Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Rola @ 2008 05 09, 22:16)
A. pries bet kokia bereikalinga sintetika, ypac uzakcentavo, kad negalvociau magnio gerti...
O mane beria ir nuo fraxiparine ir nuo clexane  schmoll.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kodel magnio negalima? g.gif man paskyre nuo gimdos tonuso. jo-majo g.gif
QUOTE(sauda @ 2008 05 09, 22:17)
hihihi.gif O tu gal laborantė  4u.gif

buvusioji ax.gif dabar keiciu kvalifikacija i rentgeno technologe ir 2 vaiku mamasha biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 05 09, 22:30)

buvusioji ax.gif dabar keiciu kvalifikacija i rentgeno technologe ir 2 vaiku mamasha biggrin.gif

Lyg kazka sake, kad iki 22 sav. jis niekam nepadeda, o tik bereikalingai kemsamas. Sake atiduoti MB, jei jau nusipirkus doh.gif
Papildyta:
Labanaktukas 4u.gif
Atsakyti

Galima,galima,geriau visa pirma nestuma.Gi rase merginos,kad A.naturalistas-tai ir sako,kad nereikia sintetikos smile.gif

O tu kokia drasuole!Man tai baisu-rentgenas! doh.gif .Vien jau tas zodis-toks blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2008 05 09, 22:35)
Lyg kazka sake, kad iki 22 sav. jis niekam nepadeda, o tik bereikalingai kemsamas. Sake atiduoti MB, jei jau nusipirkus  doh.gif
Papildyta:
Labanaktukas  4u.gif

Gal ir nepadeda g.gif .Ka cia supaisysi.Jei jau sako-tai turbut zino ax.gif
Papildyta:
Labanakt!
Reik ir man eit miegot.O tai paskui bus sunku keltis.Vyras isvaziavo,man teks vaika autobusu i darzeli vezt,toloka-i kita mikrorajona,tai ir keltis reiks anksciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 09 gegužės 2008 - 21:40

Magnį tai tikrai gersiu,jei reikės rolleyes.gif
O kodėl keiti kvalifikaciją ?
Atsakyti
Lyg kazka sake, kad iki 22 sav. jis niekam nepadeda, o tik bereikalingai kemsamas. Sake atiduoti MB, jei jau nusipirkus  doh.gif

Ale,zinokit,nors vidurius laisvina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 09, 22:39)
Galima,galima,geriau visa pirma nestuma.Gi rase merginos,kad A.naturalistas-tai ir sako,kad nereikia sintetikos  smile.gif

O tu kokia drasuole!Man tai baisu-rentgenas! doh.gif .Vien jau tas zodis-toks  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Papildyta:

Gal ir nepadeda  g.gif .Ka cia supaisysi.Jei jau sako-tai turbut zino  ax.gif
Papildyta:
Labanakt!
Reik ir man eit miegot.O tai paskui bus sunku keltis.Vyras isvaziavo,man teks vaika autobusu i darzeli vezt,toloka-i kita mikrorajona,tai ir keltis reiks anksciau.

tai en zodis, tai isradejo pavarde - lyg vokietis g.gif

QUOTE(sauda @ 2008 05 09, 22:40)
Magnį tai tikrai gersiu,jei reikės  rolleyes.gif
O kodėl keiti kvalifikaciją ?

moka daugiau babkiu mirksiukas.gif uz maziau darbo valandu cool.gif artimiausius 2 metus dirbti nezadu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 05 09, 22:44)

moka daugiau babkiu mirksiukas.gif uz maziau darbo valandu  cool.gif artimiausius 2 metus dirbti nezadu biggrin.gif

Aišku smile.gif
Na einam miegučio 4u.gif Labanaktukas bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 05 09, 22:44)
tai en zodis, tai isradejo pavarde - lyg vokietis g.gif
moka daugiau babkiu mirksiukas.gif uz maziau darbo valandu  cool.gif artimiausius 2 metus dirbti nezadu biggrin.gif

Aha,zinau smile.gif .Man ji tokia didinga!Bet su ja susijes procesas gasdina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 09, 22:57)
Aha,zinau  smile.gif .Man ji tokia didinga!Bet su ja susijes procesas gasdina  doh.gif

pamatysim kaip ten bus

labanaktis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 09 gegužės 2008 - 22:04
Na ir priplepėjot per dieną doh.gif

QUOTE(Karvute @ 2008 05 09, 19:22)
gryzau is gines, ji pavargusi buvo.
magni liepe gerti diasporala, tipo jis geriau isisavina, dar kalci vakare. aspirina issiprasiau apdidinta doze, tik liepe kresejima sutikrinti. kad nenukraujuociau jeigu kas. g.gif
man idomu, jeigu dar ir leistis vaistukus, tai nukraujavimo tikimybe didesne? nesuprantu, ko ji atsarguoja.  g.gif gal aks paaiskinkite, kaip A su tais nukraujavimasi kalba? nieko papildomai neskiria?

tikrai stradalina tavo ginė hihihi.gif krešėjimo A nė karto netikrino, tik girdėjau kaip akušerei liepė gale nėštumo man padaryti šį tyrimą (matyt didesnė galimybė gimdant nukraujuoti....)

QUOTE(Rola @ 2008 05 09, 22:16)
O mane beria ir nuo fraxiparine ir nuo clexane  schmoll.gif

Tai reiškia ne alergija tau... gal tik taip koks odos sudirginimas g.gif Man paskutiniu metu vėl po kiekvieno dūrimo atsiranda guzai, kurie labai niežti.... bet pakentėsiu, kiek jau čia beliko... irnesakyk.gif

Nežinau kaip Vln medikai, bet čia Kaune, jau bevek visose ligoninėse tokio dalyko kaip magnio, nuo gimdos spazmų neskiria, nes tai visai neveiksminga... yra tik vienas vaistas (neatsimenu pavadinimo), kuris sustbado gimdos spazmus, tačiau yra skiriamas nuo 22sav. priešlaikiniui gimdymui stabdyti, nes turi daug pašalinių poveikių...

drinks_cheers.gif thumbup.gif ir dar sako, kad jei vyrai geria magnį, tai iš karto mes turim jaustis geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 05 09, 23:23)
Na ir priplepėjot per dieną  doh.gif

drinks_cheers.gif  thumbup.gif ir dar sako, kad jei vyrai geria magnį, tai iš karto mes turim jaustis geriau  lotuliukas.gif

hi.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Na ir priplepėjot, man šiandien laisva, eisiu namų tvarkytis ax.gif o tingiu, tai va biškį save teisinu, kad kavytę geriu, tai negi skubėsiu ,prie SM prisėsiu tongue.gif lotuliukas.gif

QUOTE(eglužė @ 2008 05 09, 13:48)
Nesuprantu, ar jums taip yra kada buvę, kad dūrio vietoj parausta lyg būtų išsiliejęs kraujas?  g.gif  ir kažkaip man skauda tą vietą, nors vaistus leidausi prieš 5 val.  verysad.gif

Būna būna, mirksiukas.gif nepergyvenk, man ir po dienos ir po kitos tą pačią vietą, net neprisilietus paskaudena, ten guziukas palietus jaučiasi ir dėmelių raudonų ir mėlynių lieka, visko dar patirsi kaip ir kiekvina iš mūsų ax.gif per daug nesinervuok ir visuomet nesidrovėk klausti mirksiukas.gif 4u.gif

Na vakar bandžiau užsidėti pilvo diržą, galvoju gal ne taip keitės, bet nė velnio nepadėjo...tikriausiai jau pasiekiau tokį laiką kad laikas nuo laiko tai jausiu... unsure.gif skaičiau knygoje apie nėštumą tai šį mėnesį rašo kad jau galima jausti ten kažkokius Hikso ar pan. doh.gif (užmiršau) susitraukimus, jei ne per dažnai ,tai niekaip negydoma, bet sakiau antradienį bandysiu patekti pas ginę ir prašysiu kad pažiūrėtų kaklelį ar viskas gerai cool.gif

p.s. o kaip jums žiūri kaklelį - ant kėdės ax.gif blush2.gif ? ar echoskopu rolleyes.gif
Atsakyti