Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 18, 14:33)
Pasidariau liniuote,bet nezinojau kokias datas ivedinet  g.gif .Vistiek manes neramina,kad kazkaip atsiliekam vos ne savaite. doh.gif .Pagal mmm neskaiciuoju.Skaiciuoju pagal BT nustatyta O ir galima pastojima.Man O pagal BT grafika turejo ivykt kovo 16d.(zirniuka gaudem 15d. bei daug dienu iki to,o po to 17d.paskutini syki,veliau jau net nebesinorejo,vyras gavo pailset gera savaite smile.gif nes BT pakilo 17d.O man pagal echoskopija iseina,kad pastojau kovo 20-21d.Neramina mane visa tai  doh.gif .Jau maniau del nieko nesinervuosiu,bet neiseina.Geriau nebuciau matavusi jokiu BT ir ramiai sau gyvenusi  blink.gif
O gal visgi be reikalo nervinuosi  blush2.gif .Bet jei echoskopas rodo lygiai savaite,o po 1sav.1d.paaugom tik nepilna savaite  g.gif .Ar cia echoskopas gali grybaut  g.gif

Tai nesuprantu, ko tu nerviniesi. Juk apvaisinimas niekada neivyksta O diena. Cia tik darbuotis po O jau praktiskai per velu norint pastoti, o kaisuinelis susijungia su spermiatozuidu ir pradeda dalintis tik po 3-5 d. Tai pas tave viskas teisingai gaunasi. O nestuma, bet kuriuo atveju geriausiai skaiciuoti pagal mmm, nebent pas tave ciklai labai ilgi ir O ivyksta ne per viduri ciklo. PVZ. mano ciklai kaip laikrodis 28 d ir O vyksta visuomet apie 14 d, tai abu nestuke.gif kaip laikrodukas atitinka. Pirma net pagimdziau lygiai ta diena kai suejo 40 sav pagal mmm. Manau, kad ir dabar panasiai bus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 18, 13:28)
Norejau paklaust kiek jus mokat uz fraxiparine 0,3ml?Vat internete ieskau kur Vilniuje yra NORFA VAISTINES.Sako,kad laimingomis valandomis ten 20%nuolaida.Tik kazi kokia ten ju kaina siaip.Bet jauciu tikrai pigiau gautusi.Gal kuri pirkot,zinot.Eurovaistinej vakar pirkau-tai 135,89Lt.uz 10vnt.

dėl fraxiparino, tai jį visada perku Eurovaistinėj, kaina tokia kaipo nurodei, tik vis gaunu po 6 ar daugiau eurolitų, tai kitai vaistukų dėžutei jau gaunasi nuolaida ir t.t. Gal ir nepigiausia, bet jokių problemų nėra - kada be atvažiuosi visada vaistukų yra smile.gif

Dėl vaistų leidimosi, tai pradžioj leisdavausi atsigulus, o po to jau gulėt ant nugaros sunku ir nepatogu buvo, tai leidaus atsisėdus... o dabar atradau (ypač aktualu toms, kurių jau pilvukai dideli ir nebėra riebalinių raukšlių) kad galima atsigulti ant vieno šono, o į kitą šoną leistis, nes tada pilvas nukrenta į vieną pusę ir lieka daugiau laisvos skūros tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 04 18, 16:54)
dėl fraxiparino, tai jį visada perku Eurovaistinėj, kaina tokia kaipo nurodei, tik vis gaunu po 6 ar daugiau eurolitų, tai kitai vaistukų dėžutei jau gaunasi nuolaida ir t.t. Gal ir nepigiausia, bet jokių problemų nėra - kada be atvažiuosi visada vaistukų yra  smile.gif

Dėl vaistų leidimosi, tai pradžioj leisdavausi atsigulus, o po to jau gulėt ant nugaros sunku ir nepatogu buvo, tai leidaus atsisėdus... o dabar atradau (ypač aktualu toms, kurių jau pilvukai dideli ir nebėra riebalinių raukšlių) kad galima atsigulti ant vieno šono, o į kitą šoną leistis, nes tada pilvas nukrenta į vieną pusę ir lieka daugiau laisvos skūros  tongue.gif

kad ir eurolitai neapsimoka geriau camelija vaistineje mes mokame uz 10 ampoliu 119.44lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 04 18, 15:17)
Liutukeee, gali uzsisakyti nuolaidu kortele Gintarinej vaistinej, turesi nuolaidu5-10proc. paskui Camelojoj nusipirkti kortele uz 50 ct, paskui nuolaidos po 10 proc. buna, pasirink kur pigiau ir prasyk, tegul uzsisako butent tau tu vaistu. o santariskese Gintarine? g.gif bent jau vaiku ligoninej tai tikrai gintarine.

ivesk mmm i SM skaiciuokle, ir paimk 41 sav data. tada tau susilygins mirksiukas.gif

Turiu Gintarines vaistines nuolaidu kortele,siandien buvau uzejus i ja prie namu,bet sake jie neturi fraxiparino,o jei uzsakys-pas juos bus labai brangu g.gif .(bet kainos negalejo pasakyt).Ta vaistininke man ir sake vaziuot i Santariskes,sako ten pigiau,bet va i kokia vaistine nesake.Yra ten ju daug.Prie onkologinio Eurovaistine ir dar kazkokia.Dar kitame pastate berods Seimos vaistine maciau.Na ateity reiks pasidomet.
Vat Camelijos vaistinej nesu lankiusis,reik pabandyt nueit,jei pamatysiu kurnors aplink.Aciu uz info!

Tai as dabar pasidariau liniuote pagal echoskopo parodymus.Pamaniau,kad tai realiausias sprendimas.

QUOTE(raasula @ 2008 04 18, 16:18)
sveikutes 4u.gif kaip pilvukai?
as fraksiparina perku camelios vaistineje ten dar su nuolaidu koretele 10%nuolaida gauname, tiesiog susitareme , kad pastovei imsime is ju ir vat visa nestuma imame, tikiuosi jau nebeilgai lotuliukas.gif  nestuke.gif
Aciu uz info! 4u.gif

QUOTE(spicy @ 2008 04 18, 16:24)
Tai nesuprantu, ko tu nerviniesi. Juk apvaisinimas niekada neivyksta O diena. Cia tik darbuotis po O jau praktiskai per velu norint pastoti, o kaisuinelis susijungia su spermiatozuidu ir pradeda dalintis tik po 3-5 d. Tai pas tave viskas teisingai gaunasi. O nestuma, bet kuriuo atveju geriausiai skaiciuoti pagal mmm, nebent pas tave ciklai labai ilgi ir O ivyksta ne per viduri ciklo. PVZ. mano ciklai kaip laikrodis 28 d ir O vyksta visuomet apie 14 d, tai  abu nestuke.gif kaip laikrodukas atitinka. Pirma net pagimdziau lygiai ta diena kai suejo 40 sav pagal mmm. Manau, kad ir dabar panasiai bus. wub.gif

Pagal mmm mums jau 7sav.ir 2d.(kas visiskai nerealu nei pagal O ,nei echoskopa).Ciklai paskutiniu metu buvo po31d.Bet pries tai daznai grybaudavo.
O pagal echoskopa-6sav.Tai pagal ji ir darau liniuote.
Na tai manysiu,kad pastojau 4d.po O ir bus ramu smile.gif .Bandysiu nebesukt sau galvos.Nebent kitasyk lelius bus dar labiau pajaunejes doh.gif

Pirmaji pagimdziau 41sav.(priversta buvau ,skatinanciais),bet jau buvo su pernesiojimo pozymiais.

QUOTE(raasula @ 2008 04 18, 17:48)
kad ir eurolitai neapsimoka geriau camelija vaistineje mes mokame uz 10 ampoliu 119.44lt thumbup.gif

Aha,pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 18 balandžio 2008 - 17:53
Laba 4u.gif ,

Liutukee sveikinu pamačius širduką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 21, 08:51)

Labas rytas, Rola, kaip sveikatytes?

as visa suskydau, ciaudau 3 dienas, pila nosis, vienzo pavasirine nesamone

http://shkolazhizni....hive/0/n-15349/

paskaitykit kaip galima gydytis.

ikiukas 4u.gif

Atsakyti
Labukai 4u.gif
Kaip savaitgalis praėjo?
Aš tai jau pradėjau apsipirkinėti didžiąjam įvykiui... tai šeštadienį šturmavau Eurovaistinę (su 15proc. nuolaida) ir prisipirkau įvairių higienos reikmenų tiek sau tiek mažiukui.... smile.gif
Na gi, tai kaip ten dėl meeto? Prašau registruojamies šiam ketvirtadieniui, 17h, Akropoly:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diija: 21 balandžio 2008 - 08:47
QUOTE(Karvute @ 2008 04 21, 09:38)
Labas rytas, Rola, kaip sveikatytes?

as visa suskydau, ciaudau 3 dienas, pila nosis, vienzo pavasirine nesamone

http://shkolazhizni....hive/0/n-15349/

paskaitykit kaip galima gydytis.

ikiukas 4u.gif

Sveikatytė lyg ir normaliai.. doh.gif
bet mane nervina, kad nelabai jaučiu nėštumo požymių, krūtinė tai truputėlį jautri, tai visai nieko nejaučiu... o kaip tau karvute su požymiais? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 04 21, 09:46)
Labukai  4u.gif
Kaip savaitgalis praėjo?
Aš tai jau pradėjau apsipirkinėti didžiąjam įvykiui... tai šeštadienį šturmavau Eurovaistinę (su 15proc. nuolaida) ir prisipirkau įvairių higienos reikmenų tiek sau tiek mažiukui....  smile.gif
Na gi, tai kaip ten dėl meeto? Prašau registruojamies šiam ketvirtadieniui, 17h, Akropoly:

Registruojuos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 21, 09:53)
Sveikatytė lyg ir normaliai..  doh.gif
bet mane nervina, kad nelabai jaučiu nėštumo požymių, krūtinė tai truputėlį jautri, tai visai nieko nejaučiu... o kaip tau karvute su požymiais?  blush2.gif
Papildyta:
Registruojuos  mirksiukas.gif

mano kieta krutine, visa ismiera padidejo (per pirams savaites), vos i 3 telpu, kai antra nesiojau. dabar lyg nebeauga.
pilvo neteimpia, jo visai nejauciu, kai kraujavau tai mausdavo daznai. dabar lyg nebuciau nescia hihihi.gif speniai jautrus, vyro neprileidziu cool.gif aisku nervas: tai esu rami, kaip belgas, tai isterikuoju. dustu parduotuvese, truksta oro, daznai troskina einant gatve arba toj pacioj parduotuvei. viduriai susitvarke, bet musli kasdien valgau, gal del to ir normaliai. gal tiek g.gif
dar miegas sutrikes, siand vel pradedu sedatifa. atsibundu 4-6 ryto ir viskas, neissimiegu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 04 21, 10:00)
mano kieta krutine, visa ismiera padidejo (per pirams savaites), vos i 3 telpu, kai antra nesiojau. dabar lyg nebeauga.
pilvo neteimpia, jo visai nejauciu, kai kraujavau tai mausdavo daznai. dabar lyg nebuciau nescia hihihi.gif speniai jautrus, vyro neprileidziu cool.gif aisku nervas: tai esu rami, kaip belgas, tai isterikuoju. dustu parduotuvese, truksta oro, daznai troskina einant gatve arba toj pacioj parduotuvei. viduriai susitvarke, bet musli kasdien valgau, gal del to ir normaliai. gal tiek g.gif
dar miegas sutrikes, siand vel pradedu sedatifa. atsibundu 4-6 ryto ir viskas, neissimiegu. verysad.gif

Man tai tik, kad patamsėję spieneliai ir truputėlį pastangrėję, padidėjimo nejaučiu. doh.gif Viduriai užkietėję ir tiek.. Daugiau jokių požymių, tik miegot anksti einu, ir naktį vaikštinėju į tuliką..
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif

savaitgalis gerai, pilvelis auga, mažylė spardosi wub.gif

QUOTE(Diija @ 2008 04 21, 09:46)

Aš tai jau pradėjau apsipirkinėti didžiąjam įvykiui... tai šeštadienį šturmavau Eurovaistinę (su 15proc. nuolaida) ir prisipirkau įvairių higienos reikmenų tiek sau tiek mažiukui....  smile.gif

kažkas sakė kad ten 50 proc. nuolaida, tai planavau ir aš apsilankyti ax.gif

ketvirtadieniui registruojuosi 4u.gif
QUOTE(Rola @ 2008 04 21, 09:53)
Sveikatytė lyg ir normaliai..  doh.gif
bet mane nervina, kad nelabai jaučiu nėštumo požymių, krūtinė tai truputėlį jautri, tai visai nieko nejaučiu... o kaip tau karvute su požymiais?  blush2.gif
Papildyta:
Registruojuos  mirksiukas.gif

Nėra ko nervintis mirksiukas.gif juk požymių pas tave nėra, o ne jie pranyko - vadinasi viskas gerai 4u.gif juk yra šimtai tūkst moterų kurios nejaučia jokių nemalonių pojūčių - gal tu viena iš jų bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 21, 10:11)
Man tai tik, kad patamsėję spieneliai ir truputėlį pastangrėję, padidėjimo nejaučiu.  doh.gif Viduriai užkietėję ir tiek.. Daugiau jokių požymių, tik miegot anksti einu, ir naktį vaikštinėju į tuliką..

manau, viskas vietoj mirksiukas.gif viso pozymiai, o del viduriu: musli su jugurtu - geria veikia thumbup.gif nuperku litrini jogurto su abrikosais, dar su kefiru pamaisau, tai gerai viskas. buvo labai uzkieteje, dabar nieko lyg tai.
Atsakyti