Labas rytas,
Karvute, sveikinu su puikiais echo duomenimis ir dar vienu bernužėliu
QUOTE(violita @ 2008 05 07, 20:29)
Mano antikūnai prieš kardiolipidus 23, kažkas sakė, kad norma <19. Tai neatrodo didelis
O bijau, dėl to, kad kitoms nėštumas nustodavo vystytis 8-9 sav, o man labai anksti, net gemaliukas neatsirasdavo, tai ir neramu, kad taip greit trombai atsirasdavo
O ar galima vaistukus taip savavališkai kaitalioti. O kaip tada su normom? man claxane išrašyta 0,2, tai po tiek ir ampolytės sunormuotos, o kaip su fraksiparinu? Aš A. nieko apie tai nepaklausiau
Pas mane antikūnai prieš kardiolipidus 29, nėštumas baigdavos apie 8 savaites, t.y. pastebėdavo, kad nesivysto, o realiai atitikdavo tik 5, pirmąjį kartą gemaliuko iš vis nematė.
Šį nėštumą aš išlaukiau kol pamatė širdelės veiklą, o tada pradėjau leistis clexane 0,2, nes taip man liepė. Nežinau, aš tai bailė ir pati vaistukų nekaitaliojau, nors man puikiai toleruoja clexane. Vakar vėl 20 dozių užsipirkau, nes nelabai nori užsakinėti po vieną, tipo iš atskiros firmos veža, o ten minimali užsakymo suma t.b. 200 lt. Iš pradžių tai bijojau po dvie dėžes sakyti, dabar kažkaip jau ramiau, tai į priekį užsiperku.
QUOTE(Artemidė @ 2008 05 07, 21:23)
Sveikos mergaitės, džiaugiuosi,kad visos gerai laikotės, o aš dar savaitėlę kasmetinių atostogų pasiėmiau, o paskui tiesiai į dekretines keliausiu, tai jau su darbais kaip ir užraukiau viską
Aš pradėjau lankyti gimdymo ir kūdikio priežiūros kursus BAK'e, vakar pirmoje paskaitoje buvau, tai šianakt visą naktį gimdymus sapnavau
O jūs nelankot kokių kursų (čia klausiu tų, kurioms pirmas gimdymas bus)?
Sveikinu atsikračius darbais
man dar gera savaitėlė ir viskas, tikiuosi .....
Į kursus planuoju eiti kai tik išeisiu dekretinių. Bet aš nenoriu tų filmukų žiūrėti, noriu tik šiaip informacijos ir patarimų ,ir dar gimdyklas apžiūrėti