QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 28, 14:33)
1.Mano mama toli,130km,be to intensyviai dirba.O vyro tevams tik sunus rupi,ir tai retai,o ir sutinka visada su priekaistais ,pyksta,kad jiems per mazai demesio skiria(bet,kad jis ir mums mazai skiria).Retai su jais susitinkam,o ir gyvena toli,uz 220km.
2.O tai toksaplazmoze suaktyvejusi gali pakenkti leliukui?As taip anksciau maniau,nes pati gyv.gyd.baigusi ,tai atrodo truputi nuraukiu.Bet infektologe tvirtai uztikrino,kad negali pakenkti
3.Na dar paklausiu -o jums kraujo gr.tyr.reikia kartoti?Nes as tai jau 5sykius dariausi,ir vis liepia is naujo.Turiu ir tyr.lapuka su rezultatais,bet ginius sako-ne,netinka,nes visokiu ciudu buna,sako buna,kad netaip uzraso.Bet gi tiek kartu dariausi.Poliklinikoj tai ir ligos istorijoj iklijuota .
2.O tai toksaplazmoze suaktyvejusi gali pakenkti leliukui?As taip anksciau maniau,nes pati gyv.gyd.baigusi ,tai atrodo truputi nuraukiu.Bet infektologe tvirtai uztikrino,kad negali pakenkti
3.Na dar paklausiu -o jums kraujo gr.tyr.reikia kartoti?Nes as tai jau 5sykius dariausi,ir vis liepia is naujo.Turiu ir tyr.lapuka su rezultatais,bet ginius sako-ne,netinka,nes visokiu ciudu buna,sako buna,kad netaip uzraso.Bet gi tiek kartu dariausi.Poliklinikoj tai ir ligos istorijoj iklijuota .
1. aišku būna momentų, kai tikrai tūksta artimųjų pagalbos. Bet iš kitos pusės tai ramu, niekas į tavo gyvenimą nesikiša. Pagalvok ar labai norėtum, kad kasdien tai reguliuotų gyveminą. Manau tikrai ne. O dėl pagalbos kritiniu atveju, tai gal kokia drauge turi, kuri vaikutį pažiūrėtų.
2. Jei toksoplazmonzė persigta, tai daugiau ji rizikos nekelia, o jei ne, tai bet kada gali susirgti ir pakenkti. O del citomegalo, tai tikrai nežinau, nes man jo neskyrė pasidaryti nei karto.
3. Mano kraujo gr. daryta gal kai man buvo 16 m. ir niekas neliepė dar kartelį darytis, Čia kažkaip pinigų lupimas gaunasi
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 28, 15:12)
Is manes uz kraujo gr.tyrima Panevezio poliklinikoj dar ir pinigus nulupo ,sake dabar tokia tvarka.Uztat tasyk ir pykau,kad istisai daro ta pati tyrima .Na cia gal nereiks moket ,nors kiek pastebejau-is manes sugeba nulupt ir ten kur kitiems nemokamai .Tai dabar bandau viska issiklausinet ir nebuti naivuole
Žinai kaip yra su tais tyrimais. Jei tu prisirašiusi Vilniuje poliklinikoje ir nuvažiavai į Panevėžį ir ten dareisi tyrimus tai žinoma jie už viską liepė mokėti. Bet jei daraisi tyrimus ten kur prisirašius, tai dauguma tyrimų nemokami (na bent jau pagrindiniai).
Papildyta:
O aš šiandien pas endokrinologę buvau. Tai pagal tyrimukus davė Tiroksino pagerti. Na vienu žodžiu, ligų maišas Na bet reik gerti dėl vaikučio, nes priešingu atveju, tiroksino trūkumas gali pakenkti vystymuisi. Kažkaip gerai ji man čia pasitaikė susitikti, nes per kitų gyd. nežinojimą gali ir bėdos prisidaryti.