Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

Spicy,sekmes tau ir sveikatytes!Lauksim ziniu!

Artemide,smagaus jums susitikimo su mazyliu!

O man vakar vakare pradejo tepliot.Rozines sp.isskyros verysad.gif .Visus kartus tai budavo blogas zenklas!Ir pilva tempia.Siandien irgi tempia.Isskyru dar jokiu nepasirode.Pykint dar pykina.Gal skambint gydytojui ar toliau laukt kas bus.O gal magnio isgert g.gif ,nes gerdavau kompleksinius nestuke.gif vitaminus,bet gyd.sake tik foline r.gert-tai tik ja ir tegeriu.Bet kai nieko negaliu valgyt-tai gal sugrizt prie Pregnacare g.gif
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(spicy @ 2008 04 23, 22:15)
Taigi ryt guluos i ligonine, daro visus tyrimus ir jei viskas OK, penktadieni - cezaris.
Isivaizduojat, penktadieni jau pasimatysiu su savo mazuteliu wub.gif
Palinkekit man sekmes, nenukraujuoti ir kad jokios trombozes neuzpultu! Pranesiu naujienas jau tik grizusi, o tai bus tik kokia bal.30 - geguzes 1d.

dideliausios sekmės, kad viskas vyktų sklandžiai 4u.gif Džiaugsmingų pirmųjų akimirkų susitinkant su mažyliu. Laikysiu už jus kumščius ir laukism sugrįštant 4u.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 24, 08:48)
O man vakar vakare pradejo tepliot.Rozines sp.isskyros  verysad.gif .Visus kartus tai budavo blogas zenklas!Ir pilva tempia.Siandien irgi tempia.Isskyru dar jokiu nepasirode.Pykint dar pykina.Gal skambint gydytojui ar toliau laukt kas bus.O gal magnio isgert  g.gif ,nes gerdavau kompleksinius  nestuke.gif  vitaminus,bet gyd.sake tik foline r.gert-tai tik ja ir tegeriu.Bet kai nieko negaliu valgyt-tai gal sugrizt prie Pregnacare  g.gif

Geriausia pasitark su gydytoja, ir rask laiko kuo daugiau pagulėti, pailsėti. Aš tai magnį gėriau, nors ir neliepė, bet man pačiai ramiau buvo ir pilvuką ne taip tempė.
O tavęs nepykina nuo vitaminų ant tuščio skrančio, nes aš tai iš karto vemiu jei nevalgius.
Laikykis 4u.gif
Papildyta:
Šiandien daugiau neprisijungsiu, susitiksim Akropolyje. Iki vakaro 4u.gif
Atsakyti
O man vakar vakare pradejo tepliot.Rozines sp.isskyros  verysad.gif .Visus kartus tai budavo blogas zenklas!Ir pilva tempia.Siandien irgi tempia.Isskyru dar jokiu nepasirode.Pykint dar pykina.Gal skambint gydytojui ar toliau laukt kas bus.O gal magnio isgert  g.gif ,nes gerdavau kompleksinius  nestuke.gif  vitaminus,bet gyd.sake tik foline r.gert-tai tik ja ir tegeriu.Bet kai nieko negaliu valgyt-tai gal sugrizt prie Pregnacare  g.gif

Vajė, tik nesinervuok ir pasistenk pailsėt, pagulėt... pasuk savo ginei, gal padarys echo, kad įsitikint ar viskas gerai... Magnis ar kiti vitaminai šioj vietoj nepadės... manau tik ramybė ir gulėjimas.

raasula, kaip tu laikais? Mažulis dar nesibeldžia? smile.gif

Atsakyti
SPICY SEKMES TAU, BALTAI TAU PAVYDZIU, KAD JAU PENKTADIENI SUSITIKSI SU MAZIUKU 4u.gif
Atsakyti

Aš tai paskambinčiau gydytojai, o taip tik nervinsies.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2008 04 23, 22:52)
O zinokit svrbiausia, kad kazkoks nerimas ima,,, ir taip sunkios naktys buvo pskutini menesi, jauciu sianakt visai nemiegosiu doh.gif

sekmes tau, laukiame geru ziniu! 4u.gif

Pirmiausia i lova!!! biuletenis, dufastonas 2 kartus i diena, folio rugsties uztenka, kompleksiniu dar nereikia - apkrausi tuscia skrandi! dar galima vit E, jis stiprina gimda. gulimas rezimas, valgyti lovoje, tik i WC leidziame. ir jokiu darbu!!! pris kiekviena tabletyte nors puse banano suvalgyk ar virta bulve. jeigu su skrandziu visa prastai, galima hormoniniu zvakuciu per maksti, mergaites vartojo, veikimas toks pat, dar skrandzio neerzina. laikykis ir kai sedi prie kompo dekis tase ant pilvo. PC dabar irgi gali pakenkti. as iki dabar su portfeliu dirbu.

gero jums meeto!!
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 24, 09:48)

tik nesinervuok viskas cia gerai daugelis is musu cia tepliojo. as juk pasidariau testa pamaciau tuos issvajuotus II o po dvieju valandu pradejo teplioti ir taip visa sav. po kokio men vel pasirode iskiru bet buvo tik kelias dienas. A tai man neleido nieko gerti , sake ir taip jau vaistus vartoju aceit uztenka tos chemijos.

taip kad nenusimink viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Mamituke, išsivalyk žinutes
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 24, 12:05)
Mamituke, išsivalyk žinutes

ok mirksiukas.gif

jau padariau tvarka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamituke: 24 balandžio 2008 - 10:11
Sveikos 4u.gif
vis ruošiuosi parašyti kažką, bet nerandu laiko per darbus, tai va gal spėsiu jau šį kartą ax.gif
QUOTE(Diija @ 2008 04 23, 16:14)
Eglyniau, o dėl kainų tai tikrai košmaras  doh.gif Mes irgi nuo pat pradžių po biški dėjom į "vaikelio dežutę" pinigų, nes nenorėjau anksti pradėt pirkinėt, o žinojau kad iš karto tokią apvalią sumą bus sunku surinkti... Tai dabar jau pradėjau tą dėžutę tuštinti, tais spratau kad dar gerooookai truks  biggrin.gif viskas taip brangiai kainuoja  doh.gif  aišku, galima viską ir pigiau susipikrt (pirkti ne naujus, ar pigesnius daiktelius) bet gi taip norisi visko gražiausio ir geriausio tam laukiamam mažuliui  wub.gif

Aha man irgi norisi to pačio ir taupyklę turim mažytei, bet dar sakiau ir dėžutę tikriausiai atidarysiu - nes vistik rimtai pasipirkinėti pradėsiu gal tik kokį birželį mirksiukas.gif o šiaip aš dar visteik mintį turiu kad geras vežimas - tai dviems žmogiukams bus, juk antrą taip pat planuosim mirksiukas.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 23, 16:45)
Nors jauciu,kad cia tik mane viena pykina,visos kaiptik skundetes,kad tokiu pojuciu nebuvo  smile.gif .Imbiero tabletes tai nepadeda  doh.gif

Pykino ir mane ir Minte iki kokios vos ne 16 savaitės - vemt ne, bet šleikštulys kaip reikiant kankino doh.gif bet galvok kad viskas gerai su vaikeliu jei pykinai r taip lengviau bus mirksiukas.gif

Spicy - dideliausios tau sėkmės ir greito pasimatymo su mažyliu wub.gif wub.gif ech kaip gera turėtų būti ... ax.gif

p.s. jei neprisijungsiu, tai kaip suprantu 17 val Akropolyje, kavinėje Bravarija, antram aukšte ? jei pamatysit besiblaškančią, sustorėjusią ir raudonu golfu aptemptu pilvu žmogystą - šaukit, čia būsiu aš lotuliukas.gif cool.gif
Ikiukai
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 04 24, 09:46)
Vajė, tik nesinervuok ir pasistenk pailsėt, pagulėt... pasuk savo ginei, gal padarys echo, kad įsitikint ar viskas gerai... Magnis ar kiti vitaminai šioj vietoj nepadės... manau tik ramybė ir gulėjimas.

raasula, kaip tu laikais? Mažulis dar nesibeldžia?  smile.gif

mano mazius vis amne paerzina, pamaudzia mn pilva nugara ir vel nurimsta, nezinai kada jis cia sumastys ax.gif pirmadieni jau i GN guldo jai nepasibels verysad.gif
Atsakyti
blush2.gif
QUOTE(Eglynius @ 2008 04 24, 12:56)
Sveikos  4u.gif
vis ruošiuosi parašyti kažką, bet nerandu laiko per darbus, tai va gal spėsiu jau šį kartą  ax.gif
Aha man irgi norisi to pačio ir taupyklę turim mažytei, bet dar sakiau ir dėžutę tikriausiai atidarysiu - nes vistik rimtai pasipirkinėti pradėsiu gal tik kokį birželį  mirksiukas.gif  o šiaip aš dar visteik mintį turiu kad geras vežimas - tai dviems žmogiukams bus, juk antrą taip pat planuosim  mirksiukas.gif
Pykino ir mane ir Minte iki kokios vos ne 16 savaitės - vemt ne, bet šleikštulys kaip reikiant kankino  doh.gif  bet galvok kad viskas gerai su vaikeliu jei pykinai r taip lengviau bus  mirksiukas.gif

o manęs nepykina doh.gif , o taip norėčiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(raasula @ 2008 04 24, 13:02)
mano mazius vis amne paerzina, pamaudzia mn pilva nugara ir vel nurimsta, nezinai kada jis cia sumastys ax.gif pirmadieni jau i GN guldo jai nepasibels verysad.gif

turbūt pasibels anksčiau ax.gif
Atsakyti