QUOTE(violita @ 2008 04 10, 12:31)
mergaitės, aš vis nerimstu.(Jaučiu jums jau nusibodau). Patarkit ką man daryt su tuo aspirinu. Ar gert mėnesį ar jau planuot nuo šio ciklo( gausis apie 0,5 mėnesio)
Gerk jau dabar aspiriną ir nuo naujo ciklo bandyk..... gal dar neišeis iš pirmo karto užkibt
QUOTE(sauda @ 2008 04 10, 12:33)
Mergaitės matau dauguma susirinkusios,tai gal pasakysit,man A vakar paskyrė sekančio pastojimo metu leistis Clexaną 40 mg,ar jis receptinis ir kiek maždaug kainuoja.Be to dufastoną jūs perkate su receptais,nes aš anksčiau tai pirkdavau be recepto,bet vieną kartą paprašė recepto ir dar pasakė,kad jo be recepto niekas negali parduoti ,o nuvykus į kitą vaistinę gavau be jokio recepto
Duphastonui šiaip reikia recepto, bet man parduodavo be recepto. Jei tau jį paskyrė tai ir receptą turėjo išrašyt.
Dėl vaistų, man iš pradžių A buvo skyręs Fraxiparine 0,3ml, bet kai jau padaręs echo pamatė širdies veiklą, tada pagal mano svorio kategoriją parekomendavo Clexane 20mg, atseit mano svoriui (53kg) užteks ... bet kadangi tą dieną aplėkus pusę Kauno vaistinių jo neradau, tai nusipirkau Fraxiparino ir jau jo nebekeičiau, o dar plius pagalvojau kad nėštumo metu auga svoris, tai tikrai nebus pedaug man tų 0.3ml.
Tai kolkas tada lieka tokia meeto data ir vieta:
Ketvirtadienis (balandžio 17d.), 17h, Akropolis (vėliau patikslinsim kuriam bare rinksimės).
Rola, ar tau tinks 17h? Gal vėliau darom?