QUOTE(Mintė @ 2008 04 23, 16:53)
Liutukeee, tu ne imbiero tablečių, o šaknį imbiero nusipirkt ir pakramtyk, gal geriau padės. Aš tai net 3 savaites mėgavausi blogumais ir 3 kg. numečiau. Bandyk rasti ką skrandis priimtų. Valgyti reik, nors ką nors
Aciu,reiks pabandyt.
Bandau valgyt,ryte nieko neistengiau,isvaziavau be pusryciu,pietums grizus marinuotu pomidoru puslitriuka ir keleta vynuogiu ,na ziaurus pietus tusciam skrandziui,paskui oi kaip bloga buvo,na,bet,kad daugiau nieko negalejau valgyt .Bet va grizau pasiemus vaika is darzelio-tai pramuse -daktariskos desros su juoda duona prisivalgiau.Tai dabar [patenkinta sedziu
Ryte labai troskino-tai atsikelus isgeriau vandens,vat tai labai blogai ir paveike ,daugiau taip nedarysiu.Skaiciau,kad dar neislipus is lovos reikia sausainukus valgyt,tai reiks nusipirkt dziuvesiu,is vakaro pasidet prie lovos ir atsikelus valgyt .Gal pades.
QUOTE(Karvute @ 2008 04 23, 16:57)
bandyk viska po truputi, kam keferiukas padeda, kam rugpieniukas, kas kokakola minta, kam citrina tinka. kazkas vien dziuvesius valge, nes tik jie pasilikdavo skrandy. jieskok budu, kutie tinka tau. man tokios problemos nebuvo. musli su kefiru
Aha,bandau ieskot.kazkuria diena prisipirkau grudetos varskes,net 6dezutes ,mat labai norejau,o grizus namo-jau ne .Tai dabar vyras valgo .Visko pas mane saldytuve atsirado,uzsinoriu,nusiperku,o namie jau negaliu ziuret i ta maista .Tai arba vyras valgo arba laukiu kol galiojimo laikas pasibaigs ir mesiu lauk .
Na tikiuosi,kad tie sleikstumai praeis per koki menesiuka,nors su pirmu tai tikrai iki ketvirto menesio pr.tesesi,bet kiek pamenu-tai daug silpniau.Idomu kas pas mane pilvelyje toks inoringas gyvena
O tau,Karvute,ir su pirmu nebuvo pykinimu?Vat idomu ar vaikelio lytis tam turi itakos.
QUOTE(raasula @ 2008 04 23, 17:31)
o kas per gelis?kur ji suleidzia?i maksti? kazin ar pas mus lietuvoje yra tokiu dalyku?man seio aklelis minkstas ir sutrumpejes, tik sake lygtai jau ciut prasiveres
Tai jei jau ciut prasiveres-tai gali ir per pusdieni,ir per keleta paru pagimdyti .Mano pazistama neseniai pagimde-tai jai gydytoja sake,kad kaklelis jau truputeli prasiveres-tai ji kazkur po 3paru pagimde
Man su pirmu kazkokias tabletes i maksti dejo,kad sukelt gimdyma,turbut su prostaglandinu,bet gal visokia forma jis gaminamas.Bet man neveike.Kai nubego vandenys(po dienos),o gimdymo veiklos vistiek nebuvo-tai su lasalinem skatinancius vare ,tada po 10val.pagimdziau.Bet vare arkliskom dozem,nes su nubegusiais vandenim ilgai buti negalima.Ir dar mano gydytoja norejo,kad jos pamainoj pagimdyciau .