QUOTE(Karvute @ 2008 04 10, 10:11)
o tu nenori anksciau pradeti vaistukus leistis?
kaip Rola.
tavo dideli nukripimai buvo? sakei 3 kartus virsijo, ar as maisau? Dufastonas didina kresejima, nors aspirina po 200 pagerk sia sav. Ka galvojat, merginos? sorry, jeigu balamutinu tave.
,nenoriu anksciau
,net nezinau kokius tiksliai leistis .
Taip,virsijo 3kartus.
Net nebezinau su tais vaistais.Geriu po 100mg aspirino.
QUOTE(Diija @ 2008 04 10, 10:37)
kaip suprast neveiksmingas? Jis parodo ar yra užtektinai nėštumą palaikančio hotmono - Progesterono... jei jo trūksta - reikia gerti papildomai, jei norma, kam gerti?
Pas mane šį nėštumą nors ir buvo tepliojimai, bet Prg buvo idealus, dėl to negėriau jokio Duphastono... Jei jau geri, tai nenutrauk bent iki 12sav. nes negerai jį nutraukti staiga.... Pakenkt tai nepakenks tikrai, tik ir taip tų vaistų mes gaunam į valias, tai bereikalingai dar kažką vartot, gi čia tik skrandžiui apkrova papildoma....
Nezinau,taip pasake labai isgirtas Vilniaus ginius,net nebezinau kuo tiket
.Pasimetus as visai.Viskas man taip kvailai nuskambejo.Kaip be rysio kai pasako gerk,o po keliu dienu-gali ir negert
Pasikliausiu savo nuojauta-gersiu po 100mg aspirino,po 10mg dufastono ir lauksiu vaikelio sirdies veiklos.Dar stengiuosi gerti daug skysciu,nuo kuriu net bloga,bet vistiek 2l neisgeriu
QUOTE(sauda @ 2008 04 10, 11:08)
Na dėl dufastono vakar man A kaip tik pasakė,kad reikės gerti net nuo menamos pastojimo dienos,tai man atrodo tikrai nėra blogai,kad pradėjai gerti
Kantrybės laukiant širdutės plakimo
Tai ir gersiu,iki 16sav.Negaliu nutraukt jei pradejau.
QUOTE(spicy @ 2008 04 10, 12:52)
Liutuke, sveikinu ir tave labai
Gal ir tu pradek vaistukus anksciau leistis, kaip tai dare Rola?
Violita, del aspirino gerimo kitoms mergaitems gal pakako ir men, man - ne. As pries si
turejau 4 nesivystancius. Nors mano AFS tik kardiolipinu nuokrypis vos vos didesnis uz norma, ir pries 4 nestuma aspirina buvau gerusi apie 1,5 men - visgi sirdutes veiklos nesulaukiau, 4 sav puslyte gimdoje, 6 sav - nei sirdies veiklos nei leliaus, prasidejo persileidimas kaip ir visus iki tol buvusius kartus. O va po to pastojau 2 cikla, tai gavos, kad aspirina geriau jau 3,5 men - ir viskas si karta einasi sekmingai
O tu kada pradejai leistis fraksiparina?
Papildyta:
Rola,viskas Tau gerai bus!Tik nesijaudink!O tau kada sirdies veikla uzfiksavo?