Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Diija @ 2008 04 23, 16:07)
Ok, man Bravarija tinka, ten antram aukšte mažiau žmonių būna, o ir maistas toks neblogas...  blush2.gif
Tai parašykit ar visoms tinka:
Akropolis, 17h., Bravarija (antras aukštas)

Man tinka bet kaip galim ir tiesiai Bravarijoj susitikti, kuri pirma ateina ta užima staliuką? O pažinsim viena kitą iš pilvų ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Eglyniau, o dėl kainų tai tikrai košmaras doh.gif Mes irgi nuo pat pradžių po biški dėjom į "vaikelio dežutę" pinigų, nes nenorėjau anksti pradėt pirkinėt, o žinojau kad iš karto tokią apvalią sumą bus sunku surinkti... Tai dabar jau pradėjau tą dėžutę tuštinti, tais spratau kad dar gerooookai truks biggrin.gif viskas taip brangiai kainuoja doh.gif aišku, galima viską ir pigiau susipikrt (pirkti ne naujus, ar pigesnius daiktelius) bet gi taip norisi visko gražiausio ir geriausio tam laukiamam mažuliui wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mintė @ 2008 04 23, 16:11)
Man tinka bet kaip galim ir tiesiai Bravarijoj susitikti, kuri pirma ateina ta užima staliuką? O pažinsim viena kitą iš pilvų ?  lotuliukas.gif

Aha, bent jau mane ir mamituke tai tikrai iš pilvų blush2.gif pas jus gal dar mažuliukai, labai į akis nekrenta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 04 23, 16:14)
Aha, bent jau mane ir mamituke tai tikrai iš pilvų  blush2.gif pas jus gal dar mažuliukai, labai į akis nekrenta  lotuliukas.gif

Ateisiu atkišus į priekį, kad geriau matytųsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 04 23, 16:11)
Man tinka bet kaip galim ir tiesiai Bravarijoj susitikti, kuri pirma ateina ta užima staliuką? O pažinsim viena kitą iš pilvų ?  lotuliukas.gif

Tai ką aš tik viena be pilvo būsiu??? doh.gif
Atsakyti
Sveikutes!Kaip faina-meeta organizuojates!Gaila man per toli,niekas nenuves.Bet gal ir gerai,nes negaleciau bare i maista paziuret lotuliukas.gif .Juokas juokais,bet man taip negera,taip slykstu viskas,jau ir svoris eme krist,badaut emiau doh.gif .Nieko nenoriu,nuo visko pykina.Galva spaudzia.Fui koks bjaurus jausmas verysad.gif .Su pirmagimiu taip bjauriai nesijauciau,o kai antra nesiojau(kol viskas buvo gerai)tai isvis nepykino.Bet ka padarysi-svarbu vaikeliui viskas gerai butu.O as jau kaipnors istversiu,bet neramina tai,kad vaikelis irgi badauja.
Gal zinot kokiu geru priemoniu nuo tu pykinimu?Nors jauciu,kad cia tik mane viena pykina,visos kaiptik skundetes,kad tokiu pojuciu nebuvo smile.gif .Imbiero tabletes tai nepadeda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 23, 16:29)
Tai ką aš tik viena be pilvo būsiu???  doh.gif

tu būsi su elegantiška apvalia taljija mirksiukas.gif

Liutukeee, tu ne imbiero tablečių, o šaknį imbiero nusipirkt ir pakramtyk, gal geriau padės. Aš tai net 3 savaites mėgavausi blogumais ir 3 kg. numečiau. Bandyk rasti ką skrandis priimtų. Valgyti reik, nors ką nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 04 23, 09:23)
Labas rytas  4u.gif
Jau trečia naktis be miego doh.gif , nesuprantu kas darosi, nuo šono ant šono vartausi, gal pilnatis taip veikia. Už tai dieną kaip miegučio noriu  cool.gif
blink.gif  tai po gimdymo dar padides per išmiera  blink.gif  tai ką iš kart pirkti vienu didesnį g.gif , nes MB tai nenupirks kai reikės. Na taip, tamsus miškas, su tais liemenukais  g.gif

spicy, sėkės pas gydytoją, laukiam naujienų  4u.gif

jeigu bus pienuko, tai tikrai taip smile.gif

QUOTE(mamituke @ 2008 04 23, 11:24)
RAASULA, SPICY  norejau paklausti jusu del asperino nutraukimo as siandien kaip ir turiu jo negerti, nes 36 sav. bet man tokia baime ima, kad cleaxanas man tiek nesuskystins kraujo , atsimenu kazkas sake kad cesnakas skystina tai gal man jo valgyti. kaip manot?

mergos, kaip man reiks aspirina nutraukti 36sav , juk as daugiau neko nevartoju, gal nekas ensidarys? gal reiks tyrimukus pasikartoti? unsure.gif

QUOTE(Rola @ 2008 04 23, 16:29)
Tai ką aš tik viena be pilvo būsiu???  doh.gif

hihihi.gif teks susiveikti mirksiukas.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 23, 16:45)
Sveikutes!
Gal zinot kokiu geru priemoniu nuo tu pykinimu?Nors jauciu,kad cia tik mane viena pykina,visos kaiptik skundetes,kad tokiu pojuciu nebuvo  smile.gif .Imbiero tabletes tai nepadeda  doh.gif

bandyk viska po truputi, kam keferiukas padeda, kam rugpieniukas, kas kokakola minta, kam citrina tinka. kazkas vien dziuvesius valge, nes tik jie pasilikdavo skrandy. jieskok budu, kutie tinka tau. man tokios problemos nebuvo. musli su kefiru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauralin @ 2008 04 23, 13:52)
Mane su dukra skatino taip,suleido kazkoki geli,kad atsidarinetu kaklelis,po pusantros paros truputi atsivere,bet ta laika jokiu skausmu nejauciau,tik po suleidimo koki pusvalandi pamausdavo.Kai vos prasivere,tada pradure vandenis ir prasidejo linksmoji dalis  doh.gif  Staigiai uzejo skausmai,o po triju valandu jau ant ranku laikiau savo princese  smile.gif  Jie patys nesitikejo,kad taip viskas greitai bus,o epidura padare gal penkiolika min iki gimdymo,net nepaziurejo kiek atsidares kaklelis,o jis jau buvo visas atsiveres  doh.gif  Tai skatint su laselinem negalima,as taip suprantu,o kaip del to gelio?  g.gif

o kas per gelis?kur ji suleidzia?i maksti? kazin ar pas mus lietuvoje yra tokiu dalyku?man seio aklelis minkstas ir sutrumpejes, tik sake lygtai jau ciut prasiveres g.gif
Papildyta:
tiesa mergytes ga girdejote apie cezario kainas oficialaus cezario, kaskur girdejau kad kaskiek reikia moketi atseit valstybei na aisku ir daktarui g.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 04 23, 17:31)
o kas per gelis?kur ji suleidzia?i maksti? kazin ar pas mus lietuvoje yra tokiu dalyku?man seio aklelis minkstas ir sutrumpejes, tik sake lygtai jau ciut prasiveres g.gif
Papildyta:
tiesa mergytes ga girdejote apie cezario kainas oficialaus cezario, kaskur girdejau kad kaskiek reikia moketi atseit valstybei na aisku ir daktarui g.gif

mes uz planini CZ mokejom 700 gyd, 100 anest, 200 sk vedjui, kuris dalyvauja planiniuose. viso 1000lt pries 4 metus. veiksmas vilniuje. dabar manau mokesime 1000gyd, 200anest, 200 sk vedejui - nes jo nekvieciam biggrin.gif jeigu pajudes reikalai anksciau plano - sutaupysime ant vedejo lotuliukas.gif valstybei - nulis rolleyes.gif gimdyams yra butinoji pagalba, ji nekainuoja 1 para, kad ir bomzui nedraustam ar uzsienio pilieciui. nebent kas pasikeite per tuos metus. visi vaistai, tvarsciai nemokami, paskui turi pirkti diclofenac, svirkstais apsirupine skyriuje - neprase. duoda zvakutes nuo skausmo ir pirstines, kad i sub... svariai ileistum vaistukus, sitas mane nustebino ir patiko thumbup.gif
o priemoens labai nuo ligonines priklauso, RK reikejo ir mamai pampersus ir vienkartiniu patalu mamai, kai kraujuojama, o VGN visos palutes duodamos svarios sterilios, jokiu pampersu schmoll.gif negalima greztai. skambinausi klausiau. liepe tik sodra, pasa ir dokumenta atsivezti. net tapkes sake duosime biggrin.gif

mamituke, su savaitelem! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 23 balandžio 2008 - 16:49
QUOTE(Karvute @ 2008 04 23, 17:42)
mes uz planini CZ mokejom 700 gyd, 100 anest, 200 sk vedjui, kuris dalyvauja planiniuose. viso 1000lt pries 4 metus. veiksmas vilniuje. dabar manau mokesime 1000gyd, 200anest, 200 sk vedejui - nes jo nekvieciam biggrin.gif jeigu pajudes reikalai anksciau plano - sutaupysime ant vedejo lotuliukas.gif valstybei - nulis rolleyes.gif gimdyams yra butinoji pagalba, ji nekainuoja 1 para, kad ir bomzui nedraustam ar uzsienio pilieciui. nebent kas pasikeite per tuos metus. visi vaistai, tvarsciai nemokami, paskui turi pirkti diclofenac, svirkstais apsirupine skyriuje - neprase. duoda zvakutes nuo skausmo ir pirstines, kad i sub... svariai ileistum vaistukus, sitas mane nustebino ir patiko  thumbup.gif

na vat cia nera oficialus cezaris, o yra oficualus kur net parasai pageidavimus savo istorijoje, tada vat moki kaskiek valstybei ir tada pora simtu gyd ir kaskiek anesteziologui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 04 23, 17:48)
na vat cia nera oficialus cezaris, o yra oficualus kur net parasai pageidavimus savo istorijoje, tada vat moki kaskiek valstybei ir tada pora simtu gyd ir kaskiek anesteziologui smile.gif

ten ant sienos yra ikainiai, reiks per kita echo pasiziureti, bet jau bus tau neaktualu, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 04 23, 18:42)

aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti