Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

SVEIKINU VISAS JAU ESAMAS IR BŪSIMAS MAMYTES SU NUOSTABIA PAVASARIO ŠVENTE - MAMYTĖS DIENA 4u.gif IR AIŠKU PLANUOJANČIAS TAIP PAT SVEIKINU ( čia aš ir save tame tarpe pasisveikinau victory.gif hihihi.gif )
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif Nenustebkite - pasikeiciau paveiksleli, juk jau nebeesu pilvuze!
Visas visas sveikinu su mamyciu diena ir nesvarbu, kad jusu zirniukai dar tik pilvelyje - jie jau jusu vaikiukai, jauciantys kiekviena mamytes judesiuka ir emocija, mylintys ir laukiantys susitikimo su savo mamyte 4u.gif
Mes gyvuojame puikiai, 4 d po cezario jau buvome namuose. Daug miegame ir valgome, po maitinimosi apie 1-1,5 val buname neramus (sunkiai virskinasi riebus mamytes pienelis) ypac vakare nesimiega, riecia pilvelis, bet nakti mamytei leidzia pamiegoti mano bernuzelis ir keliasi vien karta apie 2-3 val nakties ir po to ryte 6-7 val. Kol kas tikri neissekino manes mirksiukas.gif
Pooperacini pjuvio (antra kart toje pacioje vietoje) skausmas jau mazeja, siandien net greita eiga pazingsniavau ant begtakio 1 km lotuliukas.gif Pilvukas irgi jau traukiasi. Nestumo gale sveriau 72 kg, dabar - 62kg (reiks padirbeti doh.gif )...Na kas dar g.gif Fraksiparina dar leidausi 5 paras po gimdymo. Neramina tik tai, kad visiskai nekraujavau po operacijos (mat kaklekis taip ir liko visiskai uzdaras) tik 2 diena po cezario kiek gausiau ir viskas, dabar vos vos sviesiai tepa - baisu, kad gimda liks neissivaliusi, juk per nestuma ten prisikaupia apie 1-2 l lysno kraujo kurio turetume netekti per gimdyma.
Tai tiek trumpai. leliaus fotkiu kazkaip nenoriu niekur kelti ir niekam rodyti - lai iki menesiuko jis pas mane islieka slapukas blush2.gif
Vardo dar irgi galutinai neisrinkome wub.gif
Iki!
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

Visas esancias ir busimas mamytes sveikinu su mamyciu svente 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(vaivukas @ 2008 05 04, 00:07)
Sveikos mergaites, vis paskaitineju visas istorijas, manau, kad pats laikas papasakoti savaja. Jau praeity 4 nesivystantys nestumai, kurie baigdavosi 7 sav.  Buvo labai liudna. Bet dabar jau galiu pasidziaugti. Nestumas 22 sav., laukiam mergytes, taip sake gyd., turiu du berniukus, jie irgi laukia seses. Apie AFS zinojau jau anksciau, bet vis nesinoredavo vaistu. Dabar pries pastojant apie tris men. vartojau aspirina po 100 ml, o pastojus liko ta pati doze aspirino ir frekseparinas, manau, kad nesivystanciu nestumu priezastis tikrai atrasta. Jau si karta, galvojau, kad tikrai cia paskutinis kartas ir daugiau nebandysiu. man pasiseke. Aisku frekseparino leidimas nelabai malonio procedura, bet tikrai verta kenteti. Visoms planuojancioms linkiu sekmes ir nepasiduoti.

sveika prisijungungus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(spicy @ 2008 05 04, 14:16)
Sveikutes mergytes 4u.gif  Nenustebkite - pasikeiciau paveiksleli, juk jau nebeesu pilvuze!
Visas visas sveikinu su mamyciu diena ir nesvarbu, kad jusu zirniukai dar tik pilvelyje - jie jau jusu vaikiukai, jauciantys kiekviena mamytes judesiuka ir emocija, mylintys ir laukiantys susitikimo su savo mamyte 4u.gif
Mes gyvuojame puikiai, 4 d po cezario jau buvome namuose. Daug miegame ir valgome, po maitinimosi apie 1-1,5 val buname neramus (sunkiai virskinasi riebus mamytes pienelis) ypac vakare nesimiega, riecia pilvelis, bet nakti mamytei leidzia pamiegoti mano bernuzelis ir keliasi vien karta apie 2-3 val nakties ir po to ryte 6-7 val. Kol kas tikri neissekino manes mirksiukas.gif 
Pooperacini pjuvio (antra kart toje pacioje vietoje) skausmas jau mazeja, siandien net greita eiga pazingsniavau ant begtakio 1 km lotuliukas.gif  Pilvukas irgi jau traukiasi. Nestumo gale sveriau 72 kg, dabar - 62kg (reiks padirbeti  doh.gif )...Na kas dar g.gif  Fraksiparina dar leidausi 5 paras po gimdymo. Neramina tik tai, kad visiskai nekraujavau po operacijos (mat kaklekis taip ir liko visiskai uzdaras) tik 2 diena po cezario kiek gausiau ir viskas, dabar vos vos sviesiai tepa - baisu, kad gimda liks neissivaliusi, juk per nestuma ten prisikaupia apie 1-2 l lysno kraujo kurio turetume netekti per gimdyma.
Tai tiek trumpai. leliaus fotkiu kazkaip nenoriu niekur kelti ir niekam rodyti - lai iki menesiuko jis pas mane islieka slapukas blush2.gif
Iki!

Oi, kaip tau jau smagu wub.gif savo leliuka jau supuoji wub.gif

p.s dabar mano eile blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2008 05 04, 13:16)
Sveikutes mergytes 4u.gif  Nenustebkite - pasikeiciau paveiksleli, juk jau nebeesu pilvuze!
Pooperacini pjuvio (antra kart toje pacioje vietoje) skausmas jau mazeja, siandien net greita eiga pazingsniavau ant begtakio 1 km lotuliukas.gif  Pilvukas irgi jau traukiasi. Nestumo gale sveriau 72 kg, dabar - 62kg (reiks padirbeti  doh.gif )...Na kas dar g.gif  Fraksiparina dar leidausi 5 paras po gimdymo. Neramina tik tai, kad visiskai nekraujavau po operacijos (mat kaklekis taip ir liko visiskai uzdaras) tik 2 diena po cezario kiek gausiau ir viskas, dabar vos vos sviesiai tepa - baisu, kad gimda liks neissivaliusi, juk per nestuma ten prisikaupia apie 1-2 l lysno kraujo kurio turetume netekti per gimdyma.
Iki!

Sveikinu ir antrąją mamytę,sugrįžus su sūneliu namolio wub.gif 4u.gif
Nuostabių akimirkų ,skanaus pienelio bei saldaus miegelio 2.gif smile.gif
Atsakyti

Sveika sugrįžus 4u.gif Malonu kad aplankei mus ir papasakojai apie save. Šaunu kad pas jus viskas gerai 4u.gif
Papasakok kokio ūgio ir svorio mažiukas gimė...
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 05 03, 18:02)
sveikutes, prasinesu mes jau tryse smile.gif  2008.04.28 18:08  per cezari gime musu sunelis Dominykas 4140g 55cm ir vat siandiena mes jau namie smile.gif

wub.gif Sveiki sugrize namuciu

QUOTE(vaivukas @ 2008 05 03, 23:07)
Sveikos mergaites, vis paskaitineju visas istorijas, manau, kad pats laikas papasakoti savaja. Jau praeity 4 nesivystantys nestumai, kurie baigdavosi 7 sav.  Buvo labai liudna. Bet dabar jau galiu pasidziaugti. Nestumas 22 sav., laukiam mergytes, taip sake gyd., turiu du berniukus, jie irgi laukia seses. Apie AFS zinojau jau anksciau, bet vis nesinoredavo vaistu. Dabar pries pastojant apie tris men. vartojau aspirina po 100 ml, o pastojus liko ta pati doze aspirino ir frekseparinas, manau, kad nesivystanciu nestumu priezastis tikrai atrasta. Jau si karta, galvojau, kad tikrai cia paskutinis kartas ir daugiau nebandysiu. man pasiseke. Aisku frekseparino leidimas nelabai malonio procedura, bet tikrai verta kenteti. Visoms planuojancioms linkiu sekmes ir nepasiduoti.

sveikute! lankykis pas mus dazniau. man buvo 2 nesivyst.
dabar ant aspirino turime 15 sav.

QUOTE(sauda @ 2008 05 04, 07:28)
Labutis  4u.gif Sveika prisijungus  : (nors gal šioje temelėje prisijungti ir nėra labai gerai,bet ,kai randi priežąstį savo nelaimių...)
Tikrai šia žinute suteikiai naujos vilties.Pas mane neseniai buvo ketvirtas nesivystantis,po trijų tik atrado AFS,paskyrė tik aspiriną,tai įvyko ketvirtasis,dabar jau paskirti ir leidžiami vaistukai,tik reikia nėštumą pradėti planuoti  ax.gif

sveika, senai matyta, prasau pradeti planuoti nestuma biggrin.gif mirksiukas.gif

Iki!

sveikute, gal issivalys tas kraujukas. man po cezerio viskas per nakt gerai iskraujavo, tai tokiu baimiu neturejau. ramiai miegokite, nuo pilvuko mums saab simplex labiau padedavo nei espumizanas. 4u.gif

QUOTE(mamituke @ 2008 05 04, 17:29)
sveikutes 
p.s dabar mano eile  blush2.gif

tikrai, oi laukiam, laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes!Mes pagaliau grizom i sostine,pakeliavom,pasisveciavom pas tevelius,mamytes pasveikinom,krikstomamas,saslyku gamtoje pavalgem ir siaip linksmai pasibuvom.Jauciuosi gerai,tik tas viduriu uzkietejimas doh.gif ,niekas nepadeda doh.gif .Su pirmu tokios problemos neturejau,gal,kad daug magnio geriau blink.gif ,nes pvz.kai po gimdymo nustojau-tai taip uzkietejo,pramuse tik su vaistais,o paskui vel geriau magni.
QUOTE(Diija @ 2008 05 01, 12:49)
Labukai  4u.gif
Mano echo vakar gerai praėjo  smile.gif  mažiukas pilnai atitinka savaitėles, sveria 2020g., sakė jei taip ir toliau, tai gims labai normalaus svorio - apie 3,4kg. Su kraujotaka viskas gerai. Pimpaliukas vietoj  tongue.gif Tik minėjo kad virštelė apsisukus aplink kaklą....  unsure.gif  bet nieko čia labai blogo...

Kaip smagu pamatyt savo leliuka wub.gif .As parsiveziau is mamos savo uzrasus,ten viska surasius(kiek priaugau svorio kas savaite,echoskopijas)-tai paziurejau kiek mano kleckas mazdaug tuo metu svere.Tai va-24sav.4d.-730g.33sav.2d.-2347g.36sav.3d.-2869g.O gimimo diena(41sav.)-virs 4100g rode,bet gime 3910g.Na va kiek prirasiau blush2.gif .Gal bus idomu palyginti blush2.gif(turiu ir kitus duomenis-galvytes,pedutes ir t.t.) .Man tai baisiai idomu budavo.Dabar vel parsiveziau knyga kur surasyta kiek leliukas sveria kiekviena savaite ir vartau vartau blush2.gif .Gal ir kvailoka,bet labai megau lygint su kitu mamyciu leliuku svoriais.Na,bet taip idomu ! wub.gif blush2.gif

QUOTE(raasula @ 2008 05 03, 18:02)
sveikutes, prasinesu mes jau tryse smile.gif  2008.04.28 18:08  per cezari gime musu sunelis Dominykas 4140g 55cm ir vat siandiena mes jau namie smile.gif

Sveikos sugrizusios i namucius!Sveikatytes jums ir jusu leliukams!Nedinkit,parasykit karts nuo karto kaip auga jusu mazuliukai,kaip jums sekasi ! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 05 gegužės 2008 - 20:42
Labas rytas! 4u.gif

kur musu Rola dingusi? ar man tik taip atrodo? g.gif
kaip mergaiciu sveikatytes?
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 05 04, 21:06)
Sveika sugrįžus  4u.gif Malonu kad aplankei mus ir papasakojai apie save. Šaunu kad pas jus viskas gerai  4u.gif
Papasakok kokio ūgio ir svorio mažiukas gimė...

Mano angeliukas gime 50 cm ir 3800 g mirksiukas.gif Toks trumputis ir apvalutis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes!Kur visos dinge?Taip tylu cia.
Atsakyti
aciukas visoms uz sveikinimus 4u.gif smile.gif

na o dabar musu gimimo istorija: smile.gif
28d 4val ryte prasidejo skausmai, pralaukiau iki 6ryto nesiliove tada nuvaziavau i ligonine, pagulde i gimdykla, kaklelis vos prrasiveres, prabuvau iki 1val kaklelis vis toks pat, sako keliam i potologini cia tau paruosiamieji, labai susinervinau, galvoju dzin ryt tada cezari man padarys. perkele, na ka ziuriu zada mane kankinti iki bele kiek skausmai nesiliauja, ir mano anyta nusprende eiti pas vedeja, na ir ka atejo jis ir nusivede apziureti, kaklelis toks pat bet pradejo teketi vandenys, sako ar eini atgal i gimdykla ar darom cezari, as pasirinkau cezari per valanda buvau operacineje ir stai anesteziologo zodziai fiksuojam laika: 18:08 berniukas as apsiverkiau, ta vat 200.04.28 18:08 4140g ir 55cm gime mano angelelis wub.gif thumbup.gif
pokolkas esam ramus kaip tikras angelis, miegam miegam ir dar karta miegam. tik vat pienuko neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2008 05 06, 11:32)
Mano angeliukas gime 50 cm ir 3800 g  mirksiukas.gif Toks trumputis ir apvalutis thumbup.gif

sveikinam!!! 4u.gif

QUOTE(raasula @ 2008 05 06, 14:29)
aciukas visoms uz sveikinimus 4u.gif  smile.gif

na o dabar musu gimimo istorija: smile.gif
28d 4val ryte prasidejo skausmai, pralaukiau iki 6ryto nesiliove tada nuvaziavau i ligonine, pagulde i gimdykla, kaklelis vos prrasiveres, prabuvau iki 1val kaklelis vis toks pat, sako keliam i potologini cia tau paruosiamieji, labai susinervinau, galvoju dzin ryt tada cezari man padarys. perkele, na ka ziuriu zada mane kankinti iki bele kiek skausmai nesiliauja, ir mano anyta nusprende eiti pas vedeja, na ir ka atejo jis ir nusivede apziureti, kaklelis toks pat bet pradejo teketi vandenys, sako ar eini atgal i gimdykla ar darom cezari, as pasirinkau cezari per valanda buvau operacineje ir stai anesteziologo zodziai fiksuojam laika: 18:08 berniukas as apsiverkiau, ta vat 200.04.28 18:08 4140g ir 55cm gime mano angelelis wub.gif  thumbup.gif
pokolkas esam ramus kaip tikras angelis, miegam miegam ir dar karta miegam. tik vat pienuko neturiu verysad.gif

a tai kodel? cezeris ne prie ko, as buvau pjauta, pieninga, kaip karve. g.gif
krutys ne kietos? ne guzais? tada buna stovi priespienis, jis riebus uzakina praejimus. ir nekiek nepadidejo? o skyscius geri? apvirinta kopusta su medum nuo guzu reikia prideti.
aisku visko buna, bet su pienuku geriau. misinukams iseina daug pinigu. g.gif
gaila verysad.gif
Atsakyti