QUOTE(Karvute @ 2008 04 16, 10:16)
man irgi gerkle, jau nakty kompresa dejau, purskiau, dabar arbatas geriu, ciulpiu vaistukus. bent nenprogresuoja. vakar striuke be kapiusono, tai perpute matyt vejas
Tai va, tie tokie staigūs atsilimai, tai labai daug ką susirgdina. Iš manęs kolegės juokiasi, kad su šaliku ir užsegta striuke vaikštau. Na bet aš bijau peršalti nuo pavasarinio vėjelio. Vakar kirpėja kosėjo ir čiaudėjo, tai šį ryt aš profilaktiškai dozę oscillokokcino suvalgiau.
Jei tiek procedūrų gerklei darai, gal greit praeis gerklė ir nepereis toliau. Sveik kuo greičiau
QUOTE(Rola @ 2008 04 16, 11:09)
na man ta greklę ne taip jau stipriai ir skauda, na bet šiaip baisu, galėtų ir nieko pašalinio nesidaryti
Mačiau šiandien širduką
Mačiau šiandien širduką
Linkiu greit išsikapstyti
Ir man labai džiugu dėl tavęs, kad širdukas tuksi ir mamytę džiugina
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 16, 12:25)
As ir tikiuosi,kad ryt jau pamatysiu sirdute
Tai nebedarau nei hcg tyrimu,nieko.Jau ir krutines beveik nebeskauda,sleikstuliai tik 1d.buvo uzeje,kazkaip neramu darosi Laukiu-nesulaukiu rytdienos vakaro kada eisiu pas giniu.
Tai nebedarau nei hcg tyrimu,nieko.Jau ir krutines beveik nebeskauda,sleikstuliai tik 1d.buvo uzeje,kazkaip neramu darosi Laukiu-nesulaukiu rytdienos vakaro kada eisiu pas giniu.
Tikrai pamatysi, aš tikiu ir tu tikėk Linkiu ryt kalno teigiamų emocijų
spicy, tik nesinervink, kad ir reikės cezario juk su leidžiamais vaistukais gal ir trombozės ne tokios baisios, gal tik ilgiau reiks juos pasileisti po gimdymo. O dar laiko šiek tiek yra, gal ims ir prasidės natūralus gimdymas.
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 04 16, 12:59)
tiesa, mergaites, apciupinejau savo krutine, jin labai kieta ir guzais nuseta. na as isivaizduojuk ad pieno liaukos padidejo ir kita, o tas kietumas mane neramina, kazi gerai? gal ginei papus parodyt? nesakys kad durna. visai menamenu, kaip pirmo nestumo metu su krutine buvo, akd padidejo, tai faktas, o kietumas...
laukiu patirties
laukiu patirties
net nežinau, pas mane tai šiaip maža krūtinė, šiaip ji padidėjusi, speneliai amžinai stati ir ryškūs, o dėl kietumo, tai pradžioje gal ir buvo kietoka, dabar pasičiupinėjau tai lyg ir ne. O apie guzelius, tai nelabai man ten aišku, kažko yra, bet ten tikrai pieno liaukos gali būti. Jei tau neramu, tai normalu, jei ginė apžiūrės, tikrai neturi sakyti, kad kvailai rūpiniesi.