QUOTE(Rola @ 2008 04 10, 12:02)
Imu akademines univere, nes jau nebegaliu, ka galvojat?
jeigu nebegali, imk. butu gaila, jeigu paskutinis kursas, jeigu ne - neimk i galva.
QUOTE(Rola @ 2008 04 10, 12:07)
As po paskutinio perseleidimo ir dabartinio nestumo, priiaugau jau 4 kg.
tai hormonu isdaiga, susitvarkys tas svoris, dabar ne tas galvoj.
QUOTE(Diija @ 2008 04 10, 12:15)
Tai matau daugumai tinka 17h, man tinka tuo atveju, jei tai nėra trečiadienis ar antradienis.... tai dabar derinames diena ir vieta... Gal kitą savaitę ketvirtadienį?
Kur?
Kas dar jungisis? Suskaičiavau mamitukę, lauralin, Mintę, Eglynių, Diija....
Rola, sauda,
karvute, noanoa? kaip jūs? Dar violita? Ką dar pamišau....
Aha, mūsų greičiauios - spicy ir raasula...?
Karvute vilniuje blaskysis, aciu uz pakvietima!
QUOTE(violita @ 2008 04 10, 12:31)
mergaitės, aš vis nerimstu.(Jaučiu jums jau nusibodau). Patarkit ką man daryt su tuo aspirinu. Ar gert mėnesį ar jau planuot nuo šio ciklo( gausis apie 0,5 mėnesio)
butinai gerk, nepamaisys!
QUOTE(sauda @ 2008 04 10, 12:33)
Mergaitės matau dauguma susirinkusios,tai gal pasakysit,man A vakar paskyrė sekančio pastojimo metu leistis Clexaną 40 mg,ar jis receptinis ir kiek maždaug kainuoja.Be to dufastoną jūs perkate su receptais,nes aš anksčiau tai pirkdavau be recepto,bet vieną kartą paprašė recepto ir dar pasakė,kad jo be recepto niekas negali parduoti :,o nuvykus į kitą vaistinę gavau be jokio recepto :
man dufastona parduoda be recepto
nors gine pora sykiu buvo recepta israsius, tipo kad nepamirsciau gal?
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 10, 17:15)
O po kiek aspirino tu geri?Mano svoris arti 60kg.-tai gal uztenka tu 100mg?
Man nepamenu kuriame
menesy,bet likus kazkur 1-2men.iki gimdymo gine echoskopuodama pasake,kad vaikelio skrandziui kazkas netvarkoj,issiputes kazkoks,sako atyeik po poros savaites,reiks vel paziuret.Kai atejau-tai ji nieko net neprisimine,paechoskopavo,sako viskas gerai,kas gi dar gali buti tam skrandziui,sako as tik siaip pasakiau
.Nu jo!O as 2sav.nervavausi
.Megsta jos paset abejones,ir visai be reikalo!
tai cia visos lieknos susirinko? as viena 69kg?
man su pirmo karta echoskopyste sake, kodel nepavalget? vaiko skrandukas tuscias! tai nustebau, kad toks dalykas yra, galvojau su krauju viska gauna, o cia skrandukas tuscias.
QUOTE(Rola @ 2008 04 10, 19:11)
o galejo jei as vakar ir siandien labai nervavausi ir verkiau, nustoti plakti sirdele
nesinervuok, toks dalykas nepakenks, man irgi buna nerimo pilna sirdis. Sedatif lig tai homeopatinis nuo nervu, paziulpk.