Sveikutės
Aš tai šturmuoju parduotuves, viską supirkinėju, tai nelabai prie netto sėdžiu....
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 05, 21:39)
Kaip smagu pamatyt savo leliuka
.As parsiveziau is mamos savo uzrasus,ten viska surasius(kiek priaugau svorio kas savaite,echoskopijas)-tai paziurejau kiek mano kleckas mazdaug tuo metu svere.Tai va-24sav.4d.-730g.33sav.2d.-2347g.36sav.3d.-2869g.O gimimo diena(41sav.)-virs 4100g rode,bet gime 3910g.Na va kiek prirasiau
.Gal bus idomu palyginti
(turiu ir kitus duomenis-galvytes,pedutes ir t.t.) .Man tai baisiai idomu budavo.Dabar vel parsiveziau knyga kur surasyta kiek leliukas sveria kiekviena savaite ir vartau vartau
.Gal ir kvailoka,bet labai megau lygint su kitu mamyciu leliuku svoriais.Na,bet taip idomu !
Labai įdomu palyginti... man tai sakė kad turėtų gimti apie 3400g, bet negali gi žinoti, juk ir daugiau svorio gali priaugti paskutinį mėnesį,o ir kaip tau ant porą šimtų gramų apsirikti gali....
nesvarbu kokio ūgio ir svorio, svarbu kad sveikas būtų
QUOTE(spicy @ 2008 05 06, 11:32)
Mano angeliukas gime 50 cm ir 3800 g
Toks trumputis ir apvalutis
Aha, trumputis.....
rūbelių turėjai 50, ar rengi 56?
QUOTE(raasula @ 2008 05 06, 14:29)
aciukas visoms uz sveikinimus
na o dabar musu gimimo istorija:
Aš irgi būčiau cezarį pasirinkus, kam čia kankintis, dar jei kaklelis neprasiverinėjo...
kiek pamenu, tai tau ir per patį nėštumą nebūdavo jokių gimdos spazmų, nieko... kakleis tvirtas kaip akmuo pas tave
Dėl pienuko tai nekas.... pabandyk kokius maisto produktus pavartot, kurie skatina pieno gamybą, gal padaugės....