Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Eglynius @ 2008 05 10, 09:57)
Sveikutes

p.s. o kaip jums žiūri kaklelį - ant kėdės  ax.gif  blush2.gif ? ar echoskopu  rolleyes.gif

Na tai kakleli turbut ant kedes biggrin.gif
Atsakyti
p.s. o kaip jums žiūri kaklelį - ant kėdės  ax.gif  blush2.gif ? ar echoskopu  rolleyes.gif

Man tai visada echo tikrindavo g.gif žiūrėdavo ar nesutrumpėjęs... o jau jo kietumą ir prasidarymą tai gal ginekologiškai tikrina .... g.gif bet man tai dar nė karto taip netikrino schmoll.gif

P.S. Labas rytelis 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(Rola @ 2008 05 09, 22:16)
A. pries bet kokia bereikalinga sintetika, ypac uzakcentavo, kad negalvociau magnio gerti...

QUOTE(Rola @ 2008 05 09, 22:35)
Lyg kazka sake, kad iki 22 sav. jis niekam nepadeda, o tik bereikalingai kemsamas. Sake atiduoti MB, jei jau nusipirkus  doh.gif

O aš vis tiek gėriau ir pirmą trimestrą, man ramiau buvo ir dabar kai žiauriai pradeda kojas traukti ar dažniau gimda kietėti išgeriu pakelį Diasporal ir kitą dieną kojų jau nebetraukia. Jei ką tai neišsiduosiu, kad gėriau lotuliukas.gif

Na vakar bandžiau užsidėti pilvo diržą, galvoju gal ne taip keitės, bet nė velnio nepadėjo...tikriausiai jau pasiekiau tokį laiką kad laikas nuo laiko tai jausiu... unsure.gif  skaičiau knygoje apie nėštumą tai šį mėnesį rašo kad jau galima jausti ten kažkokius Hikso ar pan.  doh.gif (užmiršau) susitraukimus, jei ne per dažnai ,tai niekaip negydoma, bet sakiau antradienį bandysiu patekti pas ginę ir prašysiu kad pažiūrėtų kaklelį ar viskas gerai  cool.gif

Matyt reik poilsio daugiau mirksiukas.gif o tu namų netvarkyk geriau pagulėk, gal mažiau kietės.
šiaip kaklelį gali ir echo(vaginaliniu) ir ant kėdės pažiūrėti. Mano ginė tai nelabai nori ant kėdės žiūrėti, sako kuo mažiau lysti tuo geriau. Ach tikiuosi, kad ten viskas su juo tvarkoj, nes ir man paspazmuoja.
O nuo vakar vėl pradėjo tempti odą, jau senokai buvo. Matyt ankšta pasidarė, tai toks jausmas, kad odą tempia nuo nugaros į priekį lotuliukas.gif Ir pilvas toks įsitempęs visas, atrodo, kad mažylis įsispyrė ir sau vietos darosi. O gal čia mano fantazija g.gif Man kažkaip jis mažokai juda g.gif pasistumdo, pasikrapšto, bet ne taip aktyviai kaip prieš kelias dienas kai pilvas kilnojosi. Tikiuosi, kad ten jam viskas gerai, po to apsinuodijimo blink.gif
Atsakyti
Sveikutes!
QUOTE(Mintė @ 2008 05 10, 10:49)

O nuo vakar vėl pradėjo tempti odą, jau senokai buvo. Matyt ankšta pasidarė, tai toks jausmas, kad odą tempia nuo nugaros į priekį  lotuliukas.gif  Ir pilvas toks įsitempęs visas, atrodo, kad mažylis įsispyrė ir sau vietos darosi. O gal čia mano fantazija  g.gif  Man kažkaip jis mažokai juda  g.gif  pasistumdo, pasikrapšto, bet ne taip aktyviai kaip prieš kelias dienas kai pilvas kilnojosi. Tikiuosi, kad ten jam viskas gerai, po to apsinuodijimo  blink.gif

Ar tepi pilvuka spec.aliejuku ar kremu?

As siandien irgi tvarkau namus,labai jau apkuisti doh.gif ,pries sventes isvaziuodama sutvarkiau,tai dabar baisus dulkiu kamuoliai visur.O oras koks grazus! wub.gif Pasaka!
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 05 09, 23:23)
Na ir priplepėjot per dieną  doh.gif
tikrai stradalina tavo ginė hihihi.gif  krešėjimo A nė karto netikrino, tik girdėjau kaip akušerei liepė gale nėštumo man padaryti šį tyrimą (matyt didesnė galimybė gimdant nukraujuoti....)

Nežinau kaip Vln medikai, bet čia Kaune, jau bevek visose ligoninėse tokio dalyko kaip magnio, nuo gimdos spazmų neskiria, nes tai visai neveiksminga... yra tik vienas vaistas (neatsimenu pavadinimo), kuris sustbado gimdos spazmus, tačiau yra skiriamas nuo 22sav. priešlaikiniui gimdymui stabdyti, nes turi daug pašalinių poveikių...

drinks_cheers.gif  thumbup.gif ir dar sako, kad jei vyrai geria magnį, tai iš karto mes turim jaustis geriau  lotuliukas.gif

nu blin, visai tie medikai pabludo, 100 km skirtingi univerai, o gydo kaip ateivius. unsure.gif

Sveikutes 4u.gif

Na vakar bandžiau užsidėti pilvo diržą, galvoju gal ne taip keitės, bet nė velnio nepadėjo...tikriausiai jau pasiekiau tokį laiką kad laikas nuo laiko tai jausiu... unsure.gif  skaičiau knygoje apie nėštumą tai šį mėnesį rašo kad jau galima jausti ten kažkokius Hikso ar pan.  doh.gif (užmiršau) susitraukimus, jei ne per dažnai ,tai niekaip negydoma, bet sakiau antradienį bandysiu patekti pas ginę ir prašysiu kad pažiūrėtų kaklelį ar viskas gerai  cool.gif

p.s. o kaip jums žiūri kaklelį - ant kėdės  ax.gif   blush2.gif ? ar echoskopu  rolleyes.gif

mane gine dar nesykio enziurejo, as ir ne prasausi.

dirza reikia detis guledama ant nugaros. uzsisegi, tik tada pasikeli. mano vaikas nuo lipuckos garso sokinejo pilve, paskui nuo bet kokio garso sokinejo dar metus verysad.gif taip kad negasdinkite vaiku atsekite lipuckas tiliai, gerai. ramesnis vaikutis bus.

tik ka grizome is lauko, tikrai pasaka, tik suoliuku nera, o mane prie zemes traukia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 10 gegužės 2008 - 11:41
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 10, 12:26)
Ar tepi pilvuka spec.aliejuku ar kremu?

aga, tepu Eucerino losionu su šlapalu, be jo turbūt jau būčiau visa kaip zebras

QUOTE(Karvute @ 2008 05 10, 12:40)
dirza reikia detis guledama ant nugaros. uzsisegi, tik tada pasikeli. mano vaikas nuo lipuckos garso sokinejo pilve, paskui nuo bet kokio garso sokinejo dar metus verysad.gif taip kad negasdinkite vaiku atsekite lipuckas tiliai, gerai. ramesnis vaikutis bus.

Ei tu sau kaip reaguodavo blink.gif , mano tai atrodo nereaguoja kai plėšau, tikiuosi, kad nesukelia streso g.gif Man tai kvailiausia, kai vaistus darbe leidžiuosi, tai nėr kur po to atsigulti, tai labai pergyvenu, kad neteisingai užsidedu atsisėdus, bet stengiuosi nespausti.
Atsakyti
Na va-iskuopiau namus.Net apetitas pagerejo,susveiciau 2keptus kiausinius su juoda duona ir marinuotais agurkeliais thumbup.gif .Tik va kavos uzsinorejau,kazkuri pakalbejot apie tai.Siaip tai negeriu smile.gif .Bet reiks eit pasidaryt su pienuku.Kas prisijungsit? mirksiukas.gif

mane gine dar nesykio enziurejo, as ir ne prasausi.

Kaip tau gerai!O mane jau 3sykius spejo.Lenda ir lenda doh.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 05 10, 13:05)
aga, tepu Eucerino losionu su šlapalu, be jo turbūt jau būčiau visa kaip zebras
Ei tu sau kaip reaguodavo blink.gif , mano tai atrodo nereaguoja kai plėšau, tikiuosi, kad nesukelia streso  g.gif  Man tai kvailiausia, kai vaistus darbe leidžiuosi, tai nėr kur po to atsigulti, tai labai pergyvenu, kad neteisingai užsidedu atsisėdus, bet stengiuosi nespausti.

Maniskis tai kaipir nereaguodavo.

Bet as nemegau to dirzo,uzsidedavau tik pas gine einant ir i pacia nestumo pabaiga.Neipratau prie jo,nepatogu buvo.Turiu as ji dar,bet siam nestumui ieskosiu kitokio.Gal galit pasidalint kokius jus nesiojat?Kur isigijot?Kokios firmos?Aciukas! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 10, 13:36)
Bet as nemegau to dirzo,uzsidedavau tik pas gine einant  ir i pacia nestumo pabaiga.Neipratau prie jo,nepatogu buvo.Turiu as ji dar,bet siam nestumui ieskosiu kitokio.Gal galit pasidalint kokius jus nesiojat?Kur isigijot?Kokios firmos?Aciukas! 4u.gif

Man tai anksti liepė pradėt nešioti diržą, nes gimda žemai. Tai jau kokias 5 savaites nešioju ir man tinka. Ne taip pilvuką žemyn tempia ir nugarai gerai thumbup.gif Bet aš negavau pirkti tokio kaip norėjau, kad nugaroje būtų platu, o priekyje susiaurėja, kad pilvuką padėti. Negvau, tai pasikolinau, draugė prieš 2 m Eurovaistinėj pirkus, dabar išklausinėjau tokių jau niekur neturi . Gaila, nes norėjau savo nusipirkti, nemėgstų skolintų daiktų, bet ką padarysi.

Gero sekmadienio visoms 4u.gif , einu namučio, susitrumpinsiu darbo dieną šiandien.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 10, 13:36)
Na va-iskuopiau namus.Net apetitas pagerejo,susveiciau 2keptus kiausinius su juoda duona ir marinuotais agurkeliais  thumbup.gif .Tik va kavos uzsinorejau,kazkuri pakalbejot apie tai.Siaip tai negeriu  smile.gif .Bet reiks eit pasidaryt su pienuku.Kas prisijungsit? mirksiukas.gif
Kaip tau gerai!O mane jau 3sykius spejo.Lenda ir lenda  doh.gif
Maniskis tai kaipir nereaguodavo.

Bet as nemegau to dirzo,uzsidedavau tik pas gine einant  ir i pacia nestumo pabaiga.Neipratau prie jo,nepatogu buvo.Turiu as ji dar,bet siam nestumui ieskosiu kitokio.Gal galit pasidalint kokius jus nesiojat?Kur isigijot?Kokios firmos?Aciukas! 4u.gif

amtai, kai kraujavau, jokiu intervenciju nedare, o dabar gal tingi mirksiukas.gif
kad nestumas istikruju yra atnesdavau dokumentus is geromedos, iklijuota i istorija. ir ko ten listi. per pirmaji nestuma mane tikrino tik 2 kartus mirksiukas.gif poliklnikoj, apie ligonine patyliu. cool.gif
Atsakyti
nu blin, visai tie medikai pabludo, 100 km skirtingi univerai, o gydo kaip ateivius. unsure.gif 

hihihi.gif
Sveikutės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes Visos,
ar galima pas Jus i svecius ax.gif ? Jus cia taip susidraugave visos...Sia tema atradau, tik pries kelias dienas ir nusprendziau, kuo greiciau pasidalinti savo patirtimi.
Taigi: mano istorija su nestumais labai panasi kaip daugelio is sios temos. 2 nesivystantys (12 sav. ir 13 sav.), o paskui nustatytas AFS (KMUK). Pries 2 m. su gydymu - 100 mg/d. aspirinas + heparinas 2k./d., susilaukiau dukrytes is pirmo karto. Tai buvo sansas tapti nestuke.gif ,susilaukti vaikelio. Man taip malonu skaityti Jusu pokalbius, taip ir nuklystu i prisiminimus kai buvau nestuke.gif...
Ziuriu dabar jau gydymas siek tiek pasikeites, heparino beveik niekas nesileidzia. Tuo metu irgi buvo galima leistis fraksiparina, bet jis tada kainavo 4k. daugiau nei heparinas, o beto A. ji buvo paskyres ir neigiamo pasalinio poveikio neakcentavo. Sios temos pradzioje kazkuri rase apie aspirino itaka vaikucio sveikatai. Kiek supratau, apie tai diskutavote dar praeitoje temoje. Jeigu kuri turesite ka parasyti sia tema, buciau dekinga. Mano klausimas butu toks,
Gal yra mamyciu jau sekmingai susilaukusiu vaikuciu su AFS gydymu per nestuma? Koks tai buvo gydymas? Ar yra kokiu nors pasekmiu?
Tikrai NENORIU as JUSU gasdinti su savo klausimais, tai mano ITARIMAI ir noras, gal but ka nors issiaiskinti. Nes mergyte gime sakykim su defektuku (jeigu noresite, pasakysiu kokiu), bet aplinkiniai, net neitaria, kad mes turime problemele su sveikata. O man vis kirba pasidometi praktiskai (ne teoriskai), ar gali sis gydymas tureti itakos vaikucio sveikatai? Vis pagalvoju apie antraja atzalele, bet tikrai Neatsisakysiu gydymo, jei tai bus, tik su juo galimybe susilaukti. Bet dabar jau labiau pasvarstyciau, kuri vaista rinktis.
Tad visos sekmingai auginkte pilvukus ir labai nekreipkite demesio i mano paistalus! Tiesiog noreciau sia tema padiskutuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 05 10, 15:06)
hihihi.gif
Sveikutės  4u.gif

labukas biggrin.gif

QUOTE(KIKE @ 2008 05 10, 16:01)
Sveikutes Visos,
ar galima pas Jus i svecius  ax.gif ? Jus cia taip susidraugave visos...Sia tema atradau, tik pries kelias dienas ir nusprendziau, kuo greiciau pasidalinti savo patirtimi.
Taigi: mano istorija su nestumais labai panasi kaip daugelio is sios temos. 2 nesivystantys (12 sav. ir 13 sav.), o paskui nustatytas AFS (KMUK). Pries 2 m. su gydymu - 100 mg/d. aspirinas + heparinas 2k./d., susilaukiau dukrytes is pirmo karto. Tai buvo sansas tapti nestuke.gif ,susilaukti vaikelio.  Man taip malonu skaityti Jusu pokalbius, taip ir nuklystu i prisiminimus kai buvau  nestuke.gif...
Ziuriu dabar jau gydymas siek tiek pasikeites, heparino beveik niekas nesileidzia. Tuo metu irgi buvo galima leistis fraksiparina, bet jis tada kainavo 4k. daugiau nei heparinas, o beto A. ji buvo paskyres ir neigiamo pasalinio poveikio neakcentavo. Sios temos pradzioje kazkuri rase apie aspirino itaka vaikucio sveikatai. Kiek supratau, apie tai diskutavote dar praeitoje temoje. Jeigu kuri turesite ka parasyti sia tema, buciau dekinga. Mano klausimas butu toks,
Gal yra mamyciu jau sekmingai susilaukusiu vaikuciu su AFS gydymu per nestuma? Koks tai buvo gydymas? Ar yra kokiu nors pasekmiu?
Tikrai NENORIU as JUSU gasdinti su savo klausimais, tai mano ITARIMAI  ir noras, gal but ka nors issiaiskinti. Nes mergyte gime sakykim su defektuku (jeigu noresite, pasakysiu kokiu), bet aplinkiniai, net neitaria, kad mes turime problemele su sveikata. O man vis kirba pasidometi praktiskai (ne teoriskai), ar gali sis gydymas tureti itakos vaikucio sveikatai? Vis pagalvoju apie antraja atzalele, bet tikrai Neatsisakysiu gydymo, jei tai bus, tik su juo galimybe susilaukti. Bet dabar jau labiau pasvarstyciau, kuri vaista rinktis.
Tad visos sekmingai auginkte pilvukus ir labai nekreipkite demesio i mano paistalus! Tiesiog noreciau sia tema padiskutuoti  mirksiukas.gif

mastau.gif tai gal heparinas ir turejo itakos unsure.gif kiek gime vaikuciu, negirdejom neko blogo. o su genetika nera neko bendro? g.gif
geriausia, kad esi pozityviai nusiteikusi. 4u.gif
Atsakyti