Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

[quote=eglužė,2008 05 08, 16:07]
Mes pagal ecoskopą esam net didesni. 10 sav ir 4 dienos biggrin.gif
Manęs nei karto nepykino. Jaučiuosi labai gerai thumbup.gif

O kada darei ecoskopą? Gal nesenai? nuo 10 sav. vaisius pradeda judėti ir kilnoti rankas. Nerealus vaizdas biggrin.gif
O tave ar pykina?
Papildyta:
O aš tai niekaip lėtai neįgrūdau lotuliukas.gif
Papildyta:
Aš tai adatą grūdžiu po biški, nes staigiai, niekaip neišeina doh.gif
[/quote]
Žinai, Rola, pabandyk užsimoti, daug lengviau lotuliukas.gif
[/quote]

Bandziau mastau.gif , as is viso truputeli iduriu i viena vieta, jauciu kad nepavyks, tada grudziu i kita vieta doh.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 05 09, 08:45)
vo blin, tai ir man tiek reikia blink.gif reiks nusipirkt papildomu 50mg pakuote.
mano gimda gal maziau tonusuoja, nes vakar ryte skaudejo, siand ne biggrin.gif

labas rytas 4u.gif

pagal echo mano lialius eina kaip SM liniuote-1d. pagal mmm kaip virsutine liniuote +1d. man tai gine sake, ciudai ir tiek. vienzo norma biggrin.gif
merginos, usrasykite man ant greicio progesterono zvakuciu pavadinimus, berods pora buvo nuskambeje: Crinone gel ir ???. vienai forumietei uzsienyje dufastono negaut, gal zvakiu nusipirks.dekoju, dar pajieskosiu musu rasimuose. g.gif

Tai taip ir vadinasi Crinone gelis 8%, google paziurek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 05 09, 10:59)
Bandziau  mastau.gif , as is viso truputeli iduriu i viena vieta, jauciu kad nepavyks, tada grudziu i kita vieta  doh.gif  hihihi.gif
Papildyta:
Tai taip ir vadinasi Crinone gelis 8%, google paziurek  mirksiukas.gif

sita radau, galvojau, rodos dar viena pavadinima kazkas rase g.gif gal atsiras siand rytoj. arba man skleroze biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 09 gegužės 2008 - 10:12
QUOTE(Karvute @ 2008 05 09, 11:11)
sita radau, galvojau, rodos dar viena pavadinima kazkas rase g.gif gal atsiras siand rytoj. arba man skleroze biggrin.gif

Kaip tavo pilvukas, jau gerai matosi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 05 09, 11:17)
Kaip tavo pilvukas, jau gerai matosi?  blush2.gif

Įtariu, kad jauturėjo pasirodyti slapukas ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 05 09, 11:17)
Kaip tavo pilvukas, jau gerai matosi?  blush2.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 05 09, 11:32)
Įtariu, kad jauturėjo pasirodyti slapukas  ax.gif  mirksiukas.gif

biggrin.gif vakar pasidariau experimenta, kadangi buvau privalgius pas drauge gimtadieni, tai zyyynoma issokes pilvukas, kai dar presa paleidau.... blink.gif taip issoko, lyg buciau jau 6 men biggrin.gif lasiaku turiu daug, jie mane ir isduoda.
kadangi nekada nebuvau kudute, tai manes niekas nekamantineja, kodel sustorejau, tai ir tyliu blush2.gif

vyras bande pakartoti experimenta, mazai pavyko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 05 09, 12:11)
biggrin.gif vakar pasidariau experimenta, kadangi buvau privalgius pas drauge gimtadieni, tai zyyynoma issokes pilvukas, kai dar presa paleidau.... blink.gif taip issoko, lyg buciau jau 6 men biggrin.gif lasiaku turiu daug, jie mane ir isduoda.
kadangi nekada nebuvau kudute, tai manes niekas nekamantineja, kodel sustorejau, tai ir tyliu blush2.gif

vyras bande pakartoti experimenta, mazai pavyko lotuliukas.gif

O i rubus savus itelpi?
Atsakyti
Nesuprantu, ar jums taip yra kada buvę, kad dūrio vietoj parausta lyg būtų išsiliejęs kraujas? g.gif ir kažkaip man skauda tą vietą, nors vaistus leidausi prieš 5 val. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglužė @ 2008 05 09, 13:48)
Nesuprantu, ar jums taip yra kada buvę, kad dūrio vietoj parausta lyg būtų išsiliejęs kraujas?  g.gif  ir kažkaip man skauda tą vietą, nors vaistus leidausi prieš 5 val.  verysad.gif

būna būna... irnesakyk.gif gali toj vietoj likti ir paraudimų, ir mėlynių ir guzų... ir skaudėti ir niežėti gali...
Atsakyti
doh.gif o aš jau pagalvojau gal esu alergiška lotuliukas.gif

Ačiū už nuraminimą. thumbup.gif Supratau, kad tokį skausmą reikės kentėti dar ilgai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglužė @ 2008 05 08, 16:07)
Mes pagal ecoskopą esam net didesni. 10 sav ir 4 dienos  biggrin.gif
Manęs nei karto nepykino. Jaučiuosi labai gerai 

O kada darei ecoskopą? Gal nesenai? nuo 10 sav. vaisius pradeda judėti ir kilnoti rankas. Nerealus vaizdas  
O tave ar pykina?

Echoskopija paskutini syki dariau 7-8sav.Jau ir tada lelius makalavosi,bet tasyk dariau poliklinikoj-tai taip staigiai,nieko ten nepamaciau.Kita savaite eisiu privaciai-vat tada jau gerai pamatysiu(tikiuosi)ir foto gausiu thumbup.gif

Del pykinimo-tai geriau nei neklausk.Pykina bjauriai,net galva skauda,maudzia,visa kaip sudauzyta jauciuosi,vemt nevemiu,bet skrandis visada sustojes,nevirskina,pilva baisiai pucia,viduriai uzkieteje.Jauciuosi alkana,bet jokio maisto nenoriu doh.gif .Kai laukiausi pirmo-taip negera nebuvo.Siaip jau buvo pagereje,bet po svenciu vel labai negera,ryte-diena-dar nieko,kentet galima,o vakare esu visiskas ligonis doh.gif .Net geda,bet jauciuosi kaip kokia pensininke blush2.gif .Dar persalau kazkur-sloga prisidejo doh.gif
Bet tikiuosi,kad greit praeis,pamenu su pirmu jau nuo 10-12sav.vel gerai jauciausi.Tik nuo kokio ketvirto menesio prasidejo nugaros skausmai.
QUOTE(sauda @ 2008 05 08, 18:49)
P.s. mergaitės,o jums sąnariai retkarčiais nepaskauda,nežinau ar sutapimas,gal kokių medžiagų netekau,bet kelintą dienelę kažko keliai  paskauda,tarsi kas smaigstytų,na tikrai nemalonus jausmelis,ar čia nuo AFS 

Man tai seniai paskauda,nors kai emiau gert aspirina-tai maziau.Bet vat paskutinem dienom kazkaip per kelius traukia,diegliai venose.As kaip Artemide pradejau nerimaut-sakau gal kraujo uztektinai nesuskystina blink.gif .Ir migrena vel uzeina.O gal,kad vel nedaug skysciu begeriu.Zinau,kad reikia daug,bet neikaip negaliu,tik isgeriu-ir baisiai pykina doh.gif
Greiciau praeitu tie negerumai.
Na ir prisidejavau cia doh.gif.Einu arbatos su braskiu uogiene pasidaryt-jei jau apie skyscius prakalbau smile.gif

Jau isleidau SB,zada grizt liepos vidury.Tai su sunum vieni du karaliausim.
Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2008 05 09, 12:25)
O i rubus savus itelpi?

Zinau,kad ne manes klausei blush2.gif Bet as tai zinok jau dabar neitelpu lotuliukas.gif .Bet cia viskas per ta ispusta pilva.Su pirmu tai iki penkto menesio tilpau,neaugo pilvukas,net buvau sunerimusi,kad nesimato smile.gif .O vat dabar ziuriu,kad palietus zemiau bambos-jau jauciasi toks pakilimas,reiskia augam smile.gif

Dar kazkada seniau snekejot apie liemenukus.Tai man jau irgi senokai visi verzia.Bet vakar susiradau liemenuka,kuri nesiojau po gimdymo.Pirkau ji pries gimdyma-tai tiko puikiai,o pagimdzius verze,todel ji pradejau nesiot tik praejus keletui menesiu po gimdymo.Tai vakar pasimatavau lotuliukas.gif ,vaje,vaje!Maniau dabar tiks blush2.gif ,bet atrodo,kad dar po viena papuka i kiekviena kauseli ikisciau lotuliukas.gif .Negi tikrai taip buvo padideje blush2.gif ?Na pienas tai upeliais tekedavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 09 gegužės 2008 - 13:26
QUOTE(Rola @ 2008 05 09, 12:25)
O i rubus savus itelpi?

dar telpu, tik dzinsai nebe, "naujus" skudurine nusipirkau biggrin.gif dabar gerai, paskui matysime.

gryzau is gines, ji pavargusi buvo.
magni liepe gerti diasporala, tipo jis geriau isisavina, dar kalci vakare. aspirina issiprasiau apdidinta doze, tik liepe kresejima sutikrinti. kad nenukraujuociau jeigu kas. g.gif
man idomu, jeigu dar ir leistis vaistukus, tai nukraujavimo tikimybe didesne? nesuprantu, ko ji atsarguoja. g.gif gal aks paaiskinkite, kaip A su tais nukraujavimasi kalba? nieko papildomai neskiria?
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 05 09, 19:22)
dar telpu, tik dzinsai nebe, "naujus" skudurine nusipirkau biggrin.gif dabar gerai, paskui matysime.

gryzau is gines, ji pavargusi buvo.
magni liepe gerti diasporala, tipo jis geriau isisavina, dar kalci vakare. aspirina issiprasiau apdidinta doze, tik liepe kresejima sutikrinti. kad nenukraujuociau jeigu kas. g.gif
man idomu, jeigu dar ir leistis vaistukus, tai nukraujavimo tikimybe didesne? nesuprantu, ko ji atsarguoja.  g.gif gal aks paaiskinkite, kaip A su tais nukraujavimasi kalba? nieko papildomai neskiria?

Stradalina ir tiek irnesakyk.gif
Atsakyti