Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

labuka 4u.gif

QUOTE(Diija @ 2008 05 07, 13:55)
mamituke, tau jau 38sav.  4u.gif  gali drąsiai lukštentis....  smile.gif  gerk aviečių arbatą, valyk langus, kabink užuolaidas.....

Zinok kaip noreciau bet kad mano zirniukas dar galvutes neistates.

kazin kada raasulai ir spicy isitate galvute?

p.s kur dingus musu Lauralin g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamituke: 07 gegužės 2008 - 17:03
QUOTE(sauda @ 2008 05 06, 20:48)
Sveikute  :: Nežinau kodėl,bet pergyvenau,kad tiek ilgam prapuolei  :: ,dabar viskas aišku kodėl  ax.gif Kaip gerai,kad viskas gerai  :: Gal kitos mergaitės nesupyks,bet savaime gaunasi,kad labiau pergyvenu dėl Karvutės ir Rolos  rolleyes.gif ,gal kad mūsų savaitėlės buvo panašios ,jaučiu kažkokią nostalgiją ir kartu džiaugiuosi kiekviena savaitėle  ::
Papildyta:

Tikrai leiskis vaistukus.Pas mane taip pat tyrimai ant ribos,tai buvo paskyrę tik aspiriną,deja nepavyko  :: ,dabar jau paskirti ir leidžiami vaistukai

viskas bus gerai, tik pradek vaistukus leistis iskarto po NT, net tu 6 sav nelauk g.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 07, 14:50)

Karvute,aciu uz paaiskinima kur yra ZGC(cia genetiniu tyr.temoj,nebenorejau ten tik del to rasyti  blush2.gif ).O tai tu pati ejai daryt genetinius tyr.,ar visai neisi?As tai svarstau ar man eit 15sav.(turiu prisiregistravus nemokamama tyr.)ar lekt ieskot mokamai,nes gine sake,kad reikia butinai 12-14sav.,nes veliau nebematuos sprando rauksles  g.gif .
Artemide,o R.pats nematuoja sprando rauksles? g.gif

pirmiausia buvome gen.centre, echoskopiskai lialiaus nepriekaistingas biggrin.gif bet mano gimda labai suspazmavusi, tai israse magnio B6 pagerti. sake as turiu jausti, o as nejauciu jokiu spazmu nei maudenimu g.gif sekantis dalikas: turesime berniuka blush2.gif rode pimpaliuka visais rakursais. kraujukas bus 5dieni 5vakaro.
rauksle, matuoja ginius-kuris echoskopuoja, nes raukslei ismatuoti mandro echo nereikia. man ismatavo ligoninei. siand nei zodzio apie tai nebuvo.
poliklinikoje rya remontas, tai registratura perkelta, stovi didziule eile, bet pas genetikus yra atskiras 7 langelis, ten eiles nera, eini tiesiai su piuntimu popieriais ir t.t. del mokamu-nemokamu turi pati spresti, mes ejom po blatu, tipo nemokamai, bet pas genetikus koridoriai tusti!!! jokiu eiliu nemaciau. man rodos, tai dirbtinai padaryta kazkas. g.gif

Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2008 05 07, 17:55)
labuka  4u.gif
Zinok kaip noreciau bet kad mano  zirniukas dar galvutes neistates.

kazin kada raasulai ir spicy isitate galvute?
p.s kur dingus musu Lauralin  g.gif

O tai negali būti kad ji įsisitatinėja tik per sąrėmius? g.gif
Kažkurią dieną mačiau čia ją šniukštinėjančią, bet nieko nepasireiškė smile.gif
Atsakyti

Labutis 4u.gif
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 07, 14:50)

O tai kokie tyr.rezultatai,kad manai jog AFS labai didelis

Mano antikūnai prieš kardiolipidus 23, kažkas sakė, kad norma <19. Tai neatrodo didelis g.gif O bijau, dėl to, kad kitoms nėštumas nustodavo vystytis 8-9 sav, o man labai anksti, net gemaliukas neatsirasdavo, tai ir neramu, kad taip greit trombai atsirasdavo g.gif

QUOTE(sauda @ 2008 05 07, 15:28)
Sveikute  4u.gif Man atrodo tikrai turi apsiklausinėti vaistinėse , aš gyvenu Klaipėdoje,tai Camelijos vaistinėje sakė užtenka prieš porą dienelių užsisakyti.Man taip pat išrašė clexaną,bet žadu pirkti flaxipariną,nes jis pigiau išeina,kaip pastebėjau kai kurios mergaitės taip irgi padarė  ax.gif

O ar galima vaistukus taip savavališkai kaitalioti. O kaip tada su normom? man claxane išrašyta 0,2, tai po tiek ir ampolytės sunormuotos, o kaip su fraksiparinu? Aš A. nieko apie tai nepaklausiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 07, 15:39)

O tai ne Clexane pigiau? g.gif
Tu is Klaipedos?Tada gal gali pasakyt ar kurnors Klaipedoje daro AFS tyrima?Viena mergina klause.
Papildyta:
Radau internete,kad Clexane 100Lt.nekainuoja,o Fraxiparine 132Lt.Bet turbut Clexane reikia ne 1,o 2sykius leistis? blush2.gif  g.gif

Man clexano reikės 0,4 ml. leistis,tai internete radau ,kad jis kainuoja apie 220 lt.,o flaxiparinas 0,4 apie 170 lt,o gal aš apsirinku g.gif
Na o Klaipėdoje AFS nedaro,aš į Kauną važiuodavau ir šiaip čia apie AFS toks jausmas,kad niekas nežino schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 05 07, 18:32)
viskas bus gerai, tik pradek vaistukus leistis iskarto po NT, net tu 6 sav nelauk g.gif
pirmiausia buvome gen.centre, echoskopiskai lialiaus nepriekaistingas biggrin.gif bet mano gimda labai suspazmavusi, tai israse magnio B6 pagerti. sake as turiu jausti, o as nejauciu jokiu spazmu nei maudenimu g.gif  sekantis dalikas: turesime berniuka blush2.gif rode pimpaliuka visais rakursais. kraujukas bus 5dieni 5vakaro.
rauksle, matuoja ginius-kuris echoskopuoja, nes raukslei ismatuoti mandro echo nereikia. man ismatavo ligoninei. siand nei zodzio apie tai nebuvo.
poliklinikoje rya remontas, tai registratura perkelta, stovi didziule eile, bet pas genetikus yra atskiras 7 langelis, ten eiles nera, eini tiesiai su piuntimu popieriais ir t.t. del mokamu-nemokamu turi pati spresti, mes ejom po blatu, tipo nemokamai, bet pas genetikus koridoriai tusti!!! jokiu eiliu nemaciau. man rodos, tai dirbtinai padaryta kazkas. g.gif

Aš vaistukus tikrai leisiuosi tik pasidariusi NT ax.gif
Vadinasi mūsų gretose bus dar vienas berniukas ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, džiaugiuosi,kad visos gerai laikotės, o aš dar savaitėlę kasmetinių atostogų pasiėmiau, o paskui tiesiai į dekretines keliausiu, tai jau su darbais kaip ir užraukiau viską thumbup.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 07, 13:50)
Artemide,o R.pats nematuoja sprando rauksles? g.gif

Tikriausiai, kad matuoja, bet man tai atrodo,kad nematavo, tiesiog prieš tai labai daug echoskopavęs jau buvo (tepliojo, tai kiekvieną kartą darydavo echoskopą), o kadangi nusprendėm,kad darysim genetinį kraujo tyrimą, tai kaip ir nebeliko prasmės sprand- raukšlę matuoti (o gal ir vizito 14 savaitę pas gydytoją nebuvo, dabar nepamenu, tik džiaugiausiai kad kraujo tyrimo rezultatai geri.)

QUOTE(Rola @ 2008 05 07, 13:58)
Klausykit panos, o jums nuo fraxiparino jokios reakcijos, nelieka nei kietesniu mazgeliu, kartais melytniu, paraudimu?  doh.gif

Kartais būna kietesni mazgeliai, kartais ne, mėlynės irgi kartais atsiranda, tikriausiai nuo to, kur pataikau priklauso.

Aš pradėjau lankyti gimdymo ir kūdikio priežiūros kursus BAK'e, vakar pirmoje paskaitoje buvau, tai šianakt visą naktį gimdymus sapnavau doh.gif
O jūs nelankot kokių kursų (čia klausiu tų, kurioms pirmas gimdymas bus)?
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 05 07, 21:23)
Aš pradėjau lankyti gimdymo ir kūdikio priežiūros kursus BAK'e, vakar pirmoje paskaitoje buvau, tai šianakt visą naktį gimdymus sapnavau  doh.gif

Aš buvau "Sveika pradžia" kursuose apie gimdymą ir KMUK paskaitėlėj apie gimdymą. Dabar planuoju eit į kūdikių priežiūros ir natūralaus kūdikių žindymo kursus smile.gif

Karvute, tik dabar pamačiau biggrin.gif dar vienas bernužėlis thumbup.gif jei ne lauralin Ema ir ne Eglyniaus numatoma mergytė, tai pagalvočiau kad čia kažkoks AFS poveikis - visoms gimsta tik berniukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 05 07, 20:29)
Labutis 4u.gif

O ar galima vaistukus taip savavališkai kaitalioti. O kaip tada su normom? man claxane išrašyta 0,2, tai po tiek ir ampolytės sunormuotos, o kaip su fraksiparinu? Aš A. nieko apie tai nepaklausiau g.gif

Na bet kuriuo atveju,reikia susižinoti dėl clexano pristatymo vaistinėje,nes kiek girdėjau,jį gauti sunkiau,o jei man reikės clexaną pakeisti į flaxipariną,aš aišku pasikonsultuosiu su A.,juk nebūtina dėl to vykti į Kauną,galima ir emailu parašyti,juo labiau,kad gydymas jau paskirtas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 05 07, 20:35)
Man clexano reikės 0,4 ml. leistis,tai internete radau ,kad jis kainuoja apie 220 lt.,o flaxiparinas 0,4 apie 170 lt,o gal aš apsirinku  g.gif
Na o Klaipėdoje AFS nedaro,aš į Kauną važiuodavau ir šiaip čia apie AFS toks jausmas,kad niekas nežino  schmoll.gif
Papildyta:

Aš vaistukus tikrai leisiuosi tik pasidariusi NT  ax.gif
Vadinasi mūsų gretose bus dar vienas berniukas  ax.gif

Laba 4u.gif ,

p kodel tau clexano po 0,4?
Atsakyti
Rola, nu prasta aš expertė smile.gif nieko doro neįžiūrėjau.... man pasirodė panašu į spuogelius - tai tada ir man taip buvo.... bet jei ten puslelės - tai jau gali būti ir alergija g.gif bet kodėl tada taip greitai praeina? g.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Karvute, sveikinu su puikiais echo duomenimis ir dar vienu bernužėliu thumbup.gif
QUOTE(violita @ 2008 05 07, 20:29)
Mano antikūnai prieš kardiolipidus 23, kažkas sakė, kad norma <19. Tai neatrodo didelis g.gif  O bijau, dėl to, kad kitoms nėštumas nustodavo vystytis 8-9 sav, o man labai anksti, net gemaliukas neatsirasdavo, tai ir neramu, kad taip greit trombai atsirasdavo g.gif

Pas mane antikūnai prieš kardiolipidus 29, nėštumas baigdavos apie 8 savaites, t.y. pastebėdavo, kad nesivysto, o realiai atitikdavo tik 5, pirmąjį kartą gemaliuko iš vis nematė.
Šį nėštumą aš išlaukiau kol pamatė širdelės veiklą, o tada pradėjau leistis clexane 0,2, nes taip man liepė. Nežinau, aš tai bailė ir pati vaistukų nekaitaliojau, nors man puikiai toleruoja clexane. Vakar vėl 20 dozių užsipirkau, nes nelabai nori užsakinėti po vieną, tipo iš atskiros firmos veža, o ten minimali užsakymo suma t.b. 200 lt. Iš pradžių tai bijojau po dvie dėžes sakyti, dabar kažkaip jau ramiau, tai į priekį užsiperku.
QUOTE(Artemidė @ 2008 05 07, 21:23)
Sveikos mergaitės, džiaugiuosi,kad visos gerai laikotės, o aš dar savaitėlę kasmetinių atostogų pasiėmiau, o paskui tiesiai į dekretines keliausiu, tai jau su darbais kaip ir užraukiau viską  thumbup.gif
Aš pradėjau lankyti gimdymo ir kūdikio priežiūros kursus BAK'e, vakar pirmoje paskaitoje buvau, tai šianakt visą naktį gimdymus sapnavau  doh.gif

Sveikinu atsikračius darbais drinks_cheers.gif man dar gera savaitėlė ir viskas, tikiuosi .....
Į kursus planuoju eiti kai tik išeisiu dekretinių. Bet aš nenoriu tų filmukų žiūrėti, noriu tik šiaip informacijos ir patarimų ,ir dar gimdyklas apžiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 05 08, 09:50)
Rola, nu prasta aš expertė  smile.gif  nieko doro neįžiūrėjau.... man pasirodė panašu į spuogelius - tai tada ir man taip buvo.... bet jei ten puslelės - tai jau gali būti ir alergija  g.gif bet kodėl tada taip greitai praeina?  g.gif

cia gal vietine reakcija, nedidele, kuri greitai praeina issibegiojus vaistukams po visa kraujuka.
Atsakyti