Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Mintė @ 2008 04 22, 13:05)
Sveikutės,
Jūsų abiejų liniuotes labai miela stebėti  wub.gif  O kada jum pas genetikus, jau visai ant dienų ?

blush2.gif pas genetikus geguzes 1 savaite smile.gif
Atsakyti
Aš tai kažkokia nerami dūšia.. Nesijaučiu nėščia, tik storėju ne dienom, o valandom doh.gif
Papildyta:
aš pas A. baland.30 d., bet jaučiu būsim per maži, na bet vis tiek eisiu, o po to susitarsim vėliau... blush2.gif
Atsakyti
Prirašiau ilgiausią postą ir apie papus ir apie liniuotę viskas nulūžo ir dinogo doh.gif Nebėr kada iš naujo rašyt verysad.gif
Bet trumpai, tai kad ir pas mane savaite svyruoja plius minus per kiekvieną echo. Ir skaičiuoju pagal paskutines mmm, nes jei pagal mano tiksliai su BT išmatuotą O tai iš vis nebežinau kiek to laiko turėtų būti. Taip, Liutukeee, nesinervink, dėl tų neatitikimų, viskas su savaitėlėm yra gerai 4u.gif
O krūtinė pas mane tai nelabai padidėjo, išėmiau iš senų liemenukų pagalvėles ir dar tinka, na bet jau gal ir reiks kokio naujo pažiūrėti. Bet gal iš karto pirkti, kad tiktų ir maitinant g.gif

QUOTE(Rola @ 2008 04 22, 13:43)
Aš tai kažkokia nerami dūšia.. Nesijaučiu nėščia, tik storėju ne dienom, o valandom  doh.gif
Papildyta:
aš pas A. baland.30 d., bet jaučiu būsim per maži, na bet vis tiek eisiu, o po to susitarsim vėliau... blush2.gif

Baik tu nervintis, širdutė plaka, storėji, viskas gerai drinks_cheers.gif
Kai eisi bus jau 11 savaičių,tai gal jau galės raukšlę matuoti.

na merginos iki ketvirtadienio, laukiu susimatymo.
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 22, 13:43)
Aš tai kažkokia nerami dūšia.. Nesijaučiu nėščia, tik storėju ne dienom, o valandom  doh.gif
Papildyta:

viskas bus gerai, o kad storeji, tai gerai, gali liemeni kassavaite ismatuoti, pamatysi savo rezultatus thumbup.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 04 22, 14:37)
Prirašiau ilgiausią postą ir apie papus ir apie liniuotę  viskas nulūžo ir dinogo  doh.gif  Nebėr kada iš naujo rašyt  verysad.gif
Bet trumpai, tai kad ir pas mane savaite svyruoja plius minus per kiekvieną echo. Ir skaičiuoju pagal paskutines mmm, nes jei pagal mano tiksliai su BT išmatuotą O tai iš vis nebežinau kiek to laiko turėtų būti.  Taip, Liutukeee, nesinervink, dėl tų neatitikimų, viskas su savaitėlėm yra gerai  4u.gif
O krūtinė pas mane tai nelabai padidėjo, išėmiau iš senų liemenukų pagalvėles ir dar tinka, na bet jau gal ir reiks kokio naujo pažiūrėti. Bet gal iš karto pirkti, kad tiktų ir maitinant  g.gif
Baik tu nervintis, širdutė plaka, storėji, viskas gerai  drinks_cheers.gif 
Kai eisi bus jau 11 savaičių,tai gal jau galės raukšlę matuoti.

na merginos iki ketvirtadienio, laukiu susimatymo.

drinks_cheers.gif pritariu 100 proc. o man padidejo su pirmuoju iki 3, o po gimdymo iki 4. tai ka pirkau maitinimui spec lemenukus netiko iskarto, tik po 6 men kai pienuko sumazejo, tada galejau nesioti. teko pirkti leninius parashutus is bobuciu hihihi.gif nes maitinanciom 4D/90 sunkiai suradom tik 1. girdejau prancuziski yra pamazinti, o turkiski kaip tik gerai. jeigu matysite gamintoja i tai atkreipkite demesi mirksiukas.gif siaip dabar nesioju 3C/80 istampyta hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas, mielosios 4u.gif
Saulute sviecia ir gyvenimas mielas, nors visa nakti taip maude pilva, kad likau praktiskai visai be miego doh.gif
Siandien 18:30 einu pas savo gydytoja, ziuresim, ka pasakys - gal planuosime cezari, jeigu kaklelis visiskai nejuda mirksiukas.gif Grizus pranesiu naujienas.
Geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Jau trečia naktis be miego doh.gif , nesuprantu kas darosi, nuo šono ant šono vartausi, gal pilnatis taip veikia. Už tai dieną kaip miegučio noriu cool.gif

QUOTE(Karvute @ 2008 04 22, 18:12)
drinks_cheers.gif pritariu 100 proc. o man padidejo su pirmuoju iki 3, o po gimdymo iki 4. tai ka pirkau maitinimui spec lemenukus netiko iskarto, tik po 6 men kai pienuko sumazejo, tada galejau nesioti. teko pirkti leninius parashutus is bobuciu hihihi.gif nes maitinanciom 4D/90 sunkiai suradom tik 1. girdejau prancuziski yra pamazinti, o turkiski kaip tik gerai. jeigu matysite gamintoja i tai atkreipkite demesi mirksiukas.gif siaip dabar nesioju 3C/80 istampyta hihihi.gif

blink.gif tai po gimdymo dar padides per išmiera blink.gif tai ką iš kart pirkti vienu didesnį g.gif , nes MB tai nenupirks kai reikės. Na taip, tamsus miškas, su tais liemenukais g.gif

spicy, sėkės pas gydytoją, laukiam naujienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2008 04 23, 08:45)
Labas rytas, mielosios 4u.gif
Saulute sviecia ir gyvenimas mielas, nors visa nakti taip maude pilva, kad likau praktiskai visai be miego doh.gif
Siandien 18:30 einu pas savo gydytoja, ziuresim, ka pasakys - gal planuosime cezari, jeigu kaklelis visiskai nejuda mirksiukas.gif  Grizus pranesiu naujienas.
Geros dieneles visoms 4u.gif

Sėkmės, laukiam gerų žinių 4u.gif
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif
as vis dar 2in1 lotuliukas.gif vakar buvom pas daktaryte, kaklelis sutrumpoejes ir minkstas daugiau kaip ir nieko.
kalbejau ir as del cezario, nes man ji siule, bet ne visi gyd uz sako tokiu atveju geriau isgimdyti paciai, tai susilaikau pokolkas g.gif jai nepagimdau iki pirmadienio guluosi i ligonine. ziurekti o jai mazius vis nesibeldzia kas tada, nes keik zinau pernesioti nerekomenduojama mums, o skatinti negalima irgi tai vistiek lieka tik cezaris g.gif nestuke.gif
Atsakyti
Mamituke kur tai prapuolus??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 04 23, 10:32)
labas rytelis 4u.gif
as vis dar 2in1  lotuliukas.gif vakar buvom pas daktaryte, kaklelis sutrumpoejes ir minkstas daugiau kaip ir nieko.
kalbejau ir as del cezario, nes man ji siule, bet ne visi gyd uz sako tokiu atveju geriau isgimdyti paciai, tai susilaikau pokolkas g.gif jai nepagimdau iki pirmadienio guluosi i ligonine. ziurekti o jai mazius vis nesibeldzia kas tada, nes keik zinau pernesioti nerekomenduojama mums, o skatinti negalima irgi tai vistiek lieka tik cezaris g.gif  nestuke.gif

Tai jei nepradės mažius pats prašytis, tai greičiausiai tes cezarį daryti. O tu pati kaip nors pradėk skatintis, valykis langus (turbūt jau nėra grėsmės, kad virkštelė apsisuks nuo rankų kilnojimo ar vis dar yra?), palaipiok į kalnus, pasimėgaukite smileysex.gif , šilta vonia. Gal prasidės natūralus gimdymas ir savaime.
Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2008 04 23, 10:36)
Mamituke kur tai prapuolus???  unsure.gif

aga tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 04 23, 11:03)
Tai jei nepradės mažius pats prašytis, tai greičiausiai tes cezarį daryti. O tu pati kaip nors pradėk skatintis, valykis langus (turbūt jau nėra grėsmės, kad virkštelė apsisuks nuo rankų kilnojimo ar vis dar yra?), palaipiok į kalnus, pasimėgaukite smileysex.gif , šilta vonia. Gal prasidės natūralus gimdymas ir savaime.

viska darau tik langu nevalau negalima vistiek pavojus placentai atsiskirti, o daugiau viska darau dar plius annasasu valgau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 23, 11:36)
Mamituke kur tai prapuolus???  unsure.gif

sveikutes 4u.gif
as cia smile.gif
ryt i meeta ir as registruojosi , juk kaip be manes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(raasula @ 2008 04 23, 11:32)
labas rytelis 4u.gif
as vis dar 2in1  lotuliukas.gif vakar buvom pas daktaryte, kaklelis sutrumpoejes ir minkstas daugiau kaip ir nieko.
kalbejau ir as del cezario, nes man ji siule, bet ne visi gyd uz sako tokiu atveju geriau isgimdyti paciai, tai susilaikau pokolkas g.gif jai nepagimdau iki pirmadienio guluosi i ligonine. ziurekti o jai mazius vis nesibeldzia kas tada, nes keik zinau pernesioti nerekomenduojama mums, o skatinti negalima irgi tai vistiek lieka tik cezaris g.gif  nestuke.gif

Na zinok man tai visi kaip susitaria sneka kad tik cezari daryti. As jau apie tai ir galvoju.
Vyras sako man, tau medalio nieks neduos , kad tiek isiskankinsi. sako ir taip tu verta medalio nes vaistukus leidiesi, persileidimu turejai. nu tai nzn dar svarstau blush2.gif
Atsakyti