminti progesterona, pagerk -blogiau nebus.
man sirdute pamate 6sav3d. wub.gif

oj kaip faina, kokiu geru naujienu turim assa.gif
Papildyta:

QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 09, 21:36)

As tai geriau aspirina(ta trombo)3men.iki pastojimo,tada bandem.Anksciau bandyt nesiryzau  blush2.gif ,kazkaip bijojau,nes mano antikunai pries kardiolipinus virsija net 3kartus  doh.gif
O vat tavo gal nedidelis nukrypimas  g.gif ,kad leido iskart planuot  nestuke.gif .
As tai kai pradejau gert aspirina-tai tik po kokiu poros menesiuku pradejau jaust,kad kraujukas skysteja(o gal tai tik mano vaizduote  :geda2: )-sumazejo migreniniai galvos skausmai,kraujas kazkoks sviesesnis pasidare,ypac per mmm.

tikrai ne vaizduote, pagereja tas kraujukas, man per mmm buvo kresuliai, galvojau po abrazijos, o po aspirino, kaip mergaites kraujukas per mmm buvo.
Atsakyti

Aš gėriau beveik 5mėn. Bet gavosi dėl to, kad vasara labai daug kelionių buvo ir dar nenorėjom "gamint" vaikelio, tai ir gavosi tas gerimas toks ilgas....
Trombo ASS ir aš geriu, ir turbūt dauguma nėštukių.

Aciu,gerai!Labai bijojau,kad nebutu negimdinis nestumas,nes kairi sona ir siaip pilva vis skauda.Bet viskas gerai,puslyte gimdoje,5sav.Pagal mmm turetu 6sav.buti.O pagal mano O paskaiciavimus 5sav.3d.  lotuliukas.gif .po geros savaites reiks vel pasirodyti,jau turetu plakti sirdute.
Tel.liepe gert dufastona,tai geriu vakarais po 10mg(jau beveik savaite),bet sake galiu ir nutraukt  g.gif .Taip keista,visur skaiciau,kad pradejus negalima nutraukti iki 16sav. g.gif .Ka manot?Ar kuri geriat,geret?

Sveikinu 4u.gif
Dabar lauksim naujienų po savaitėlės, tokiuosi bus viskas gerai wub.gif
Aš šį kartą jokio Duphastono negėriau... kodėl tu jį gersi? teplioja? mažai progesterono?
Man širdies veiklą pamatė 6sav. ir 2 d.
Atsakyti

As tai geriau aspirina(ta trombo)3men.iki pastojimo,tada bandem.Anksciau bandyt nesiryzau  blush2.gif ,kazkaip bijojau,nes mano antikunai pries kardiolipinus virsija net 3kartus  doh.gif
O vat tavo gal nedidelis nukrypimas  g.gif ,kad leido iskart planuot  nestuke.gif .
As tai kai pradejau gert aspirina-tai tik po kokiu poros menesiuku pradejau jaust,kad kraujukas skysteja(o gal tai tik mano vaizduote  blush2.gif )-sumazejo migreniniai galvos skausmai,kraujas kazkoks sviesesnis pasidare,ypac per mmm.

O kiek yra norma?
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 04 09, 21:48)
O kiek yra norma?

kaskart kitokia, ja isskaiciuoja bedarant tyrimukus, padaro neigiama kontrole, teigiama, tarp ju kazkoia isveda norma. kas virsija, tai teigiama. man viena kart norma buvo 0.400, kita karta 0.250. svarbu nedaug, daug ar net kelis kartus ta norma virsyta... mano truputi virsyta. geriu tik aspirina 100mg tromboass

Labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 04 09, 21:52)
kaskart kitokia, ja isskaiciuoja bedarant tyrimukus, padaro neigiama kontrole, teigiama, tarp ju kazkoia isveda norma. kas virsija, tai teigiama. man viena kart norma buvo 0.400, kita karta 0.250. svarbu nedaug, daug ar net kelis kartus ta norma virsyta... mano truputi virsyta. geriu tik aspirina 100mg tromboass

Labanaktukas 4u.gif

Tai kaip man sužinoti kiek ta norma viršyta g.gif Sakė, kad nelabai daug, bet įdomu sužinot kiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 04 09, 20:24)
APC-R - neigiamas
ACLA  G - teigiamas (23 GPC)
LA- neigiamas
Sakė, nelabai didelis nukrypimas, bet aš tų pavadinimų nežinau, o pagal raides nelabai ką suprantu g.gif  Gal kas padėsit iššifruot ax.gif

Sveikute 4u.gif Na aš ne per seniausia namolio tik grįžau,pusę Lietuvėlės aplankiusi doh.gif ax.gif Kaip suprantu tavo APC-R tai Leideno faktorius,LA -tai Lupus antioguliantus,tai lieka tik antikardiolipidiniai antikuniai ,tai jie tikriausiai taip ir pavadinti ACLA G,nors pas mane užrašyta antikardiolipidiniai IgG ,o jų norma turi būti <19,o pas tave 23,tai nedidelis nukrypimas rolleyes.gif
Gavosi,kad atvykau pas A prieš pirmą,tai tikriausiai ir nesimatėm ax.gif
Papildyta:
Tel.liepe gert dufastona,tai geriu vakarais po 10mg(jau beveik savaite),bet sake galiu ir nutraukt  g.gif .Taip keista,visur skaiciau,kad pradejus negalima nutraukti iki 16sav. g.gif .Ka manot?Ar kuri geriat,geret?
Papildyta:

As tai kai pradejau gert aspirina-tai tik po kokiu poros menesiuku pradejau jaust,kad kraujukas skysteja(o gal tai tik mano vaizduote  blush2.gif )-sumazejo migreniniai galvos skausmai,kraujas kazkoks sviesesnis pasidare,ypac per mmm.

Liutuke ,tyliai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 04 09, 22:41)
Sveikute  4u.gif Na aš ne per seniausia namolio tik grįžau,pusę Lietuvėlės aplankiusi  doh.gif  ax.gif Kaip suprantu tavo APC-R  tai Leideno faktorius,LA -tai Lupus antioguliantus,tai lieka tik antikardiolipidiniai antikuniai ,tai jie tikriausiai taip ir pavadinti ACLA G,nors pas mane užrašyta antikardiolipidiniai IgG ,o jų norma turi būti  <19,o pas tave 23,tai nedidelis nukrypimas   rolleyes.gif
Gavosi,kad atvykau pas A prieš pirmą,tai tikriausiai ir nesimatėm  ax.gif

Ačiū už paaiškinimą 4u.gif Pas mane prie ACLA dar parašyta IgG, tik pradžioj neiššifravau aš. Ačiū tau 4u.gif Gaila, kad nesusimatėm
O ką tau sakė gydytojas, kada leido planuot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violita: 09 balandžio 2008 - 21:49