Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Mintė @ 2008 04 25, 11:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  taigi tiksliai doh.gif , matyt mūsų nestuke.gif  visai smegenys atsipalaidavę  lotuliukas.gif  aš jau prie naujo niko įpratus ir pamiršau koks anas buvo  lotuliukas.gif

Tai gerai,kad atsimenat,o tai as vakar visai susibalamutijau blush2.gif .Man paciai smegenys nuo nestuke.gif nebeveikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

mums irgi viskas gerai wub.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mes jau įrašyti į nėščiųjų įskaitą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 25, 11:33)
Laba  4u.gif ,

mums irgi viskas gerai  wub.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mes jau įrašyti į nėščiųjų įskaitą  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sveikinam istojus i nesciuju iskaita! 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

smagu vakar buvo su visom susimatyti 4u.gif netgi ilgokai uzsisedejom smile.gif

mums irgi viskas gerai  wub.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 25, 11:24)
Sveikutes!Smagu girdet,kad sauniai pasimeetinot! thumbup.gif
blush2.gif Taigi sumaisiau,ne tuo vardu buvau pasijungusi  doh.gif
Rasiau ta pati,o po to nutryniau kai pastebejau savo klaida  blush2.gif
Nenoriu issiduot,kad  nestuke.gif ,tik jus zinot.Laukiu kol praeis pavojingas laikotarpis,nors iki 12sav.
Bet dabar ziuriu,kad ne visos uzfiksavot,kad as dabar Liutukeee.Atsaiprasau,kad taip sumakalavau  blush2.gif .
Nu va isklojau viska  blush2.gif
Gal niekas nesuseks (kam nederetu) doh.gif .Nesakiau dar nei mamai(kad be reikalo nesinervuotu),tik jus ir vyras zinot apie  mano nestuke.gif .Ir sunus vis sneka"kai turesiu lelia..."-turbut jaucia,nors mes jam dar nesakom.Vienasyk jau per anksti pasakem-tai ,kad ir 2m.tebuvo-vistiek uzsiciklino apie sesute ir sunku buvo veliau isaiskinti,kad jos nebus,labai jau svajojo apie ja.
Papildyta:

as tik lovoj prisimeniau apie tavo dviguba varduka, gerai, kad ne viduri nakties, tikrai neuzmogciau pasui doh.gif buvau sumaisiusi su kita panenka blush2.gif
man smegenys suminkstejo, vakar kaimyne atnese man kelne, palenke. siand galvojau uzsideti, ir ka manote, as ne tas kelens atidaviau siuti, situ jau 5 metai netelpu doh.gif kaip jos man pasimaise po ranka, nezinau. ka reiskia nematuoti.

Laba  4u.gif ,

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Laba  4u.gif ,

thumb_yello.gif
Atsakyti
Man irgi buvo malonu su visomis susitikti, nors jei šiandien būtumem susitike, būčiau linksmesnė blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 04 25, 11:39)
as tik lovoj prisimeniau apie tavo dviguba varduka, gerai, kad ne viduri nakties, tikrai neuzmogciau pasui doh.gif buvau sumaisiusi su kita panenka blush2.gif
man smegenys suminkstejo, vakar kaimyne atnese man kelne, palenke. siand galvojau uzsideti, ir ka manote, as ne tas kelens atidaviau siuti, situ jau 5 metai netelpu  doh.gif kaip jos man pasimaise po ranka, nezinau. ka reiskia nematuoti.
sveikinu 4u.gif

Prajuokinai!
Nu ka-reiks kaimynei dar papluset ir kitas kelnes palenkt smile.gif
As tai jau irgi netelpu i kelnes,kurias pries nestuke.gif nesiojau.Man jos verzia,nes pilvas daznas ispustas doh.gif .Nors va anas dienas kai nieko valgyt negalejau-vel tilpau smile.gif ,o dabar pilvas vel kaip statine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 25, 11:56)
Prajuokinai!
Nu ka-reiks kaimynei dar papluset ir kitas kelnes palenkt  smile.gif
As tai jau irgi netelpu i kelnes,kurias pries  nestuke.gif  nesiojau.Man jos verzia,nes pilvas daznas ispustas  doh.gif .Nors va anas dienas kai nieko valgyt negalejau-vel tilpau  smile.gif ,o dabar pilvas vel kaip statine  doh.gif

man pasiseke, nes kelnes pirkausi po ano nestumo, tada buvau gerai priaugusi, paskui jos man buvo perplacios, o dabar dar menesiuka tiks biggrin.gif ispustas pivas- gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif

QUOTE(Rola @ 2008 04 25, 12:33)
Laba  4u.gif ,

nu va kaip smagu thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
zinute nuo spicy

"hi, cia spicy. siandien 9 ryto, CZ budu pasauli isvydo mano lauktas stebuklelis 50 cm 3800 g sunaitelis"

didziausi sveikinimai spicy 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
jau turim pirma leliuka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamituke: 25 balandžio 2008 - 18:23
QUOTE(mamituke @ 2008 04 25, 19:21)
zinute nuo spicy

"hi, cia spicy. siandien 9 ryto, CZ budu pasauli isvydo mano lauktas stebuklelis 50 cm 3800 g sunaitelis"
didziausi sveikinimai spicy  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif
jau turim pirma leliuka  thumbup.gif

wub.gif vaje kaip smagu, sveikinu, as siand visa diena galvojau kas ir kaip.
sveikatytes ir skanaus pienuko!!! wub.gif
Atsakyti