Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(violita @ 2008 04 10, 12:31)
mergaitės, aš vis nerimstu.(Jaučiu jums jau nusibodau). Patarkit ką man daryt su tuo aspirinu. Ar gert mėnesį ar jau planuot nuo šio ciklo( gausis apie 0,5 mėnesio) g.gif

Gerk jau dabar aspiriną ir nuo naujo ciklo bandyk..... gal dar neišeis iš pirmo karto užkibt smile.gif

QUOTE(sauda @ 2008 04 10, 12:33)
Mergaitės matau dauguma susirinkusios,tai gal pasakysit,man A vakar paskyrė sekančio pastojimo metu leistis Clexaną 40 mg,ar jis receptinis ir kiek maždaug kainuoja.Be to dufastoną jūs perkate su receptais,nes aš anksčiau tai pirkdavau be recepto,bet vieną kartą paprašė recepto ir dar pasakė,kad jo be recepto niekas negali parduoti  g.gif ,o nuvykus į kitą vaistinę gavau be jokio recepto  doh.gif

Duphastonui šiaip reikia recepto, bet man parduodavo be recepto. Jei tau jį paskyrė tai ir receptą turėjo išrašyt.
Dėl vaistų, man iš pradžių A buvo skyręs Fraxiparine 0,3ml, bet kai jau padaręs echo pamatė širdies veiklą, tada pagal mano svorio kategoriją parekomendavo Clexane 20mg, atseit mano svoriui (53kg) užteks ... bet kadangi tą dieną aplėkus pusę Kauno vaistinių jo neradau, tai nusipirkau Fraxiparino ir jau jo nebekeičiau, o dar plius pagalvojau kad nėštumo metu auga svoris, tai tikrai nebus pedaug man tų 0.3ml.

Tai kolkas tada lieka tokia meeto data ir vieta:
Ketvirtadienis (balandžio 17d.), 17h, Akropolis (vėliau patikslinsim kuriam bare rinksimės).
Rola, ar tau tinks 17h? Gal vėliau darom?
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 10, 17:04)
Pamenu kai antrasyk laukiausi-tai echo dariausi 8sav.3d.-tai gine sake,kad svarbiausia jog normalus trynio maisas.Nes buna,kad neissivystes buna.
Tikrai tau viskas bus gerai!Tos gines kartais be reikalo nugasdina  smile.gif ,pasako sau,kad kazkas mazokas,o pasirodo,kad tai visai nera svarbu,tik siaip sau pasake(bet garsiai  smile.gif ).

Man apie trynio maisa is vis nieko nesake doh.gif blush2.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 04 10, 17:16)
Gerk jau dabar aspiriną ir nuo naujo ciklo bandyk..... gal dar neišeis iš pirmo karto užkibt  smile.gif
Duphastonui šiaip reikia recepto, bet man parduodavo be recepto. Jei tau jį paskyrė tai ir receptą turėjo išrašyt.
Dėl vaistų, man iš pradžių A buvo skyręs Fraxiparine 0,3ml, bet kai jau padaręs echo pamatė širdies veiklą, tada pagal mano svorio kategoriją parekomendavo Clexane 20mg, atseit mano svoriui (53kg) užteks ... bet kadangi tą dieną aplėkus pusę Kauno vaistinių jo neradau, tai nusipirkau Fraxiparino ir jau jo nebekeičiau, o dar plius pagalvojau kad nėštumo metu auga svoris, tai tikrai nebus pedaug man tų 0.3ml.

Tai kolkas tada lieka tokia meeto data ir vieta:
Ketvirtadienis (balandžio 17d.), 17h, Akropolis (vėliau patikslinsim kuriam bare rinksimės).
Rola, ar tau tinks 17h? Gal vėliau darom?

mano darbas netoli akropolio, man tinka 17 val.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 10, 17:15)
O po kiek aspirino tu geri?Mano svoris arti 60kg.-tai gal uztenka tu 100mg? g.gif

kai skyrė vaistus mano svoris buvo 55 kg. tai sakė kad gerti po 100 mg, gal ir tau užtenka po tiek g.gif
Atsakyti
O jei aš nerasčiau pirkti clexano,tai jei flaxiparinu pakeisiu,o jo būna 40mg g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 10, 17:18)
Man apie trynio maisa is vis nieko nesake  doh.gif  blush2.gif  g.gif

Tai va,kalba jos tik siaip,kas ant liezuvio galo uzeina lotuliukas.gif .Nekreipk demesio,kitasyk gal net bus uzmirsus jog aplamai i tai ziurejo smile.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 04 10, 17:19)
kai skyrė vaistus mano svoris buvo 55 kg. tai sakė kad gerti po 100 mg, gal ir tau užtenka po tiek  g.gif

Tai manau,kad ir man uzteks,juk ne 20kg tas svoris skiriasi.Nors geda pasakyt,bet pirmo nestumo metu buvau priaugusi 25kg blush2.gif doh.gif ,nors ir valgiau mazai,visi aplinkiniai tik ir sake,jog as nieko nevalgiau.O paskutinius menesius svoris per savaite po 2kg paaugdavo doh.gif ,nors skysciai tai nesikaupe.Kazkaip organizmas sumaste,kad reikia kaupt riebaliukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 04 10, 17:19)
kai skyrė vaistus mano svoris buvo 55 kg. tai sakė kad gerti po 100 mg, gal ir tau užtenka po tiek  g.gif

Juk nuo 70 kg aspirino skiria po 150 arba kai arti tos ribos ax.gif

Man atrodo su mūsų tokia praktika niekas jau nebegalėtų pakonkuruoti rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauda: 10 balandžio 2008 - 16:30
QUOTE(sauda @ 2008 04 10, 17:28)
Juk nuo 70 kg aspirino skiria po 150 arba kai arti tos ribos  ax.gif
Man atrodo su mūsų tokia praktika niekas jau nebegalėtų pakonkuruoti  rolleyes.gif  biggrin.gif

Turbut lotuliukas.gif .Jau galetume visus Lietuvos ginekologus pakonsultuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 10, 17:50)
Turbut  lotuliukas.gif .Jau galetume visus Lietuvos ginekologus pakonsultuoti  lotuliukas.gif

Jo biggrin.gif juk su ginekologais pas mus šiuo klausimu liūdnoka blink.gif ax.gif
Atsakyti
O man jei ketvirtadieni vakare paskirs fraksiparina,kazi gausiu pirkti?Turbut pvz.:Santariskese visada turi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 04 10, 17:25)
O jei aš nerasčiau pirkti clexano,tai jei flaxiparinu pakeisiu,o jo būna 40mg  g.gif

buna po 0.3 ir 0,4 tik vienetu nzn
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 10, 18:20)
buna po 0.3 ir 0,4 tik vienetu nzn

Radau,man ir rodo 40mg,tai 0,4ml ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 10, 18:15)
O man jei ketvirtadieni vakare paskirs fraksiparina,kazi gausiu pirkti?Turbut pvz.:Santariskese visada turi? g.gif

Aš jau dabar žadu nusipirkti,tik pažiūrėsiu galiojimo laiką,juk vistiek prireiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 10, 17:18)
mano darbas netoli akropolio, man tinka 17 val.

tai tada OK

QUOTE(sauda @ 2008 04 10, 17:25)
O jei aš nerasčiau pirkti clexano,tai jei flaxiparinu pakeisiu,o jo būna 40mg  g.gif

Jei planuoji Clexaną, tai geriau užsisakyk iš anksto, nes su juo probelmos... o Fraxiparino tai visur beveik yra. Jis pagal tavo dozę būtų 0,4ml.
Atsakyti