QUOTE(Rola @ 2008 04 22, 13:43)
Aš tai kažkokia nerami dūšia.. Nesijaučiu nėščia, tik storėju ne dienom, o valandom
Papildyta:
aš pas A. baland.30 d., bet jaučiu būsim per maži, na bet vis tiek eisiu, o po to susitarsim vėliau...
viskas bus gerai, o kad storeji, tai gerai, gali liemeni kassavaite ismatuoti, pamatysi savo rezultatus
QUOTE(Mintė @ 2008 04 22, 14:37)
Prirašiau ilgiausią postą ir
apie papus ir apie liniuotę viskas nulūžo ir dinogo
Nebėr kada iš naujo rašyt
Bet trumpai, tai kad ir pas mane savaite svyruoja plius minus per kiekvieną echo. Ir skaičiuoju pagal paskutines mmm, nes jei pagal mano tiksliai su BT išmatuotą O tai iš vis nebežinau kiek to laiko turėtų būti. Taip, Liutukeee, nesinervink, dėl tų neatitikimų, viskas su savaitėlėm yra gerai
O krūtinė pas mane tai nelabai padidėjo, išėmiau iš senų liemenukų pagalvėles ir dar tinka, na bet jau gal ir reiks kokio naujo pažiūrėti. Bet gal iš karto pirkti, kad tiktų ir maitinant
Baik tu nervintis, širdutė plaka, storėji, viskas gerai
Kai eisi bus jau 11 savaičių,tai gal jau galės raukšlę matuoti.
na merginos iki ketvirtadienio, laukiu susimatymo.
pritariu 100 proc. o man padidejo su pirmuoju iki 3, o po gimdymo iki 4. tai ka pirkau maitinimui spec lemenukus netiko iskarto, tik po 6 men kai pienuko sumazejo, tada galejau nesioti. teko pirkti leninius parashutus is bobuciu
nes maitinanciom 4D/90 sunkiai suradom tik 1. girdejau prancuziski yra pamazinti, o turkiski kaip tik gerai. jeigu matysite gamintoja i tai atkreipkite demesi
siaip dabar nesioju 3C/80 istampyta