Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Diija @ 2008 04 08, 11:20)
Labukai  4u.gif
o mano nuotaika vėl š.... visą naktį vėl pilvą skaudėjo  unsure.gif MB glostė, masažavo, arbatėles darė.... užmigau paryčiais, bet ir atsikėliau su skaudančiu pilvu.... Dar sapnavau žiaurų sapna: kad pagimdžiau namie 1,1kg berniuką ir paskambinau greitąjai, klausiu ką daryt, o ji sako - išmesk į konteinerį  blink.gif  aš sakau gi jis gyvas - kvėpuoja.... toliau nebeprisimenu....

Žodžiu košmariški sapnai, košmariška ir savijauta  doh.gif
Spicy ir raasula, ką susidėjot į tašes gimdymui?

Spnai kosmariski kankina del to, kad pergyvni del savo savijautos...viskas bus thumbup.gif mano vyro sesuo su pirmu sunum nuo 5 men su praviru kakleliu ir gresianciu pragulejo, o pagimde 40 sav kaip ir pridera. Aisku rezimas jos buvo tikrai gulimas - iki tualeto, pavalgyti ir vel i lovyte.
As dar tik krausiuosiu, bet jau susideliojau i atskiras kruveles:
1. maiselis tai ko gali prireikti man gimdymui - naktiniai gimdymui, po gimdymo, chalatas, tapkes man ir vyrui, kojines, tinklines kelnaites, iklotai po gimdymo.
2 maiselis - ranksluosciai (1 didelis, kitas mazas), kosmetine su visom higienos ir kuno-veido prieziuros priemonemis, tepaliukas speneliams, vienkartines paklodytes mazesnes leliukui, pora dideliu man.
3 maiselis - leliuko reikmenys: kelias palutes, marliuku veidukui (nes daznai atsipila naujagimiai), pampersu paciu maziausiu poka, rybeliu paimsiu del visa pikta kokius 3-4 komplektelius.
Dar isidesiu visus savo indus (lekstute, sriubine lekste, puodeli, sauksta, sakute, sauksteli, peili).
Be to namie suruosiu (nes mano vyras nelabai savarankiskas ir nesusigaudys) - rubelius leliui, kad parsivezti is ligonines , kombinezona, vokeli ir rubus man - visai tai ka atvezti pasiimant mus is ligonines namuciu/.
Tikiuosi nieko nepamirsau irasyti, bet gali buti, kad ka ir praleidau is butino saraso mirksiukas.gif
Atsakyti
mano daiktukai i ligonine:
1.I gimdykla: tapkes, iklotai 3 tenna, ranksluostis, leliukui 2 kepurytes ir vilnones kojinytes.
2. I palata: naktiniai, tapkes, garmastano tepalas krutinei, kosmetine, tenna iklotai, leliukui dveji marskineliai su pirstinytem ant rankyciu, 3 sliaustukai, kepuryte, tutukai 2, pampersai, vystiklas, dregnos serveteles, tenna patiesaliukas.
3. Kaip vyras atvaziuos pasrsivezti padejau kombinzoniuka silta kepuryte ir pleda

mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raasula: 08 balandžio 2008 - 12:03
QUOTE(spicy @ 2008 04 08, 10:35)
Sveikos mergaiciukes 4u.gif

Sauda, laikykis, sekanti karta butinai leiskis vaisrukus ir pamatysi - viskas bus  thumbup.gif  As pati patyriau net 4 nesivystancius, nors pries tai pirmaji sunu isnesiojau ir pagimdziau be jokiu problemu. O ir issityrus, mano AFS tik kardiolipinais siek tiek virsija norma (labai menkai). Vaistukus visgi leidziuosi nuo sirdutes veiklos atsiradimo.
As siandien irgi perkopiu jau i 38-a savaitele ir jau laukiu nesulaukiu susitikimo su savo mazuliu...ka tik gavau zinute is drages, kad pagimde siandien ryte suneli thumbup.gif

sveikinu pradedant ruostis i ligonine, naujas etapas, bent jau man taip atrodo wub.gif

merginos isidekite dar angliuko ir smektos nuo viduriu putimo doh.gif man labai reikejo, o neturejau, ir dar po 1 paros ligonineje man reikejo pirkti diclofenaca ampulem, kol ju gavau, kankinausi is skausmo po operacijos, jeigu kas pasirupinkite vaistais arba bent pinigais is anksto, gal sesute nupirks vaistineij jeigu kas. indus gerai savo turet, pora stikliniu isidekit, gerimu prireiks.

Labukai  4u.gif
o mano nuotaika vėl š.... visą naktį vėl pilvą skaudėjo  unsure.gif MB glostė, masažavo, arbatėles darė.... užmigau paryčiais, bet ir atsikėliau su skaudančiu pilvu.... Dar sapnavau žiaurų sapna: kad pagimdžiau namie 1,1kg berniuką ir paskambinau greitąjai, klausiu ką daryt, o ji sako - išmesk į konteinerį  blink.gif  aš sakau gi jis gyvas - kvėpuoja.... toliau nebeprisimenu....

Žodžiu košmariški sapnai, košmariška ir savijauta  doh.gif
Spicy ir raasula, ką susidėjot į tašes gimdymui?

girdejau i pabaiga prasededa kosmarai g.gif viskas bus gerai, nuo 28 sav kudikaii isgyvena, ta ir prisimink sapnuose mirksiukas.gif

man vel lauzo nugara, keiciasi svorio centras? blink.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutės. kaip smagu, kad mergaitės jau ruošiasi vaikučių atėjimui. wub.gif
O aš tik rytoj sužinosiu savo tyrimų atsakymus, ir tada bus aišku, jungsiuos prie jūsų ar ne. Bijau fear.gif
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 04 08, 16:27)
O aš tik rytoj sužinosiu savo tyrimų atsakymus, ir tada bus aišku, jungsiuos prie jūsų ar ne. Bijau fear.gif

Na ir prajuokinai biggrin.gif doh.gif Aš tai kai gavau tyrimų atsakymus,tai kaip tik atsipūčiau,nes man asmeniškai tai tikra geriau i žinoti vaikučių praradimo priežastį,negu kad būtų pasakę,jog man nėra AFS.Gal tai ir kažkam skambės žiauriai,bet man tai priežasties atradimas 4u.gif
Tikrai nebijok,o svajok apie vaikučius 2.gif wub.gif

Spicy, rassula ,kaip nuostabu,jau daikteliai į ligoninę sudėti ax.gif Laukia nuostabūs susitikimai su savo išsvajotaisiais vaikučiais wub.gif

Diija,laikykis,viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauda: 08 balandžio 2008 - 16:08
QUOTE(Rola @ 2008 04 07, 20:13)
Noanoa, kaip sekasi?

smile.gif .As sitame skyrekyje Liutukeee pavirtau lotuliukas.gif .Jau tikiuosi geru rezultatu,bet nenoriu per visa SM skelbtis (kai ju turesiu) smile.gif -tai uztat ir persipavadinau.Prietaringa pasidariau smile.gif.Rezultatus pranesiu tik Jums!Ryt vakare einu pas gydytoja.hcg jau rodo nestuke.gif ,bet baisiai pilva ir kairi sona skauda-tai bijau dziaugtis.Tai tik mes su vyru zinom apie nestuke.gif .Prasom garsiai neskelbti! smile.gif 4u.gif

QUOTE(Karvute @ 2008 04 08, 10:24)
Labas rytas!
pila maziui slogai, kaip pridera, as su kauke vaikstau, i darza neleidau. mane ramina, kad sia sav placenta jau atlieka barjerine funkcija, zinoma, jeigu viskas gerai  Maman per lietu islidejau i miesta, pasizmoneti. apie mano padeti gal ir itarineja, bet as tyliu, dar anksti skelbtis. palauksime, niekas mus neskubina. tuoktis nereikia

man pilvukas paskauda naktim, bet as ta surysu su WC ir slapimo pusle. o siaip savijauta gera, naktim nesamones sapnuoju. pradejau gerti kompleksinius, tai gal pagerejo savijauta, bet tai gal psichologiskai, kad mazius namuose neduoda gulet, tai ir energija atsiranda is oro.

Viskas bus gerai!Mano kleckas irgi serga,buvom pas gydytoja-tai virusinis gerkles uzdegimas.O ir man paciai jau kelis kartus per paskutines savaites sloga buvo,gerkle skaudejo,bet tikiuosi,kad nepakenks leliui(bijau net garsiai sakyt apie ji).
Apie gulejima net pagalvot nera kada,kai jau baisiai nebegaliu-prigulu,bet vaikas gi nesupranta,tuoj ateina linksmint mamytes smile.gif
I WC ir mane varo,bet gal del to,kad daug geriu,nesinori,bet stengiuosi,nes reikia doh.gif .Su pirmagimiu jokiu WC lakstymu pirmame nestumo trimestre man nebuvo.

Labukai 
o mano nuotaika vėl š.... visą naktį vėl pilvą skaudėjo  unsure.gif MB glostė, masažavo, arbatėles darė.... užmigau paryčiais, bet ir atsikėliau su skaudančiu pilvu.... Dar sapnavau žiaurų sapna: kad pagimdžiau namie 1,1kg berniuką ir paskambinau greitąjai, klausiu ką daryt, o ji sako - išmesk į konteinerį  .  aš sakau gi jis gyvas - kvėpuoja.... toliau nebeprisimenu....

Man su pirmagimiu irgi skaudedavo pilva ,bet isnesiojau ir pernesiojau visa savaite,ir tik su skatinanciais gimdziau mirksiukas.gif .Viskas tau bus gerai! 4u.gif .O sapnu tai visokiu prisapnuodavau doh.gif .Nekreipk i tai demesio!

QUOTE(spicy @ 2008 04 08, 11:44)

1. maiselis tai ko gali prireikti man gimdymui - naktiniai gimdymui, po gimdymo, chalatas, tapkes man ir vyrui, kojines, tinklines kelnaites, iklotai po gimdymo.
2 maiselis - ranksluosciai (1 didelis, kitas mazas), kosmetine su visom higienos ir kuno-veido prieziuros priemonemis, tepaliukas speneliams, vienkartines paklodytes mazesnes leliukui, pora dideliu man.
3 maiselis - leliuko reikmenys: kelias palutes, marliuku veidukui (nes daznai atsipila naujagimiai), pampersu paciu maziausiu poka, rybeliu paimsiu del visa pikta kokius 3-4 komplektelius.
Dar isidesiu visus savo indus (lekstute, sriubine lekste, puodeli, sauksta, sakute, sauksteli, peili).
Be to namie suruosiu (nes mano vyras nelabai savarankiskas ir nesusigaudys) - rubelius leliui, kad parsivezti is ligonines , kombinezona, vokeli ir rubus man - visai tai ka atvezti pasiimant mus is ligonines namuciu/.
Tikiuosi nieko nepamirsau irasyti, bet gali buti, kad ka ir praleidau is butino saraso mirksiukas.gif

QUOTE(raasula @ 2008 04 08, 13:02)
mano daiktukai i ligonine:
1.I gimdykla: tapkes, iklotai 3 tenna, ranksluostis, leliukui 2 kepurytes ir vilnones kojinytes.
2. I palata: naktiniai, tapkes, garmastano tepalas krutinei, kosmetine, tenna iklotai, leliukui dveji marskineliai su pirstinytem ant rankyciu, 3 sliaustukai, kepuryte, tutukai 2, pampersai, vystiklas, dregnos serveteles, tenna patiesaliukas.
3. Kaip vyras atvaziuos pasrsivezti padejau kombinzoniuka silta kepuryte ir pleda

Oi kokios jus jau saunuoles,kad viska susidejot!Turiu toki patarima!Man labai patiko AVENT tepaliukas speneliams.Turejau ir Garmastan,bet AVENT buvo nerealiaigeras!Tik jis uzgyde visas zaizdeles.Po to dar ir vaikiukui,ir sau lupytes patepdavau !Visas zaizdelis gydo! thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(violita @ 2008 04 08, 16:27)
O aš tik rytoj sužinosiu savo tyrimų atsakymus, ir tada bus aišku, jungsiuos prie jūsų ar ne. Bijau

Viskas bus gerai! 4u.gif Tiksliai nebepamenu,bet tu jau turejai persileidimu ar tik profilaktiskai tyreisi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 04 08, 17:02)
Na ir prajuokinai  biggrin.gif  doh.gif Aš tai kai gavau tyrimų atsakymus,tai kaip tik atsipūčiau,nes man asmeniškai tai tikra geriau i žinoti vaikučių praradimo priežastį,negu kad būtų pasakę,jog man nėra AFS.Gal tai ir kažkam skambės žiauriai,bet man tai priežasties atradimas   4u.gif

Ir noriu, kad rastų tą AFS ir bijau. noriu dėl to, kad priežastis būtų aiški, o bijau, kad nebūtų labai sunki forma, bijau, nes ir taip jau neturiu skydliaukės ir geriu hormonus, o jei dar ir aspiriną reiks gert - gyvensiu vien ant vaistų doh.gif net nežinau, kas geriau, ar kad pasitvirtintų AFS ar kad ne verysad.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 08, 19:16)
Viskas bus gerai! 4u.gif Tiksliai nebepamenu,bet tu jau turejai persileidimu ar tik profilaktiskai tyreisi? 4u.gif

Aš jau turėjau 2 nesivystančius verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violita: 08 balandžio 2008 - 20:15
QUOTE(violita @ 2008 04 08, 21:15)
Ir noriu, kad rastų tą AFS ir bijau. noriu dėl to, kad priežastis būtų aiški, o bijau, kad nebūtų labai sunki forma, bijau, nes ir taip jau neturiu skydliaukės ir geriu hormonus, o jei dar ir aspiriną reiks gert - gyvensiu vien  ant vaistų doh.gif  net nežinau, kas geriau, ar kad pasitvirtintų AFS ar kad ne verysad.gif
Aš jau turėjau 2 nesivystančius verysad.gif

Žinai jau kaip bus,to nepakeisi.Juk vaistukus čia naudojam tik nėštumo metu,svarbiausia taip norisi vaikučių 2.gif wub.gif ,tai tikriausia viską galim atlaikyti .Sėkmės ir nepyk,jei pasijuokiau 4u.gif
Na o ryt ir aš vykstu pas A.,tai gal viena kitą ir matysim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 04 08, 21:50)
Žinai jau kaip bus,to nepakeisi.Juk vaistukus čia naudojam tik nėštumo metu,svarbiausia  taip norisi vaikučių  2.gif  wub.gif ,tai tikriausia viską galim atlaikyti .Sėkmės ir nepyk,jei pasijuokiau  4u.gif
Na o ryt ir aš vykstu pas A.,tai gal viena kitą ir matysim  rolleyes.gif

Gal bigsmile.gif O kelintą tau valandą. Man 2val
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 04 08, 21:54)
Gal  bigsmile.gif  O kelintą tau valandą. Man 2val

Man kažkur po dviejų,tiksliai nepamenu,registravausi telefonu.
Na tai tikrai pasimatysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip sekesi vizitas? bigsmile.gif

Labadienas!
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 08, 19:16)
smile.gif .As sitame skyrekyje  Liutukeee pavirtau  lotuliukas.gif .Jau tikiuosi geru rezultatu,bet nenoriu per visa SM skelbtis (kai ju turesiu) smile.gif -tai uztat ir persipavadinau.Prietaringa pasidariau  smile.gif.Rezultatus pranesiu tik Jums!Ryt vakare einu pas gydytoja.hcg jau rodo  nestuke.gif ,bet baisiai pilva ir kairi sona skauda-tai bijau dziaugtis.Tai tik mes su vyru zinom apie  nestuke.gif .Prasom garsiai neskelbti!  smile.gif  4u.gif

clap.gif clap.gif clap.gif
Kaip sekės pas ginę?
Atsakyti