Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

egluže, jei nespaskirta kitaip, tai aspiriną turi gerti iki 36sav.
Kaip sekasi leistis vaistukus?
[/quote]

kažkaip sunkiai. Pirmą kartą kai dūriau galvoju įdursiu po truputį, bet neišdrįsau, kažkaip adata nelindo lotuliukas.gif tada ištraukiau ir užsimojau, ir tada lengvai sulindo doh.gif nežinau kaip man seksis kiekvieną dieną tai daryti biggrin.gif
O kaip jūs susileidžiat?
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 05 08, 11:39)
Karvute, su bernuzeliu  :: ...
::
Papildyta:
Labai jau anksti pamate pimpaliuka, turbut nemazas 
Genetiniai atsakymai normoj  ::

sveikinu su gerais atsakimais 4u.gif ne toks jau ir didelis lotuliukas.gif

QUOTE(violita @ 2008 05 08, 14:09)
Labas 4u.gif Aš tik po antro nesivystančio sužinojau, kad turiu AFS. dabar jau mėnuo kaip geriu aspiriną ir laukiu mm. Po mm tirkiausiai pradėsiu planuot, nors baimių yra. O mano nėštumas pirmą kartą, tai 8-9 sav pradėjo nežymiai tepliot, vaisiuko užuomazga buvo, bet širdelės veiklos ne, o antrą kartą tik 12 sav pradėjo tepliot, o padarius echo, matėsi tik tušči puslytė verysad.gif

jeigu nukreipimai nedideli, tai gali jau planuoti, labai jau norisi kartu visom sdziaugtis nestumais smile.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 05 08, 14:32)

Karvute, pas tave antras vaikiukas, tai gal jau judesiukus pajutai ? nors dar ir anksti šiaip  ax.gif

nea, judesiuku lyg nera, mano placenta priekyje, tai gali buti veliau, nors kartais atrodo, kad kazkas spiria i sonus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglužė @ 2008 05 08, 15:06)
kažkaip sunkiai. Pirmą kartą kai dūriau galvoju įdursiu po truputį, bet neišdrįsau, kažkaip adata nelindo  lotuliukas.gif  tada ištraukiau ir užsimojau, ir tada lengvai sulindo  doh.gif  nežinau kaip man seksis kiekvieną dieną tai daryti   biggrin.gif
O kaip jūs susileidžiat?

As pirmasyk irgi drebejau,taip baisu buvo idurt.O paskui viskas gerai,jokio skausmo nebudavo.Bet dabar kazkodel po truputi atsiranda skausmelis,bet tikrai mazas,nevargina neikiek mirksiukas.gif

Ziuriu musu pilvukai panasaus amziaus,na tavo vyresnis savaite ir 2d.Ar atitinka pagal mmm?Man pagal mmm-10sav.1d.(katik isivedziau kalendoriun pasitikrinimui),bet veliau pastojau-tai i liniuote ivedus echoskopo parodymus blush2.gif
Kaip tavo savijauta?Pykina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 08 gegužės 2008 - 14:32
[quote=eglužė,2008 05 08, 15:06]
egluže, jei nespaskirta kitaip, tai aspiriną turi gerti iki 36sav.
Kaip sekasi leistis vaistukus?
[/quote]
kažkaip sunkiai. Pirmą kartą kai dūriau galvoju įdursiu po truputį, bet neišdrįsau, kažkaip adata nelindo lotuliukas.gif tada ištraukiau ir užsimojau, ir tada lengvai sulindo doh.gif nežinau kaip man seksis kiekvieną dieną tai daryti biggrin.gif
O kaip jūs susileidžiat?
[/quote]

Aš tai adatą grūdžiu po biški, nes staigiai, niekaip neišeina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 05 08, 15:42)
Aš tai adatą grūdžiu po biški, nes staigiai, niekaip neišeina  doh.gif

Aš irgi iš lėto duriu, greitai kažkaip nesigauna ir viskas, taip ir iki galo jaučiu bus. Bet keista, sau susileidžiu, bet jei reiktų kitam normalų švirkštą vaistų suleisti tai tikrai negalėčiau, vis tiek bijočiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 08, 14:23)
As pirmasyk irgi drebejau,taip baisu buvo idurt.O paskui viskas gerai,jokio skausmo nebudavo.Bet dabar kazkodel po truputi atsiranda skausmelis,bet tikrai mazas,nevargina neikiek  mirksiukas.gif

Ziuriu musu pilvukai panasaus amziaus,na tavo vyresnis savaite ir 2d.Ar atitinka pagal mmm?Man pagal mmm-10sav.1d.(katik isivedziau kalendoriun pasitikrinimui),bet veliau pastojau-tai i liniuote ivedus echoskopo parodymus  blush2.gif
Kaip tavo savijauta?Pykina?

Mes pagal ecoskopą esam net didesni. 10 sav ir 4 dienos biggrin.gif
Manęs nei karto nepykino. Jaučiuosi labai gerai thumbup.gif

O kada darei ecoskopą? Gal nesenai? nuo 10 sav. vaisius pradeda judėti ir kilnoti rankas. Nerealus vaizdas biggrin.gif
O tave ar pykina?
Papildyta:
QUOTE(Mintė @ 2008 05 08, 14:53)
Aš irgi iš lėto duriu, greitai kažkaip nesigauna ir viskas, taip ir iki galo jaučiu bus. Bet keista, sau susileidžiu, bet jei reiktų kitam normalų švirkštą vaistų suleisti tai tikrai negalėčiau, vis tiek bijočiau  cool.gif

O aš tai niekaip lėtai neįgrūdau lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=Rola,2008 05 08, 14:42]
O kaip jūs susileidžiat?
[/quote]

Aš tai adatą grūdžiu po biški, nes staigiai, niekaip neišeina doh.gif
[/quote]

Žinai, Rola, pabandyk užsimoti, daug lengviau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 05 08, 14:32)
Aš kaip tik ten ir planuoju nueiti  ax.gif Bet man turbūt teks mokėti, nes aš KMUK neprisirašsius ir jau neprisirašysiu, tik gimdyti eisiu. Bet gal ten daug nekainuoja, tai susimokėsiu  smile.gif

jokio skirtumo ar tu prisirašius, ar ne, ten visoms nemokamai mirksiukas.gif kaip jau sakiau, informacijos ne fontanai, bet verta eiti vien dėl ekskursijų po gimdyklas ir pogimdyvines palatas.

QUOTE(lauralin @ 2008 05 08, 14:39)
Man praeita nakti buvo uzeje skaudet pilva ir strenas,tai jau galvojau prasideda,bet praejo.Tai tokia baime paeme ir galvoju nu dar ne dabar,dar biski nepasiruosus. Siaip viskas gerai,tik kartais atrodo,kad mazai juda,bet cia jau pas mane turbut paranoja prasideda  doh.gif  O kaip del pernesiojimo,A neleidzia pernesiot nei vienos dienos? Nes mano gine nezino,o pas A daugiau neisiu jau,o paklaust pamirsau,kai buvau paskutini karta.

Man tokie paruošiamieji irgi jau vis dažniau užeina.... kiekvieną kartą vis galvoju kad jau važiuoju gimdyt.... bet įkalu Henessey ir užmiegu paryčiais.... smile.gif
O dėl pernešiojimo tai nežinau ar čia viena diena kąnors pakeistų.... tik A man sakė kad pernešioti mums negerai... geriau jau truputį anksčiau, nei vėliau....
QUOTE(eglužė @ 2008 05 08, 15:06)
kažkaip sunkiai. Pirmą kartą kai dūriau galvoju įdursiu po truputį, bet neišdrįsau, kažkaip adata nelindo  lotuliukas.gif  tada ištraukiau ir užsimojau, ir tada lengvai sulindo  doh.gif  nežinau kaip man seksis kiekvieną dieną tai daryti   biggrin.gif
O kaip jūs susileidžiat?

Man irgi MB leidžia staigiai ir greitai biggrin.gif kartais būna skausmas, bet jis tampa tokiu mechanišku, jau net nebereaguoju irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diija: 08 gegužės 2008 - 17:18
QUOTE(Rola @ 2008 05 08, 07:49)
Laba  4u.gif ,

p kodel tau clexano po 0,4?

Labutis smile.gif
Man po tiek A. paskyrė,tikriausiai dėl to,kad svoris mano nepilnai 70 kg. ax.gif ,aš ir aspiriną po 150 turiu naudoti rolleyes.gif

P.s. mergaitės,o jums sąnariai retkarčiais nepaskauda,nežinau ar sutapimas,gal kokių medžiagų netekau,bet kelintą dienelę kažko keliai paskauda,tarsi kas smaigstytų,na tikrai nemalonus jausmelis,ar čia nuo AFS g.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 05 08, 17:49)
Labutis  smile.gif
P.s. mergaitės,o jums sąnariai retkarčiais nepaskauda,nežinau ar sutapimas,gal kokių medžiagų netekau,bet kelintą dienelę kažko keliai  paskauda,tarsi kas smaigstytų,na tikrai nemalonus jausmelis,ar čia nuo AFS  g.gif

Man dažnai paskauda - pradžioje labai stresuodavau, galvojau, gal nepakankamai kraujas suskystinamas, bet dabar jau pripratau, kad nieko neatsitinka, kai jau labai skauda papildomą aspirino dozę įkalu.
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 05 08, 20:11)
Man dažnai paskauda - pradžioje labai stresuodavau, galvojau, gal nepakankamai kraujas suskystinamas, bet dabar jau pripratau, kad nieko neatsitinka, kai jau labai skauda papildomą aspirino dozę įkalu.

Tai einu ir aš aspirino dozelę įkalti drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2008 05 08, 11:39)

Genetiniai atsakymai normoj  wub.gif

Kaip gerai ,nuostabu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Kaip šį rytą laikos pilvukai ir mamytės? Gražus saulėtas rytas thumbup.gif Geros dienelės visoms 4u.gif
QUOTE(Diija @ 2008 05 08, 18:16)
jokio skirtumo ar tu prisirašius, ar ne, ten visoms nemokamai  mirksiukas.gif  kaip jau sakiau, informacijos ne fontanai, bet verta eiti vien dėl ekskursijų po gimdyklas ir pogimdyvines palatas.

o jei nemokamai tai iš vis gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 05 08, 18:49)
Labutis  smile.gif
Man po tiek A. paskyrė,tikriausiai dėl to,kad svoris mano nepilnai 70 kgax.gif ,aš ir aspiriną po 150 turiu naudoti  rolleyes.gif
P.s. mergaitės,o jums sąnariai retkarčiais nepaskauda,nežinau ar sutapimas,gal kokių medžiagų netekau,bet kelintą dienelę kažko keliai  paskauda,tarsi kas smaigstytų,na tikrai nemalonus jausmelis,ar čia nuo AFS  g.gif

vo blin, tai ir man tiek reikia blink.gif reiks nusipirkt papildomu 50mg pakuote.
mano gimda gal maziau tonusuoja, nes vakar ryte skaudejo, siand ne biggrin.gif

labas rytas 4u.gif

pagal echo mano lialius eina kaip SM liniuote-1d. pagal mmm kaip virsutine liniuote +1d. man tai gine sake, ciudai ir tiek. vienzo norma biggrin.gif

merginos, usrasykite man ant greicio progesterono zvakuciu pavadinimus, berods pora buvo nuskambeje: Crinone gel ir ???. vienai forumietei uzsienyje dufastono negaut, gal zvakiu nusipirks.dekoju, dar pajieskosiu musu rasimuose. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 09 gegužės 2008 - 08:10