QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 18, 14:33)
Pasidariau liniuote,bet nezinojau kokias datas ivedinet .Vistiek manes neramina,kad kazkaip atsiliekam vos ne savaite. .Pagal mmm neskaiciuoju.Skaiciuoju pagal BT nustatyta O ir galima pastojima.Man O pagal BT grafika turejo ivykt kovo 16d.(zirniuka gaudem 15d. bei daug dienu iki to,o po to 17d.paskutini syki,veliau jau net nebesinorejo,vyras gavo pailset gera savaite nes BT pakilo 17d.O man pagal echoskopija iseina,kad pastojau kovo 20-21d.Neramina mane visa tai .Jau maniau del nieko nesinervuosiu,bet neiseina.Geriau nebuciau matavusi jokiu BT ir ramiai sau gyvenusi
O gal visgi be reikalo nervinuosi .Bet jei echoskopas rodo lygiai savaite,o po 1sav.1d.paaugom tik nepilna savaite .Ar cia echoskopas gali grybaut
O gal visgi be reikalo nervinuosi .Bet jei echoskopas rodo lygiai savaite,o po 1sav.1d.paaugom tik nepilna savaite .Ar cia echoskopas gali grybaut
Tai nesuprantu, ko tu nerviniesi. Juk apvaisinimas niekada neivyksta O diena. Cia tik darbuotis po O jau praktiskai per velu norint pastoti, o kaisuinelis susijungia su spermiatozuidu ir pradeda dalintis tik po 3-5 d. Tai pas tave viskas teisingai gaunasi. O nestuma, bet kuriuo atveju geriausiai skaiciuoti pagal mmm, nebent pas tave ciklai labai ilgi ir O ivyksta ne per viduri ciklo. PVZ. mano ciklai kaip laikrodis 28 d ir O vyksta visuomet apie 14 d, tai abu kaip laikrodukas atitinka. Pirma net pagimdziau lygiai ta diena kai suejo 40 sav pagal mmm. Manau, kad ir dabar panasiai bus.