Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(mamituke @ 2008 04 23, 12:48)
nu bet ir kaineles  doh.gif  doh.gif  doh.gif
bet kai as tariausi tai jo neklausiau kiek pas jus kainuotu? o gal reikejo? g.gif
p.s as tikrai nesiruosiu duoti daugiau nei 1000, nes kadangi ne kiekviena vizita bet kas antra  as jam duodu pinigu.
o akuseriai butinai reik duoti?

tai va, kainelės tai kosminės ir aš galvoju, kad gerai būtų su 1000 prasisukti. Šiaip akušerei irgi reik duoti, jaučiu jai 200 tikrai pakanka, tai gyd. būtų 800 g.gif Ir aš galvoju, kad duosim tik po gimdymo, nes prieš gimdymą duoti tai tikrai nenorėčiau. O kai jau tariesi dėl gimdymo, tai jau gal negalvos, kad susiruošėm gimdyti už dyką biggrin.gif
O kada tu planuoji duoti? O per vizitus ir aš kiek ėjau tiek daviau, tik, kad aš neprisirašius ir retai ėjau. Bet paskutinius 2 mėn. tai pas jį lankysiuosi reguliariai.
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 04 23, 10:32)
labas rytelis 4u.gif
as vis dar 2in1  lotuliukas.gif vakar buvom pas daktaryte, kaklelis sutrumpoejes ir minkstas daugiau kaip ir nieko.
kalbejau ir as del cezario, nes man ji siule, bet ne visi gyd uz sako tokiu atveju geriau isgimdyti paciai, tai susilaikau pokolkas g.gif jai nepagimdau iki pirmadienio guluosi i ligonine. ziurekti o jai mazius vis nesibeldzia kas tada, nes keik zinau pernesioti nerekomenduojama mums, o skatinti negalima irgi tai vistiek lieka tik cezaris g.gif  nestuke.gif

Mane su dukra skatino taip,suleido kazkoki geli,kad atsidarinetu kaklelis,po pusantros paros truputi atsivere,bet ta laika jokiu skausmu nejauciau,tik po suleidimo koki pusvalandi pamausdavo.Kai vos prasivere,tada pradure vandenis ir prasidejo linksmoji dalis doh.gif Staigiai uzejo skausmai,o po triju valandu jau ant ranku laikiau savo princese smile.gif Jie patys nesitikejo,kad taip viskas greitai bus,o epidura padare gal penkiolika min iki gimdymo,net nepaziurejo kiek atsidares kaklelis,o jis jau buvo visas atsiveres doh.gif Tai skatint su laselinem negalima,as taip suprantu,o kaip del to gelio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauralin @ 2008 04 23, 13:52)
Mane su dukra skatino taip,suleido kazkoki geli,kad atsidarinetu kaklelis,po pusantros paros truputi atsivere,bet ta laika jokiu skausmu nejauciau,tik po suleidimo koki pusvalandi pamausdavo.Kai vos prasivere,tada pradure vandenis ir prasidejo linksmoji dalis  doh.gif  Staigiai uzejo skausmai,o po triju valandu jau ant ranku laikiau savo princese  smile.gif  Jie patys nesitikejo,kad taip viskas greitai bus,o epidura padare gal penkiolika min iki gimdymo,net nepaziurejo kiek atsidares kaklelis,o jis jau buvo visas atsiveres  doh.gif  Tai skatint su laselinem negalima,as taip suprantu,o kaip del to gelio?  g.gif

O tu pas A gimdei (kažkaip nepamenu ar rašei ax.gif )
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tai į meetą visos kaunietės priregistruotos smile.gif
Tai tada ryt, Akropoly 17h. O kuriam bare? Pasiūlymai:.....

mamituke, kur buvai dingus?
Tai man pasakyk dabar ko tu čia dabar apie cezarį galvoji? Kalbėjai apie tai su A? Manau velnių gautum už tokias mintis tongue.gif

Kas dėl kainų, tai vakar kaip tik buvau KMUK gimdymo paskaitėlėj, tai diskutavom su mamom apie kainas ax.gif Išvada tokia: daktarui (jei tareisi) 700-800lt, akušerei 200-300lt, anezestiologui (jei prireiks epidūro) apie 200lt. Viso sumelė apvali gaunasi, o kur dar sesutės, kūdikių sesutės ir pan. doh.gif
Dar plius mokamos vienutės KMUK parai kainuoja po 100lt (reikia imti mažiausiai 3 paras) o ketvirta ir kitos paros po 60lt. Bet tikrai verta, nes guli sau viena kaip karalienė (dar vyras gali likti) ir WC, dušą savo turi, ir TV ir šaldytuvą - viską ko tik reikia normaliam gyvenimui smile.gif O kitos pal;atos tai irgi normalios, sutvarkytos, tik kad jos dvivietės visos, tai nelieka jokių šansų vyrams kartu nakvot....
Kas dar.... g.gif
A, aš tai kai eisiu pas Ą daryti echo + dopleriometrijos, tai tiesiai šviesiai paklausiu kiek reikės atsidėkot už gimdymą smile.gif nematau čia nieko blogo, gi visi suprantam kad ne už ačiū žmogus važiuos dėl tavęs į gimdyklą smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 04 23, 15:01)
1.Tai tada ryt, Akropoly 17h. O kuriam bare? Pasiūlymai:.....
2.Kas dėl kainų, tai vakar kaip tik buvau KMUK gimdymo paskaitėlėj, tai diskutavom su mamom apie kainas  ax.gif  Išvada tokia: daktarui (jei tareisi) 700-800lt, akušerei 200-300lt, anezestiologui (jei prireiks epidūro) apie 200lt. Viso sumelė apvali gaunasi, o kur dar sesutės, kūdikių sesutės ir pan.  doh.gif
Dar plius mokamos vienutės KMUK parai kainuoja po 100lt (reikia imti mažiausiai 3 paras) o ketvirta ir kitos paros po 60lt. Bet tikrai verta, nes guli sau viena kaip karalienė (dar vyras gali likti) ir WC, dušą savo turi, ir TV ir šaldytuvą - viską ko tik reikia normaliam gyvenimui  smile.gif  O kitos pal;atos tai irgi normalios, sutvarkytos, tik kad jos dvivietės visos, tai nelieka jokių šansų vyrams kartu nakvot....
Kas dar....  g.gif
A, aš tai kai eisiu pas Ą daryti echo + dopleriometrijos, tai tiesiai šviesiai paklausiu kiek reikės atsidėkot už gimdymą  smile.gif  nematau čia nieko blogo, gi visi suprantam kad ne už ačiū žmogus važiuos dėl tavęs į gimdyklą  smile.gif

1. Gal kur nors II aukšte, kur ramiau pasėdėt galima, užkrito kaip tas baras vadinasi doh.gif , toks tipo Bernelių stiliaus
2. Šaunuolė, kad tiesiai pasiklausi, tada ir mus informuosi thumbup.gif
O gimdyklas buvot apžiūrėti? kaip ten vaizdas? Ar lauki gimdymo ten pat kur ir gimdai?
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 04 23, 15:28)
1. Gal kur nors II aukšte, kur ramiau pasėdėt galima, užkrito kaip tas baras vadinasi doh.gif , toks tipo Bernelių stiliaus
2. Šaunuolė, kad tiesiai pasiklausi, tada ir mus informuosi  thumbup.gif
O gimdyklas buvot apžiūrėti?  kaip ten vaizdas? Ar lauki gimdymo ten pat kur ir gimdai?

1. II aukšte? Ten žinau tik tokį nedidelį bariuką.... g.gif nieko panašaus į Berenlius namačiau g.gif Reikia kad būtų nemaži staliukai (juk būsim penkios)...
Gal renkamės visdėlto 3 aukšto barus? Gal koks Čili kaimas, ar Čili pica (tik nežianu kaip ten su stalais... g.gif )?
2. Aha, gimdyklas apžiūrėjom (tiksliau tik vieną, nes šešios buvo užimtos)... fainos, sutvarkytos, su dušais, o viena didelė su TV ir vonia (tik nežinau kam tas TV reikalingas lotuliukas.gif ). Į gimdymo palatą patenki atvažiavus gimdyti, ir išeini po dviejų valandų po gimdymo smile.gif Gali būti ir anksčiau, nes jos tik 7 yra, ir jei bus visos užimtos, o atvažiuos nauja gimdyvė, tai gali ir anksčiau su leliuku į akušerinį perkelti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 04 23, 15:40)
1. II aukšte? Ten žinau tik tokį nedidelį bariuką....  g.gif  nieko panašaus į Berenlius namačiau  g.gif Reikia kad būtų nemaži staliukai (juk būsim penkios)...
Gal renkamės visdėlto 3 aukšto barus? Gal koks Čili kaimas, ar Čili pica (tik nežianu kaip ten su stalais...  g.gif )?
2. Aha, gimdyklas apžiūrėjom (tiksliau tik vieną, nes šešios buvo užimtos)... fainos, sutvarkytos, su dušais, o viena didelė su TV ir vonia (tik nežinau kam tas TV reikalingas  lotuliukas.gif ). Į gimdymo palatą patenki atvažiavus gimdyti, ir išeini po dviejų valandų po gimdymo  smile.gif  Gali būti ir anksčiau, nes jos tik 7 yra, ir jei bus visos užimtos, o atvažiuos nauja gimdyvė, tai gali ir anksčiau su leliuku į akušerinį perkelti  smile.gif

1. turėjau minty III aukštą doh.gif lotuliukas.gif Einu į planą pažiūrėsiu Akropolio, nes visai man su atmintim blogai lotuliukas.gif
2. O tai normaliai thumbup.gif

Tiesa, ar nei vienai neliepė skydliaukės hormono pasidaryti? man liepė FT4, tai šiek tiek mažiau normos (10,6 norma nuo 12,00iki 22,00), neramu kažkaip g.gif Gal ką žinot šiuo klausimu?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

baras man kaip ir nesvarbu, kur nutarsit ten gerai, gal tik kokia mambo pica neinam, nes ten vakar rugpjutinukems baisiai karsta buvo mirksiukas.gif

ai mergytes - kalbat apie gimdymus jau bigsmile.gif as dar kazkaip negalvoju, nors kartais aplanko toks keistas jausmas, kaip baime ar as susitvarkysiu kai gims leliukas.... blush2.gif nezinau - vakar paklausiau MB kaip mes gyvensim kai turesim leliuka, tai tas sako nezinau - laimingai tikriausiai labai lotuliukas.gif
o siaip pasidomejau vezimuku kuris man patinka - tai be 2000 lt ne is vietos, dar gimdymas tiek, o kur dar lovytes, vonytes ir visokie kietokie niekuciai, jau pradedu sukti galva ar tik nevertetu po truputi pirktis, kad gale nesigautu visa suma ant karto padeti ax.gif bet velgi, baisu kad neprisisaukciau anksciau leliaus, baisiai jau noreciau iki kokios 39 savaites isnesioti, arba dar geriau pagimdyti nustatyta data 2008 08 08 tongue.gif lotuliukas.gif

Va ruosiausi i basiena siandien, bet jau matau kad nenueisiu, sutingau o dar reiktu pedikiura pasidaryti, ir vel kitai savaitei bus atideta blush2.gif
o kg auga ne dienom o valandom doh.gif jau baisu darosi blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mintė @ 2008 04 23, 15:45)
1. turėjau minty III aukštą  doh.gif  lotuliukas.gif  Einu į planą pažiūrėsiu Akropolio, nes visai man su atmintim blogai  lotuliukas.gif
2. O tai normaliai  thumbup.gif

Tiesa, ar nei vienai neliepė skydliaukės hormono pasidaryti? man liepė FT4, tai šiek tiek mažiau normos (10,6 norma nuo 12,00iki 22,00), neramu kažkaip  g.gif Gal ką žinot šiuo klausimu?

Dariausi bet dar pries nestuma, buvo nrma, tai labai ir nesigilinau...gal paskytu gydytoja jei kas negerai, arba betn konsultacijai nusiustu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau, Bravarija vadinasi, ji yra per du aukštus, vienas prie ledo, ir dar į viršų užlipimas. Tai va tam antram aukšte ramiau ir stalų didesnių tikrai turi būti. Gaila nėra kavinės plano.
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 04 23, 14:40)
O tu pas A gimdei (kažkaip nepamenu ar rašei  ax.gif )

As Airijoj gimdziau.

Man irgi nesvarbu kur,galim Bravarijoj,bet dar tiksliai susirasom kurioj vietoj.
Mane jauciu radikulitas susuko,vos judu,bet ryt kaip nors atkrypuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynius @ 2008 04 23, 15:48)
1.baras man kaip ir nesvarbu, kur nutarsit ten gerai, gal tik kokia mambo pica neinam, nes ten vakar rugpjutinukems baisiai karsta buvo mirksiukas.gif
2.nors kartais aplanko toks keistas jausmas, kaip baime ar as susitvarkysiu kai gims leliukas....  blush2.gif  nezinau - vakar paklausiau MB kaip mes gyvensim kai turesim leliuka, tai tas sako nezinau - laimingai tikriausiai labai  lotuliukas.gif
o siaip pasidomejau vezimuku kuris man patinka - tai be 2000 lt ne is vietos, dar gimdymas tiek, o kur dar lovytes, vonytes ir visokie kietokie niekuciai, jau pradedu sukti galva ar tik nevertetu po truputi pirktis, kad gale nesigautu visa suma ant karto padeti  ax.gif  bet velgi, baisu kad neprisisaukciau anksciau leliaus, baisiai jau noreciau iki kokios 39 savaites isnesioti, arba dar geriau pagimdyti nustatyta data 2008 08 08  tongue.gif  lotuliukas.gif
3.Va ruosiausi i basiena siandien, bet jau matau kad nenueisiu, sutingau o dar reiktu pedikiura pasidaryti, ir vel kitai savaitei bus atideta  blush2.gif 
o kg auga ne dienom o valandom  doh.gif  jau baisu darosi  blink.gif  lotuliukas.gif
4.Dariausi bet dar pries nestuma, buvo nrma, tai labai ir nesigilinau...gal paskytu gydytoja jei kas negerai, arba betn konsultacijai nusiustu mirksiukas.gif

1. Tai gal susitinkam apačioj prie kokio drogo ant suoliukų ir nueisim kur patiks smile.gif ? 2. Ir aš vis pagalvoju ar sugebėsiu susitvarkyti su naujom pareigom. Bet vis tikiu, kad savaime ir su SM pagalba viskas susidėlios į vietas. Jau taip laukiu, kad laikas greičiau ir sklandžiai praeitų ir ateitų ta liepos pabaiga wub.gif
Aš tai nusprendžiau nepirkti brangaus vežimėlio, sakiau apie kokius 700-800 lt ir viskas. Kai paskaičiuoji tai ir taip jau susideda kraiteliui apie virš 2000, o dar gimdymas ir toliau kiek visko reikės.
3. jau buvai nors kartą baseine? O pedikiūrą eini į saloną darytis ar pati? aš jau pati nelabai pasiekiu doh.gif
4. Pasistengsiu ir aš ramiai išlaukti pirmadienio kai gydytoja dirbs, gal čia visai nieko bloga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintė: 23 balandžio 2008 - 15:09
QUOTE(Mintė @ 2008 04 23, 15:49)
Pažiūrėjau, Bravarija vadinasi, ji yra per du aukštus, vienas prie ledo, ir dar į viršų užlipimas. Tai va tam antram aukšte ramiau ir stalų didesnių tikrai turi būti. Gaila nėra kavinės plano.

Ok, man Bravarija tinka, ten antram aukšte mažiau žmonių būna, o ir maistas toks neblogas... blush2.gif
Tai parašykit ar visoms tinka:
Akropolis, 17h., Bravarija (antras aukštas)
Atsakyti