Idomu kaip raasulai sekasi,gal jau irgi ...
Lauksim spicy pasirodant,labai jau knieti pamatyti jos dziaugsmeli,gal foto ides
QUOTE(Karvute @ 2008 04 26, 20:10)
dekui!
man dare poliklinikoje, nemokamai
siuos tyrimus AIDS centre bus perpus pigiau arba geromedoj, netgi poliklinika mokamus tyrimus padaro, tik valakitos daug
man siand migrena nezmoniska, guleti neiseina, nes vaika daboju.
vyras konferencijoje, pirty, pasaulys sutvertas vyrams...
ikiukas!
man dare poliklinikoje, nemokamai
siuos tyrimus AIDS centre bus perpus pigiau arba geromedoj, netgi poliklinika mokamus tyrimus padaro, tik valakitos daug
man siand migrena nezmoniska, guleti neiseina, nes vaika daboju.
vyras konferencijoje, pirty, pasaulys sutvertas vyrams...
ikiukas!
Tai va,as ir noriu tik su poliklinika prasisukt,bentjau tyrimukus.Nes islaidu ir taip daug.O taip tai einu pas ta pati giniu kaip Artemide,uztat ir klausiau ar ir ja siunte i Grybo g.Labai nenoriu dar ir ten daryt tyr.ir moket pinigelius.Jauciu teks paskambint ir pasiprasyt,kad privaciai tik konsultacijoms ir echoskopijai priimtu .Bet taip nefaina,geda,nedrasu,nors skradziai zeme prasmek.Bet tai ka daryt jei neturiu as tokiu galmybiu-tokioj brangioj klinikoj tyrimus darytis .Zinau,kad kazkaip rasciau tu pinigu,bet tai geriau ju kazkam kitam skirt,kad ir vaikui,negu kist ten kur butu galima ir nekist
Oi kaip as tave uzjauciu!Man ir uzeina migreniniai skausmai!Niekas nuo ju nepadeda .Kaip siandien tavo galvyte?
MB zada i uzsieni vaziuot padirbet,o man taip neramu,o jei man kas nutiks,jei reiktu i ligonine atsigult pagulet ,nebutu nei kur vaiko palikt,nieko.Nu zodziu nervuojuosi,jauciu del to ir pilvo skausmai nepraeina.Bet siaip tai pykina,tai manau,kad vaikelis auga.,kad viskas bus gerai.
Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2008 04 28, 13:13)
O tu jau dareisi?As ir bandau prisiregistruot,bet ZGC tik po 3men.Kazkada bandziau uzsiregistruot internetu(dar nezinojau,kad ,bet jau tada birzelio 18d.,gavau patvirtinima,kad priregistravo,nors 100%negaliu tiket ),bet gydytoja sake,kad jau per velus laikas,nes bus berods 15sav. .Butinai liepe 12-14sav.,israse siuntima,liepe skambint i kita privacia istaiga,bet ten su siuntimu vistiek mokamai,beveik 200lt.Visgi pikta,kad gyvenu Lietuvoj,moku mokescius,o nieko kas priklauso negaliu gauti .Dar girdejau,kad jei poliklinikos gine israso kazkoki extra siuntima-tai ZGC gauni talona nemokamiems tyrimams netgi kitai dienai.Bet jauciu nenores tokio rasyt
As siandien pikta,labai jau uzspaude piniginiai reikalai