QUOTE(Diija @ 2008 04 08, 11:20)
Labukai
o mano nuotaika vėl š.... visą naktį vėl pilvą skaudėjo MB glostė, masažavo, arbatėles darė.... užmigau paryčiais, bet ir atsikėliau su skaudančiu pilvu.... Dar sapnavau žiaurų sapna: kad pagimdžiau namie 1,1kg berniuką ir paskambinau greitąjai, klausiu ką daryt, o ji sako - išmesk į konteinerį aš sakau gi jis gyvas - kvėpuoja.... toliau nebeprisimenu....
Žodžiu košmariški sapnai, košmariška ir savijauta
Spicy ir raasula, ką susidėjot į tašes gimdymui?
o mano nuotaika vėl š.... visą naktį vėl pilvą skaudėjo MB glostė, masažavo, arbatėles darė.... užmigau paryčiais, bet ir atsikėliau su skaudančiu pilvu.... Dar sapnavau žiaurų sapna: kad pagimdžiau namie 1,1kg berniuką ir paskambinau greitąjai, klausiu ką daryt, o ji sako - išmesk į konteinerį aš sakau gi jis gyvas - kvėpuoja.... toliau nebeprisimenu....
Žodžiu košmariški sapnai, košmariška ir savijauta
Spicy ir raasula, ką susidėjot į tašes gimdymui?
Spnai kosmariski kankina del to, kad pergyvni del savo savijautos...viskas bus mano vyro sesuo su pirmu sunum nuo 5 men su praviru kakleliu ir gresianciu pragulejo, o pagimde 40 sav kaip ir pridera. Aisku rezimas jos buvo tikrai gulimas - iki tualeto, pavalgyti ir vel i lovyte.
As dar tik krausiuosiu, bet jau susideliojau i atskiras kruveles:
1. maiselis tai ko gali prireikti man gimdymui - naktiniai gimdymui, po gimdymo, chalatas, tapkes man ir vyrui, kojines, tinklines kelnaites, iklotai po gimdymo.
2 maiselis - ranksluosciai (1 didelis, kitas mazas), kosmetine su visom higienos ir kuno-veido prieziuros priemonemis, tepaliukas speneliams, vienkartines paklodytes mazesnes leliukui, pora dideliu man.
3 maiselis - leliuko reikmenys: kelias palutes, marliuku veidukui (nes daznai atsipila naujagimiai), pampersu paciu maziausiu poka, rybeliu paimsiu del visa pikta kokius 3-4 komplektelius.
Dar isidesiu visus savo indus (lekstute, sriubine lekste, puodeli, sauksta, sakute, sauksteli, peili).
Be to namie suruosiu (nes mano vyras nelabai savarankiskas ir nesusigaudys) - rubelius leliui, kad parsivezti is ligonines , kombinezona, vokeli ir rubus man - visai tai ka atvezti pasiimant mus is ligonines namuciu/.
Tikiuosi nieko nepamirsau irasyti, bet gali buti, kad ka ir praleidau is butino saraso