As leidzuosi fraxiparina uz 130 Lt.
QUOTE(mamituke @ 2008 04 10, 15:42)
as nelabai suprantu kodel tau paskyre Clexane 40mg juk jis stipresnis nei 20mg
nes pvz pas mane rastas lupu antigoliantas tai kai ir stipriausias sindromas bet man A paskyre Cleaxane 20 mg uz kuri moku 106 lt uz 10 ampuoliu. parduodamas be recepto.
Del meeto man gerai visur as sutinku
nes pvz pas mane rastas lupu antigoliantas tai kai ir stipriausias sindromas bet man A paskyre Cleaxane 20 mg uz kuri moku 106 lt uz 10 ampuoliu. parduodamas be recepto.
Del meeto man gerai visur as sutinku
Net nežinau ,net dar kartą pažiūrėjau,ar gerai užrašiau,tikrai man tokį paskyrė.Sakė gali būti reta trombofilija su užslėptais žymenimis O gal turi reikšmės mano svoris,jis netoli 70 kg,tai gal kaip ir aspirino reikia didesnę dozę naudoti
QUOTE(mamituke @ 2008 04 10, 15:42)
as nelabai suprantu kodel tau paskyre Clexane 40mg juk jis stipresnis nei 20mg
Va ir aš nesuprantu, kodėl paskyrė dvigubai stipresnį Gal sumaišė rašydamas????
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 10, 16:16)
Na tai man irgi jau turetu matyti po savaite,nes pagal mano paskaiciavimus bus 6sav.4d.,o pagl echoskopa 6sav.1d.,o gal visgi daugiau nes gyd.sake,kad vakar apie 5sav.
tas 3 dienų neatitikimas pagal echo manau neturi didelės reikšmės, man vis kai žiūri tai vieną kartą mato 5 dienom daugiau, kitą kartą mažiau, suprasi tą šešėlių meną, o pagal mano skaičiavimus, su echo netinka 3 d.
Tikiu, kas pamatys širdutę kitą savaitę . Man kai buvo lygiai 6 sav. dar nematė, o kai pažiūrėjo 6sav. ir 3 d. jau matė.
O dėl vaistų, tai gerk ir aspiriną ir dufastoną, pradėjai tai geriau nemesk, kai pamatysi širdelę, tada galėsi svarstyti tęstį jį ar ne.]
Laikykis kaip tik gali ramiau
QUOTE(Eglynius @ 2008 04 10, 16:30)
ai ir susirūpinau dėl to aspirino - jei svoris auga ir pasieks 70 kg - tai didinti dozę
manau aspirino dozę parenka pagal svorį prieš nėštumą, o jau nėštukiniai kg nesiskaito kiek jau priaugai? man šiandien ginė užfiksavo +5 kg nuo 8 savaitės. Nors pagal mane tai aš +6 sukaupiau, bet neprisipažinau, bijojau, kad rėks O man įdomu, kai reik skaičiuoti, jei per pirmas 8 savaitės - 3 kg, tai aš ir skaičiuoju, nuo tų nukritusių kg kiek priaugau, o ne nuo kiek anksčiau svėriau.
QUOTE(Eglynius @ 2008 04 10, 16:30)
man ketvirtadienis, 17 val, akropolis tinka
As tai nesudalyvausiu,man kaiptik pas gydytoja reiks,o po to vyro gimines atvaziuos pernakvot,nes kita ryta anksti i kelione isskrenda.O ir nera kam is Vilniaus atvezt.Bet mintimis busiu su jumis
QUOTE(Rola @ 2008 04 10, 16:10)
man kazkur 6 sav. 2d, o leidziuos vaistus kazkur nuo 3,5 savaiciu.
Aš tikriausiai irgi pradėsiu leistis anksčiau
Papildyta:
QUOTE(violita @ 2008 04 10, 14:55)
Ačiū, mergaites už atslkymus. dar pasitarsiu su savo gine ir nuspęsiu. Iš vienos pusės norėtųs kuo anksčiau pradėt, bet kai pagalvoji kas tas mėnuo, palyginus su dar vienu nesivystančiu
Nežinau nei ką patarti,jei turi dar kantrybės,tai palauk,bet aš tavo vietoje vistiek pradžioje pagerčiau didesnę dozę Kiek mergyčių,tiek nuomonių,dabar belieka atsirinkti,kaip pačios širdutė liepia
QUOTE(Rola @ 2008 04 10, 16:45)
As leidzuosi fraxiparina uz 130 Lt.
O jis irgi turbut skiriasi pagal stipruma
QUOTE(Mintė @ 2008 04 10, 16:51)
tas 3 dienų neatitikimas pagal echo manau neturi didelės reikšmės, man vis kai žiūri tai vieną kartą mato 5 dienom daugiau, kitą kartą mažiau, suprasi tą šešėlių meną, o pagal mano skaičiavimus, su echo netinka 3 d.
Tikiu, kas pamatys širdutę kitą savaitę . Man kai buvo lygiai 6 sav. dar nematė, o kai pažiūrėjo 6sav. ir 3 d. jau matė.
O dėl vaistų, tai gerk ir aspiriną ir dufastoną, pradėjai tai geriau nemesk, kai pamatysi širdelę, tada galėsi svarstyti tęstį jį ar ne.]
Tai jau taip,neturi,bet zinai kaip neramu dabar -taip norisi ta sirdutes veikla kuo greiciau pamatyti.Su pirmagimiu pirma echoskopija tik 9su virsum sav.dariau,is Anglijos i Lietuva grizus .Tai visada skirdavosi tos dienos,tai savaite mazesni,tai didesni rodydavo
Bet tikiu,kad kita sav jau pamatys
Papildyta:
QUOTE(sauda @ 2008 04 10, 16:56)
As irgi jei ir sisyk(su aspirinu pirmas bandymas)nepavyktu-tai kitasyk leisciausi iskart .
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 10, 16:57)
O jis irgi turbut skiriasi pagal stipruma
Tai jau taip,neturi,bet zinai kaip neramu dabar -taip norisi ta sirdutes veikla kuo greiciau pamatyti.Su pirmagimiu pirma echoskopija tik 9su virsum sav.dariau,is Anglijos i Lietuva grizus .Tai visada skirdavosi tos dienos,tai savaite mazesni,tai didesni rodydavo
as leidziaus pagal A, fraxiparinas 0,3. O man irgi neramu del tos puslytes
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 10, 16:38)
Aha,tavo sudetingiausi.Man A.kai pirmasyk buvau sake,kad antikunai pries kardiolipinus isvis neturi itakos nestumui,net jei 2kartus virsija norma(pagal Santariskes).Bet kitakart jau kitaip kalbejo,tai bandysiu save apgaut ir mintyse sakyt,kad neturi jokios itakos ,ir stengsiuosi ramiai laukt kito ketvirtadienio .Na as cia save bandau pralinksmint,nes kazkokia slogi nuotaika uzvalde.Eisiu pagulet,nes labai pilvo apacia tempia,kaip pries mmm,bet,kad beveik kasdien tai uzeina
pas mane tik antikunai pries kardiolipinus ir buvo teigiami, jie viršija 3 kartus ir A iš karto paskyrės aspiriną ir clexane 20 mg. Pasirodo turi ir jie įtakos, jei prieš tai man buvo 2 nesivystantys. iškentėjau tik su aspirinu iki kol pamatė širdelę, o paskui jau su leidžiamais viskas ramu ir tvarkoj. Ir tau bus viskas gerai, tikėk tuo
Tu tik nusiramink, nes nervai juk labai kenkia, išgerk valerijonų arbatėlės, ar sedativ tabletėlių suvalgyk ir stenkis kuo daugiau gulėti. Turi išlaukti tą kritinį laikotarpį kuo ramiau ir kuo daugiau ilsėtis.
QUOTE(sauda @ 2008 04 10, 16:44)
Na ir kainelė Dėkui
Kainelė kai nemaža, o dar jei tau dvigubą dozę reikės tikrai leistis, tai ir kaina bus dviguba. Bet aš tai džiaugiuosi, kad rado būdą kaip man padėti susilaukti leliuko ir dar labai džiaugiuosi, kad ir finansiškai šeimoje šiuo metu turim galimybę tuos vaistus įpirkti.
QUOTE(sauda @ 2008 04 10, 16:50)
Net nežinau ,net dar kartą pažiūrėjau,ar gerai užrašiau,tikrai man tokį paskyrė.Sakė gali būti reta trombofilija su užslėptais žymenimis O gal turi reikšmės mano svoris,jis netoli 70 kg,tai gal kaip ir aspirino reikia didesnę dozę naudoti
Tai greičiausiai klaidos nėra, o ar neparašė po kiek reiks aspirino gerti?
QUOTE(Rola @ 2008 04 10, 16:59)
as leidziaus pagal A, fraxiparinas 0,3. O man irgi neramu del tos puslytes
Pamenu kai antrasyk laukiausi-tai echo dariausi 8sav.3d.-tai gine sake,kad svarbiausia jog normalus trynio maisas.Nes buna,kad neissivystes buna.
Tikrai tau viskas bus gerai!Tos gines kartais be reikalo nugasdina ,pasako sau,kad kazkas mazokas,o pasirodo,kad tai visai nera svarbu,tik siaip sau pasake(bet garsiai ).
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 10, 16:59)
Papildyta:
As irgi jei ir sisyk(su aspirinu pirmas bandymas)nepavyktu-tai kitasyk leisciausi iskart .
Papildyta:
Jokių nepavyks, pavyks jau šį kartą. Svarbu, kad tiki, tai ir viskas bus gerai.
QUOTE(Rola @ 2008 04 10, 16:59)
O man irgi neramu del tos puslytes
Oi, mergaitės, tikrai žinau kaip baisu laukti, ir kiek kainuoja nervų, kiekvienas neatsargus gyd. žodis . Ir iš vis, kam reikėjo sakyti, kad vaikelis atitinka, o pūslytė nelabai. Geriau pasakytų, kad vaikelis atitinka laiką ir viskas gerai, parekomenduotų ką vartoti, kad garantuotai būtų viskas gerai (pagerti vandens, panaudoti papildų ar dar ką nors, pasakytų, kada vėl ateiti pasižiūrėti). O dabar pasėja abejonę, kuri gal ir iš vis neturi jokio pagrindo, kad tiek nervintųsi.
QUOTE(Mintė @ 2008 04 10, 16:59)
pas mane tik antikunai pries kardiolipinus ir buvo teigiami, jie viršija 3 kartus ir A iš karto paskyrės aspiriną ir clexane 20 mg. Pasirodo turi ir jie įtakos, jei prieš tai man buvo 2 nesivystantys. iškentėjau tik su aspirinu iki kol pamatė širdelę, o paskui jau su leidžiamais viskas ramu ir tvarkoj. Ir tau bus viskas gerai, tikėk tuo
Tu tik nusiramink, nes nervai juk labai kenkia, išgerk valerijonų arbatėlės, ar sedativ tabletėlių suvalgyk ir stenkis kuo daugiau gulėti. Turi išlaukti tą kritinį laikotarpį kuo ramiau ir kuo daugiau ilsėtis.
Tai taip iseina,kad musu tyr.rezultatai vienodi .Na tai matydama,kad tau viskas gerai,ir as turiu didele vilti,kad ir man bus gerai.Idomu kokius leidziamus vaistus man paskirs,nes A.tai jokiu neparase atsakyme,sake Vilniaus daktaras ir paskirs gydyma.Man juk irgi 3persileidimai pries tai buvo,tai aisku,kad turi itakos
Aciu visoms uz palaikyma!
O po kiek aspirino tu geri?Mano svoris arti 60kg.-tai gal uztenka tu 100mg?
Papildyta:
QUOTE(Mintė @ 2008 04 10, 17:05)
Jokių nepavyks, pavyks jau šį kartą. Svarbu, kad tiki, tai ir viskas bus gerai.
Oi, mergaitės, tikrai žinau kaip baisu laukti, ir kiek kainuoja nervų, kiekvienas neatsargus gyd. žodis . Ir iš vis, kam reikėjo sakyti, kad vaikelis atitinka, o pūslytė nelabai. Geriau pasakytų, kad vaikelis atitinka laiką ir viskas gerai, parekomenduotų ką vartoti, kad garantuotai būtų viskas gerai (pagerti vandens, panaudoti papildų ar dar ką nors, pasakytų, kada vėl ateiti pasižiūrėti). O dabar pasėja abejonę, kuri gal ir iš vis neturi jokio pagrindo, kad tiek nervintųsi.
Pavyks,pavyks
Man nepamenu kuriame menesy,bet likus kazkur 1-2men.iki gimdymo gine echoskopuodama pasake,kad vaikelio skrandziui kazkas netvarkoj,issiputes kazkoks,sako atyeik po poros savaites,reiks vel paziuret.Kai atejau-tai ji nieko net neprisimine,paechoskopavo,sako viskas gerai,kas gi dar gali buti tam skrandziui,sako as tik siaip pasakiau .Nu jo!O as 2sav.nervavausi .Megsta jos paset abejones,ir visai be reikalo!
QUOTE(Mintė @ 2008 04 10, 16:59)
Kainelė kai nemaža, o dar jei tau dvigubą dozę reikės tikrai leistis, tai ir kaina bus dviguba. Bet aš tai džiaugiuosi, kad rado būdą kaip man padėti susilaukti leliuko ir dar labai džiaugiuosi, kad ir finansiškai šeimoje šiuo metu turim galimybę tuos vaistus įpirkti.
Aspirino paskyrė po 150,na o dėl leidžiamų vaistukų,tai kaina tikriausiai neturi reikšmės,kai nori turėti vaikutį,dabar svarbiausia,kad ši svajonė išsipildytų