Aš kažkokia pasimetusi ir išsiblaškiusi savo gydutojos nepaklausiau ar reikia gerti ir toliau aspiriną ar užtenka leistis tik fraksipariną. O kaip jūs darot?
Atsiprašau kad daug klausinėju
QUOTE(eglužė @ 2008 05 08, 10:28)
Aš kažkokia pasimetusi ir išsiblaškiusi savo gydutojos nepaklausiau ar reikia gerti ir toliau aspiriną ar užtenka leistis tik fraksipariną. O kaip jūs darot?
aspirina geri kaip ir anksciau, nutraukti nereikia! jeigu praleidai kokia doze - nesiparink, isgerk dabar.
QUOTE(Karvute @ 2008 05 08, 09:38)
aspirina geri kaip ir anksciau, nutraukti nereikia! jeigu praleidai kokia doze - nesiparink, isgerk dabar.
Ačiū už atsakymą Aš geriu po 100mg.
QUOTE(Mintė @ 2008 05 08, 09:52)
Į kursus planuoju eiti kai tik išeisiu dekretinių. Bet aš nenoriu tų filmukų žiūrėti, noriu tik šiaip informacijos ir patarimų ,ir dar gimdyklas apžiūrėti
Eik į KMUK paskaitėlę, ji nemokama, nerodo jokių filmukų ir aprodo gimdyklas ir pogimdyvines palatas... juolab kad ir planuoji KMUK gimdyt.... nors paskaitos informatyvumas nėra superinis, labai jau glaudžiai ir greitai ten viską susako....
egluže, jei nespaskirta kitaip, tai aspiriną turi gerti iki 36sav.
Kaip sekasi leistis vaistukus?
Labukas visoms
Smagu matyti gryžtančias mamytes ir gera girdeti kad puikiai sekasi augti leliukams
Aš irgi po švenčių gryžtu į SM
Gyvenam neblogai, tik tikriausiai jau sužinojau kas tai yra gimdos susitraukinėjimai antradienį fiziškai padirbėjau ir vakare pilvuką lyg maudė lyg toks sunkus buvo, tempė į apačią, bet po to apturėjau baseino procedūrą ir gerai pailsėjau tai lygtais nieko, bet va vakar irgi dienos pabaigoj toks nemalonus jausmas aplankė, ir tuomet palietus pilvuką buvo kaip akmenukas tai šiandien jau diržą užsidėjau, žiūrėsiu gal pagelbės Labai tikiuosi kad tai tik laikinas reikalas.... jei ne teks stabdyti savo veiklą, o aš nemoku skųstis ir sakyti negaliu ai vienu žodžiu...
p.s. sveikinu naujai prisijungusias mergaites, kad rado priežastį kurią galės sėkmingai įveikti laukiam prisijungiant
Minte - smagu kad greit atostogos, bet kad neto neturėsi ech, o kaip leliukus auginsim su kuo pasitarti, pasiguosti...spausk TB prie sienos ir viskas
Karvute - su berniukėliu
aš čia tuoj su savo princesyte nosį užriesim kokios mes beveik vienintelės
tiesa ir aš labai norėčiau į kursus jau pavaikščioti, manau jau laikas kaip ir būtų, į baseiną jau išsiruošiau, tai dar reik ir į kursus, o baseiniukas žinokit mamytės tikrai labai geras dalykėlis
Na ką visoms geros dienelės
Smagu matyti gryžtančias mamytes ir gera girdeti kad puikiai sekasi augti leliukams
Gyvenam neblogai, tik tikriausiai jau sužinojau kas tai yra gimdos susitraukinėjimai antradienį fiziškai padirbėjau ir vakare pilvuką lyg maudė lyg toks sunkus buvo, tempė į apačią, bet po to apturėjau baseino procedūrą ir gerai pailsėjau tai lygtais nieko, bet va vakar irgi dienos pabaigoj toks nemalonus jausmas aplankė, ir tuomet palietus pilvuką buvo kaip akmenukas tai šiandien jau diržą užsidėjau, žiūrėsiu gal pagelbės Labai tikiuosi kad tai tik laikinas reikalas.... jei ne teks stabdyti savo veiklą, o aš nemoku skųstis ir sakyti negaliu ai vienu žodžiu...
p.s. sveikinu naujai prisijungusias mergaites, kad rado priežastį kurią galės sėkmingai įveikti laukiam prisijungiant
Minte - smagu kad greit atostogos, bet kad neto neturėsi ech, o kaip leliukus auginsim su kuo pasitarti, pasiguosti...spausk TB prie sienos ir viskas
Karvute - su berniukėliu
tiesa ir aš labai norėčiau į kursus jau pavaikščioti, manau jau laikas kaip ir būtų, į baseiną jau išsiruošiau, tai dar reik ir į kursus, o baseiniukas žinokit mamytės tikrai labai geras dalykėlis
QUOTE(Eglynius @ 2008 05 08, 11:00)
Labukas visoms
Karvute - su berniukėliu
Karvute - su berniukėliu
man echo pamate, kad gimda tonuse, liepe gerti magnioB6, gal ir tau reiktu toki pat arba diasporal (pigiau gaunasi)?
Karvute, su bernuzeliu ...
Papildyta:
Labai jau anksti pamate pimpaliuka, turbut nemazas
Papildyta:
Viduj, lyg balciau, bet nezinau ar puslyte
Man jau nervai nelaiko, kodel man negali viskas buti normaliai, nezinau ka daryti keisti i clexana, ar ne. Bijau, kad clexano mazesne doze, o fraxiparinas nepakenktu leliui...
Genetiniai atsakymai normoj
Papildyta:
Labai jau anksti pamate pimpaliuka, turbut nemazas
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 05 08, 09:50)
Rola, nu prasta aš expertė nieko doro neįžiūrėjau.... man pasirodė panašu į spuogelius - tai tada ir man taip buvo.... bet jei ten puslelės - tai jau gali būti ir alergija bet kodėl tada taip greitai praeina?
Viduj, lyg balciau, bet nezinau ar puslyte
Man jau nervai nelaiko, kodel man negali viskas buti normaliai, nezinau ka daryti keisti i clexana, ar ne. Bijau, kad clexano mazesne doze, o fraxiparinas nepakenktu leliui...
QUOTE(Diija @ 2008 05 07, 16:49)
Liutukeee, oi žino A, viską žino. 5-6val per dieną prie PC - jau negerai . Sako mažesnio svorio vaikai nuo to gimsta....
Nu tai as tiek nesedziu ,bentjau manau,kad nesedziu
Sakau ko maniskis toks didelis buvo,ogi tuo metu nei neto,nei kompo neturejau
QUOTE(Karvute @ 2008 05 07, 18:32)
pirmiausia buvome gen.centre, echoskopiskai lialiaus nepriekaistingas bet mano gimda labai suspazmavusi, tai israse magnio B6 pagerti. sake as turiu jausti, o as nejauciu jokiu spazmu nei maudenimu sekantis dalikas: turesime berniuka , rode pimpaliuka visais rakursais. kraujukas bus 5dieni 5vakaro.
rauksle, matuoja ginius-kuris echoskopuoja, nes raukslei ismatuoti mandro echo nereikia. man ismatavo ligoninei. siand nei zodzio apie tai nebuvo.
poliklinikoje rya remontas, tai registratura perkelta, stovi didziule eile, bet pas genetikus yra atskiras 7 langelis, ten eiles nera, eini tiesiai su piuntimu popieriais ir t.t. del mokamu-nemokamu turi pati spresti, mes ejom po blatu, tipo nemokamai, bet pas genetikus koridoriai tusti!!! jokiu eiliu nemaciau. man rodos, tai dirbtinai padaryta kazkas.
rauksle, matuoja ginius-kuris echoskopuoja, nes raukslei ismatuoti mandro echo nereikia. man ismatavo ligoninei. siand nei zodzio apie tai nebuvo.
poliklinikoje rya remontas, tai registratura perkelta, stovi didziule eile, bet pas genetikus yra atskiras 7 langelis, ten eiles nera, eini tiesiai su piuntimu popieriais ir t.t. del mokamu-nemokamu turi pati spresti, mes ejom po blatu, tipo nemokamai, bet pas genetikus koridoriai tusti!!! jokiu eiliu nemaciau. man rodos, tai dirbtinai padaryta kazkas.
Sveikinimai su bernuzeliu!Kaip anksti pasake ,bus broliui draugas .As tai vis tikiuosi,kad mergytes laukiuosi .Su pirmuoju tai tvirtai jauciau nuo pat pradziu,kad bernuzelis.O dabar tai jau ne nuojauta,o daugiau uzgaida
Tai tu gal vakar ejai i ZGC?
Kas del tu eiliu-tai manau yra taip-dirbtinai sudaryta eile!Visos kai pastoja-puola registruotis,prisiregistruoja kokiai 16-18 nestumo dsavaitei ir veliau.Tada gines sako,kad reiktu anksciau,tada visos puola eit mokamai.O tos nemokamos vietos nuplaukia.Tiksliau tai nenuplaukia,o genetikai tuo laiku ppriimineja pagal susitarima ir pasiima i kisene po 200Lituku.Tada tipo visiems geriau-ir genetike uzdirba,ir mamytei ne 500,o 200Lt.kainuoja.Oi kaip negerai taip!Netvarka Lietuvelej!Baisi netvarka!
Parasyk kiek tiksliai savaiciu tau buvo kai ejei tirtis .Labai jau idomu kada jau lyti pamate.Gal ir an jau matys .O 3D nedare?
QUOTE(Diija @ 2008 05 07, 18:38)
Gali buti,ir daznai taip buna.Net pries pat stumima kartais nebuna isistacius,reikia luktelt arba akuseriai padeda istatyt .Taip,kad del to pergyvent nera reikalo!
QUOTE(violita @ 2008 05 07, 20:29)
Labutis Mano antikūnai prieš kardiolipidus 23, kažkas sakė, kad norma <19. Tai neatrodo didelis O bijau, dėl to, kad kitoms nėštumas nustodavo vystytis 8-9 sav, o man labai anksti, net gemaliukas neatsirasdavo, tai ir neramu, kad taip greit trombai atsirasdavo
Man Kaune antikunai pries kardiolipinus sieke 61 .Man irgi nestumas nutrukdavo 5-6sav.(niekas echo net nedarydavo,nes tada ne Liet.buvau),bet NT ir hcg tyr.rodydavo nestuma.Gal ir pas mane nespedavo embrioniukas uzsimegzt.
Nors pirmas nesivystantis nestumas nutruko 8,5sav.Tasyk ir sirdute plake,ir viskas buvo ciki.Bet 12sav.teko daryt abrazija
O tu kiek laiko gerdavai aspirina?Ar dar per anuos nestumus negerei,nezinojai,kad turii AFS?
As tai 4men.iki pastojimo geriau aspirina,anksciau nerizikavau pastot .Ir 6sav.pamate sirdute,tada ir emiau leistis fraksiparina.As visoms patarciau nors 3men.pagert aspirina,o tada bandyt pastot.Bet gal tikrai tiek ir nereikia .Bet toks jau mano isitikinimas
QUOTE(Rola @ 2008 05 08, 11:39)
Saunu,kad normoj .Su tuo ir sveikinu!
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 08, 13:52)
Man Kaune antikunai pries kardiolipinus sieke 61 .Man irgi nestumas nutrukdavo 5-6sav.(niekas echo net nedarydavo,nes tada ne Liet.buvau),bet NT ir hcg tyr.rodydavo nestuma.Gal ir pas mane nespedavo embrioniukas uzsimegzt.
Nors pirmas nesivystantis nestumas nutruko 8,5sav.Tasyk ir sirdute plake,ir viskas buvo ciki.Bet 12sav.teko daryt abrazija
O tu kiek laiko gerdavai aspirina?Ar dar per anuos nestumus negerei,nezinojai,kad turii AFS?
As tai 4men.iki pastojimo geriau aspirina,anksciau nerizikavau pastot .Ir 6sav.pamate sirdute,tada ir emiau leistis fraksiparina.As visoms patarciau nors 3men.pagert aspirina,o tada bandyt pastot.Bet gal tikrai tiek ir nereikia .Bet toks jau mano isitikinimas
Labas Aš tik po antro nesivystančio sužinojau, kad turiu AFS. dabar jau mėnuo kaip geriu aspiriną ir laukiu mm. Po mm tirkiausiai pradėsiu planuot, nors baimių yra. O mano nėštumas pirmą kartą, tai 8-9 sav pradėjo nežymiai tepliot, vaisiuko užuomazga buvo, bet širdelės veiklos ne, o antrą kartą tik 12 sav pradėjo tepliot, o padarius echo, matėsi tik tušči puslytė
QUOTE(Diija @ 2008 05 08, 11:00)
Eik į KMUK paskaitėlę, ji nemokama, nerodo jokių filmukų ir aprodo gimdyklas ir pogimdyvines palatas... juolab kad ir planuoji KMUK gimdyt.... nors paskaitos informatyvumas nėra superinis, labai jau glaudžiai ir greitai ten viską susako....
Aš kaip tik ten ir planuoju nueiti Bet man turbūt teks mokėti, nes aš KMUK neprisirašsius ir jau neprisirašysiu, tik gimdyti eisiu. Bet gal ten daug nekainuoja, tai susimokėsiu
QUOTE(Eglynius @ 2008 05 08, 11:00)
1.venam neblogai, tik tikriausiai jau sužinojau kas tai yra gimdos susitraukinėjimai
2.]Minte[/b] - smagu kad greit atostogos, bet kad neto neturėsi ech, o kaip leliukus auginsim su kuo pasitarti, pasiguosti...spausk TB prie sienos ir viskas
2.]Minte[/b] - smagu kad greit atostogos, bet kad neto neturėsi ech, o kaip leliukus auginsim su kuo pasitarti, pasiguosti...spausk TB prie sienos ir viskas
1. Šiaip tai skaičiau, kad paruošiamieji sąrėmiai nuo 26 savaitės yra normalu. Bet man vis tiek nelabai ramu kai pradeda kietėti. Geriau kai viskas savo vietoj. Aš kai čia apsinuodijus buvau, tai kitą dieną mažylis toks neramus buvo, vargšiukas vis malėsi, miegot kaip ir aš negalė, o pilvukas vis kietėjo ir kietėjo. Bet kai gerai pailsėjom ir jau sveikata atsistatė (skysčius tai vis dar turiu gerti, nes šlapime nuo apsinuodijimo acetono dar yra ir baltymo ) tai ir mažius nurimo ir gimda nekietėja.
O tu tai vis tiek pristabdyk tempą, nereik varginti pilvuko per daug, jei jau duoda žinią, kad gana tai ir gana. Gal ir nieko blogo, kad pakietėja, bet kam rizikuoti, geriau pasilepinti kol dar turim laiko sau
2. Dėl neto vis dar spaudžiu SB, na nežinau, išeisiu atostogų tada matysiu, kad kaip nors įveiksiu
QUOTE(Karvute @ 2008 05 08, 11:23)
man echo pamate, kad gimda tonuse, liepe gerti magnioB6, gal ir tau reiktu toki pat arba diasporal (pigiau gaunasi)?
Ir aš kai dažnai susitraukinėja gimda (skaičiavau, į valandą kartą arba du) tai diasporal išgeriu, man atrodo, kad padeda ir kojas tada mažiau traukia. Nors pastebėjau, kai kojas traukti pradeda tai ir gimda tokia nelabai rami pasidaro. Gal iš tikro to magnio trūksta, nors daug kas jo jau nepripažįsta
QUOTE(Rola @ 2008 05 08, 11:39)
Paskambink A ir paklausk, ar galima pakeisti, jei tave vis beria. Primink jam savo AFS atsakymus, pasakyk svorį. Tu tokia smulkutė tai tikrai turėtų užtekti Clexano 0,2. Jei kaskart suleidus beria, tai gali alergija išsivystyti
Sveikinu, kad genetiniai tvarkoje,
Papildyta:
Karvute, pas tave antras vaikiukas, tai gal jau judesiukus pajutai ? nors dar ir anksti šiaip
QUOTE(mamituke @ 2008 05 07, 17:55)
labuka
Zinok kaip noreciau bet kad mano zirniukas dar galvutes neistates.
kazin kada raasulai ir spicy isitate galvute?
p.s kur dingus musu Lauralin
Zinok kaip noreciau bet kad mano zirniukas dar galvutes neistates.
kazin kada raasulai ir spicy isitate galvute?
p.s kur dingus musu Lauralin
Sveikutes
As nedingus,tik nieko neparasau. Kai gimdziau Ema,galvute isistate tik pries gimdyma.Tau jau visai nedaug liko,bet kada gali prasidet
Man praeita nakti buvo uzeje skaudet pilva ir strenas,tai jau galvojau prasideda,bet praejo.Tai tokia baime paeme ir galvoju nu dar ne dabar,dar biski nepasiruosus. Siaip viskas gerai,tik kartais atrodo,kad mazai juda,bet cia jau pas mane turbut paranoja prasideda O kaip del pernesiojimo,A neleidzia pernesiot nei vienos dienos? Nes mano gine nezino,o pas A daugiau neisiu jau,o paklaust pamirsau,kai buvau paskutini karta.
Dziaugiuosi,kad visoms viskas gerai O naujoms linkiu kuo greiciau patapt
QUOTE(lauralin @ 2008 05 08, 14:39)
Man praeita nakti buvo uzeje skaudet pilva ir strenas,tai jau galvojau prasideda,bet praejo.Tai tokia baime paeme ir galvoju nu dar ne dabar,dar biski nepasiruosus. Siaip viskas gerai,tik kartais atrodo,kad mazai juda,bet cia jau pas mane turbut paranoja prasideda O kaip del pernesiojimo,A neleidzia pernesiot nei vienos dienos? Nes mano gine nezino,o pas A daugiau neisiu jau,o paklaust pamirsau,kai buvau paskutini karta.
Na laikykis dar nors porą savaičių Gal buvai pavargus, kad suėmė skausmai, turbūt reik daugiau pailsėti O dėl judesių, tai į pabaigą turbūt jau mažiau juda, nes nėra vietos kur maltis. Ar aš klystu ?