Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

Laba 4u.gif ,

dideliausi sveikinimai Spicy sunaiteliui, nuo tetos Rolos wub.gif
Atsakyti
Karvute, su savaitelem!!!!
Atsakyti
DIDZIAUSI SVEIKINIMAI SPICY SALDAUS PIENUKO IR RAMIU NAKTELIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raasula: 26 balandžio 2008 - 09:25
Didziausi sveikinimai spicy ir jos suneliui!Aukit dideli,sveiki ir stiprus! wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
raasula,o kaip jus?Nieko naujo is pilvuko gyventojo?
Atsakyti
Artemide,o tu kur daraisi kraujo,slapimo tyrimus?Gal Grybo g.?Gal pameni ir gali pasufleruot kiek pirmi tyrimai kainavo?Na tie visi -kraujo grupes,ZIV ir t.t.Jei nepameni-tai nieko tokio mirksiukas.gif .Bet as kai atsiverciau ju tinklapi ir paskaiciau kainytes-tai daugoka pasirode,keli simtai litu iseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 26, 10:43)
Didziausi sveikinimai spicy ir jos suneliui!Aukit dideli,sveiki ir stiprus! wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
raasula,o kaip jus?Nieko naujo is pilvuko gyventojo?

vakar kamstis pasirode, labai strenas ir nugara skauda manau arteja ir mano susitikimas nestuke.gif o dar siandiena toks lizdo sukimas apstojes, visur keliais ejau issisveiciau lotuliukas.gif pavargau ziauriai doh.gif bet visur svaru svaru smile.gif o kadangi man pirmaideni i ligonine tai namuscius paliskiu svarius smile.gif
Atsakyti
NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI SPICY 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violita: 26 balandžio 2008 - 17:19
Sauda, kaip sekasi? Ar jau planuojat nestuke.gif ? mes nesprendėm šį mėnesiuką dar palaukti g.gif
Atsakyti
NUOŠIRDŽIAUSI LINKĖJIMAI SPICY IR JOS SŪNELIUI 2.gif wub.gif victory.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(violita @ 2008 04 26, 19:01)
Sauda, kaip sekasi? Ar jau planuojat  nestuke.gif ? mes nesprendėm  šį mėnesiuką dar palaukti g.gif

Sveikute 4u.gif Net nežinau,viskas išsispręs,kai ateis normalios mmm,tada reikės nueiti pas ginę,kad pažiūrėtų,ar viskas atsistatė į savo vietas,tada ir spręsim ax.gif
Šiaip stebiu,kaip čia mergaitėm sekasi,labai džiaugiuosi,kad naujokėm žinksnelis po žinksnelio viskas einasi gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 26, 09:37)
Karvute, su savaitelem!!!!

dekui!

QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 26, 11:41)
Artemide,o tu kur daraisi kraujo,slapimo tyrimus?Gal Grybo g.?Gal pameni ir gali pasufleruot kiek pirmi tyrimai kainavo?Na tie visi -kraujo grupes,ZIV ir t.t.Jei nepameni-tai nieko tokio  mirksiukas.gif .Bet as kai atsiverciau ju tinklapi ir paskaiciau kainytes-tai daugoka pasirode,keli simtai litu iseina  doh.gif

man dare poliklinikoje, nemokamai g.gif
siuos tyrimus AIDS centre bus perpus pigiau smile.gif arba geromedoj, netgi poliklinika mokamus tyrimus padaro, tik valakitos daug g.gif

man siand migrena nezmoniska, guleti neiseina, nes vaika daboju. verysad.gif
vyras konferencijoje, pirty, pasaulys sutvertas vyrams... verysad.gif

ikiukas!
Atsakyti
DIDELIAUSI IR NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI SPICY user posted image
Aukite sveiki ir stiprūs
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

per kiek B lotuliukas.gif pasako genetinių tyrimų rezultatus? g.gif
Papildyta:
Kaip laikais Liutukeee? 4u.gif
Atsakyti