Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(sauda @ 2008 04 10, 20:52)
O nuo ko tos sedativ tabletėlės  blush2.gif  g.gif Panašiai veikia kaip valerijonų tabletėlės  g.gif

tipo homeopatines, paciulpt reikia, gal ir macina, geriau pradzioje puse pakuotes, paskui jau nebe. padeda uzmigti diena ir vakare, nes tikrai labai issiderinus nervai buvo, akurat tokiam laike kaip tavo, gal ir anksciau.

taip uz vakar dienos nekalbadieni atsiimam thumbup.gif
Atsakyti
Rola, tikrai nusipirk Sedatif... man ginė nuo pat pradžios nėštumo jo prirašė čiulpti, nes jau matė kad man stresas ir baimė dėl nėštumo... bet nevisada prisimindavau jį ax.gif Šiaip bent nakčiai sučiulpk, užmigt padeda....

Artemide, o kaip tu dėl meeto?
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 04 10, 22:14)
tipo homeopatines, paciulpt reikia, gal ir macina, geriau pradzioje puse pakuotes, paskui jau nebe. padeda uzmigti diena ir vakare, nes tikrai labai issiderinus nervai buvo, akurat tokiam laike kaip tavo, gal ir anksciau.

Reikės nusipirkti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
na ir priplepėjot, tik vakar popietę neprisijungiau, o čia lapais bigsmile.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 04 10, 16:51)
  kiek jau priaugai? man šiandien ginė užfiksavo +5 kg nuo 8 savaitės. Nors pagal mane tai aš +6 sukaupiau, bet neprisipažinau, bijojau, kad rėks  ax.gif  O man įdomu, kai reik skaičiuoti, jei per pirmas 8 savaitės - 3 kg, tai aš ir skaičiuoju, nuo tų nukritusių kg kiek priaugau, o ne nuo kiek anksčiau svėriau.

Aš sau fiksuoju +5 nuo pradžių, o tų kur buvau numetusi neskaičiuoju kažkaip... nors nesisvėriau šią savaitę gal dar koks kilas prisidėjo, nežinau eisiu kitą savaitę pas gydytoją, tai bus matyti, bet man realiai nuo trečio mėnėsio kažkur pradėjo augti, po 2 kg kažkur ir ji dar nieko nesakė ax.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 10, 17:04)
Tikrai tau viskas bus gerai!Tos gines kartais be reikalo nugasdina  smile.gif ,pasako sau,kad kazkas mazokas,o pasirodo,kad tai visai nera svarbu,tik siaip sau pasake(bet garsiai 

Pritariu ir mane buvo taip išgąsdinusi, todėl irgi patariu nesinervuoti - mes pakeisti nieko negalim, o tikriauisiai ir nereikia... jos tik sau paniurna ir tiek mirksiukas.gif
QUOTE(Rola @ 2008 04 10, 20:35)
Nezinau apie ka gera galvoti, kad nieko gero siuo metu, isskyrus nestuma, del kurio labai bijau...

Tai galvok galvok apie tą nėštumą - bet ne apie blogus dalykus galvok - apie gerus - kalbink savo vaikelį kad augtų stiprutis, kad širdelė stipriai plaktų, pasakok kaip jūs jį mylit, kaip laukiat, koks gražus pasaulis ir kiek daug jam reikia visko pamatyti - mamos ir tėtčio mylinčias akis, spindinčią saulutę, plasnojantį margaspalvį drugelį, žydinčias gėles ir viską viską, ragink savo vaikutį wub.gif 4u.gif aš tuo pirmas savaites ir gyvenau... visas blogas mintis tryniau lauk, kad tik jos neprikviestų blogo...ir sakiau kad dabar pasiseks, būtinai pasiseks... 4u.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Labas!

visos puosiasi meetui, nei kvapo panu lotuliukas.gif
as baisiai apsikirpau g.gif tiek ir ziniu is mano darzo 4u.gif
Atsakyti
Rola, pratrink dezute!!! ploja.gif
Atsakyti
Na sveikos mergaitės 4u.gif Tikrai,visos prapuolusios,tikriaisiai vakar išsikvėpėm ax.gif
Na aš ką tik iš savo šeimos gydytojos,uždarė biuletenį,tai pirmadienį į darbelį pioneer.gif Labai įdomiai pabendravom su daktare ,ji mano žinių iš Kauno klausėsi net labai susidomėjusi,o kai aš pradėjau juokauti,kad dabar galėčiau ne vieną moterį šiuo klausimu pakonsultuoti,tai sakė tikrai su tokia praktika laisvai galima biggrin.gif
Dar liepė pasiieškoti ginekologo,kuris labiau gaudosi nėščiųjų patologijose g.gif
Dabar jau lieka laukti sekančių mėnesinių ir vėl bandyti laimę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauda: 11 balandžio 2008 - 16:17
Laba 4u.gif ,

prasitryniau dežutę blush2.gif ;
Karvute tai kaip apsikirpai? lotuliukas.gif Aš ir norėčiau pasitvarkyti plaukus, pasidažyti, pasikirpti, bet dabar tikrai nedažysiu blush2.gif ..

Jau šiandien rami kaip belgas mirksiukas.gif ..
Papildyta:
Liutukeee, kaip tu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes!Katik isleidau svecius,bardakas nerealus!Reik eit kuoptis.Ryt dar sveciu turesim,net 5asmenu seimynele,ziuresim kaip cia seksis tvarkytis,namie bus net 4vaikuciai,ir visam savaitgaliui wub.gif
Vakar labai pradejau panikuot del vaistu leidimosi,juk niekas neparodys kaip leistis,is kur man zinoti g.gif .Jei paskirs kita savaite vakare-tai tik po to nusipirksiu,gydytojas jau neparodys g.gif .Net silpna darosi kai pagalvoju.
Atsakyti
As irgi nemaciau, ir niekas gyvai nerode, kisk adata 75-90 laispniu kampu ir vsio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 11, 18:53)
Vakar labai pradejau panikuot del vaistu leidimosi,juk niekas neparodys kaip leistis,is kur man zinoti  g.gif .Jei paskirs kita savaite vakare-tai tik po to nusipirksiu,gydytojas jau neparodys  g.gif .Net silpna darosi kai pagalvoju.

Radai gi ko panikuoti lotuliukas.gif Niekas ir man nerode, kaip juos leistis. Siemi tiesiog ant pilvotokia rauksle riebaliuku ir smeigi ten. Esme, kad vaistai leidziasi po oda, o ne i raumenis 4u.gif
Atsakyti
Sakot paprasta? g.gif As tik gyvunams moku doh.gif .Bet ju oda tokia tampri,neimanoma nepataikyt smile.gif ,o pas mane ant pilvo lasiakai,tai i juos ir varyt? g.gif Kazi kaip giliai g.gif ,o jeigu gausis ne po oda ,o i oda(lasiakus) g.gif .Turbut butu buve geriau jei nebuciau pradejus gilintis doh.gif ,nes kai pradedu-tai nieks neaisku pasidaro.
O koki svirksta perkat?Ar gal patars vaistinej?
Atsiprasau,kad daug klausineju.Ir aciu visoms uz info! 4u.gif
Atsakyti