Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 11, 20:30)
Sakot paprasta? g.gif As tik gyvunams moku  doh.gif .Bet ju oda tokia tampri,neimanoma nepataikyt  smile.gif ,o pas mane ant pilvo lasiakai,tai i juos ir varyt? g.gif Kazi kaip giliai  g.gif ,o jeigu gausis ne po oda ,o i oda(lasiakus) g.gif .Turbut butu buve geriau jei nebuciau pradejus gilintis  doh.gif ,nes kai pradedu-tai nieks neaisku pasidaro.
O koki svirksta perkat?Ar gal patars vaistinej?
Atsiprasau,kad daug klausineju.Ir aciu visoms uz info! 4u.gif

O ten vaistukai taip supakuoti, kad kiekviena ampolyte is tikruju mazas svirkstukas su mazyte adata, tai ir duri iki visa adatyte susmenga ie susvirksti vaistukus. I lasiakus gerai, kaip tik gausis po odyte mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes!

QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 11, 18:53)
Sveikutes!Katik isleidau svecius,bardakas nerealus!Reik eit kuoptis.Ryt dar sveciu turesim,net 5asmenu seimynele,ziuresim kaip cia seksis tvarkytis,namie bus net 4vaikuciai,ir visam savaitgaliui  wub.gif
Vakar labai pradejau panikuot del vaistu leidimosi,juk niekas neparodys kaip leistis,is kur man zinoti  g.gif .Jei paskirs kita savaite vakare-tai tik po to nusipirksiu,gydytojas jau neparodys  g.gif .Net silpna darosi kai pagalvoju.

tai gal kas atlektu parodyti? g.gif as nesiduriu, tai patirtis menka, galiu tik spirito tampona palaikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2008 04 11, 20:35)
O ten vaistukai taip supakuoti, kad kiekviena ampolyte is tikruju mazas svirkstukas su mazyte adata, tai ir duri iki visa adatyte susmenga ie susvirksti vaistukus. I lasiakus gerai, kaip tik gausis po odyte mirksiukas.gif

Supratau.Aciu! 4u.gif

QUOTE(Karvute @ 2008 04 11, 21:15)
Sveikutes!
tai gal kas atlektu parodyti? g.gif as nesiduriu, tai patirtis menka, galiu tik spirito tampona palaikyt g.gif

Gerai,kad priminei apie spirita,reik ir juo is anksto pasirupinti smile.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif ,

aš prisiminiau, kad ketvirtadienį negalėsiu ateiti į meetą, nes lauksiu svečių iš užsienio. Gal jei visom nesvarbu, galim susitikti antradienį arba trečiadienį? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 11, 18:53)
Vakar labai pradejau panikuot del vaistu leidimosi,juk niekas neparodys kaip leistis,is kur man zinoti  g.gif .Jei paskirs kita savaite vakare-tai tik po to nusipirksiu,gydytojas jau neparodys  g.gif .Net silpna darosi kai pagalvoju.

Aš irgi kaip prisimenu primąjį kartą scare.gif rankos, kojos drebėjo... blink.gif O svarbiausia kad man A rodė: suėmė pilvo raukšlę ir su tušinuku rodė kaip durti... bet vistiek be proto bijojau lotuliukas.gif

QUOTE(Rola @ 2008 04 12, 10:34)
Laba ryta  4u.gif ,

aš prisiminiau, kad ketvirtadienį negalėsiu ateiti į meetą, nes lauksiu svečių iš užsienio. Gal jei visom nesvarbu, galim susitikti antradienį arba trečiadienį? doh.gif

Man antradienis ir trečiadienis nuo 17h netinka, tokiu laiku turiu ispanų kalbos kursus (nusprendžiau kad reikia mokytis kol turiu laisvo laiko) smile.gif .... tada lieka tik pirmadienis? g.gif Dar penktadienis.... o gal darom dar kitą savaitę?
Atsakyti
Na kaip jums iseina, tiesiog nuo sio ketvirtadienio iki dar kito ketvirtadienio as negalesiu. Galite susitikti be manes beee.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 12, 12:26)
Na kaip jums iseina, tiesiog nuo sio ketvirtadienio iki dar kito ketvirtadienio as negalesiu. Galite susitikti be manes  beee.gif  biggrin.gif

prajuokinai lotuliukas.gif

panos, pas jumi lietaus nebuvo nakti?
vilniuje zaibavo, griaude, lyyyyyyjo kaip is kibiro ir krusa dejo blink.gif pora val visai nejo uzmigti, nuo 11 kaip pradejo, taip ir neissimiegojau. g.gif
Atsakyti
Karvute, sveikinu ikopus i 13 savaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 12, 15:01)
Karvute, sveikinu ikopus i 13 savaite  4u.gif

Dekoju, notworthy.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 12, 12:26)
Galite susitikti be manes  beee.gif  biggrin.gif

Arba be manęs beee.gif bebe.gif liezuvis.gif lotuliukas.gif
Na tai galim derintis tada, kai tikrai visos laisvos bus..... galim nukelt į dar kitą savaitę
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 04 12, 15:48)
Arba be manęs  beee.gif  bebe.gif  liezuvis.gif  lotuliukas.gif
Na tai galim derintis tada, kai tikrai visos laisvos bus..... galim nukelt į dar kitą savaitę

kol derinsites, pagimdysite biggrin.gif

man siand galva skauda, nors orai man tokie patinka g.gif eiciau pagulet, gal apsispakains, o dar is svecius reikia vaziuoti doh.gif

iki vakario ar ne t rytojaus, gal plepesnes busite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 04 12, 15:48)
Arba be manęs  beee.gif  bebe.gif  liezuvis.gif  lotuliukas.gif

Tai gal pirmadieni visoms tinka? Auuu kaunietes mirksiukas.gif
Atsakyti