Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(sauda @ 2008 04 07, 13:51)
Dėkui už palaikymą  4u.gif Mes visos čia stiprios  mirksiukas.gif Ir manęs taip lengvai čia neatsikratysite  rolleyes.gif

Gerai, kad supratai, iš šitos temos niekur neišleisim, kol sėkmingai nesusilauksi leliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Karvute,2008 04 07, 13:32]
verysad.gif suprasta, aspirina nedydinsiu. o koks tavo Hb buvo? mano 136, bet as geriau 6d pries tyrima gelezies preparatus, ir siand isgeriau, nuo silpnumo, pagulejau pusdieni, lyg geriau pasidare.

Sveikute 4u.gif Tu tik stenkis gyventi geromis emocijomis ir daryk taip,kaip širdutė liepia.Na o dėl hemoglobino,tai mano buvo net 150,o kai padarė valymą,tai prieš kelias dienas dariausi,tai net 140 likęs,o juk kraujuko prarandi tai daug,išvada,kad po to kai rodė 150 ,jis dar pakilo.Na o trombocitų vis rodė virš 300.
O normaliai mano hemoglobinas visados būdavo apie 130 - 135 [ čia ne nėštumo metu ]

Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 04 07, 12:34)
O šiaip tai jei dabar ir kažkiek apsisaugosim nuo chemijos, bet paskui vaikai tai niekaip nuo jos neišvengs kai pradės eiti į darželius, mokyklas. Gal tik blogiau jiem bus kai organizmai nebus pripratę  g.gif 

auksniai žodžiai thumbup.gif ko vaikelis dabar, būdamas mamos pilve negaus, to netoleruos ir gimęs.... gal bus alergiškas tam maistui.... negi dabar atimsit galimybę iš vaiko valgyti sūdytą lašišą, silkę, vytintas ir rukytas mėsas ir t.t.? g.gif Manau visko po truputį tikrai nepakenks, o nuo chemijos ir visokių kitų brudų mes savo vaikų neapsaugosim niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 04 07, 14:06)
Sveikute  4u.gif Tu tik stenkis gyventi geromis emocijomis ir daryk taip,kaip širdutė liepia.Na o dėl hemoglobino,tai  mano buvo net  150,o kai padarė valymą,tai prieš kelias dienas dariausi,tai net 140 likęs,o juk kraujuko prarandi tai daug,išvada,kad po to kai rodė 150 ,jis dar pakilo.Na o trombocitų vis rodė virš 300.
O normaliai mano hemoglobinas visados būdavo apie 130 - 135 [ čia ne nėštumo metu ]

pasiskambinau ginei, sake, jeigu silpna, tai pradeti kempleksinius, visi daug maz vienodi. kai dariausi krauja pries 1.5men Hb 136, trombocitai normoj. tiek ir zinau. nusipirkau mineraliniu, bandau daugiau gerti Birute man geriausiai tinka, nuleidziu gaza ir geriu, skaniau nei Rasa.
vaikas pradejo sluogoti, ziuresime, kaip tolau seksis. g.gif

ikiukas 4u.gif
Atsakyti
Mano hCG - 91 686 wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 07, 18:00)
Mano hCG - 91 686  wub.gif  thumbup.gif

super wub.gif tai nuo kitos sav gali kristi arba dar pakilti, kaip faina thumbup.gif

sveikinu!!! tikra saunuole ir kovotoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 04 07, 17:43)
pasiskambinau ginei, sake, jeigu silpna, tai pradeti kempleksinius, visi daug maz vienodi. kai dariausi krauja pries 1.5men Hb 136, trombocitai normoj. tiek ir zinau. nusipirkau mineraliniu, bandau daugiau gerti Birute man geriausiai tinka, nuleidziu gaza ir geriu, skaniau nei Rasa.
vaikas pradejo sluogoti, ziuresime, kaip tolau seksis. g.gif

ikiukas 4u.gif

Tai pas tave su kraujuku viskas tvarkoje.Na o dėl vaikučio slogos ar tau nesinori profilaktiškai nors česnakų pavalgyti,žinoma,jei nepykina,be to juk jis ir kraujuką skystina ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2008 04 07, 18:00)
Mano hCG - 91 686  wub.gif  thumbup.gif

Nuostabu wub.gif Laikau už tave kumštukus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(raasula @ 2008 04 07, 11:07)
labas rytelis. kaip laikotes?mes gerai katik is lovytes tik nestuke.gif  lotuliukas.gif siandiena ikopeme i 38sav ui kaip laikelis bega, ir pilvukas vis maudzia ir maudzia ir nugaryte, kazin kada mazius jau pasibels g.gif

Kaip nuostabu wub.gif Kantrybės ir geros sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
Noanoa, kaip sekasi? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos bigsmile.gif

jungiuosi su kava ir avižinių dribsnių koše blink.gif pasisvėriau šnd +5 kg doh.gif ir su viduriais kuo toliau tuo blogiau - tai dabar kompleksinis gydymas - avižinė košė, + kiviai + lepicol , bus matyti kaip čia mums eisis cool.gif

tiesa, norėjau paklausti jums nebūna naktį pabudus kad pilvelį lyg maustų, aš galvoju kad gal užgulu netyčia doh.gif nežinau šiąnakt šliopinau į wc tai toks maudimas keistas... rytą nieko ir man jau nepirmą kartą taip ... g.gif o gal čia nuo smileysex.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas!
pila maziui slogai, kaip pridera, as su kauke vaikstau, i darza neleidau. mane ramina, kad sia sav placenta jau atlieka barjerine funkcija, zinoma, jeigu viskas gerai blush2.gif Maman per lietu islidejau i miesta, pasizmoneti. biggrin.gif apie mano padeti gal ir itarineja, bet as tyliu, dar anksti skelbtis. palauksime, niekas mus neskubina. tuoktis nereikia biggrin.gif

man pilvukas paskauda naktim, bet as ta surysu su WC ir slapimo pusle. o siaip savijauta gera, naktim nesamones sapnuoju. pradejau gerti kompleksinius, tai gal pagerejo savijauta, bet tai gal psichologiskai, kad mazius namuose neduoda gulet, tai ir energija atsiranda is oro mirksiukas.gif

ikiukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaiciukes 4u.gif

Sauda, laikykis, sekanti karta butinai leiskis vaisrukus ir pamatysi - viskas bus thumbup.gif As pati patyriau net 4 nesivystancius, nors pries tai pirmaji sunu isnesiojau ir pagimdziau be jokiu problemu. O ir issityrus, mano AFS tik kardiolipinais siek tiek virsija norma (labai menkai). Vaistukus visgi leidziuosi nuo sirdutes veiklos atsiradimo.
As siandien irgi perkopiu jau i 38-a savaitele ir jau laukiu nesulaukiu susitikimo su savo mazuliu...ka tik gavau zinute is drages, kad pagimde siandien ryte suneli thumbup.gif
Penktadieni namuciuose taip pasitvarkaiu, kad nakti galvojau jau teks vaziuoti i ligonine gimdyit, taip spazmavo gimda, kad velai vakare pradejau daiktus deliotis, ka i ligonine reikia...bet pailsejau gerai ir vel nieko. Paruosiamieji tai aiskuu kasdien yra. Vakar isploviau jau kelionini krepsi - reikia nebejuokauti ir susikrauti viska i ligonine, juk nezinia kada gali prispausti mirksiukas.gif
Geros visoms dienytes 4u.gif
Rola tavo Hcg puikuis, manau daugiau tau jau neverta jo kartoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labukai 4u.gif
o mano nuotaika vėl š.... visą naktį vėl pilvą skaudėjo unsure.gif MB glostė, masažavo, arbatėles darė.... užmigau paryčiais, bet ir atsikėliau su skaudančiu pilvu.... Dar sapnavau žiaurų sapna: kad pagimdžiau namie 1,1kg berniuką ir paskambinau greitąjai, klausiu ką daryt, o ji sako - išmesk į konteinerį blink.gif aš sakau gi jis gyvas - kvėpuoja.... toliau nebeprisimenu....

Žodžiu košmariški sapnai, košmariška ir savijauta doh.gif
Spicy ir raasula, ką susidėjot į tašes gimdymui?
Atsakyti