QUOTE(violita @ 2008 04 09, 21:01)
Ačiū. O startuot galvoju po mėnesio. A sakė, kad mėnesį prieš planuojant pagert aspiriną, o paskui paklausė, kada mm. pasakiau, kad ryt poryt, tai sako, šiandien pradėk gert, o po mm gali planuot
kaip jūs manot? Ar užteks tiek laiko
O kokį aspiriną jūs geriat? Aš nusipirkau trombo ASS. Ar geras? Dar siūlė kažkokį su magniu
aspirinas pradeda veikti iskarto, kai ivyksta infarktas rekomenduojame sukramtyti tablere, dar greiciau prasiskiedzia. bandyk iskarto, jeigu butu tyrimai su dideliu nukripimu, but reikeje pora menesiu palaukti. sveikinu su gera pradzia
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 09, 21:30)
Aciu,gerai!Labai bijojau,kad nebutu negimdinis nestumas,nes kairi sona ir siaip pilva vis skauda.Bet viskas gerai,puslyte gimdoje,5sav.Pagal mmm turetu 6sav.buti.O pagal mano O paskaiciavimus 5sav.3d.
.po geros savaites reiks vel pasirodyti,jau turetu plakti sirdute.
Tel.liepe gert dufastona,tai geriu vakarais po 10mg(jau beveik savaite),bet sake galiu ir nutraukt .Taip keista,visur skaiciau,kad pradejus negalima nutraukti iki 16sav.
.Ka manot?Ar kuri geriat,geret?
O kada jums pamate plakancia sirdute?
pirmiausiai sveikinu, oficialia
tikrai gerk ta dufastona, blogiau nebus, o nutraukus gali kraujavima sukelti. as geriu po 2 tab ir gersiu iki 20 sav. jis lyg tai pabrango... taip kad kol placenta pati nesugebes gaminti progesterona, pagerk -blogiau nebus.
man sirdute pamate 6sav3d.
oj kaip faina, kokiu geru naujienu turim
Papildyta:
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 09, 21:36)
As tai geriau aspirina(ta trombo)3men.iki pastojimo,tada bandem.Anksciau bandyt nesiryzau
,kazkaip bijojau,nes mano antikunai pries kardiolipinus virsija net 3kartus
O vat tavo gal nedidelis nukrypimas
,kad leido iskart planuot
.
As tai kai pradejau gert aspirina-tai tik po kokiu poros menesiuku pradejau jaust,kad kraujukas skysteja(
o gal tai tik mano vaizduote :geda2: )-sumazejo migreniniai galvos skausmai,kraujas kazkoks sviesesnis pasidare,ypac per mmm.
tikrai ne vaizduote, pagereja tas kraujukas, man per mmm buvo kresuliai, galvojau po abrazijos, o po aspirino, kaip mergaites kraujukas per mmm buvo.