Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Karvute @ 2008 04 16, 10:16)
man irgi gerkle, jau nakty kompresa dejau, purskiau, dabar arbatas geriu, ciulpiu vaistukus. bent nenprogresuoja. g.gif vakar striuke be kapiusono, tai perpute matyt vejas verysad.gif

Tai va, tie tokie staigūs atsilimai, tai labai daug ką susirgdina. Iš manęs kolegės juokiasi, kad su šaliku ir užsegta striuke vaikštau. Na bet aš bijau peršalti nuo pavasarinio vėjelio. Vakar kirpėja kosėjo ir čiaudėjo, tai šį ryt aš profilaktiškai dozę oscillokokcino suvalgiau.
Jei tiek procedūrų gerklei darai, gal greit praeis gerklė ir nepereis toliau. Sveik kuo greičiau 4u.gif

QUOTE(Rola @ 2008 04 16, 11:09)
na man ta greklę ne taip jau stipriai ir skauda, na bet šiaip baisu, galėtų ir nieko pašalinio nesidaryti  doh.gif
Mačiau šiandien širduką  wub.gif

Linkiu greit išsikapstyti 4u.gif
Ir man labai džiugu dėl tavęs, kad širdukas tuksi ir mamytę džiugina wub.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 16, 12:25)
As ir tikiuosi,kad ryt jau pamatysiu sirdute  wub.gif
Tai nebedarau nei hcg tyrimu,nieko.Jau ir krutines beveik nebeskauda,sleikstuliai tik 1d.buvo uzeje,kazkaip neramu darosi  blink.gif Laukiu-nesulaukiu rytdienos vakaro kada eisiu pas giniu.

Tikrai pamatysi, aš tikiu ir tu tikėk wub.gif Linkiu ryt kalno teigiamų emocijų 4u.gif
spicy, tik nesinervink, kad ir reikės cezario juk su leidžiamais vaistukais gal ir trombozės ne tokios baisios, gal tik ilgiau reiks juos pasileisti po gimdymo. O dar laiko šiek tiek yra, gal ims ir prasidės natūralus gimdymas.
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 04 16, 12:59)
tiesa, mergaites, apciupinejau savo krutine, jin labai kieta unsure.gif ir guzais nuseta. na as isivaizduojuk ad pieno liaukos padidejo ir kita, o tas kietumas mane neramina, kazi gerai? gal ginei papus parodyt? nesakys kad durna. visai menamenu, kaip pirmo nestumo metu su krutine buvo, akd padidejo, tai faktas, o kietumas... g.gif

laukiu patirties smile.gif

g.gif net nežinau, pas mane tai šiaip maža krūtinė, šiaip ji padidėjusi, speneliai amžinai stati ir ryškūs, o dėl kietumo, tai pradžioje gal ir buvo kietoka, dabar pasičiupinėjau tai lyg ir ne. O apie guzelius, tai nelabai man ten aišku, kažko yra, bet ten tikrai pieno liaukos gali būti. Jei tau neramu, tai normalu, jei ginė apžiūrės, tikrai neturi sakyti, kad kvailai rūpiniesi.
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 16, 12:30)
Man darė maždaug kas savaitę, nes man vis kas nors pasirodo, kad kas blogai  doh.gif
Na dabar jau susiimsiu  wub.gif  biggrin.gif
Man tai irgi vieną dieną lyg ir buvo šleikštuliukas, kai suvalgiau kebabą, daugiau nieko, krūtinė vos vos jautri, reikia labai įsijausti, kad pajausti  doh.gif

Svarbu,kad tau ramu.Geriau isitikint,kad viskas gerai,o ne istisai nerimaut mirksiukas.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 04 16, 13:14)
Tai va, tie tokie staigūs atsilimai, tai labai daug ką susirgdina. Iš manęs kolegės juokiasi, kad su šaliku ir užsegta striuke vaikštau. Na bet aš bijau peršalti nuo pavasarinio vėjelio. Vakar kirpėja kosėjo ir čiaudėjo, tai šį ryt aš profilaktiškai dozę oscillokokcino suvalgiau.

Teisingai,kad saugaisi.O as vakar kazkaip pliku kaklu isejau,o siandien jau sloga kimba.Ryte dar nebuvo,o vat buvom iseje i lauka su vaiku-tai ir eme begt doh.gif .Vejas bjaurus,salta,tik iki parduotuves nuejom ir grizom.Na gal cia man vienai taip salta.
Papildyta:
Tikrai pamatysi, aš tikiu ir tu tikėk   wub.gif  Linkiu ryt kalno teigiamų emocijų  4u.gif

Aciu uz palinkejimus! 4u.gif As ir tikiu,kad viskas bus gerai.
Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2008 04 16, 12:30)
Man tai irgi vieną dieną lyg ir buvo šleikštuliukas, kai suvalgiau kebabą, daugiau nieko, krūtinė vos vos jautri, reikia labai įsijausti, kad pajausti  doh.gif

Na siaip tai vistiek keisti mano norai maistui.Ant bananu patrauke,kasdien einu nusipirkt puszaliu(tik tokius megstu),be ju jau kelios dienos kaip negaliu gyvent smile.gif ,vakar nusipirkau grudetos varskes(niekad nemegau) 2indelius,abu suvalgiau,o vat siandien ejau jos dasipirkt,o nera doh.gif -tai atrodo kaip kazi ko negavau smile.gif .Nusipirkau pakeli zemes riesutu cukruje-tai visa iskart sukirtau,mazas,bet vistiek keista,juk niekad nemegau.O daugiau tai nieko nenoriu.
Papildyta:
Kas del krutines-tai jai ir priklauso ja apziuret,ypac jei tau neramu.Mano praeito nestumo metu-tai tikrai labai padidejo,o del guzu nezinau.Kai maitindavau ir nepilnai istraukdavo-tai budavo baisus guzai,o pacio nestumo metu jau nebepamenu,dabar dar nera guzu,nors pieno liaukos pamaigius tikrai jauciasi.Gal tiesiog anksciau nekreipdavai demesio i tai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 16 balandžio 2008 - 13:03
QUOTE(spicy @ 2008 04 16, 10:52)
Sveikos mergytes, dziugu, kad pas visas viskas OK, judame i prieki 4u.gif
Rola, karvute, gerklei labai gerai tikros citrinos sultys, jos sutraukia visa uzdegima:) Reikia tiesiog kelis kartus dienoje kramtyti kelias citrinos riekeles (galima su cukrumi) arba jeigu labai nemalonu rugstu kramtyti, galitre citrinos sulciu ispausti i sauksta ir nuryti (tik po to nieko neuzgerkite).
Raasula, smagu girdeti, kad tavo pilvelis jau ruosiasi gimdymui. O as po sestadienio apziuros neturiu nieko dziugaus - kaklelis kietutelis ir ilgutelis, nikeas nejuda gimdymo link. Gydytojas sake, kad si karta, jeigu gimdymo veiklos nebus (mat su pirmu vandenys nubego, o saremiai buvo tik su arkliskom skatinamuju dozem, atsidarinejo labai blogai ir po 13 val kankinimusi, dare cezari) - dabar darys cezari, nes skatinti AFS mergycu negalima, gali lelius uzdusti. Zodziu is vienos puses paciai gimdyti yra geriau, nes su cezariu tromboziu tikimybe didesne, bet is kitos puses jeigu gimdymas nevyksta sklandziai ir greitai - didesnis pavojus maziulio gyvybei.
Kazkaip jauciu, kad ir vel baigsis cezariu mano noras pagimdyti naturaliai doh.gif  Na, bet svarbu, kad zirniukui viskas butu ok.
Tai tokios naujienos, as jauciu, savo sunaiteli isvysiu ne anksciau nei Balandzio 29-30 d. wub.gif

matai spicy net nezinojau kad negalima skatinti, as irgi vat jai nepagimdysiu iki kito penktadienio guluosi i ligonine ir manau irgi cezariuka darysim,nes pernesioti manau musu atveju irgi jau atsiranda rizika del leliuko gyvybes g.gif nestuke.gif
Atsakyti
mergytes kaip jus manot jai kaklelis jau minkstas ir sutrumpejes, gimdos tonusai jau sokineja, per kiek laikelio jis turi pradeti vertis ka?taip kaskaip susimasciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2008 04 16, 10:52)
O as po sestadienio apziuros neturiu nieko dziugaus - kaklelis kietutelis ir ilgutelis, nikeas nejuda gimdymo link. Gydytojas sake, kad si karta, jeigu gimdymo veiklos nebus (mat su pirmu vandenys nubego, o saremiai buvo tik su arkliskom skatinamuju dozem, atsidarinejo labai blogai ir po 13 val kankinimusi, dare cezari) - dabar darys cezari, nes skatinti AFS mergycu negalima, gali lelius uzdusti.

Na nenusitiek taip, paims vieną naktį ir prasidės tau sąrėmiai, net pati nespėsi sureaguoti smile.gif
QUOTE(Rola @ 2008 04 16, 11:09)

Mačiau šiandien širduką  wub.gif

wub.gif
raasula, kaklelio sutrumpėjimas ir suminkštėjimas nėra gimdymo požymiai (pirmadienį buvau gimdymo paskaitoj)... taip gimda tik ruošiasi gimdymo pradžiai, bet per kiek laiko prasidės gimdymas tai visai neaišku, pvz.: iškritus gleivių kamščiui gali prasidėt gimdymas per kelias valandas, ar net per kelias paras....
Dar palauk, pakentėk mirksiukas.gif nors žinau kaip sunku.... man dar 10sav. o aš jau taip nekantrauju kuo greičiau susikt su savo zuikučiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 04 16, 16:49)
Na nenusitiek taip, paims vieną naktį ir prasidės tau sąrėmiai, net pati nespėsi sureaguoti  smile.gif

wub.gif
raasula, kaklelio sutrumpėjimas ir suminkštėjimas nėra gimdymo požymiai (pirmadienį buvau gimdymo paskaitoj)... taip gimda tik ruošiasi gimdymo pradžiai, bet per kiek laiko prasidės gimdymas tai visai neaišku, pvz.: iškritus gleivių kamščiui gali prasidėt gimdymas per kelias valandas, ar net per kelias paras....
Dar palauk, pakentėk  mirksiukas.gif  nors žinau kaip sunku.... man dar 10sav. o aš jau taip nekantrauju kuo greičiau susikt su savo zuikučiu  wub.gif

man ir gimdos tonusai jau sokineja, o kad kakelio sutrumpejimas ir minkstejimas nera gimdymas zinau ne kvaila lotuliukas.gif tik sakau kazin kada vertis gali pradeti jisai lotuliukas.gif
Atsakyti
Diija,tai pas mane jauciu irgi panasiai tie paraudimai,va pora dienu nebuvo,siandien jau vel pradedu kasytis... nakciai reiks kremo sone lovos pasidet,nes jei issibudinu,tai nebeuzmiegu.
Atsakyti
Jei tiek procedūrų gerklei darai, gal greit praeis gerklė ir nepereis toliau. Sveik kuo greičiau  4u.gif

Papildyta:

g.gif  net nežinau, pas mane tai šiaip maža krūtinė, šiaip ji padidėjusi, speneliai amžinai stati ir ryškūs, o dėl kietumo, tai pradžioje gal ir buvo kietoka, dabar pasičiupinėjau tai lyg ir ne. O apie guzelius, tai nelabai man ten aišku, kažko yra, bet ten tikrai pieno liaukos gali būti. Jei tau neramu, tai normalu, jei ginė apžiūrės, tikrai neturi sakyti, kad kvailai rūpiniesi.

sianakt jau kompreso nedejau, patingejau ir nereikejo, kazkaip, purskiau mazai, uztad nosi lyg pradeda varvet ir herpes islindo - baubas unsure.gif o vakar dienos vaistu ciulpimas tikrai i nauda buvo thumbup.gif
pas gine eisiu, paklausiu del krutu, jeigu nepamirsiu doh.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 16, 14:06)

Na siaip tai vistiek keisti mano norai maistui.Ant bananu patrauke,kasdien einu nusipirkt puszaliu(tik tokius megstu),be ju jau kelios dienos kaip negaliu gyvent  smile.gif ,vakar nusipirkau grudetos varskes(niekad nemegau) 2indelius,abu suvalgiau,o vat siandien ejau jos dasipirkt,o nera  doh.gif -tai atrodo kaip kazi ko negavau  smile.gif .Nusipirkau pakeli zemes riesutu cukruje-tai visa iskart sukirtau,mazas,bet vistiek keista,juk niekad nemegau.O daugiau tai nieko nenoriu.
Papildyta:
Kas del krutines-tai  jai ir priklauso ja apziuret,ypac jei tau neramu.Mano praeito nestumo metu-tai tikrai labai padidejo,o del guzu nezinau.Kai maitindavau ir nepilnai istraukdavo-tai budavo baisus guzai,o pacio nestumo metu jau nebepamenu,dabar dar nera guzu,nors pieno liaukos pamaigius tikrai jauciasi.Gal tiesiog anksciau nekreipdavai demesio i tai? g.gif

o jau as kaip durnai valgau, pizza ryte, skanumelis, musli per preispiecius, dar koks kugelis ant peitu ... ir t.t. o bananai niam-niam rolleyes.gif

QUOTE(raasula @ 2008 04 16, 15:48)
mergytes kaip jus manot jai kaklelis jau minkstas ir sutrumpejes, gimdos tonusai jau sokineja, per kiek laikelio jis turi pradeti vertis ka?taip kaskaip susimasciau g.gif

su situo galima iki 41 sav pravaiksioti

QUOTE(Ziurzius @ 2008 04 16, 17:25)
Diija,tai pas mane jauciu irgi panasiai tie paraudimai,va pora dienu nebuvo,siandien jau vel pradedu kasytis... nakciai reiks kremo sone lovos pasidet,nes jei issibudinu,tai nebeuzmiegu.

kazi o tepti kokiu psolo balzamu negalima, jis su ledokainu nuo nezulio, turetu gelbeti. g.gif

as po echo biggrin.gif viskas gerai: galunes, stuburelis, smegenys, rauksle gera, atitinkam 13 sav wub.gif
Atsakyti
Sveikutes visos su šlapiu ryteliu 4u.gif

Vakar tokia graži dienelė buvo, o va šiandien ir vėl prasidėjo....

O mes vakar su MB ir vėl savo lelių veizojom wub.gif nu žinokit įspūdžių kiek bigsmile.gif net varau šiandien pirmo rūbelio pirkti tongue.gif spėkit ko....... lotuliukas.gif ogi mažo, balto su mėlynom gėlytėm sarafaniuko mirksiukas.gif :otuliukas: wub.gif vis dėlto gydytoja pasirinko kad gal mergytė, tai jau sakiau ir nelauksiu jokių patvirtinimų.... vakar dar prieš echo tą grožį apžiūrėjau ir pasakiau, kad jei mergytė būtinai nupirksiu, tai apie piet varau....
MB irgi laimingas, nors pradžioj kažkodėl abu svaigom dėl berniuko, tiesiog kankino kažkoks įsitikinimas, o dabar džiaugiasi... jis aplamai su draugų dukrytėmis lengviau kalbą randa, nei su berniukais... todėl manau bus puiki komanda, dabar tik man reiks vaiką susikonstruoti kažkada, nes tėvelis jau turės ax.gif
Ech mergai aprodė kaip žiovauja, kaip čepsi mažos lūpytės, kaip spardosi ir kojas net iki galvos užsikelia, išmatavo viską - vandenų kiekį, visas kūno dalis, viskas norma - ir spėjama gimdymo data - 2008 08 08 lotuliukas.gif augam šiek tiek greičiau, daabr jau 24 savaitės, taip pat įvertino kraujotaką, kadangi pas mus problemytės - tai sakė viskas kaip pagal vadovėlį, labai gražu ir gerai wub.gif Tai va tokie mano įspūdžiai, laukiu nesulaukiu to rugpjūčio wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynius: 17 balandžio 2008 - 10:56
QUOTE(Eglynius @ 2008 04 17, 11:53)
Sveikutes visos su šlapiu ryteliu  4u.gif
Vakar tokia graži dienelė buvo, o va šiandien ir vėl prasidėjo....

O mes vakar su MB ir vėl savo lelių veizojom  wub.gif nu žinokit įspūdžių kiek  bigsmile.gif  net varau šiandien pirmo rūbelio pirkti  tongue.gif spėkit ko.......  lotuliukas.gif ogi mažo, balto su mėlynom gėlytėm sarafaniuko  mirksiukas.gif  :otuliukas:  wub.gif vis dėlto gydytoja pasirinko kad gal mergytė, tai jau sakiau ir nelauksiu jokių patvirtinimų.... vakar dar prieš echo tą grožį apžiūrėjau ir pasakiau, kad jei mergytė būtinai nupirksiu, tai apie piet varau....
MB irgi laimingas, nors pradžioj kažkodėl abu svaigom dėl berniuko, tiesiog kankino kažkoks įsitikinimas, o dabar džiaugiasi... jis aplamai su draugų dukrytėmis lengviau kalbą randa, nei su berniukais... todėl manau bus puiki komanda, dabar tik man reiks vaiką susikonstruoti kažkada, nes tėvelis jau turės  ax.gif
Ech mergai aprodė kaip žiovauja, kaip čepsi mažos lūpytės, kaip spardosi ir kojas net iki galvos užsikelia, išmatavo viską - vandenų kiekį, visas kūno dalis, viskas norma - ir spėjama gimdymo data - 2008 08 08  lotuliukas.gif  augam šiek tiek greičiau, daabr jau 24 savaitės, taip pat įvertino kraujotaką, kadangi pas mus problemytės - tai sakė viskas kaip pagal vadovėlį, labai gražu ir gerai  wub.gif Tai va tokie mano įspūdžiai, laukiu nesulaukiu to rugpjūčio  wub.gif  wub.gif

vajai kaip grazu ir faina wub.gif sveikinu su dukryte wub.gif
Atsakyti
Eglynius, Karvute na ir smagumėlis po tokių gražių vaizdelių! wub.gif

Pas mane nieko naujo blush2.gif
Papildyta:
Eglynius sveikinimai su DUKRIUKU!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 04 17, 11:17)
as po echo biggrin.gif viskas gerai: galunes, stuburelis, smegenys, rauksle gera, atitinkam 13 sav  wub.gif

puikumėlis thumbup.gif

QUOTE(Eglynius @ 2008 04 17, 11:53)
vis dėlto gydytoja pasirinko kad gal mergytė, tai jau sakiau ir nelauksiu jokių patvirtinimų....
MB irgi laimingas, nors pradžioj kažkodėl abu svaigom dėl berniuko, tiesiog kankino kažkoks įsitikinimas, o dabar džiaugiasi... jis aplamai su draugų dukrytėmis lengviau kalbą randa, nei su berniukais... todėl manau bus puiki komanda, dabar tik man reiks vaiką susikonstruoti kažkada, nes tėvelis jau turės  ax.gif

Dideliausi rūžavi sveikinimai dėl mergytės wub.gif
Nu geras.... bigsmile.gif aš tai kaip tik galvoju kad sūnus bus vyrui draugas, nes kartu futbolą žais, žvejos, motociklais važinės ir t.t. o man jau kompanijai mergytės reikės, kad kartu eitume apsipirkt, moteriškai paplepėt, sode gėles sodint smile.gif
Atsakyti