Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Mintė @ 2008 04 23, 16:53)
Liutukeee, tu ne imbiero tablečių, o šaknį imbiero nusipirkt ir pakramtyk, gal geriau padės. Aš tai net 3 savaites mėgavausi blogumais ir 3 kg. numečiau. Bandyk rasti ką skrandis priimtų. Valgyti reik, nors ką nors  4u.gif

Aciu,reiks pabandyt.
Bandau valgyt,ryte nieko neistengiau,isvaziavau be pusryciu,pietums grizus marinuotu pomidoru puslitriuka doh.gif ir keleta vynuogiu doh.gif ,na ziaurus pietus tusciam skrandziui,paskui oi kaip bloga buvo,na,bet,kad daugiau nieko negalejau valgyt doh.gif .Bet va grizau pasiemus vaika is darzelio-tai pramuse smile.gif -daktariskos desros su juoda duona prisivalgiau.Tai dabar [patenkinta sedziu lotuliukas.gif
Ryte labai troskino-tai atsikelus isgeriau vandens,vat tai labai blogai ir paveike doh.gif ,daugiau taip nedarysiu.Skaiciau,kad dar neislipus is lovos reikia sausainukus valgyt,tai reiks nusipirkt dziuvesiu,is vakaro pasidet prie lovos ir atsikelus valgyt biggrin.gif .Gal pades.

QUOTE(Karvute @ 2008 04 23, 16:57)
bandyk viska po truputi, kam keferiukas padeda, kam rugpieniukas, kas kokakola minta, kam citrina tinka. kazkas vien dziuvesius valge, nes tik jie pasilikdavo skrandy. jieskok budu, kutie tinka tau. man tokios problemos nebuvo. musli su kefiru  thumbup.gif

Aha,bandau ieskot.kazkuria diena prisipirkau grudetos varskes,net 6dezutes doh.gif ,mat labai norejau,o grizus namo-jau ne schmoll.gif .Tai dabar vyras valgo lotuliukas.gif .Visko pas mane saldytuve atsirado,uzsinoriu,nusiperku,o namie jau negaliu ziuret i ta maista blush2.gif .Tai arba vyras valgo arba laukiu kol galiojimo laikas pasibaigs ir mesiu lauk smile.gif .
Na tikiuosi,kad tie sleikstumai praeis per koki menesiuka,nors su pirmu tai tikrai iki ketvirto menesio pr.tesesi,bet kiek pamenu-tai daug silpniau.Idomu kas pas mane pilvelyje toks inoringas gyvena wub.gif

O tau,Karvute,ir su pirmu nebuvo pykinimu?Vat idomu ar vaikelio lytis tam turi itakos.
QUOTE(raasula @ 2008 04 23, 17:31)
o kas per gelis?kur ji suleidzia?i maksti? kazin ar pas mus lietuvoje yra tokiu dalyku?man seio aklelis minkstas ir sutrumpejes, tik sake lygtai jau ciut prasiveres g.gif

Tai jei jau ciut prasiveres-tai gali ir per pusdieni,ir per keleta paru pagimdyti thumbup.gif .Mano pazistama neseniai pagimde-tai jai gydytoja sake,kad kaklelis jau truputeli prasiveres-tai ji kazkur po 3paru pagimde mirksiukas.gif

Man su pirmu kazkokias tabletes i maksti dejo,kad sukelt gimdyma,turbut su prostaglandinu,bet gal visokia forma jis gaminamas.Bet man neveike.Kai nubego vandenys(po dienos),o gimdymo veiklos vistiek nebuvo-tai su lasalinem skatinancius vare ,tada po 10val.pagimdziau.Bet vare arkliskom dozem,nes su nubegusiais vandenim ilgai buti negalima.Ir dar mano gydytoja norejo,kad jos pamainoj pagimdyciau doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 23 balandžio 2008 - 18:23
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 23, 19:18)

O tau,Karvute,ir su pirmu nebuvo pykinimu?Vat idomu ar vaikelio lytis tam turi itakos.

tu labai nesimetyk po raciona blink.gif ryte vanduo gali ir lauk iseiti, tokia arbatele su cukriuku arba kubus morku sulciu (man nuo bananu remuo eda) bet valgyti reikia daznai ir mazom dozem. man grudeta varske irgi beee, imu tokia par su melynem ar braskem, biskuti geriau. labai salotas perku su bulkute praeina, labai pamegau pirktinius bulvinius plokstainius be lasiaku, su gretine niam-niam. bulviniu blynu, cepelynu su gretine rolleyes.gif sriubyte kokia neriebia borukine arba darzoviu, nuo kopustu gali beee pasidaryti. mesytes nenoriu, gal veliau noresiu? pradzioj vistiena kapojau, dabar neee - bulves thumbup.gif piena pamegau.
su pirmuoju taip pat jokiu neturejau problemu, tik keptu kepineliu nemegau fui, nors pries nestuma labai patikdavo. 4u.gif
Atsakyti
Spicy kokios naujienos?
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 04 23, 17:31)
o kas per gelis?kur ji suleidzia?i maksti? kazin ar pas mus lietuvoje yra tokiu dalyku?man seio aklelis minkstas ir sutrumpejes, tik sake lygtai jau ciut prasiveres g.gif
Papildyta:
tiesa mergytes ga girdejote apie cezario kainas oficialaus cezario, kaskur girdejau kad kaskiek reikia moketi atseit valstybei na aisku ir daktarui g.gif

Taip,i maksti,tokiu kaip svirkstu,tik be adatos.As cia apie ji klausiau,tai sake zino kas per daiktas,bet nezinau kaip vadinasi.Viena doze ryte,kita vakare,paskui vel ryte ir vakare jau i gimdykla.Kazkaip man labai sunkiai veike,buvo suleista visa leistina doze.
Sekmes tau,lauksim naujienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 04 23, 19:26)
tu labai nesimetyk po raciona  blink.gif ryte vanduo gali ir lauk iseiti, tokia arbatele su cukriuku arba kubus morku sulciu (man nuo bananu remuo eda) bet valgyti reikia daznai ir mazom dozem. man grudeta varske irgi beee, imu tokia par su melynem ar braskem, biskuti geriau. labai salotas perku su bulkute praeina, labai pamegau pirktinius bulvinius plokstainius be lasiaku, su gretine niam-niam. bulviniu blynu, cepelynu su gretine  rolleyes.gif sriubyte kokia neriebia borukine arba darzoviu, nuo kopustu gali beee pasidaryti. mesytes nenoriu, gal veliau noresiu? pradzioj vistiena kapojau, dabar neee - bulves thumbup.gif piena pamegau.
su pirmuoju taip pat jokiu neturejau problemu, tik keptu kepineliu nemegau fui, nors pries nestuma labai patikdavo. 4u.gif

Aha,blogiausia kai viskas man slykstu smile.gif .As mesos ir pirma nestuma negalejau valgyt.Vat bulviniu patiekalu ir kito sunkesnio maisto-mano skrandukas niekada nepriimdavo schmoll.gif .O vat kazkuria diena uzsinorejau cebureko blush2.gif (pirmo nestumo metu gyvenau Londone-tai kaip svajodavau apie ceburekus,bet nebuvo kur gaut doh.gif ,tai vat ir dabar uzsinorejau),nusipirkau silta "Senuku"iejime,suvalgiau masinoj blush2.gif ,tai paskui kaip bloga buvo,net viduriavau 2d. doh.gif
Kaip tau gerai,kad gali tiek visko valgyti!Pavydziu tau!Is gerimu-tai sulciu jokiu nebegaliu gert.Niekada negerdavau gazuotu gerimu,o dabar ir mineralini,ir gira,ir Sprite emiau gert,nuramina skrandi,padeda virskint.Ir dabar VYTAUTA gurksnoju.Reikia gi daug skysciu,o ryte net ju negaliu naudot doh.gif .Tai nakciai prisigersiu,teks i wc vaikscioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 04 23, 19:26)
Spicy kokios naujienos?

Sorry, kad tik dabar rasau, grizus skubejau tases perziureti ir su savo pirmoku pamokas paruosti 4u.gif
Mano apziuros rezultatai: Kaklelis ne krust, vaikas guli zemyn galvyte, bet ji neisistacius i dubens kaulus. Panasu, kad jeigu noreciau laukti naturalaus gimdymo, vistiek viskas baigtusi kaip su pirmuoju.
Taigi ryt guluos i ligonine, daro visus tyrimus ir jei viskas OK, penktadieni - cezaris.
Isivaizduojat, penktadieni jau pasimatysiu su savo mazuteliu wub.gif
Palinkekit man sekmes, nenukraujuoti ir kad jokios trombozes neuzpultu! Pranesiu naujienas jau tik grizusi, o tai bus tik kokia bal.30 - geguzes 1d.
Laimingo pilveliu nesiojimo ir gero meeto!!! 4u.gif
Beje as Vilniuj gimdysiu pas Jursena (ir pirma pas ji gimdziau), o jis pats AK gimdymo sk vedejas, tai zadu irgi oketi 1000 Jam, 200 anesteziologui. Paprasiau ir vienviete man isskirti jeigu bus laisva.
Ate mergytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2008 04 23, 23:15)
Sorry, kad tik dabar rasau, grizus skubejau tases perziureti ir su savo pirmoku pamokas paruosti 4u.gif
Mano apziuros rezultatai: Kaklelis ne krust, vaikas guli zemyn galvyte, bet ji neisistacius i dubens kaulus. Panasu, kad jeigu noreciau laukti naturalaus gimdymo, vistiek viskas baigtusi kaip su pirmuoju.
Taigi ryt guluos i ligonine, daro visus tyrimus ir jei viskas OK, penktadieni - cezaris.
Palinkekit man sekmes, nenukraujuoti ir kad jokios trombozes neuzpultu! Pranesiu naujienas jau tik grizusi, o tai bus tik kokia bal.30 - geguzes 1d.
Laimingo pilveliu nesiojimo ir gero meeto!!! 4u.gif
Beje as Vilniuj gimdysiu pas Jursena (ir pirma pas ji gimdziau), o jis pats AK gimdymo sk vedejas, tai zadu irgi oketi 1000 Jam, 200 anesteziologui. Paprasiau ir vienviete man isskirti jeigu bus laisva.
Ate mergytes 4u.gif

sekmiiuko tau 4u.gif kaip tau smagu su savo lelium jau penktadieni pasimatysi wub.gif
o del nukraujavimo viskas bus ok. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2008 04 23, 22:20)
sekmiiuko tau  4u.gif  kaip tau smagu su savo lelium jau penktadieni pasimatysi  wub.gif
o del nukraujavimo viskas bus ok.  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Pamatysi, kaip ir tau nepastebimai tos paskutines savaiteles prabegs - viens du ir jau viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2008 04 23, 22:15)

DIDELIAUSIOS SEKMĖS SUSITIKIME SU MAŽYLIU wub.gif wub.gif wub.gif
Būsi pirmoji mūsų skyrelio mamytė (jei raasulos mažiukas šiąnakt ar ryt nesugalvos pasibelst) smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kaip smagu, kad pas kai kurias jau leliukai beldžiasi - laukiu nesulaukiu pirmųjų mūsų leliukų ir gimdymo pasakojimų tongue.gif
O aš penktadienį einu 3D echoskopą daryti - vyras labai norėjo su leliuku susipažinti, o su tuo paprastu tai gydytojo net neprašom, kad jam rodytų, aš pati ten nieko nematau doh.gif
Atsakyti
O zinokit svrbiausia, kad kazkoks nerimas ima,,, ir taip sunkios naktys buvo pskutini menesi, jauciu sianakt visai nemiegosiu doh.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif ,

Sėkmės Spicy, laikom kuštukus mirksiukas.gif
Atsakyti