Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Karvute @ 2008 05 06, 15:33)
sveikinam!!! 4u.gif
a tai kodel? cezeris ne prie ko, as buvau pjauta, pieninga, kaip karve. g.gif
krutys ne kietos? ne guzais? tada buna stovi priespienis, jis riebus uzakina praejimus. ir nekiek nepadidejo? o skyscius geri? apvirinta kopusta su medum nuo guzu reikia prideti.
aisku visko buna, bet su pienuku geriau. misinukams iseina daug pinigu. g.gif
gaila verysad.gif

jokiu guzu jokio sukietejimu, minkstos kaip pries nestuma blink.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš tai šturmuoju parduotuves, viską supirkinėju, tai nelabai prie netto sėdžiu.... ax.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 05, 21:39)
Kaip smagu pamatyt savo leliuka  wub.gif .As parsiveziau is mamos savo uzrasus,ten viska surasius(kiek priaugau svorio kas savaite,echoskopijas)-tai paziurejau kiek mano kleckas mazdaug tuo metu svere.Tai va-24sav.4d.-730g.33sav.2d.-2347g.36sav.3d.-2869g.O gimimo diena(41sav.)-virs 4100g rode,bet gime 3910g.Na va kiek prirasiau  blush2.gif .Gal bus idomu palyginti  blush2.gif(turiu ir kitus duomenis-galvytes,pedutes ir t.t.) .Man tai baisiai idomu budavo.Dabar vel parsiveziau knyga kur surasyta kiek leliukas sveria kiekviena savaite ir vartau vartau  blush2.gif .Gal ir kvailoka,bet labai megau lygint su kitu mamyciu leliuku svoriais.Na,bet taip idomu ! wub.gif  blush2.gif

Labai įdomu palyginti... man tai sakė kad turėtų gimti apie 3400g, bet negali gi žinoti, juk ir daugiau svorio gali priaugti paskutinį mėnesį,o ir kaip tau ant porą šimtų gramų apsirikti gali.... ax.gif nesvarbu kokio ūgio ir svorio, svarbu kad sveikas būtų smile.gif

QUOTE(spicy @ 2008 05 06, 11:32)
Mano angeliukas gime 50 cm ir 3800 g  mirksiukas.gif Toks trumputis ir apvalutis thumbup.gif

Aha, trumputis..... biggrin.gif rūbelių turėjai 50, ar rengi 56?

QUOTE(raasula @ 2008 05 06, 14:29)
aciukas visoms uz sveikinimus 4u.gif  smile.gif

na o dabar musu gimimo istorija: smile.gif

Aš irgi būčiau cezarį pasirinkus, kam čia kankintis, dar jei kaklelis neprasiverinėjo... irnesakyk.gif kiek pamenu, tai tau ir per patį nėštumą nebūdavo jokių gimdos spazmų, nieko... kakleis tvirtas kaip akmuo pas tave tongue.gif
Dėl pienuko tai nekas.... pabandyk kokius maisto produktus pavartot, kurie skatina pieno gamybą, gal padaugės.... g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif O ištikrųjų,kur Rola pradingo g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

man A. sake, kad per ilgai prie kompo sedziu... blush2.gif
Siaip mums viskas OK mirksiukas.gif , tikimes ir genetiniu geru rezultatu.
Ai dar suleidus fraxiparino, atsiranda pusleliu, bet jos greitai isnyksta... Turiu nusipirkus clexano, bet bijau del mazesnio jo kiekkio leistis... doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Tikiuosi priimsite ir mane į savo būrį. Tik aš vis svarstau ar man leistis tuos vaistus, ar užteks aspirino. Gyd. A patarė leistis. Matyt taip ir darysiu. Tik man įdomu kokie jūsų buvo tyrimų atsakymai, kad liepė leistis tuos vaistus?
Atsakyti
QUOTE(eglužė @ 2008 05 06, 20:07)
Sveikos, merginos.
Tikiuosi priimsite ir mane į savo būrį. Tik aš vis svarstau ar man leistis tuos vaistus, ar užteks aspirino. Gyd. A patarė leistis. Matyt taip ir darysiu. Tik man įdomu kokie jūsų buvo tyrimų atsakymai, kad liepė leistis tuos vaistus?

Na, jeigu jau A. patare, tai nera ko svarstyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Matai svarsšiau, nes parašyta prie mano tyrimų "ribinė reikšmė". todėl ir susku galvą g.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 05 06, 15:44)
jokiu guzu jokio sukietejimu, minkstos kaip pries nestuma blink.gif

tada blogai, pieno liaukos turejo sureaguoti, o jeigu ramybe, tai patarimu neturiu, gal SM kur skyrelis yra? g.gif

QUOTE(Rola @ 2008 05 06, 19:45)
Laba  4u.gif ,

Siaip mums viskas OK  mirksiukas.gif , tikimes ir genetiniu geru rezultatu.
Ai dar suleidus fraxiparino, atsiranda pusleliu, bet jos greitai isnyksta... Turiu nusipirkus clexano, bet bijau del mazesnio jo kiekkio leistis...  doh.gif

tau jau 12 sav wub.gif kaip smaguuuu.... 4u.gif

Sveikos, merginos.

priimam, zyyynoma 4u.gif
aisku leiskis, net negalvok rizikuoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 05 06, 19:45)
Laba  4u.gif ,

Siaip mums viskas OK  mirksiukas.gif , tikimes ir genetiniu geru rezultatu.
Ai dar suleidus fraxiparino, atsiranda pusleliu, bet jos greitai isnyksta... Turiu nusipirkus clexano, bet bijau del mazesnio jo kiekkio leistis...  doh.gif

Sveikute 4u.gif Nežinau kodėl,bet pergyvenau,kad tiek ilgam prapuolei unsure.gif ,dabar viskas aišku kodėl ax.gif Kaip gerai,kad viskas gerai mirksiukas.gif Gal kitos mergaitės nesupyks,bet savaime gaunasi,kad labiau pergyvenu dėl Karvutės ir Rolos rolleyes.gif ,gal kad mūsų savaitėlės buvo panašios ,jaučiu kažkokią nostalgiją ir kartu džiaugiuosi kiekviena savaitėle blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(eglužė @ 2008 05 06, 20:17)
Matai svarsšiau, nes parašyta prie mano tyrimų "ribinė reikšmė". todėl ir susku galvą g.gif

Tikrai leiskis vaistukus.Pas mane taip pat tyrimai ant ribos,tai buvo paskyrę tik aspiriną,deja nepavyko verysad.gif ,dabar jau paskirti ir leidžiami vaistukai
Atsakyti
Labutis. 4u.gif labai džiaugiuosi, kad jums visoms labai gerai sekasi. kai paskaitau, kad pas jus viskas gerai, tai ir man daugiau vilties atsiranda. biggrin.gif Skaičiau nesulaukiančių gandro skyrelyje, tai ten jau nieko nebelikę, visos pas nėštukes išėję biggrin.gif
Norėjau jūsų paklausti. g.gif Man gydytojas išrašė claxane, o kuo skiriasi nuo fraksiparino? Į ką atsižvelgdamas jis skiria vienoms fraksipariną, kitoms claxane?
Sauda, ar jau sulaukei mm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violita: 06 gegužės 2008 - 20:29
Sveikos, merginos.

Prašom prašom junkis 4u.gif
manau nėštumas ne tas dalykas kad rizikuotum - leiskis vaistukus ir būk rami smile.gif
Mano nukrypimas nuo normos irgi nebuvo didelis, bet jei jau tai AFS, tai ir vaistus atitinkamus naudot reikia....
O tu jau nestuke.gif ?

QUOTE(violita @ 2008 05 06, 21:29)
Labutis. 4u.gif  labai džiaugiuosi, kad jums visoms labai gerai sekasi. kai paskaitau, kad pas jus viskas gerai, tai ir man daugiau vilties atsiranda. biggrin.gif  Skaičiau nesulaukiančių gandro skyrelyje, tai ten jau nieko nebelikę, visos pas nėštukes išėję biggrin.gif
Norėjau jūsų paklausti. g.gif  Man gydytojas išrašė claxane, o kuo skiriasi nuo fraksiparino? Į ką atsižvelgdamas jis skiria vienoms fraksipariną, kitoms claxane?
Sauda, ar jau sulaukei mm?

Man pradžioj buvo išrašytas Fraxiparinas, bet jau kai pamatė širdies veiklą, tai sakė leistis Clexane, bet kadangi tą dieną jų negavau tai ir likau prie Fraxiparino (o vėliau jau kaitaliot nenorėjau). Clexane yra mažesnė dozė (0,2ml), tai jei svoris nedidelis, tai užtenka ir jos... o be to ir pigesni vaistukai, tai sutaupysi truputi .... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 05 06, 21:48)

Man pradžioj buvo išrašytas Fraxiparinas, bet jau kai pamatė širdies veiklą, tai sakė leistis Clexane, bet kadangi tą dieną jų negavau tai ir likau prie Fraxiparino (o vėliau jau kaitaliot nenorėjau). Clexane yra mažesnė dozė (0,2ml), tai jei svoris nedidelis, tai užtenka ir jos... o be to ir pigesni vaistukai, tai sutaupysi truputi ....  mirksiukas.gif

Aišku, tai kadangi aš nesilankysiu pas A, tai ir liksiu prie claxane.Man vis baisu, ar vaistukų užteks g.gif Kadangi, abu kartus pas mane buvo tik tuščia puslyė, vaisiuko nesimatė, tai aš dabar visko prisigalvoju, gal pas mane tas sindromas labai didelis, jei vaisiukas visiškai net nepradėjo vystytis verysad.gif
Atsakyti