Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(lauralin @ 2008 04 10, 11:49)
Man atrodo,kad ne as,nes as su seimyna pas A buvau po nauju,sausio 9.  smile.gif

Del kraujavimo is uzsienio tai as gryzau ax.gif Kai susitiksim,tada matysim kas ka matem biggrin.gif
Atsakyti
[quote=mamituke,2008 04 10, 11:45]
o kai as kraujavau nestumo pradzioj ir skambinau A klausiau gal galima man Dufastono tai jis sake kad jis tirtina krauja ir aciet man jo nereikia.
tai kaip cia suprast g.gif tas pats gyd skirtingai kalba

Na dėl to,kad dufastonas krešina kraujuką man nieko nesakė,o paskyrė labai mažą dozelę tik 5 mg,kai ant dėžutės matau užrašyta 10 mg,tai vadinasi tik po pusę tabletytės per dieną,tai gal labai ši dozė nesukrešins kraujuką blush2.gif

Atsakyti
Imu akademines univere, nes jau nebegaliu, ka galvojat?
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 04 10, 11:50)
mano svoris 69  g.gif aisku augs. tai gal man uzpirkti dar po 50mg packute, ir pradeti gerti didesne doze?
kas uz? g.gif

dingsiu iki vakaro!!! atia 4u.gif

Na man atrodo tikrai reikėtų padidinti truputį dozelę rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2008 04 10, 12:02)

Aišku imk ir atsipalaiduok 4u.gif vacation1.gif
Atsakyti
As po paskutinio perseleidimo ir dabartinio nestumo, priiaugau jau 4 kg.
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 04 10, 12:02)

Jei tik gali,aisku imk.Paciai bus ramiau,o ramybes kaip tik dabar labiausiai ir reikia. Kam save kankint ir plesytis? Megaukis nestuke.gif ,o mokslai nepabegs drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai matau daugumai tinka 17h, man tinka tuo atveju, jei tai nėra trečiadienis ar antradienis.... tai dabar derinames diena ir vieta... Gal kitą savaitę ketvirtadienį?
Kur? smile.gif
Kas dar jungisis? Suskaičiavau mamitukę, lauralin, Mintę, Eglynių, Diija....
Rola, sauda, karvute, noanoa? kaip jūs? Dar violita? Ką dar pamišau.... g.gif
Aha, mūsų greičiauios - spicy ir raasula...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diija: 10 balandžio 2008 - 11:17
QUOTE(Diija @ 2008 04 10, 12:15)
Tai matau daugumai tinka 17h, man tinka tuo atveju, jei tai nėra trečiadienis ar antradienis.... tai dabar derinames diena ir vieta... Gal kitą savaitę ketvirtadienį?
Kur?  smile.gif
Rola, sauda, karvute, noanoa? kaip jūs? Dar violem? Ką dar pamišau....  g.gif

as iki 17.00 dirbu.
Papildyta:
gal akropoli?
Atsakyti
Kur?  smile.gif
Rola, sauda, karvute, noanoa? kaip jūs? Dar violita? Ką dar pamišau....  g.gif

Na mergaičiukės manęs tikrai nelaukit blush2.gif Pradėsiu dirbti nuo kitos savaitėlės,o gyvenu Klaipėdoje,tai tikrai nespėčiau atvykti ax.gif O jūs mane kaip ir planuojančią priimtumėt rolleyes.gif
Atsakyti
Kur?  smile.gif
Rola, sauda, karvute, noanoa? kaip jūs? Dar violita? Ką dar pamišau....  g.gif

Labukas 4u.gif Aš irgi nelabai, nes dirbu ir dar gyvenu 150km nuo Kauno doh.gif bet labai dėkui už pakvietimą 4u.gif
mergaitės, aš vis nerimstu.(Jaučiu jums jau nusibodau). Patarkit ką man daryt su tuo aspirinu. Ar gert mėnesį ar jau planuot nuo šio ciklo( gausis apie 0,5 mėnesio) g.gif
Atsakyti
Mergaitės matau dauguma susirinkusios,tai gal pasakysit,man A vakar paskyrė sekančio pastojimo metu leistis Clexaną 40 mg,ar jis receptinis ir kiek maždaug kainuoja.Be to dufastoną jūs perkate su receptais,nes aš anksčiau tai pirkdavau be recepto,bet vieną kartą paprašė recepto ir dar pasakė,kad jo be recepto niekas negali parduoti g.gif ,o nuvykus į kitą vaistinę gavau be jokio recepto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 04 10, 12:31)
Labukas 4u.gif  Aš irgi nelabai, nes dirbu ir dar gyvenu 150km nuo Kauno doh.gif  bet labai dėkui už pakvietimą  4u.gif
mergaitės, aš vis nerimstu.(Jaučiu jums jau nusibodau). Patarkit ką man daryt su tuo aspirinu. Ar gert mėnesį ar jau planuot nuo šio ciklo( gausis apie 0,5 mėnesio) g.gif

jei nuokripis nedidelis, tai uztenka., savaite pagerus jau atsiskiedia kraujas, tik daug gerk vandens..
Atsakyti