Sveikutės
na ir priplepėjot, tik vakar popietę neprisijungiau, o čia lapais
QUOTE(Mintė @ 2008 04 10, 16:51)
kiek jau priaugai? man šiandien ginė užfiksavo +5 kg nuo 8 savaitės. Nors pagal mane tai aš +6 sukaupiau, bet neprisipažinau, bijojau, kad rėks
O man įdomu, kai reik skaičiuoti, jei per pirmas 8 savaitės - 3 kg, tai aš ir skaičiuoju, nuo tų nukritusių kg kiek priaugau, o ne nuo kiek anksčiau svėriau.
Aš sau fiksuoju +5 nuo pradžių, o tų kur buvau numetusi neskaičiuoju kažkaip... nors nesisvėriau šią savaitę gal dar koks kilas prisidėjo, nežinau eisiu kitą savaitę pas gydytoją, tai bus matyti, bet man realiai nuo trečio mėnėsio kažkur pradėjo augti, po 2 kg kažkur ir ji dar nieko nesakė
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 10, 17:04)
Tikrai tau viskas bus gerai!Tos gines kartais be reikalo nugasdina
,pasako sau,kad kazkas mazokas,o pasirodo,kad tai visai nera svarbu,tik siaip sau pasake(bet garsiai
Pritariu ir mane buvo taip išgąsdinusi, todėl irgi patariu nesinervuoti - mes pakeisti nieko negalim, o tikriauisiai ir nereikia... jos tik sau paniurna ir tiek
QUOTE(Rola @ 2008 04 10, 20:35)
Nezinau apie ka gera galvoti, kad nieko gero siuo metu, isskyrus nestuma, del kurio labai bijau...
Tai galvok galvok apie tą nėštumą - bet ne apie blogus dalykus galvok - apie gerus - kalbink savo vaikelį kad augtų stiprutis, kad širdelė stipriai plaktų, pasakok kaip jūs jį mylit, kaip laukiat, koks gražus pasaulis ir kiek daug jam reikia visko pamatyti - mamos ir tėtčio mylinčias akis, spindinčią saulutę, plasnojantį margaspalvį drugelį, žydinčias gėles ir viską viską, ragink savo vaikutį
aš tuo pirmas savaites ir gyvenau... visas blogas mintis tryniau lauk, kad tik jos neprikviestų blogo...ir sakiau kad dabar pasiseks, būtinai pasiseks...
Laikykis