Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Rola @ 2008 04 12, 16:34)
Tai gal pirmadieni visoms tinka? Auuu kaunietes  mirksiukas.gif

doh.gif prisiminiau - pirmadienį nuo 17.30 einu į gimdymo paskaitėlę doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 04 12, 21:47)
doh.gif  prisiminiau - pirmadienį nuo 17.30 einu į gimdymo paskaitėlę  doh.gif  blush2.gif

O kur eisi? Ir as visai noreciau ax.gif Tai meeta keliam dar i kita ketvirtadieni g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

tai gal del manes tada nekeiskit planu...
Atsakyti
QUOTE(lauralin @ 2008 04 13, 00:01)
O kur eisi? Ir as visai noreciau  ax.gif  Tai meeta keliam dar i kita ketvirtadieni  g.gif

Eisu į sveikos "Pradžios kursus" smile.gif

QUOTE(Rola @ 2008 04 13, 11:49)
Laba  4u.gif ,

tai gal del manes tada nekeiskit planu...

Nea nono.gif jei visoms tai visoms... keliam meetą į dar kitą savaitėlę, ketvirtadienį.. Tinka visoms?

O įdomu dar kaip raasula? Ji Kaunietė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 04 10, 21:22)
Artemide, o kaip tu dėl meeto?

Kaip suprantu meet'as Kaune? Bus sunkoka man g.gif Dabar su vyru viena mašina dalinamės, kol jo taisoma, tai labai priršta prie jo planų esu. Planuokit be manęs, o jei taip gausis, kad netyčia galėsiu, tai būtinai atvyksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 04 13, 14:00)

O įdomu dar kaip raasula? Ji Kaunietė?  g.gif

Labas sauletas rytelis visoms 4u.gif

Raasula, jei mano atmintis neklysta, is Klaipedos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas saulėtas rytelis 4u.gif

QUOTE(Diija @ 2008 04 12, 15:48)
Arba be manęs  beee.gif  bebe.gif  liezuvis.gif  lotuliukas.gif
Na tai galim derintis tada, kai tikrai visos laisvos bus..... galim nukelt į dar kitą savaitę

Pritariu kėlimui į kitą savaitę, ketvirtadienį, nes jei susitinkam, tai kuo daugiau tuo geriau, jau ir taip daug atkrenta nes gyvena toli ax.gif
Atsakyti
Sveikutes!Kaip savaitgalis praejo?Ka veiket?Mes tai visa savaitgali turejom sveciu,tai namie net 4vaikai lakste.Sestadieni tai nusikaliau nerealiai doh.gif ,na,bet tikiuosi,kad leliukui viskas gerai.Nors siaip tai nei pykina,nei kazkokie sleikstuliai atsiranda,bet krutine tebeskauda-tai tikiuosi viskas gerai.Net BT nebeturiu laiko pasimatuoti doh.gif .Pilva nustojo skaudet-tai nezinau ar cia i gera,ar i bloga g.gif .Jau ir hcg seniai bedariau,mano kleckas sirguliuoja-tai namie sedim,nenoriu veztis i laboratorija.Na uz 3d.vel darysim echoskopija-tai bus viskas aisku.Stengiuosi buti kantri,nors sirdy vistiek neramu.
Geros dieneles visoms! 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

šiandien dirbu, ir labai skuada strėnas, tai labai blogai?
na dabar jau mažėja skausmas, nes sėdžiu ramiai viska nudirbus karsta.gif

Po biuletenio biškuti prikaupta darbelių buvo, tikiuosi kitom dienom lengvesnių darbų... doh.gif topsecret.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

DIIJA, su savaitelem 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms,prisijungiu ir as prie Jusu.
Norejau paklausti ar nuo fraxiparino neniezti tos vietos,kur dazniausiai leidziates,man tai vakarais net puslem tas vietas iskelia,nors ir kremu tepuosi kiekviena ryta vakara.
Atsakyti
QUOTE(Ziurzius @ 2008 04 14, 18:59)
Labas visoms,prisijungiu ir as prie Jusu.
Norejau paklausti ar nuo fraxiparino neniezti tos vietos,kur dazniausiai leidziates,man tai vakarais net puslem tas vietas iskelia,nors ir kremu tepuosi kiekviena ryta vakara.

Laba 4u.gif ,

galk tau jis netinka, gal reikia keisti kitais vaistais.
Man tai siaip neniezti, tik po vakarykscio durio pirma karta raaudona tuoj vietoj ir niezti..

Kiek jums savaiteliu?
Atsakyti