Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Rola @ 2008 04 24, 13:04)
blush2.gif
o manęs nepykina  doh.gif , o taip norėčiau  blush2.gif
Papildyta:
turbūt pasibels anksčiau  ax.gif

tikiuosi , kad pasibels iki pirmadienio, nes labai nenoriu gultis i GN ir laukti, o dar 5 nedarbo dienos, nenoriu , kad mane paliktu nescia visoms sventinems dienosm, tai tektu kaskaip skatinti ar cezari daryti
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 04 24, 13:02)
mano mazius vis amne paerzina, pamaudzia mn pilva nugara ir vel nurimsta, nezinai kada jis cia sumastys ax.gif pirmadieni jau i GN guldo jai nepasibels verysad.gif

Sekmes tau, jeigu kas mirksiukas.gif
ar sistematiskai erzina? gal jau reguliariai?
kaip faina greit supsite savo mazius ant rankyciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 04 24, 14:06)
Sekmes tau, jeigu kas mirksiukas.gif
ar sistematiskai erzina? gal jau reguliariai?
kaip faina greit supsite savo mazius ant rankyciu wub.gif

seip pastovei maudzia, uzeina nurimsta uzeina sistemingai, bet vat nieko konkretaus verysad.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 24 balandžio 2008 - 15:16
Sveikutes!
Tiek rasiau,o viskas dingo.Visai issiblaskiusi as siandien doh.gif
Bet esme ta,kad mums viskas gerai.Buvau pas polikl.gyd.Padare echo,mes net didesni nei privaciai echo rode.Zoziu mamyte gerai pagal BT ir O paskaiciavo.Mums 7-8sav.,judam,makaluojames,sirdute plaka.
Man pilva tebetempia,gersiu ne po 1,o2tabl.dufastono.Daugiau nieko ekstra neisrase.Tikiuosi viskas bus gerai.Eisiu gulet.

Gero jums meeto!Aciu uz palaikyma ir patarimus! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 24 balandžio 2008 - 15:23
QUOTE(noanoa @ 2008 04 24, 16:15)

kaip tau sekasi? gal bigsmile.gif ?
Atsakyti
Labukai 4u.gif
Mes jau po meeto ax.gif labai smagiai pasisedėjom ir paplepėjom biggrin.gif Buvo smagu visas gyvai pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 04 24, 22:29)
Labukai  4u.gif
Mes jau po meeto  ax.gif  labai smagiai pasisedėjom ir paplepėjom  biggrin.gif  Buvo smagu visas gyvai pamatyti  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Tikrai , kad labai smagu buvo visas pamatyti. thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(Diija @ 2008 04 24, 21:29)
Labukai  4u.gif
Mes jau po meeto  ax.gif  labai smagiai pasisedėjom ir paplepėjom  biggrin.gif  Buvo smagu visas gyvai pamatyti  mirksiukas.gif

Faina, kad susimatet, bet koks iseijimas aut tik i gera, teigiamos emocijos, nauja vieta, maistukas atnesamas, indu plaut nereikia hihihi.gif
saunuoles 4u.gif
Atsakyti
Lbas rytelis,
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 24, 16:22)
Bet esme ta,kad mums viskas gerai.Buvau pas polikl.gyd.Padare echo,mes net didesni nei privaciai echo rode.Zoziu mamyte gerai pagal BT ir O paskaiciavo.Mums 7-8sav.,judam,makaluojames,sirdute plaka.
Man pilva tebetempia,gersiu ne po 1,o2tabl.dufastono.Daugiau nieko ekstra neisrase.Tikiuosi viskas bus gerai.Eisiu gulet.

Šaunu, kad išblaškė visas abejones. Viskas jum bus gerai, ilsėkėtės ir aukite 4u.gif

QUOTE(Diija @ 2008 04 24, 21:29)
Labukai  4u.gif

QUOTE(mamituke @ 2008 04 24, 21:57)
drinks_cheers.gif  Tikrai , kad labai smagu buvo visas pamatyti.  thumbup.gif

Ir man labai smagu buvos susimatyti drinks_cheers.gif , gaila, tik kad turėjau anksčiau išeiti.
Papildyta:
QUOTE(noanoa @ 2008 04 24, 16:15)

Kas pas tave naujo, paslaptinga šypsena? Ką ten buvai parašius ir panaikinai ? Klok viską, nes mirsiu iš smalsumo ax.gif
Atsakyti
Sveikutes!Smagu girdet,kad sauniai pasimeetinot! thumbup.gif

QUOTE(Karvute @ 2008 04 24, 21:01)
kaip tau sekasi? gal  bigsmile.gif ?

QUOTE(Mintė @ 2008 04 25, 10:00)

Kas pas tave naujo, paslaptinga šypsena? Ką ten buvai parašius ir panaikinai ? Klok viską, nes mirsiu iš smalsumo  ax.gif

blush2.gif Taigi sumaisiau,ne tuo vardu buvau pasijungusi doh.gif
Rasiau ta pati,o po to nutryniau kai pastebejau savo klaida blush2.gif
Nenoriu issiduot,kad nestuke.gif ,tik jus zinot.Laukiu kol praeis pavojingas laikotarpis,nors iki 12sav.
Bet dabar ziuriu,kad ne visos uzfiksavot,kad as dabar Liutukeee.Atsaiprasau,kad taip sumakalavau blush2.gif .
Nu va isklojau viska blush2.gif
Gal niekas nesuseks (kam nederetu) doh.gif .Nesakiau dar nei mamai(kad be reikalo nesinervuotu),tik jus ir vyras zinot apie mano nestuke.gif .Ir sunus vis sneka"kai turesiu lelia..."-turbut jaucia,nors mes jam dar nesakom.Vienasyk jau per anksti pasakem-tai ,kad ir 2m.tebuvo-vistiek uzsiciklino apie sesute ir sunku buvo veliau isaiskinti,kad jos nebus,labai jau svajojo apie ja.
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 25 balandžio 2008 - 10:25
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 25, 11:19)
Sveikutes!Smagu girdet,kad sauniai pasimeetinot! thumbup.gif
blush2.gif Taigi sumaisiau,ne tuo vardu buvau pasijungusi  doh.gif
Rasiau ta pati,o po to nutryniau kai pastebejau savo klaida  blush2.gif
Nenoriu issiduot,kad  nestuke.gif ,tik jus zinot.Laukiu kol praeis pavojingas laikotarpis,nors iki 12sav.
Bet dabar ziuriu,kad ne visos uzfiksavot,kad as dabar Liutukeee.Atsaiprasau,kad taip sumakalavau  blush2.gif .
Nu va isklojau viska  blush2.gif
Gal niekas nesuseks (kam nederetu) doh.gif .Nesakiau dar nei mamai(kad be reikalo nesinervuotu),tik jus ir vyras zinot apie  mano nestuke.gif .Ir sunus vis sneka"kai turesiu lelia..."-turbut jaucia,nors mes jam dar nesakom.Vienasyk jau per anksti pasakem-tai ,kad ir 2m.tebuvo-vistiek uzsiciklino apie sesute ir sunku buvo veliau isaiskinti,kad jos nebus,labai jau svajojo apie ja.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif taigi tiksliai doh.gif , matyt mūsų nestuke.gif visai smegenys atsipalaidavę lotuliukas.gif aš jau prie naujo niko įpratus ir pamiršau koks anas buvo lotuliukas.gif
Atsakyti