Laba ,
dideliausi sveikinimai Spicy sunaiteliui, nuo tetos Rolos
Karvute, su savaitelem!!!!
DIDZIAUSI SVEIKINIMAI SPICY SALDAUS PIENUKO IR RAMIU NAKTELIU
Didziausi sveikinimai spicy ir jos suneliui!Aukit dideli,sveiki ir stiprus!
Papildyta:
raasula,o kaip jus?Nieko naujo is pilvuko gyventojo?
Papildyta:
Artemide,o tu kur daraisi kraujo,slapimo tyrimus?Gal Grybo g.?Gal pameni ir gali pasufleruot kiek pirmi tyrimai kainavo?Na tie visi -kraujo grupes,ZIV ir t.t.Jei nepameni-tai nieko tokio .Bet as kai atsiverciau ju tinklapi ir paskaiciau kainytes-tai daugoka pasirode,keli simtai litu iseina
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 26, 10:43)
Didziausi sveikinimai spicy ir jos suneliui!Aukit dideli,sveiki ir stiprus!
Papildyta:
Papildyta:
vakar kamstis pasirode, labai strenas ir nugara skauda manau arteja ir mano susitikimas o dar siandiena toks lizdo sukimas apstojes, visur keliais ejau issisveiciau pavargau ziauriai bet visur svaru svaru o kadangi man pirmaideni i ligonine tai namuscius paliskiu svarius
NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI SPICY
Sauda, kaip sekasi? Ar jau planuojat ? mes nesprendėm šį mėnesiuką dar palaukti
NUOŠIRDŽIAUSI LINKĖJIMAI SPICY IR JOS SŪNELIUI
Papildyta:
Sveikute Net nežinau,viskas išsispręs,kai ateis normalios mmm,tada reikės nueiti pas ginę,kad pažiūrėtų,ar viskas atsistatė į savo vietas,tada ir spręsim
Šiaip stebiu,kaip čia mergaitėm sekasi,labai džiaugiuosi,kad naujokėm žinksnelis po žinksnelio viskas einasi gerai
Papildyta:
QUOTE(violita @ 2008 04 26, 19:01)
Sauda, kaip sekasi? Ar jau planuojat ? mes nesprendėm šį mėnesiuką dar palaukti
Sveikute Net nežinau,viskas išsispręs,kai ateis normalios mmm,tada reikės nueiti pas ginę,kad pažiūrėtų,ar viskas atsistatė į savo vietas,tada ir spręsim
Šiaip stebiu,kaip čia mergaitėm sekasi,labai džiaugiuosi,kad naujokėm žinksnelis po žinksnelio viskas einasi gerai
QUOTE(Rola @ 2008 04 26, 09:37)
dekui!
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 26, 11:41)
Artemide,o tu kur daraisi kraujo,slapimo tyrimus?Gal Grybo g.?Gal pameni ir gali pasufleruot kiek pirmi tyrimai kainavo?Na tie visi -kraujo grupes,ZIV ir t.t.Jei nepameni-tai nieko tokio .Bet as kai atsiverciau ju tinklapi ir paskaiciau kainytes-tai daugoka pasirode,keli simtai litu iseina
man dare poliklinikoje, nemokamai
siuos tyrimus AIDS centre bus perpus pigiau arba geromedoj, netgi poliklinika mokamus tyrimus padaro, tik valakitos daug
man siand migrena nezmoniska, guleti neiseina, nes vaika daboju.
vyras konferencijoje, pirty, pasaulys sutvertas vyrams...
ikiukas!
Laba ,
per kiek B pasako genetinių tyrimų rezultatus?
Papildyta:
Kaip laikais Liutukeee?
per kiek B pasako genetinių tyrimų rezultatus?
Papildyta:
Kaip laikais Liutukeee?