Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(raasula @ 2008 04 23, 10:32)
labas rytelis 4u.gif
as vis dar 2in1  lotuliukas.gif vakar buvom pas daktaryte, kaklelis sutrumpoejes ir minkstas daugiau kaip ir nieko.
kalbejau ir as del cezario, nes man ji siule, bet ne visi gyd uz sako tokiu atveju geriau isgimdyti paciai, tai susilaikau pokolkas g.gif jai nepagimdau iki pirmadienio guluosi i ligonine. ziurekti o jai mazius vis nesibeldzia kas tada, nes keik zinau pernesioti nerekomenduojama mums, o skatinti negalima irgi tai vistiek lieka tik cezaris g.gif  nestuke.gif

Tai, kad placenta jeigu nepasenusi ir puikiai funkcionuoja tai iki 41 sav ramiai gali vaikscioti - joks cia ne pernesiojimas, juk pastojame ne pagal mmm diena dienon, o tau terminas tik kita antrad- treciad., tai iki kito savaitgalio ramiai galima laukti savaimines gimdymo veiklos (aisku pati zinau, ka tai reiskia ramiai doh.gif - jau norisi kuo greiciau wub.gif ).
As pati meginsiu siandien kalbinti gydytoja gal paplanuoti CZ iki svenciu mirksiukas.gif
O mamituke buvo pas geguzinukes vakar uzsukusi prisiregistruoti ir siandien cia smesciojancia maciau - viskas pas ja tikriausiai OK
Pas geguzinukes panos isrado recepta. kaip isaukti greiciau gimdyma ir kad jis lengvas butu - reikia sutepti vaflius su kondenuotu pienu (\RUDUDU) ir valgyti daug ir dar avieciu arbatos galima. Jau dviems taip staigiai pramuse - abi supuoja sunelius ant ranku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 04 23, 11:05)
viska darau tik langu nevalau negalima vistiek pavojus placentai atsiskirti, o daugiau viska darau dar plius annasasu valgau  lotuliukas.gif

O ką ananasai ? bigsmile.gif

Ooo mamituke atsiliepė, liuks thumbup.gif ryt pasimatysim
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2008 04 23, 12:19)
sveikutes  4u.gif
as cia  smile.gif
ryt i meeta ir as registruojosi , juk kaip be manes  biggrin.gif
Papildyta:
Na zinok man tai visi kaip susitaria sneka kad tik cezari daryti. As jau  apie tai ir galvoju.
Vyras sako man,  tau medalio nieks neduos , kad tiek isiskankinsi. sako ir taip tu verta medalio nes vaistukus leidiesi, persileidimu turejai. nu tai nzn dar svarstau  blush2.gif

RAASULA, SPICY norejau paklausti jusu del asperino nutraukimo as siandien kaip ir turiu jo negerti, nes 36 sav. bet man tokia baime ima, kad cleaxanas man tiek nesuskystins kraujo , atsimenu kazkas sake kad cesnakas skystina tai gal man jo valgyti. kaip manot?

Papildyta:
QUOTE(spicy @ 2008 04 23, 12:21)
Tai, kad placenta jeigu nepasenusi ir puikiai funkcionuoja tai iki 41 sav ramiai gali vaikscioti - joks cia ne pernesiojimas, juk pastojame ne pagal mmm diena dienon, o tau terminas tik kita antrad- treciad., tai iki kito savaitgalio ramiai galima laukti savaimines gimdymo veiklos (aisku pati zinau, ka tai reiskia ramiai doh.gif  - jau norisi kuo greiciau wub.gif ).
As pati meginsiu siandien kalbinti gydytoja gal paplanuoti CZ iki svenciu mirksiukas.gif
O mamituke buvo pas geguzinukes vakar uzsukusi prisiregistruoti ir siandien cia smesciojancia maciau - viskas pas ja tikriausiai OK
Pas geguzinukes panos isrado recepta. kaip isaukti greiciau gimdyma ir kad jis lengvas butu - reikia sutepti vaflius su kondenuotu pienu (\RUDUDU) ir valgyti daug ir dar avieciu arbatos galima. Jau dviems taip staigiai pramuse - abi supuoja sunelius ant ranku drinks_cheers.gif

aha receptas neblogas , bet man dar per anksti , bet jai lelius uzsisedes reiks isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2008 04 23, 11:21)
Tai, kad placenta jeigu nepasenusi ir puikiai funkcionuoja tai iki 41 sav ramiai gali vaikscioti - joks cia ne pernesiojimas, juk pastojame ne pagal mmm diena dienon, o tau terminas tik kita antrad- treciad., tai iki kito savaitgalio ramiai galima laukti savaimines gimdymo veiklos (aisku pati zinau, ka tai reiskia ramiai doh.gif  - jau norisi kuo greiciau wub.gif ).

spicy man 1ni terminas smile.gif nestuke.gif aha avieciu arbata ir as geriu lotuliukas.gif reikia vafliu dar pameginti su rududu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2008 04 23, 11:21)

Na čia geras, ar nuo vaflių su rududu ar nuo persivalgymo prasideda gimdymas lotuliukas.gif O kai prasideda, tai kiek klizmuot reik lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai ką šiaip kol nelaikas gimdyti geriau ir nevalgyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 04 23, 12:21)
O ką ananasai ?  bigsmile.gif

Ooo mamituke atsiliepė, liuks  thumbup.gif  ryt pasimatysim

butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2008 04 23, 11:24)
RAASULA, SPICY  norejau paklausti jusu del asperino nutraukimo as siandien kaip ir turiu jo negerti, nes 36 sav. bet man tokia baime ima, kad cleaxanas man tiek nesuskystins kraujo , atsimenu kazkas sake kad cesnakas skystina tai gal man jo valgyti. kaip manot?

Papildyta:

aha receptas neblogas , bet man dar per anksti , bet jai lelius uzsisedes reiks isbandyti  biggrin.gif

man is pradziu irgi keista buvo, bet pripratau, viskas ok kaip matai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 04 23, 12:25)
man is pradziu irgi keista buvo, bet pripratau, viskas ok kaip matai  smile.gif

na tada apsiraminu
dar mergaites norejau paklausti kas gimdys pas A? Gal zinot kokios kainos, nes as asmeniskai neisivaizduoju kiek reiketu duoti blush2.gif jau reik man susimastyt nedaug liko. gal patarsit pvz kiek jus duotumet?
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2008 04 23, 11:24)
RAASULA, SPICY  norejau paklausti jusu del asperino nutraukimo as siandien kaip ir turiu jo negerti, nes 36 sav. bet man tokia baime ima, kad cleaxanas man tiek nesuskystins kraujo , atsimenu kazkas sake kad cesnakas skystina tai gal man jo valgyti. kaip manot?

[

Nebijok visisikai ir drasiai nutrauk 4u.gif Juk leidziami vaistukai nors trumpesnio poveikio, bet skystina tikrai daug stipriau nei mazos aspirino dozes, juk ziurek geriamo aspirino nepakanka, kad lelius sigyventu, vadinasi leidziami vaistukai daro esmini poveiki.
Tikrai niekas nepasikeite po to kai nutraukiau gerti aspirina, o ir visos AFS taip daro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2008 04 23, 12:41)
Nebijok visisikai ir drasiai nutrauk 4u.gif  Juk leidziami vaistukai nors trumpesnio poveikio, bet skystina tikrai daug stipriau nei mazos aspirino dozes, juk ziurek geriamo aspirino nepakanka, kad lelius sigyventu, vadinasi leidziami vaistukai daro esmini poveiki.
Tikrai niekas nepasikeite po to kai nutraukiau gerti aspirina, o ir visos AFS taip daro mirksiukas.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif
dabar rami kaip slyva biggrin.gif tada nesinervuoju
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2008 04 23, 11:39)
dar mergaites norejau paklausti kas gimdys pas A? Gal zinot kokios kainos, nes as asmeniskai neisivaizduoju kiek reiketu duoti  blush2.gif  jau reik man susimastyt nedaug liko. gal patarsit pvz kiek jus duotumet?

va va, ir man tas aktualu, nes eisiu pas A tartis. Nesinori per mažai duoti, bet ir padaugint nesinori, nes tikrai yra kur tuos pinigėlius panaudoti. Pas kitus gyd. KMUK skaičiau, kad gydytojui ir akušerei kartu gaunasi apie 1200, o kitose ligoninėse tai moka apie 800 Lt. O va Černius tai iš vis ima 1500 blink.gif
Mamituke, visos viltys į tave, kad tu praskinsi gimdymo kelius ir mums viska pasakosi kaip, kas ir kiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 04 23, 13:39)
va va, ir man tas aktualu, nes eisiu pas A tartis. Nesinori per mažai duoti, bet ir padaugint nesinori, nes tikrai yra kur tuos pinigėlius panaudoti. Pas kitus gyd. KMUK skaičiau, kad gydytojui ir akušerei kartu gaunasi apie 1200, o kitose ligoninėse tai moka apie  800 Lt.  O va Černius tai iš vis ima 1500  blink.gif
Mamituke, visos viltys į tave, kad tu praskinsi gimdymo kelius ir mums viska pasakosi kaip, kas ir kiek  blush2.gif

nu bet ir kaineles doh.gif doh.gif doh.gif
bet kai as tariausi tai jo neklausiau kiek pas jus kainuotu? o gal reikejo? g.gif
p.s as tikrai nesiruosiu duoti daugiau nei 1000, nes kadangi ne kiekviena vizita bet kas antra as jam duodu pinigu.
o akuseriai butinai reik duoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamituke: 23 balandžio 2008 - 11:48