Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(mamituke @ 2008 04 14, 18:11)
sveikos smile.gif

DIIJA, su savaitelem 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiukas mirksiukas.gif

QUOTE(Ziurzius @ 2008 04 14, 18:59)
Labas visoms,prisijungiu ir as prie Jusu.
Norejau paklausti ar nuo fraxiparino neniezti tos vietos,kur dazniausiai leidziates,man tai vakarais net puslem tas vietas iskelia,nors ir kremu tepuosi kiekviena ryta vakara.

Sveika prisijungus 4u.gif
O kokio tipi tau tos puslutės? Man A (manau supranti apie ką kalbu) sakė, kad niežėti gali, raudinuoti gali, mėlynių būti gali, bet jei toj vietoj atsiranda puslyčių kaip po dilglelės nudilginimo, tai reikia keisti vaistus, nes pasireiškia alergija...

QUOTE(Rola @ 2008 04 14, 21:23)
man skaudena viena danti, jis gal jau 4 kartus taisytas, bet man ji vis tiek skauda. ar nieko tokio jei ji el bandysiu taisyti po 12 sav.? verysad.gif

Patartina taisyti II trimestre, nes vistiek vaisukus leidžia....
Atsakyti
sveikutes, kaip sekasi?kaip pilvukai?
a vis dar 2in1 bet 5 dienas praleidau ligonineje, dare visus tyrimus,kresuma ir ttt, nes ant pilvo buvo atsiradusi melyne tokia didoka nei is sio nei is to, net ne toje vietoje kur leidzu vaistus, tai daktarai issigando ir pagulde tyrimams.
visas dienas matavo tonusiukus, gimda seip buvo rami iki uzvakar, 3d man pilva maudzia ir vis uzeina suspaudzia, siandiena visai jau sokinejo tonusai, kaklelis minkstas ir sutrumpejes, taip akd nezinia kada jau as pabyresiu nestuke.gif lotuliukas.gif laukiu nesulaukiu. tai vat tokios naujienos smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 04 15, 16:46)
a vis dar 2in1

Na va, o aš jau galvojau kad jau išsilukštenai, kad dingus buvai smile.gif na nieko, jau tikrai nedaug liko....
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Aš tai vis dar dirbu kaip negras doh.gif šiaip jaučiamės gerai, kupina jėgų, niekur neskauda (tik mažius kartais jau stipriau įsiremia wub.gif ), tai mėgaujuosi pavasariu ax.gif
Ziurziau, sveika prisijungusi, dėl niežtėjimo, man tai būna ne nuo vaistų pradeda niežtėti, o kai labai pradeda temptis oda, prieš savaitę, tai prie pilvo negalėjau prisiliesti, nes jau toks niežtėjimas buvo, kad vos palietus vien raudonais plėmais išmėtydavo (bet ne kaip sudilginta, o šiaip raudona) doh.gif Vos ištverdavau nesikasius, tik su aliejuku išsitisai tepiausi. Aš tai esu alergiška, galvojau gal alergija, bet kraują pasidariau, tai alergenų nerodė padidėjimo, o paskui kai jau oda nustojo temptis ir niežulys dingo.
O jei prasideda dilgelinė, tai tie spuogai atsiranda paniežti ir toje vietoje pranyksta, o atsiranda vėl kitoje (bent jau man taip būna, jei nekasau, o degitine patepu, tai greičiau nurimsta)

QUOTE(Diija @ 2008 04 12, 15:48)
Na tai galim derintis tada, kai tikrai visos laisvos bus..... galim nukelt į dar kitą savaitę

QUOTE(lauralin @ 2008 04 13, 00:01)
O kur eisi? Ir as visai noreciau  ax.gif  Tai meeta keliam dar i kita ketvirtadieni  g.gif

Tai rytdienos meetas keliamas į kitą ketvirtadienį? man kol kas tinka, pirmadienį, t ai negaliu.

raasula, jau visai finišas čia pat wub.gif
Rola, Karvute, Liutuke, kaip gera skaityti, kad jums viskas gerai, savaitėlės juda į priekį wub.gif
Rola, kaip tavo gerklė, gal gerėja jau? O nugarą, tai pasaugok, nes jei koks nervų uždegimas įsimes, tai net vaistų negalima, tada jau teks prisikankinti.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 15, 13:10)
As tik medetkas ir ramuneles gerciau,kitu-ne  schmoll.gif
Seniau medetkas ir nuo apsitraukinejimu rekomenduodavo.
As jas geriu,tai net pilvo apacia nustojo skaudet,gal padejo  g.gif ,nors ir nesitikejau,tik dabar taip sumasciau.

reiks patureti galvoje sita informacija, bet bjauriau uz meskauoges gal neko nera? nuo slapimo pusles pora kartu teko gerti, jau geriau vaista schmoll.gif

a vis dar 2in1 bet 5 dienas praleidau ligonineje, dare visus tyrimus,kresuma ir ttt, nes ant pilvo buvo atsiradusi melyne tokia didoka nei is sio nei is to, net ne toje vietoje kur leidzu vaistus, tai daktarai issigando ir pagulde tyrimams.
visas dienas matavo tonusiukus, gimda seip buvo rami iki uzvakar, 3d man pilva maudzia ir vis uzeina suspaudzia, siandiena visai jau sokinejo tonusai, kaklelis minkstas ir sutrumpejes, taip akd nezinia kada jau as pabyresiu nestuke.gif  lotuliukas.gif laukiu nesulaukiu. tai vat tokios naujienos smile.gif  nestuke.gif

tai jau greitai pabiresi, valio, isleisime zmogu i pasauly wub.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 04 16, 08:45)
Labas rytelis  4u.gif
Aš tai vis dar dirbu kaip negras  doh.gif  šiaip jaučiamės gerai, kupina jėgų, niekur neskauda (tik mažius kartais jau stipriau įsiremia  wub.gif ), tai mėgaujuosi pavasariu  ax.gif
Tai rytdienos meetas keliamas į kitą ketvirtadienį? man kol kas tinka, pirmadienį, t ai negaliu.

raasula, jau visai finišas čia pat  wub.gif
Rola, Karvute, Liutuke, kaip gera skaityti, kad jums viskas gerai, savaitėlės juda į priekį  wub.gif
Rola, kaip tavo gerklė, gal gerėja jau? O nugarą, tai pasaugok, nes jei koks nervų uždegimas įsimes, tai net vaistų negalima, tada jau teks prisikankinti.

man irgi gerkle, jau nakty kompresa dejau, purskiau, dabar arbatas geriu, ciulpiu vaistukus. bent nenprogresuoja. g.gif vakar striuke be kapiusono, tai perpute matyt vejas verysad.gif
man irgi dziugu, kad mum visom viskas gerai, laukiame dar mergaiciu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes, dziugu, kad pas visas viskas OK, judame i prieki 4u.gif
Rola, karvute, gerklei labai gerai tikros citrinos sultys, jos sutraukia visa uzdegima:) Reikia tiesiog kelis kartus dienoje kramtyti kelias citrinos riekeles (galima su cukrumi) arba jeigu labai nemalonu rugstu kramtyti, galitre citrinos sulciu ispausti i sauksta ir nuryti (tik po to nieko neuzgerkite).
Raasula, smagu girdeti, kad tavo pilvelis jau ruosiasi gimdymui. O as po sestadienio apziuros neturiu nieko dziugaus - kaklelis kietutelis ir ilgutelis, nikeas nejuda gimdymo link. Gydytojas sake, kad si karta, jeigu gimdymo veiklos nebus (mat su pirmu vandenys nubego, o saremiai buvo tik su arkliskom skatinamuju dozem, atsidarinejo labai blogai ir po 13 val kankinimusi, dare cezari) - dabar darys cezari, nes skatinti AFS mergycu negalima, gali lelius uzdusti. Zodziu is vienos puses paciai gimdyti yra geriau, nes su cezariu tromboziu tikimybe didesne, bet is kitos puses jeigu gimdymas nevyksta sklandziai ir greitai - didesnis pavojus maziulio gyvybei.
Kazkaip jauciu, kad ir vel baigsis cezariu mano noras pagimdyti naturaliai doh.gif Na, bet svarbu, kad zirniukui viskas butu ok.
Tai tokios naujienos, as jauciu, savo sunaiteli isvysiu ne anksciau nei Balandzio 29-30 d. wub.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

na man ta greklę ne taip jau stipriai ir skauda, na bet šiaip baisu, galėtų ir nieko pašalinio nesidaryti doh.gif
Mačiau šiandien širduką wub.gif

Spicy, Rasula laukiam gerų žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 16, 12:09)
Mačiau šiandien širduką  wub.gif

sveikutes mirksiukas.gif
sveikinu Rola pamacius sirduka wub.gif
p.s sakaiau , kad viska pas tave ok.
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 16, 11:09)
Laba  4u.gif ,

na man ta greklę ne taip jau stipriai ir skauda, na bet šiaip baisu, galėtų ir nieko pašalinio nesidaryti  doh.gif

Spicy, Rasula laukiam gerų žinių  mirksiukas.gif

gerklytei sveikti, o sirdutei buckis wub.gif

einu citrina kramtyti smile.gif

citrinos ner g.gif isgeriau karsto pieno biggrin.gif paskui meducio uzkasiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 16 balandžio 2008 - 11:00
visas dienas matavo tonusiukus, gimda seip buvo rami iki uzvakar, 3d man pilva maudzia ir vis uzeina suspaudzia, siandiena visai jau sokinejo tonusai, kaklelis minkstas ir sutrumpejes, taip akd nezinia kada jau as pabyresiu nestuke.gif  lotuliukas.gif laukiu nesulaukiu. tai vat tokios naujienos smile.gif  nestuke.gif

Kaip smagu,kad jau viskas gerai,kad nieko blogo nerado, ir,kad jau greit gims leliukas wub.gif .
Sekmes jums! 4u.gif

QUOTE(Rola @ 2008 04 16, 11:09)

wub.gif Saunu,kad jums viskas gerai! thumbup.gif
As ir tikiuosi,kad ryt jau pamatysiu sirdute wub.gif
Truputi pavargstu,tai sveciai puola is visu pusiu,vakar tai patys ejom i vaiku gimtadieni.Musu berniukas jau 2sav.namuose,jau buvo besveikstas,ryt butume i darzeli leide,bet siandien vel pakilo temperatura doh.gif .Teks vel kokia savaite su juo namuose buti.Tai nebedarau nei hcg tyrimu,nieko.Jau ir krutines beveik nebeskauda,sleikstuliai tik 1d.buvo uzeje,kazkaip neramu darosi blink.gif Laukiu-nesulaukiu rytdienos vakaro kada eisiu pas giniu.
Otu,Rola,kaip daznai daraisi echoskopija?Cia turbut privaciai?Juk pas poliklinikos gydytoja turbut darytu tik 18sav.,t.y.kaip priklauso pagal plana g.gif .Ar mes priklausom kokiai kitai nestuke.gif kategorijai,kurioms priklauso ir dazniau daryti? g.gif Gl kas zinot?
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 16, 12:25)
Kaip smagu,kad jau viskas gerai,kad nieko blogo nerado, ir,kad jau greit gims leliukas  wub.gif .
Sekmes jums! 4u.gif
wub.gif Saunu,kad jums viskas gerai! thumbup.gif
As ir tikiuosi,kad ryt jau pamatysiu sirdute  wub.gif
Truputi pavargstu,tai sveciai puola is visu pusiu,vakar tai patys ejom i vaiku gimtadieni.Musu berniukas jau 2sav.namuose,jau buvo besveikstas,ryt butume i darzeli leide,bet siandien vel pakilo temperatura  doh.gif .Teks vel kokia savaite su juo namuose buti.Tai nebedarau nei hcg tyrimu,nieko.Jau ir krutines beveik nebeskauda,sleikstuliai tik 1d.buvo uzeje,kazkaip neramu darosi  blink.gif Laukiu-nesulaukiu rytdienos vakaro kada eisiu pas giniu.
Otu,Rola,kaip daznai daraisi echoskopija?Cia turbut privaciai?Juk pas poliklinikos gydytoja turbut darytu tik 18sav.,t.y.kaip priklauso pagal plana  g.gif .Ar mes priklausom kokiai kitai  nestuke.gif kategorijai,kurioms priklauso ir dazniau daryti? g.gif Gl kas zinot?

Man darė maždaug kas savaitę, nes man vis kas nors pasirodo, kad kas blogai doh.gif
Na dabar jau susiimsiu wub.gif biggrin.gif
Man tai irgi vieną dieną lyg ir buvo šleikštuliukas, kai suvalgiau kebabą, daugiau nieko, krūtinė vos vos jautri, reikia labai įsijausti, kad pajausti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 16, 12:30)
Man darė maždaug kas savaitę, nes man vis kas nors pasirodo, kad kas blogai  doh.gif
Na dabar jau susiimsiu  wub.gif  biggrin.gif
Man tai irgi vieną dieną lyg ir buvo šleikštuliukas, kai suvalgiau kebabą, daugiau nieko, krūtinė vos vos jautri, reikia labai įsijausti, kad pajausti  doh.gif

tiesa, mergaites, apciupinejau savo krutine, jin labai kieta unsure.gif ir guzais nuseta. na as isivaizduojuk ad pieno liaukos padidejo ir kita, o tas kietumas mane neramina, kazi gerai? gal ginei papus parodyt? nesakys kad durna. visai menamenu, kaip pirmo nestumo metu su krutine buvo, akd padidejo, tai faktas, o kietumas... g.gif

laukiu patirties smile.gif
Atsakyti