Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(mamituke @ 2008 04 29, 19:38)
sveikutes  4u.gif
pasniukstinejau ir radau naujienu apie raasula.  bigsmile.gif

Turiu dziugia naujiena Raasula  pagimde maziuka 4140 g. ir 55 cm ugio didziausi sveikinimai
labai sveikinu Raasula  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  wub.gif  user posted image
p.s as pastebejau kad antifosfolipidinukiu leliukai nemazi gimsta

4u.gif valioooo, sveikinimai dideli!!!! wub.gif
QUOTE(Rola @ 2008 04 29, 20:25)
Laba  4u.gif ,

sveikinimai Rasulai ir jos kleckiukui  wub.gif

O as va ka tik susileidau fraxiparina, kaip niekad pilvo labiau apatinei daly, ir ismete, kaip kad dilgele  g.gif

g.gif kazi gali alergija veliau pasireiksti? g.gif kal kas siaip suvalgei? ar vitamina koki? g.gif
Atsakyti
NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI RAASULAI IR JOS SŪNELIUI!!!
user posted image
DAUG LAIMĖS IR SVEIKATOS ABIEMS!!!
Papildyta:
P.S. mamituke tu sekanti wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

aš truputuką tyyyyngiuuu... rolleyes.gif

Dideliausi, nuoširdžiausi sveikinimai naujoms mamytėms - Spicy ir Raasulai - bei bučkiai jų sūneliams wub.gif wub.gif wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif visai drūti vyrukai wub.gif na mano princesytė turės iš ko rinktis lotuliukas.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynius: 30 balandžio 2008 - 07:54
Labas rytas 4u.gif
Turiu dziugia naujiena Raasula  pagimde maziuka 4140 g. ir 55 cm ugio didziausi sveikinimai

Sveikinu Rassulą ir jos sūnelį 4u.gif 4u.gif Puikios naujienos, turim jau du leliukus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Rola @ 2008 04 29, 20:25)
O as va ka tik susileidau fraxiparina, kaip niekad pilvo labiau apatinei daly, ir ismete, kaip kad dilgele  g.gif

g.gif ar greitai praėjo dilgelinė? ar nepradėjo dusinti? O šiaip ar kam alergiška esi? Stebėk, kaip šiandien bus jei pradės kartotis gali tekti vaistus pakeisti kitais.
O gal tik oda jautresnė pilvo apačioje už tai taip sureagavo. Man tai apačioje labai skausminga, tai ten nesileidžiu.
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 04 30, 09:00)
Labas rytas  4u.gif

Sveikinu Rassulą ir jos sūnelį  4u.gif  4u.gif  Puikios naujienos, turim jau du leliukus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
g.gif  ar greitai praėjo dilgelinė? ar nepradėjo dusinti? O šiaip ar kam alergiška esi? Stebėk, kaip šiandien bus jei pradės kartotis gali tekti vaistus pakeisti kitais.
O gal tik oda jautresnė pilvo apačioje už tai taip sureagavo. Man tai apačioje labai skausminga, tai ten nesileidžiu.

Greitai praejo, ne nedusino... Alergiska daug kam esu...
Man kaip tik zemiau lengviau leistis, auksciau kazkaip kieciau duriu duriu ir neiduriu, tik skyluciu prisidarau doh.gif
Ruosiuosi pas gerb. gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
labai sveikinu Raasula  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  wub.gif  user posted image

Sveikinam Raasula ir jos leliuka! thumbup.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 30, 09:09)
Greitai praejo, ne nedusino... Alergiska daug kam esu...
Man kaip tik zemiau lengviau leistis, auksciau kazkaip kieciau duriu duriu ir neiduriu, tik skyluciu prisidarau  doh.gif
Ruosiuosi pas gerb. gydytoja  mirksiukas.gif

Gal kartais i raumenuka pataikei?As tai bijau zemai leistis,ten pas mane lasinuku mazoka.Pas tave gal ir taip nera,pas mane tai po pirmagimio vistiek like,ir oda tokia vistiek suimama,nesusitrauke iki galo,nera taip kaip iki nestumo buvusi.
As tai nelabai suprantu kur galima leistis vaistus,badau i kaire ir i desine ,kokiu 5-15cm atstumu nuo bambos,plius minus 1-2cm zemiau bambos.Per viduri neleidziu,bet turbut galima?Bandziau isskaityt fraksiparino anotacijoj-tai raso priekines ir uzpakalines pilvo sieneles srityje,pakaitomis kaireje ir desineje puseje.Bet va as nelabai suprantu to pasakymo blink.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

QUOTE(Diija @ 2008 04 29, 23:10)
Papildyta:
P.S. mamituke tu sekanti  wub.gif

as jau laukiu labai kada cia pradesiu lukstentis. biggrin.gif tik neuzlyskit nieks be eiles lotuliukas.gif

p.s Diija tu siandien eini echo?
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2008 04 30, 11:01)
sveikos  4u.gif
as jau laukiu labai kada cia pradesiu lukstentis.  biggrin.gif  tik neuzlyskit nieks be eiles  lotuliukas.gif

p.s Diija tu siandien eini echo?

Ne ne, neužlysim nono.gif šiaip labai norėčiau, bet man dar anksti.... todėl dabar tavo eilė 4u.gif
Aha, einu šiandien echo.... jau labai noriu pamatyt savo mažiuką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 04 30, 13:41)
Ne ne, neužlysim  nono.gif šiaip labai norėčiau, bet man dar anksti.... todėl dabar tavo eilė  4u.gif
Aha, einu šiandien echo.... jau labai noriu pamatyt savo mažiuką  blush2.gif

Tai laukiam naujienu bigsmile.gif

p.s o kazin Rola ne siandien uzsirasius pas A? g.gif ar as klystu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamituke: 30 balandžio 2008 - 12:33
Dideliausi sveikinimai Raasulai ir jos mažyliui wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukai 4u.gif
Mano echo vakar gerai praėjo smile.gif mažiukas pilnai atitinka savaitėles, sveria 2020g., sakė jei taip ir toliau, tai gims labai normalaus svorio - apie 3,4kg. Su kraujotaka viskas gerai. Pimpaliukas vietoj tongue.gif Tik minėjo kad virštelė apsisukus aplink kaklą.... unsure.gif bet nieko čia labai blogo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diija: 01 gegužės 2008 - 12:08