Labas rytas,
QUOTE(Rola @ 2008 05 09, 22:16)
A. pries bet kokia bereikalinga sintetika, ypac uzakcentavo, kad negalvociau magnio gerti...
QUOTE(Rola @ 2008 05 09, 22:35)
Lyg kazka sake, kad iki 22 sav. jis niekam nepadeda, o tik bereikalingai kemsamas. Sake atiduoti MB, jei jau nusipirkus
O aš vis tiek gėriau ir pirmą trimestrą, man ramiau buvo ir dabar kai žiauriai pradeda kojas traukti ar dažniau gimda kietėti išgeriu pakelį Diasporal ir kitą dieną kojų jau nebetraukia. Jei ką tai neišsiduosiu, kad gėriau
QUOTE(Eglynius @ 2008 05 10, 09:57)
Na vakar bandžiau užsidėti pilvo diržą, galvoju gal ne taip keitės, bet nė velnio nepadėjo...tikriausiai jau pasiekiau tokį laiką kad laikas nuo laiko tai jausiu...
skaičiau knygoje apie nėštumą tai šį mėnesį rašo kad jau galima jausti ten kažkokius Hikso ar pan.
(užmiršau) susitraukimus, jei ne per dažnai ,tai niekaip negydoma, bet sakiau antradienį bandysiu patekti pas ginę ir prašysiu kad pažiūrėtų kaklelį ar viskas gerai
p.s. o kaip jums žiūri kaklelį - ant kėdės
? ar echoskopu
Matyt reik poilsio daugiau
o tu namų netvarkyk geriau pagulėk, gal mažiau kietės.
šiaip kaklelį gali ir echo(vaginaliniu) ir ant kėdės pažiūrėti. Mano ginė tai nelabai nori ant kėdės žiūrėti, sako kuo mažiau lysti tuo geriau. Ach tikiuosi, kad ten viskas su juo tvarkoj, nes ir man paspazmuoja.
O nuo vakar vėl pradėjo tempti odą, jau senokai buvo. Matyt ankšta pasidarė, tai toks jausmas, kad odą tempia nuo nugaros į priekį
Ir pilvas toks įsitempęs visas, atrodo, kad mažylis įsispyrė ir sau vietos darosi. O gal čia mano fantazija
Man kažkaip jis mažokai juda
pasistumdo, pasikrapšto, bet ne taip aktyviai kaip prieš kelias dienas kai pilvas kilnojosi. Tikiuosi, kad ten jam viskas gerai, po to apsinuodijimo