Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Rola @ 2008 05 09, 20:01)
Stradalina ir tiek  irnesakyk.gif

hihihi.gif
Atsakyti
O as grizau is AIDS centro pasiemusi kraujo ir kt.tyr.rezultatus.Tai kraujo net 6rodikliai nukrype nuo normos doh.gif .Na neutrofilai tai zinau,kad kazkoki uzdegima rodo,turbut gerkles,nes man ja skauda,sloga.O visi kiti -eritrocitu,atrodo,kad linkstu link mazakraujystes.Dar su trombocitu 1rodikliu netvarka.Reiks vel gert vitaminus nesciosioms,nes paskutiniu metu juos kada-nekada geriu,klausiau giniaus-geriau tik foline r.As gi ir taip nieko valgyt negaliu,i mesa net paziuret negaliu.Isimtis buvo-lauke kepti saslykai,bet dabar ir ju nenoreciau.
Dar neiissiaiskinau citomegalo tyr.Randu tik 1rodikli,jokiu normu doh.gif
Tai va-neramu truputuka.Gal del to kraujo taip nekaip jauciuosi,vis prie zemes traukia.
O kaip jusu visu kraujuko tyrimukai? doh.gif Geri?
Papildyta:
Man tai kraujo kresejimo tyr.net neliepe pasidaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 09, 20:27)
O as grizau is AIDS centro pasiemusi kraujo ir kt.tyr.rezultatus.Tai kraujo net 6rodikliai nukrype nuo normos  doh.gif .Na neutrofilai tai zinau,kad kazkoki uzdegima rodo,turbut gerkles,nes man ja skauda,sloga.O visi kiti -eritrocitu,atrodo,kad linkstu link mazakraujystes.Dar su trombocitu 1rodikliu netvarka.Reiks vel gert vitaminus nesciosioms,nes paskutiniu metu juos kada-nekada geriu,klausiau giniaus-geriau tik foline r.As gi ir taip nieko valgyt negaliu,i mesa net paziuret negaliu.Isimtis buvo-lauke kepti saslykai,bet dabar ir ju nenoreciau.
Dar neiissiaiskinau citomegalo tyr.Randu tik 1rodikli,jokiu normu  doh.gif
Tai va-neramu truputuka.Gal del to kraujo taip nekaip jauciuosi,vis prie zemes traukia.
O kaip jusu visu kraujuko tyrimukai? doh.gif Geri?

O kiek tau tų trombocitų rado ?
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 05 09, 20:31)
O kiek tau tų trombocitų rado ?

Tai,kad ju paciu kiekio net nera.Yra PDW(trombocitu pasiskirstymas pagal dydi)-15,4.Tai nelabai suprantu ka tai gali reiksti.Gal zinai?
Dar paieskosiu kitu reiksmiu,gal ten yra trombocitu skaicius.Bet tada jis bus normoj.
Papildyta:
Radau ir trombocitu kieki(PLT)-210.Norma-130-400.Tai viskas gerai.
Papildyta:
O vat eritrocitu kiekis mazas(RBC)-3,82.Norma-moterims-4,10-5,10.
MCV(vidutinis eritrocitu turis)-98,1.Norma-82,0-98,0.
MCH(vidut.hemoglobino kiekis eritrocite)-34,0.Norma-26,0-31,0.
RDW(ERITROCITU PASISKIRSTYMAS PAGAL DYDI(ANIZOCITOZE))-11,3.Norma-11,5-14,5.
Gal kuri suprantat kaip tuos nukrypimus paaiskint? blush2.gif Nera jie zymus,bet pries nestuma visi normoj buvo.Tai ir dabar noretusi,kad butu normoj blush2.gif .Juk dar tik nestumo pradzia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 09 gegužės 2008 - 20:08
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 09, 20:51)
Tai,kad ju paciu kiekio net nera.Yra PDW(trombocitu pasiskirstymas pagal dydi)-15,4.Tai nelabai suprantu ka tai gali reiksti.Gal zinai?
Dar paieskosiu kitu reiksmiu,gal ten yra trombocitu skaicius.Bet tada jis bus normoj.
Papildyta:
Papildyta:
O vat eritrocitu kiekis mazas(RBC)-,82.Norma-moterims-4,10-5,10.
MCH(vidut.hemoglobino kiekis eritrocite)-4,0.Norma-26,0-1,o.
Gal kuri suprantat kaip tuos nukrypimus paaiskint? blush2.gif Nera jie zymus,bet pries nestuma visi normoj buvo.Tai ir dabar noretusi,kad butu normoj  blush2.gif .Juk dar tik nestumo pradzia  blush2.gif

Na svarbiausia trombocitai normoje,o koks hemoglobinas ( rašosi HGB,turėtų būti šalia eritrocitų kiekio ) ?
Atsakyti
Pataisiau klaidas blush2.gif .Buvau netaip prirasius.Vaikas malesi aplink,o ir klaviatura ziuriu 3 nebenori spaust.Jau paguldziau klecka miegot,bus ramu.
HGB-130.Norma moterims 123-153.Dar normoje.
Papildyta:
Net nezinau,gal be reikalo nerimauju,gal cia tie visi rodikliai nera tokie reiksmingi,gal jei nebuciau gavusi tyrimu i rankas,pvz.poliklinikos gydytojai nei nebutu rode,butu sake,kad viskas normoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 09, 21:11)
Pataisiau klaidas  blush2.gif .Buvau netaip prirasius.Vaikas malesi aplink,o ir klaviatura ziuriu  3 nebenori spaust.Jau paguldziau klecka miegot,bus ramu.
HGB-130.Norma moterims 123-153.Dar normoje.

Dar parašyk koks HCT skaičiukas,turėtų būti šalia HGB
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 05 09, 21:14)
Dar parašyk koks HCT skaičiukas,turėtų būti šalia HGB

HCT-0,374.Norma-0,350-0,470.Normoje.
Papildyta:
O gal zinot apie citomegalo viruso normas.Pas mane visai neaiskiai parasyta:
PID:LAC
NAME:Mano pavarde
CMV-M 0.08 Index INTRP:NEGATIVE
RANGE: DILUTION:UNDILUTED
RATE:47.16
FLAGS:

COMMENTS:
Papildyta:
Norejau tiksliai parodyt kas kur parasyta,bet kazkodel tarpai sutraukti gaunasi,ir netaip parodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 09 gegužės 2008 - 20:23
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 09, 21:22)
Papildyta:
CMV-M          0.08 Index          INTRP:NEGATIVE
RANGE:                                              DILUTION:UNDILUTED
FLAGS:

COMMENTS:

Na apie citomegalą tikrai nieko nežinau,o apie paprastą kraujuką pagrindiniai rodikliai HGB,PLT tikrai juk normoje,jie svarbūs skystinančius vaistukus naudojant,mūsų atveju geriau rodikliai į silpnesnę pusę,negu į didesnę,sakau iš savo atvejo,paskutinį kartą,kai naudojau tik aspiriną,mano kraujukas ryškiai tirštėjo vien pagal šį tyrimą stebint,HGB buvo pakilęs net iki 150 kur pas mane to gyvenime nėra buvę,o PLT virš 300 gerokai,na o RBC - ar tikrai tokie skaičiukai,nes,jei jie pradeda mažėti,tai ir HGB gali pradėti mažėti,nors dabar jis normoje.RBC - tai raudonieji kraujo kūneliai,kurie ir išnešioja po visą mūsų kūną mums taip reikalingą deguonį,tai gal dėl to tau taip negera g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauda: 09 gegužės 2008 - 20:43
QUOTE(Rola @ 2008 05 09, 20:01)
Stradalina ir tiek  irnesakyk.gif

na ir as dabar stradalinu, o ka A sako del tu Ca, vit C ir kitu nesamoniu? g.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 09, 20:30)
O as grizau is AIDS centro pasiemusi kraujo ir kt.tyr.rezultatus.

Man tai kraujo kresejimo tyr.net neliepe pasidaryt  g.gif

gyd nestradilina mirksiukas.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 09, 21:24)
Papildyta:
CMV-M           0.08 Index           INTRP:NEGATIVE
RANGE:                                               DILUTION:UNDILUTED
FLAGS:

COMMENTS:
Papildyta:
Norejau tiksliai parodyt kas kur parasyta,bet kazkodel tarpai sutraukti gaunasi,ir netaip parodo  blush2.gif

ten kur melynai, reiskia kad viruso M klases antikunu nerasta - sviezios infekcijos nera thumbup.gif
kur zaliai, matyt praleidai CMV-G, tai rodo, kad jau senai buvo persirgta infekcija , susidare antikunai, daugiau nesirgsi. viskas chiki.
as toki pat lapeli is AIDS centro turiu 10 metu senumo, abra-kadabra, bet viskas tau gerai, nesinervuok.

o kraujukas reaguoja i nestuma, maista, vaistukus. susitvarkys reikalai. gali granatu pavalgyti, arba sulciu ju parduodama, raud.vynelio 50gr i diena, kokio skanaus, avokado skiltele. jeigu mesos nesinori, teks tabletes valgyti, nuo 12 sav pirkis Mamavit - ten daugiausia gelezies. dabar gali kitu gelezies preparatu pagerti, vaistineje duos viena kita, daug neimk plokstele viena ir uzteks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 09 gegužės 2008 - 20:47
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 09, 21:05)
Papildyta:
Papildyta:
O vat eritrocitu kiekis mazas(RBC)-3,82.Norma-moterims-4,10-5,10.
MCH(vidut.hemoglobino kiekis eritrocite)-34,0.Norma-26,0-31,0.
Gal kuri suprantat kaip tuos nukrypimus paaiskint? blush2.gif Nera jie zymus,bet pries nestuma visi normoj buvo.Tai ir dabar noretusi,kad butu normoj  blush2.gif .Juk dar tik nestumo pradzia  blush2.gif

Dabar tik pamačiau,kad pataisei RBC skaičiuką,tai tikrai viskas normaliai,nes praeitą kur užrašei doh.gif be trejetuko smile.gif ,galvojau,nejau taip gali būti smile.gif
Papildyta:
O tikrai mergaitės,ką A sako dėl Ca,kitų vitaminų,aš kažkaip nepasiteiravau g.gif
Gal ir man jau prdėti stradalinti mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 05 09, 21:38)
Na apie citomegalą tikrai nieko nežinau,o apie paprastą kraujuką pagrindiniai rodikliai HGB,PLT tikrai juk normoje,jie svarbūs skystinančius vaistukus naudojant,mūsų atveju geriau rodikliai į silpnesnę pusę,negu į didesnę,sakau iš savo atvejo,paskutinį kartą,kai naudojau tik aspiriną,mano kraujukas ryškiai tirštėjo vien pagal šį tyrimą stebint,HGB buvo pakilęs net iki 150 kur pas mane to gyvenime nėra buvę,o PLT virš 300 gerokai,na o RBC - ar  tikrai tokie skaičiukai,nes,jei jie pradeda mažėti,tai ir HGB gali pradėti mažėti,nors dabar jis normoje.RBC - tai raudonieji kraujo kūneliai,kurie ir išnešioja po visą mūsų kūną mums taip reikalingą deguonį,tai gal dėl to tau taip negera  g.gif

Aha,RBC toks skaiciukas,per zemas,parasyta,kad low.As irgi galvoju,kad del eritrocitu stokos man taip negera.Uztat ir galvoju,kad greit mazakraujyste prasides,ims HGB mazet.Nes gelezies su maistu tikrai negaunu uztektinai doh.gif ,negaliu gi nieko valgyt doh.gif .Tai jauciu reikia pult gert vitaminus nestukems,uzteks vien foline r.zaist.Nors HGB turbut apyzemis vien jau del to,kad skystinu krauja fraksiparinu.
Aciu uz pasidalijima mintimis! 4u.gif

O del citomegalo tyr.,itariu,kad man tik CMV-M padare,o CMV-G nepadare,nors sumokejau uz abu tyrimus.Ir svarbiausia,kad pavarcius lapeli ir nieko nesupratus-AIDS centre paklausiau ar abu tyr.padare,pasake,kad taip(bet nemaloniai-tai nebeklausinejau).Na jei taip-tai teks vel vaziuot i AIDS centra ir reikalaut kito tyrimo doh.gif .Net nezinau,gal as klystu blush2.gif
Atsakyti