Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

Sveikutes!Kaip cia musu temuke ne virsuje blink.gif ,kur visos prapuole? lotuliukas.gif
Idomu kaip raasulai sekasi,gal jau irgi ... g.gif

Lauksim spicy pasirodant,labai jau knieti pamatyti jos dziaugsmeli,gal foto ides wub.gif

QUOTE(Karvute @ 2008 04 26, 20:10)
dekui!
man dare poliklinikoje, nemokamai g.gif 
siuos tyrimus AIDS centre bus perpus pigiau smile.gif arba geromedoj, netgi poliklinika mokamus tyrimus padaro, tik valakitos daug g.gif

man siand migrena nezmoniska, guleti neiseina, nes vaika daboju.
vyras konferencijoje, pirty, pasaulys sutvertas vyrams...

ikiukas!

Tai va,as ir noriu tik su poliklinika prasisukt,bentjau tyrimukus.Nes islaidu ir taip daug.O taip tai einu pas ta pati giniu kaip Artemide,uztat ir klausiau ar ir ja siunte i Grybo g.Labai nenoriu dar ir ten daryt tyr.ir moket pinigelius.Jauciu teks paskambint ir pasiprasyt,kad privaciai tik konsultacijoms ir echoskopijai priimtu g.gif .Bet taip nefaina,geda,nedrasu,nors skradziai zeme prasmek.Bet tai ka daryt jei neturiu as tokiu galmybiu-tokioj brangioj klinikoj tyrimus darytis g.gif .Zinau,kad kazkaip rasciau tu pinigu,bet tai geriau ju kazkam kitam skirt,kad ir vaikui,negu kist ten kur butu galima ir nekist blush2.gif

Oi kaip as tave uzjauciu!Man ir uzeina migreniniai skausmai!Niekas nuo ju nepadeda doh.gif .Kaip siandien tavo galvyte?
MB zada i uzsieni vaziuot padirbet,o man taip neramu,o jei man kas nutiks,jei reiktu i ligonine atsigult pagulet doh.gif ,nebutu nei kur vaiko palikt,nieko.Nu zodziu nervuojuosi,jauciu del to ir pilvo skausmai nepraeina.Bet siaip tai pykina,tai manau,kad vaikelis auga.,kad viskas bus gerai.
Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2008 04 28, 13:13)
per kiek B    pasako genetinių tyrimų rezultatus?  g.gif

O tu jau dareisi?As ir bandau prisiregistruot,bet ZGC tik po 3men.Kazkada bandziau uzsiregistruot internetu(dar nezinojau,kad nestuke.gif,bet jau tada birzelio 18d.,gavau patvirtinima,kad priregistravo,nors 100%negaliu tiket ),bet gydytoja sake,kad jau per velus laikas,nes bus berods 15sav. nestuke.gif .Butinai liepe 12-14sav.,israse siuntima,liepe skambint i kita privacia istaiga,bet ten su siuntimu vistiek mokamai,beveik 200lt.Visgi pikta,kad gyvenu Lietuvoj,moku mokescius,o nieko kas priklauso negaliu gauti doh.gif .Dar girdejau,kad jei poliklinikos gine israso kazkoki extra siuntima-tai ZGC gauni talona nemokamiems tyrimams netgi kitai dienai.Bet jauciu nenores tokio rasyt g.gif
As siandien pikta,labai jau uzspaude piniginiai reikalai blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 28 balandžio 2008 - 12:33
Labukas,

Didžiausi sveikinimai spicy ir jos sūneliui 4u.gif wub.gif Daug sveikatytės ir pienelio upių. Labai laukiame sugrįžtant wub.gif
QUOTE(Rola @ 2008 04 25, 11:33)
mums irgi viskas gerai  wub.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mes jau įrašyti į nėščiųjų įskaitą  bigsmile.gif

Sveikinu tapus dokumentuota nestuke.gif 4u.gif Nuo dabar mėgaukis ir džiaukis vaikeliu

QUOTE(raasula @ 2008 04 26, 13:04)
vakar kamstis pasirode, labai strenas ir nugara skauda manau arteja ir mano susitikimas nestuke.gif o dar siandiena toks lizdo sukimas apstojes, visur keliais ejau issisveiciau lotuliukas.gif pavargau ziauriai doh.gif bet visur svaru svaru smile.gif o kadangi man pirmaideni i ligonine tai namuscius paliskiu svarius smile.gif

Gal šiandien jau nepaleis po apžiūros. Laukiame naujienų wub.gif

QUOTE(Karvute @ 2008 04 26, 20:10)
man siand migrena nezmoniska, guleti neiseina, nes vaika daboju. verysad.gif
vyras konferencijoje, pirty, pasaulys sutvertas vyrams...

Gal spaudimas nukritęs, pabandyk puodelį kavos išgerti, gal padės (mant tai padėjo, kai buvo labai užėję galvos skausmai). Jau neturėtų kava pakenkti leliukui.
Na ir tegul vyrai lepinasi, kai paislėję, tai mum labiau supranta ir rūpinasi, tada nebereik jais rūpintis mirksiukas.gif

QUOTE(Rola @ 2008 04 28, 13:13)
per kiek B  lotuliukas.gif  pasako genetinių tyrimų rezultatus?  g.gif

Šiaip laboratorija padaro kraują per savaitę, tai gal už savaitės ir B drinks_cheers.gif turės jau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
mano galva jau vakar buvo daug geresne, o siand visai gerai.
krapalinu savo darbuka, pavalgiau, tai taip gera pasidare. biggrin.gif

manau apie echo viska iskarto pasako, o kraujukas po kokiu 3-7 dienykiu bus
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 28, 13:29)
1.Sveikutes!Kaip cia musu temuke ne virsuje  blink.gif ,kur visos Tai va,as ir noriu tik su poliklinika prasisukt,bentjau tyrimukus.Nes islaidu ir taip daug.O taip tai einu pas ta pati giniu kaip Artemide,uztat ir klausiau ar ir ja siunte i Grybo g.Labai nenoriu dar ir ten daryt tyr.ir moket pinigelius.Jauciu teks paskambint ir pasiprasyt,kad privaciai tik konsultacijoms ir echoskopijai priimtu  g.gif .Bet taip nefaina,geda,nedrasu,nors skradziai zeme prasmek.Bet tai ka daryt jei neturiu as tokiu galmybiu-tokioj brangioj klinikoj tyrimus darytis  g.gif .Zinau,kad kazkaip rasciau tu pinigu,bet tai geriau ju kazkam kitam skirt,kad ir vaikui,negu kist ten kur butu galima ir nekist  blush2.gif
2.Oi kaip as tave uzjauciu!Man ir uzeina migreniniai skausmai!Niekas nuo ju nepadeda  doh.gif .Kaip siandien tavo galvyte?
MB zada i uzsieni vaziuot padirbet,o man taip neramu,o jei man kas nutiks,jei reiktu i ligonine atsigult pagulet  doh.gif ,nebutu nei kur vaiko palikt,nieko.Nu zodziu nervuojuosi,jauciu del to ir pilvo skausmai nepraeina.Bet siaip tai pykina,tai manau,kad vaikelis auga.,kad viskas bus gerai.
Papildyta:
3.As ir bandau prisiregistruot,bet ZGC tik po 3men.Kazkada bandziau uzsiregistruot internetu(dar nezinojau,kad  nestuke.gif,bet jau tada birzelio 18d.,gavau patvirtinima,kad priregistravo,nors 100%negaliu tiket ),bet gydytoja sake,kad jau per velus laikas,nes bus berods 15sav. nestuke.gif .Butinai liepe 12-14sav.,israse siuntima,liepe skambint i kita privacia istaiga,bet ten su siuntimu vistiek mokamai,beveik 200lt.Visgi pikta,kad gyvenu Lietuvoj,moku mokescius,o nieko kas priklauso negaliu gauti  doh.gif .Dar girdejau,kad jei poliklinikos gine israso kazkoki extra siuntima-tai ZGC gauni talona nemokamiems tyrimams netgi kitai dienai.Bet jauciu nenores tokio rasyt  g.gif
As siandien pikta,labai jau uzspaude piniginiai reikalai  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

1. Žinai, nekreipk dėmesio, kad nepatogu ar dar kas nors. Juk ne kiekvienas gali pastoviai privačioje klinikoje lankytis. Manau nueik į valdišką polikiliniką pas kokią normalesnę ginę, ji tau paskirs dauguma tyrimų nemokamai, bent jau Aids, RPR ir bendrą kraują tai tikrai. O jei reikės toxoplazmozės dar pasidaryti, tai teks susimokėti arba pasiėmus siuntimą į infekcinę konsultacijai registruotis (bent jau Kaune tada nemokamai padaro). O privačiai pas norimą gydytoją gali lankytis echo darytis ir šiaip konsultuotis kai matysi, kad reikia. Taip ir pinigėlių sutaupysi.
2. Dėl TB nesinervink, nes tik sau pakenksi, o pakeist vis tiek nieko negali. jei nesinervinsi, tai ir nieko nenutiks, o iki gimdymo TB sugrįš ir viskas bus gerai 4u.gif
3. 12-14 savaičių Kaune tai KMUK daro beveik visi ginekologai, tai gal ir pas jus gali santariškėse padaryti, tik siuntimą pasiimi ir eini g.gif O jei talonų nėra, tai bandyk be registracijos eiti su gydytoju tartis, kad priimtu, vis tiek pigiau kainuos nei oficialiai. O negi tokie brangūs tie du kraujo tyrimukai ir echo pažiūrėjimas blink.gif siaubas
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 04 28, 13:45)
1. Žinai, nekreipk dėmesio, kad nepatogu ar dar kas nors. Juk ne kiekvienas gali pastoviai privačioje klinikoje lankytis. Manau nueik į valdišką polikiliniką pas kokią normalesnę ginę, ji tau paskirs dauguma tyrimų nemokamai, bent jau Aids, RPR ir bendrą kraują tai tikrai. O jei reikės toxoplazmozės dar pasidaryti, tai teks susimokėti arba pasiėmus siuntimą į infekcinę konsultacijai registruotis (bent jau Kaune tada nemokamai padaro). O privačiai pas norimą gydytoją gali lankytis echo darytis ir šiaip konsultuotis kai matysi, kad reikia. Taip ir pinigėlių sutaupysi.
2. Dėl TB nesinervink, nes tik sau pakenksi, o pakeist vis tiek nieko negali. jei nesinervinsi, tai ir nieko nenutiks, o iki gimdymo TB sugrįš ir viskas bus gerai  4u.gif
3. 12-14 savaičių Kaune tai KMUK daro beveik visi ginekologai, tai gal ir pas jus gali santariškėse padaryti, tik siuntimą pasiimi ir eini  g.gif  O jei talonų nėra, tai bandyk be registracijos eiti su gydytoju tartis, kad priimtu, vis tiek pigiau kainuos nei oficialiai. O negi tokie brangūs tie du kraujo tyrimukai ir echo pažiūrėjimas  blink.gif  siaubas

1.Aciu uz paguoda!Tai taip ir padarysiu,surasiu jegu ir pasakysiu,kad pas ji tik siaip lankysiuosi.
Toksoplazmozes tyr.jau kelis sykius dariausi,bet polikl.gine liepe vel pasidaryt.Nesuprantu kokia prasme jei kai buvau konsultacijai pas infektologe-aiskiai pasake,kad toksoplazmoze persirgus ir ja daugiau nesirgsiu blink.gif
Dar ji liepe del citomegalo viruso pasidaryt,kjau irgi 3sykius dariausi po anu persileidimu,na,bet zinau,kad reikia-tai vaziuosiu pasidaryt dar syki,nes juo nesu sirgusi.
2.Aha,iki gimdymo tikrai sugris.Bet sunkoka likti vienai su vaiku be masinos,be artimuju sostinej doh.gif .Na gal kaipnors.Kai ne nestuke.gif -tai visai kitaip.
3.Kad cia Vilniuj tik ZGC nemokamai daro.Privaciose uz pinigus.Yra tokie SVEIKATOS NAMAI,ten su siuntimu nuolaida,bet tik echoskopijai-tai su nuolaida 65Lt.,o kraujo tyr.kaip supratau pilna kaina-t.y.120Lt.O ZGC tiesiai su gyd.susitarus-200Lt.Katik skambinau i ta ZGC-klausiau apie ekstra talonus-tai sake,kad tik mokamai su juo daro.Nors paimk ir is principo vaziuok i Kauna smile.gif .Na kaipnors,neisiu i Grybo g.tyrimu daryti,tai susimokesiu uz genetini tyrima.
Poliklinikoj turejau labai gera gine(vienintele musu poliklinikoj-zmogus),bet...Ji manes atsisake.Taip nusiminiau.Sokiruota buvau,tai net nebepaklausiau kodel,ji motyvavo,kad jai liepa atostogos,bet gal bijo prisiimt atsakomybe,nes nera susidurusi su AFS.Tai perrase vyrui ginekologui,kazi ar jis susidures su tuo AFS ir kaip reaguos kai nueisiu.Nemaniau,kad as jau tokia rizikinga paciente.
Nu susikaupe man tiek visko verysad.gif .Kads dar vyras palaikytu,o dabar tik kartoja"vaikas-tavo svajone,turek ji",bet mazdaug atstok nuo manes su savo piniginem ir visom kitom problemom doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 04 28, 13:32)
Sveikutes,
mano galva jau vakar buvo daug geresne, o siand visai gerai.
krapalinu savo darbuka, pavalgiau, tai taip gera pasidare. biggrin.gif

manau apie echo viska iskarto pasako, o kraujukas po kokiu 3-7 dienykiu bus

O tu Karvute gi vilniete,kur tu dareisi genetini tyr.?Ar dar nesidarei?Ar tau nereikia kai nesileidi fraksiparino?Atrodo kazkada raset apie tai,bet nebepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 28, 14:03)
1.Aciu uz paguoda!Tai taip ir padarysiu,surasiu jegu ir pasakysiu,kad pas ji tik siaip lankysiuosi.
Toksoplazmozes tyr.jau kelis sykius dariausi,bet polikl.gine liepe vel pasidaryt.Nesuprantu kokia prasme jei kai buvau konsultacijai pas infektologe-aiskiai pasake,kad toksoplazmoze persirgus ir ja daugiau nesirgsiu  blink.gif
Dar ji liepe del citomegalo viruso pasidaryt,kjau irgi 3sykius dariausi po anu persileidimu,na,bet zinau,kad reikia-tai vaziuosiu pasidaryt dar syki,nes juo nesu sirgusi.
2.Aha,iki gimdymo tikrai sugris.Bet sunkoka likti vienai su vaiku be masinos,be artimuju sostinej  doh.gif .Na gal kaipnors.Kai ne nestuke.gif -tai visai kitaip.
3.Kad cia Vilniuj tik ZGC nemokamai daro.Privaciose uz pinigus.Yra tokie SVEIKATOS NAMAI,ten su siuntimu nuolaida,bet tik echoskopijai-tai su nuolaida 65Lt.,o kraujo tyr.kaip supratau pilna kaina-t.y.120Lt.O ZGC tiesiai su gyd.susitarus-200Lt.Katik skambinau i ta ZGC-klausiau apie ekstra talonus-tai sake,kad tik mokamai su juo daro.Nors paimk ir is principo vaziuok i Kauna  smile.gif .Na kaipnors,neisiu i Grybo g.tyrimu daryti,tai susimokesiu uz genetini tyrima.
Poliklinikoj turejau labai gera gine(vienintele musu poliklinikoj-zmogus),bet...Ji manes atsisake.Taip nusiminiau.Sokiruota buvau,tai net nebepaklausiau kodel,ji motyvavo,kad jai liepa atostogos,bet gal bijo prisiimt atsakomybe,nes nera susidurusi su AFS.Tai perrase vyrui ginekologui,kazi ar jis susidures su tuo AFS ir kaip reaguos kai nueisiu.Nemaniau,kad as jau tokia rizikinga paciente.
Nu susikaupe man tiek visko  verysad.gif .Kads dar vyras palaikytu,o dabar tik kartoja"vaikas-tavo svajone,turek ji",bet mazdaug atstok nuo manes su savo piniginem ir visom kitom problemom  doh.gif

nu nesamones, nei tyrimu kartoti nereikia sakyciau, jeigu infektologo isvadas turi, nei ka...
del vyro tai patyliu, nes vosokiu situaciju buna, tipo jis nedalyvavo, ane? blush2.gif
o tavo gien mane sokiravo blink.gif kuriam rajone gyveni, rekomenduociau seskines konsultacija, labai faina vasjanova ir ramonauskiene berodas g.gif ir visi specai vietoj ir gyd geros.
o kad viena sostinei lieki tai negerai, reikia uznugari tureti. o tevukai tavo toli?
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 28, 14:03)
Toksoplazmozes tyr.jau kelis sykius dariausi,bet polikl.gine liepe vel pasidaryt.Nesuprantu kokia prasme jei kai buvau konsultacijai pas infektologe-aiskiai pasake,kad toksoplazmoze persirgus ir ja daugiau nesirgsiu  blink.gif
2.Aha,iki gimdymo tikrai sugris.Bet sunkoka likti vienai su vaiku be masinos,be artimuju sostinej  doh.gif .Na gal kaipnors.Kai ne nestuke.gif -tai visai kitaip.
3.Kad cia Vilniuj tik ZGC nemokamai daro.Privaciose uz pinigus.Yra tokie SVEIKATOS NAMAI,ten su siuntimu nuolaida,bet tik echoskopijai-tai su nuolaida 65Lt.,o kraujo tyr.kaip supratau pilna kaina-t.y.120Lt.O ZGC tiesiai su gyd.susitarus-200Lt.Katik skambinau i ta ZGC-klausiau apie ekstra talonus-tai sake,kad tik mokamai su juo daro.Nors paimk ir is principo vaziuok i Kauna  smile.gif .Na kaipnors,neisiu i Grybo g.tyrimu daryti,tai susimokesiu uz genetini tyrima.
Nu susikaupe man tiek visko  verysad.gif .Kads dar vyras palaikytu,o dabar tik kartoja"vaikas-tavo svajone,turek ji",bet mazdaug atstok nuo manes su savo piniginem ir visom kitom problemom  doh.gif

Liutukeee, laikykis, na sunku kai vyras nepalaiko, bet vaikelis svarbiau, stiprybės tau 4u.gif
Papildyta:
O toksaplazmozė, kaip ir citomegalas, bet kada gali aktyvuotis, iš pasyvios būsenos, jei nusilpsta imunitetas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 04 28, 14:09)
nu nesamones, nei tyrimu kartoti nereikia sakyciau, jeigu infektologo isvadas turi, nei ka...
del vyro tai patyliu, nes vosokiu situaciju buna, tipo jis nedalyvavo, ane? blush2.gif
o tavo gien mane sokiravo  blink.gif kuriam rajone gyveni, rekomenduociau seskines konsultacija, labai faina vasjanova ir ramonauskiene berodas  g.gif ir visi specai vietoj ir gyd geros.
o kad viena sostinei lieki tai negerai, reikia uznugari tureti. o tevukai tavo toli?

As einu i Seskines poliklinika,apie Vasjanova girdejau,kad faina,bet sako,kad pas ja neimanoma pakliuti,turi tik savo pacienciu rata g.gif .Maniske iskart dave talona pas vyriski,nes kitaip buciau turejus laukti ilgai ilgai,nes kai esu bandziusi uzsirasyti pas gine-tai talonu nebudavo keliems menesiams i prieki arba as nesupratau.Galvoju gal keist poliklinika,bet nezinau i kokia,nes esu svieziai kepta vilniete.
O vyras tai pasake,kad vaiku daugiau nenori,padarys tik vien del to,kad as labai noriu doh.gif .Tai va-iseina,kad as pati kalta.Na nesvarbu,noriu as to vaikelio ir kaipnors ji turesiu wub.gif .Aisku galetu buti ir kitokia situacija,bet nieko daug as cia nebepakeisiu smile.gif

Mano mama toli,130km,be to intensyviai dirba.O vyro tevams tik sunus rupi,ir tai retai,o ir sutinka visada su priekaistais doh.gif ,pyksta,kad jiems per mazai demesio skiria(bet,kad jis ir mums mazai skiria).Retai su jais susitinkam,o ir gyvena toli,uz 220km.

QUOTE(Rola @ 2008 04 28, 14:11)
Liutukeee, laikykis, na sunku kai vyras nepalaiko, bet vaikelis svarbiau, stiprybės tau  4u.gif
Papildyta:
O toksaplazmozė, kaip ir citomegalas, bet kada gali aktyvuotis, iš pasyvios būsenos, jei nusilpsta imunitetas ir pan.

O tai toksaplazmoze suaktyvejusi gali pakenkti leliukui?As taip anksciau maniau,nes pati gyv.gyd.baigusi blush2.gif ,tai atrodo truputi nuraukiu.Bet infektologe tvirtai uztikrino,kad negali pakenkti blink.gif
Papildyta:
Na dar paklausiu smile.gif -o jums kraujo gr.tyr.reikia kartoti?Nes as tai jau 5sykius dariausi,ir vis liepia is naujo.Turiu ir tyr.lapuka su rezultatais,bet ginius sako-ne,netinka,nes visokiu ciudu buna,sako buna,kad netaip uzraso.Bet gi tiek kartu dariausi.Poliklinikoj tai ir ligos istorijoj iklijuota smile.gif .
Atsakyti
Na man atrodo, kad gali suaktyvėti. Man po pirmo karto buvo rastas citomegalas, o dabar po trečio karto genetikas dar kartą tyrė būtent citomegalą, nes pasakiau, kad buvo rastas. Ir šiaip aš taip kažkur prisiskaičius.. blush2.gif g.gif
Atsakyti
Bandyk uzsirasyti pas Birute Ramanauskiene, jeigu jin dirba aisku, labai ciotka gine, as pas ja lankiausi per pirmaji nestuma. ir jokiu ciudu nebuvo, korektiska moteris. kraujo tyrima jeigu kartos tai ta pati poliklinika ir nemokamai. bet nematau reikalo del ko. dur vena del AIDS, tai ir siam tyrimui megintuva paims jokio skirtumo. sita poliklinika gera, nekeisk.
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 28, 14:45)
Na man atrodo, kad gali suaktyvėti. Man po pirmo karto buvo rastas citomegalas, o dabar po trečio karto genetikas dar kartą tyrė būtent citomegalą, nes pasakiau, kad buvo rastas. Ir šiaip aš taip kažkur prisiskaičius.. blush2.gif  g.gif

Tai gal citomegalas ir gali,as nezinau.As pas infektologe del toksoplazmozes buvau mirksiukas.gif .Bet jauciu kiek gydytoju-tiek nuomoniu smile.gif

QUOTE(Karvute @ 2008 04 28, 14:48)
Bandyk uzsirasyti pas Birute Ramanauskiene, jeigu jin dirba aisku, labai ciotka gine, as pas ja lankiausi per pirmaji nestuma. ir jokiu ciudu nebuvo, korektiska moteris. kraujo tyrima jeigu kartos tai ta pati poliklinika ir nemokamai. bet nematau reikalo del ko. dur vena del AIDS, tai ir siam tyrimui megintuva paims jokio skirtumo. sita poliklinika gera, nekeisk.

Pabandysiu,aciu! 4u.gif
Is manes uz kraujo gr.tyrima Panevezio poliklinikoj dar ir pinigus nulupo doh.gif ,sake dabar tokia tvarka.Uztat tasyk ir pykau,kad istisai daro ta pati tyrima smile.gif .Na cia gal nereiks moket smile.gif ,nors kiek pastebejau-is manes sugeba nulupt ir ten kur kitiems nemokamai lotuliukas.gif .Tai dabar bandau viska issiklausinet ir nebuti naivuole blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 04 28, 14:48)
Bandyk uzsirasyti pas Birute Ramanauskiene, jeigu jin dirba aisku, labai ciotka gine,

Na zinok turbut,kad nebedirba,nes Seskines poliklinikos tinklapy jos nera(bet vistiek aciu uz pagalba 4u.gif ).O Vasjanova pasirodo skyriaus vedeja,pas ja darbo grafikas toks trumpas,drauge sake,kad ji pas save tik savas pacientes(privaciai)bepriimineja.Na cia jau pletkai,tikiuosi,kad taip nera .
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 28, 15:12)
Na zinok turbut,kad nebedirba,nes Seskines poliklinikos tinklapy jos nera(bet vistiek aciu uz pagalba  4u.gif ).O Vasjanova pasirodo skyriaus vedeja,pas ja darbo grafikas toks trumpas,drauge sake,kad ji pas save tik savas pacientes(privaciai)bepriimineja.Na cia jau pletkai,tikiuosi,kad taip nera .

gaila kad nera g.gif daugiau ten nepazystu neko. bet konsultacija ir geresniuju vilniuje. tada siulau per visas pereit (seniu neskaiciuojam), kuri nors normalesne atsiras.
Atsakyti