Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Diija @ 2008 04 10, 19:48)
tai tada OK
Jei planuoji Clexaną, tai geriau užsisakyk iš anksto, nes su juo probelmos... o Fraxiparino tai visur beveik yra. Jis pagal tavo dozę būtų 0,4ml.

cleaxane perku prie kliniku, visada buna ir moku tik 106 lt
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

o galejo jei as vakar ir siandien labai nervavausi ir verkiau, nustoti plakti sirdele bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 10, 20:11)
Laba  4u.gif ,

o galejo jei as vakar ir siandien labai nervavausi ir verkiau, nustoti plakti sirdele  bijau.gif

Ne negalejo baik tu panikuoti tik leliui kenki nono.gif
viskas pas tave gerai thumbup.gif
nusipirk kokios arbateles raminancios
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 10, 19:11)
Laba  4u.gif ,

o galejo jei as vakar ir siandien labai nervavausi ir verkiau, nustoti plakti sirdele  bijau.gif

Na ko dabar,nesinervuok nono.gif ,išgerk geriau valerijonų tabletyčių.Dėl to širdutė tikrai nenustos plakti,stenkis galvot apie ką nors gera ax.gif Viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 04 10, 18:48)
tai tada OK
Jei planuoji Clexaną, tai geriau užsisakyk iš anksto, nes su juo probelmos... o Fraxiparino tai visur beveik yra. Jis pagal tavo dozę būtų 0,4ml.

Supratau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mamituke @ 2008 04 10, 18:56)
cleaxane perku prie kliniku, visada buna ir moku tik 106 lt

Galėtų tą vaistinę į Klaipėdą perkelti biggrin.gif
Atsakyti
Laba  4u.gif ,

Tikrai negali!Stenkis nesinervuot! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2008 04 10, 19:18)
Ne negalejo baik tu panikuoti tik leliui kenki  nono.gif
viskas pas tave gerai  thumbup.gif
nusipirk kokios arbateles raminancios

Aciu, kad paguodziat, na realiai neturetu taip paveikti... doh.gif
Arbateles man senai nepadeda mirksiukas.gif

Nezinau apie ka gera galvoti, kad nieko gero siuo metu, isskyrus nestuma, del kurio labai bijau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 10, 20:35)

Nezinau apie ka gera galvoti, kad nieko gero siuo metu, isskyrus nestuma, del kurio labai bijau... smile.gif

Man tai ir prieš tai padėjo vien pagalvojus,kad atėjo pavasaris bigsmile.gif Gal jis ne visas taip veikia,bet man tai padeda ir atsigavau aš dėl to taip greitai,net pačiai keista iš šalies save stebėti.Pavyzdžiui ką tik "žemės ūkį kėliau",prisisėjau visokių daržovių,tai vasarą maitinsiuosi sveikai biggrin.gif ir auginsiu pilvuką mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 10, 12:02)
Imu akademines univere, nes jau nebegaliu, ka galvojat?

jeigu nebegali, imk. butu gaila, jeigu paskutinis kursas, jeigu ne - neimk i galva.

QUOTE(Rola @ 2008 04 10, 12:07)
As po paskutinio perseleidimo ir dabartinio nestumo, priiaugau jau 4 kg.

tai hormonu isdaiga, susitvarkys tas svoris, dabar ne tas galvoj.

QUOTE(Diija @ 2008 04 10, 12:15)
Tai matau daugumai tinka 17h, man tinka tuo atveju, jei tai nėra trečiadienis ar antradienis.... tai dabar derinames diena ir vieta... Gal kitą savaitę ketvirtadienį?
Kur?  smile.gif
Kas dar jungisis? Suskaičiavau mamitukę, lauralin, Mintę, Eglynių, Diija....
Rola, sauda, karvute, noanoa? kaip jūs? Dar violita? Ką dar pamišau....  g.gif
Aha, mūsų greičiauios - spicy ir raasula...?

Karvute vilniuje blaskysis, aciu uz pakvietima!

QUOTE(violita @ 2008 04 10, 12:31)

mergaitės, aš vis nerimstu.(Jaučiu jums jau nusibodau). Patarkit ką man daryt su tuo aspirinu. Ar gert mėnesį ar jau planuot nuo šio ciklo( gausis apie 0,5 mėnesio) g.gif

butinai gerk, nepamaisys!

QUOTE(sauda @ 2008 04 10, 12:33)
Mergaitės matau dauguma susirinkusios,tai gal pasakysit,man A vakar paskyrė sekančio pastojimo metu leistis Clexaną 40 mg,ar jis receptinis ir kiek maždaug kainuoja.Be to dufastoną jūs perkate su receptais,nes aš anksčiau tai pirkdavau be recepto,bet vieną kartą paprašė recepto ir dar pasakė,kad jo be recepto niekas negali parduoti  :,o nuvykus į kitą vaistinę gavau be jokio recepto  :

man dufastona parduoda be recepto g.gif nors gine pora sykiu buvo recepta israsius, tipo kad nepamirsciau gal?

QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 10, 17:15)
O po kiek aspirino tu geri?Mano svoris arti 60kg.-tai gal uztenka tu 100mg? g.gif

Man nepamenu kuriame  nestuke.gif menesy,bet likus kazkur 1-2men.iki gimdymo gine echoskopuodama pasake,kad vaikelio skrandziui kazkas netvarkoj,issiputes kazkoks,sako atyeik po poros savaites,reiks vel paziuret.Kai atejau-tai ji nieko net neprisimine,paechoskopavo,sako viskas gerai,kas gi dar gali buti tam skrandziui,sako as tik siaip pasakiau  doh.gif .Nu jo!O as 2sav.nervavausi  doh.gif .Megsta jos paset abejones,ir visai be reikalo!

tai cia visos lieknos susirinko? as viena 69kg? smile.gif

man su pirmo karta echoskopyste sake, kodel nepavalget? vaiko skrandukas tuscias! tai nustebau, kad toks dalykas yra, galvojau su krauju viska gauna, o cia skrandukas tuscias.

nesinervuok, toks dalykas nepakenks, man irgi buna nerimo pilna sirdis. Sedatif lig tai homeopatinis nuo nervu, paziulpk.
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 10, 20:35)
Aciu, kad paguodziat, na realiai neturetu taip paveikti... doh.gif
Arbateles man senai nepadeda  mirksiukas.gif

Galvok apie leliuka! wub.gif Nebijok apie tai svajoti!Viskas bus gerai!Galvok ir dziaukis!
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 04 10, 16:59)
pas mane tik antikunai pries kardiolipinus ir buvo teigiami, jie viršija 3 kartus ir A iš karto paskyrės aspiriną ir clexane 20 mg. Pasirodo turi ir jie įtakos, jei prieš tai man buvo 2 nesivystantys. iškentėjau tik su aspirinu iki kol pamatė širdelę, o paskui jau su leidžiamais viskas ramu ir tvarkoj. Ir tau bus viskas gerai, tikėk tuo  4u.gif
Tu tik nusiramink, nes nervai juk labai kenkia, išgerk valerijonų arbatėlės, ar sedativ tabletėlių suvalgyk

O nuo ko tos sedativ tabletėlės blush2.gif g.gif Panašiai veikia kaip valerijonų tabletėlės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauda: 10 balandžio 2008 - 19:56
Sveikos, mergaitės,
Sėdžiu dabar taip sakant "ant biuletenio", tai kompo neturiu, kol vyras vakarais neparneša. Jau tiek pripliurpėt, kad nespėju skaityti doh.gif

Rola, nesinervuok, dabar turi labiau nei bet kada siųsti po velnių visas problemas, viską, kas nesusiję su nėštumu (aš taip ir pasielgiau su darbu blush2.gif )

Matau, visoms labai skirtingos dozės aspirino ir leidžiamų vaistų paskirtos. Įdomu kodėl g.gif Mano svoris dabar jau irgi pasiekė 70 kg, bet tikriausiai nuo pradinio svorio skaičiuoja, paskui nekeičia, ar kaip?

Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 04 10, 21:22)
Sveikos, mergaitės,

Matau, visoms labai skirtingos dozės aspirino ir leidžiamų vaistų paskirtos. Įdomu kodėl  g.gif  Mano svoris dabar jau irgi pasiekė 70 kg, bet tikriausiai nuo pradinio svorio skaičiuoja, paskui nekeičia, ar kaip?

Sveikute 4u.gif Pagal mane tai irgi nuo pradinio svorio viskas skaičiuojama.
O kalbam tai šiandien doh.gif smile.gif
Atsakyti