Na ir priplepėjot per dieną
QUOTE(Karvute @ 2008 05 09, 19:22)
gryzau is gines, ji pavargusi buvo.
magni liepe gerti diasporala, tipo jis geriau isisavina, dar kalci vakare. aspirina issiprasiau apdidinta doze, tik liepe kresejima sutikrinti. kad nenukraujuociau jeigu kas.
man idomu, jeigu dar ir leistis vaistukus, tai nukraujavimo tikimybe didesne? nesuprantu, ko ji atsarguoja.
gal aks paaiskinkite, kaip A su tais nukraujavimasi kalba? nieko papildomai neskiria?
tikrai stradalina tavo ginė
krešėjimo A nė karto netikrino, tik girdėjau kaip akušerei liepė gale nėštumo man padaryti šį tyrimą (matyt didesnė galimybė gimdant nukraujuoti....)
QUOTE(Rola @ 2008 05 09, 22:16)
O mane beria ir nuo fraxiparine ir nuo clexane
Tai reiškia ne alergija tau... gal tik taip koks odos sudirginimas
Man paskutiniu metu vėl po kiekvieno dūrimo atsiranda guzai, kurie labai niežti.... bet pakentėsiu, kiek jau čia beliko...
QUOTE(Karvute @ 2008 05 09, 22:30)
kodel magnio negalima?
man paskyre nuo gimdos tonuso. jo-majo
Nežinau kaip Vln medikai, bet čia Kaune, jau bevek visose ligoninėse tokio dalyko kaip magnio, nuo gimdos spazmų neskiria, nes tai visai neveiksminga... yra tik vienas vaistas (neatsimenu pavadinimo), kuris sustbado gimdos spazmus, tačiau yra skiriamas nuo 22sav. priešlaikiniui gimdymui stabdyti, nes turi daug pašalinių poveikių...
QUOTE(Rola @ 2008 05 09, 22:35)
Lyg kazka sake, kad iki 22 sav. jis niekam nepadeda, o tik bereikalingai kemsamas. Sake atiduoti MB, jei jau nusipirkus
ir dar sako, kad jei vyrai geria magnį, tai iš karto mes turim jaustis geriau