Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Rola @ 2008 04 14, 18:03)
Laba  4u.gif ,

galk tau jis netinka, gal reikia keisti kitais vaistais.
Man tai siaip neniezti, tik po vakarykscio durio pirma karta raaudona tuoj vietoj ir niezti..

Kiek jums savaiteliu?

tai kad neseniai pradejo nieztet,pasakiau ginei,tai tik paklause ar nedustu kai iskelia puslem,sako stebekim toliau.As tai galvoju gal oda tempiasi,o badyta nemazai,tai uztat taip ir pasidaro.
Pasidariau liniuote,bet kazkodel nerodo (nelabai moku naudotis unsure.gif ),mums jau 24 sav ir 5 dienos.
Atsakyti
QUOTE(Ziurzius @ 2008 04 14, 19:07)
tai kad neseniai pradejo nieztet,pasakiau ginei,tai tik paklause ar nedustu kai iskelia puslem,sako stebekim toliau.As tai galvoju gal oda tempiasi,o badyta nemazai,tai uztat taip ir pasidaro.
Pasidariau liniuote,bet kazkodel nerodo (nelabai moku naudotis  unsure.gif ),mums jau 24 sav ir 5 dienos.

Parasius zinute pazymek "ijungti parasa" .
Atsakyti
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziurzius @ 2008 04 14, 18:59)
Labas visoms,prisijungiu ir as prie Jusu.
Norejau paklausti ar nuo fraxiparino neniezti tos vietos,kur dazniausiai leidziates,man tai vakarais net puslem tas vietas iskelia,nors ir kremu tepuosi kiekviena ryta vakara.

Sveikute!
O koks tavo AFS faktorius buvo teigiamas?Labai jau idomu.
Papildyta:
O man jau visas maistas nebeskanus,jau eme pykinti(nors ir nevemiu).Saldytuve nieko valgomo neberandu,parduotuvej tik bananu uzsinorejau(tai su vaiku lauke po banana sukirtom smile.gif ).Grizus marinuotu agurku,suvalgiau tris ir jau pykina.Uzsinorejau burokeliu sriubos,issiviriau,o dabar man ji smirda blush2.gif ,nors viriau kaip visada doh.gif .Tai valgau uzsiemusi nosi lotuliukas.gif -skonis visgi puikus! thumbup.gif
Na tikiuosi,kad neteks vemti.
Miego vis norisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 14 balandžio 2008 - 18:51
man skaudena viena danti, jis gal jau 4 kartus taisytas, bet man ji vis tiek skauda. ar nieko tokio jei ji el bandysiu taisyti po 12 sav.? verysad.gif
Atsakyti
Rola, man strena irgi skauda kartais, manau viskas gerai, tik enreikia persidirbti.
o dantuka galesi taisytis, tik pasisiakyti, kad nestuke.gif kitus vaistus leis.

ikiukas mergaites begu miegoti, nusikaliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 14, 21:23)
man skaudena viena danti, jis gal jau 4 kartus taisytas, bet man ji vis tiek skauda. ar nieko tokio jei ji el bandysiu taisyti po 12 sav.? verysad.gif

Gali ir dabar taisyti.Nereikia laukti.Geriau susitaisyti nei koki uzdegima isivaryti.Tik pasakyk dantistei,kad nestuke.gif ,kad nesugalvotu rentgenui siusti.O nuskausminanciu vaistuku gal ir taip nereiks.
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

dar ir gerklę pradėjo skaudėti, gal žinot ką galiu vartoti, kad efektyviai pasigydyčiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 15, 09:42)
Laba  4u.gif ,

dar ir gerklę pradėjo skaudėti, gal žinot ką galiu vartoti, kad efektyviai pasigydyčiau... g.gif

man nuo nakties taip pat skaudena. as skalauti nemegstu, purkstukai ana karta mazai padejo. tai tik nakty purskiau 5-6 kartus su Proposol (biciu produktas, rusiskas, vaistinese parduodamas, labai persti, bet tikrai geras) diena: ciulpiau Tracheostan, Faringodol, Tantum verde kas valanda po viena is siu vaistuku. bent vienas turi padeti. taip 2 dienas ir man praejo gal skausminga gerkle. dabar jau ciulpiu toze. girdejau, kad neoanginas nepadeda, Jox negalima del jodo. dar yra faringoseptas ir sebedinas vaikams. kai turiu kisenei - paimu.
kai ciulpiami vaistukai, jie burnoje vietiskai isigeria-dezinfekuoja, i krauja patenka zinoma, bet pagalbos daugiau nei zalos, sakyciau.

skalavimas salavijais, ramunelem, medetkom gal ir padeda, net as to nemegstu schmoll.gif gydykis, sveik greiciau, rasyk, kaip sekasi!

Labas rytas!!! 4u.gif

ir dar prisimeniau, medus!!! grauzia, kaip reikia gerklyte, tik po 1-2 saukstukus i diena, daugiau nereikia! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 15 balandžio 2008 - 09:41
mirksiukas.gif
QUOTE(Rola @ 2008 04 15, 09:42)
Laba  4u.gif ,

Mano drauge visada gydosi skalaudama gerkle izotoniniu(t.y.prisotintu)druskos arba sodos tirpalu.Jai visada padeda thumbup.gif .O svarbiausia-tai jokia ne chemija thumbup.gif .Jei nori-isbandyk,gal ir tau pades.As pati beveik niekad nevartoju vaistu,tai net skalaut tingiu blush2.gif doh.gif .Bet skaudant gerklei ciulpiu medu(jis man nepatinka,nes gerkle griauzia)-tai siuo atveju labai padeda.Dar geriu medetku,ramuneliu arbatas,kurios bet kuriuoatveju veikia priesuzdegimiskai .Man jos dar labai padeda nuo pilvo putimo,ypac dabar daznai pucia-tai geriu smile.gif
Papildyta:
Rola.Karvute,sveikit! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 15, 12:16)
mirksiukas.gif
Mano drauge visada gydosi skalaudama gerkle izotoniniu(t.y.prisotintu)druskos arba sodos tirpalu.Jai visada padeda  thumbup.gif .O svarbiausia-tai jokia ne chemija  thumbup.gif .Jei nori-isbandyk,gal ir tau pades.As pati beveik  niekad nevartoju vaistu,tai net skalaut tingiu  blush2.gif  doh.gif .Bet skaudant gerklei ciulpiu medu(jis man nepatinka,nes gerkle griauzia)-tai siuo atveju labai padeda.Dar geriu medetku,ramuneliu arbatas,kurios bet kuriuoatveju veikia priesuzdegimiskai .Man jos dar labai padeda nuo pilvo putimo,ypac dabar daznai pucia-tai geriu  smile.gif
Papildyta:
Rola.Karvute,sveikit! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

dekui Liutukeee uz palinkejimus! 4u.gif

man medaus padauginti negalima, vyras alergiskas, tai bijau del lialiaus. su pirmuoju problemu ner. dar galima degtines kompresa deti ant gerkles, nuima skausma, tik praskiesti reikia per pus. nuo vaikystes gerai macyna.

o del arbatu gerimu, tai ne visas zoles galima gerti nestuke.gif nesisivaizduoju kokias galima kokias ne, bet girdejau sitaip.
su ta chemija toks padaroksas, veikia greitai, o tai reiskia, kad virusas ar bacila maziau cirkuliuoja kraujyje, kas mums yra naudingiau, nei ilgas procesas.
dar homeopatiniu vaistu yra nepamenu pavadinimo drauge rekomendavo, bet neisbandziau dar. nereikejo.
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 04 15, 12:34)

o del arbatu gerimu, tai ne visas zoles galima gerti  nestuke.gif nesisivaizduoju kokias galima kokias ne, bet girdejau sitaip.
su ta chemija toks padaroksas, veikia greitai, o tai reiskia, kad virusas ar bacila maziau cirkuliuoja kraujyje, kas mums yra naudingiau, nei ilgas procesas.
dar homeopatiniu vaistu yra nepamenu pavadinimo drauge rekomendavo, bet neisbandziau dar. nereikejo.

As tik medetkas ir ramuneles gerciau,kitu-ne schmoll.gif
Seniau medetkas ir nuo apsitraukinejimu rekomenduodavo.
As jas geriu,tai net pilvo apacia nustojo skaudet,gal padejo g.gif ,nors ir nesitikejau,tik dabar taip sumasciau.
Atsakyti