Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika. 3dalis

Kepiau 100 laipsnių temperatūroje, 40 min. ir nieko thumbup.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
pagaliau prisiruosiau nufotkint mozaikini balkona ax.gif
user posted image
per vasara vis turedama minute laiko ir padariau ,nevisai gerai bet blush2.gif kitai vasarai planuoju ir kita balkona taip papuosti tik reikes pjaustyti plyteles ,gal lengviau bus delioti g.gif
Atsakyti
nu jau kaip sauniai thumbup.gif matyt, kad darbelio idet reikejo nemazai doh.gif
o kuo klijavai duzenas? spec klijais plytelem???
Atsakyti
QUOTE(QWERTI @ 2008 10 10, 01:00)
pagaliau prisiruosiau nufotkint mozaikini balkona  ax.gif per vasara vis turedama minute laiko ir padariau ,nevisai gerai bet  blush2.gif kitai vasarai planuoju ir kita balkona taip papuosti tik reikes pjaustyti plyteles ,gal lengviau bus delioti  g.gif
va cia tai uzsimojus buvai blink.gif , sauniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 10 spalio 2008 - 08:52
QUOTE(kornelija.k @ 2008 10 10, 11:04)
nu jau kaip sauniai thumbup.gif  matyt, kad darbelio idet reikejo nemazai doh.gif
o kuo klijavai duzenas? spec klijais plytelem???

taip klijavau spec klijais plytelem ir glaistas atsparus salciams ,o kaip viskas atrodys po ziemos matysim biggrin.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 10, 19:52)
va cia tai uzsimojus buvai  blink.gif , sauniai atrodo  thumbup.gif

aciu 4u.gif ,jau renku plyteles kitam balkonui ;pas visus kas darosi remontus prasau likuciu blush2.gif
Atsakyti
ateinu cis su tokia ideja ax.gif user posted image

man taip grazu..beja cia su modelinu padaryta... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 14 spalio 2008 - 17:09
eik tu sau bigsmile.gif superine ideja thumbup.gif
jau pradedu manyt, kad reik isbandyt ir modelina doh.gif nors taip jiis manes netrauke niekada.....
Atsakyti
Kaip seniai čia buvau. blush-anim-cl.gif
QWERTI, diiiidelis darbas ohmy.gif . Kaip su lygiu? Neliko nelygumų? Gal dirbai ir su gulsčiuku? Aš nesirįžtu tokiam dideliui plotui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 20 spalio 2008 - 13:42
QUOTE(GAPO @ 2008 10 21, 00:41)
Kaip seniai čia buvau.  blush-anim-cl.gif
QWERTI, diiiidelis darbas  ohmy.gif . Kaip su lygiu? Neliko nelygumų? Gal dirbai ir su gulsčiuku? Aš nesirįžtu tokiam dideliui plotui.

na nemenkas lotuliukas.gif ,bet įveikiamas ax.gif ,dėl nelygumu tai gal ir nevisai lygiai ,bet kai užsiglaistė visai gerai thumbup.gif šeip tai po nedideli ploteli vis klijavau ,tai labiau kaip žaidimas gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Na ir grožybės... thumbup.gif

domiuosi TIFFANY šviestuvais... radau I ir II temose nuorodas į puslapiuką, kur ispaniškai, berods, parašyta kaip viską reikia daryti... bet galbūt kuri nors pati darėte? 4u.gif Na, taip kad taip trumpai ir aiškiai papasakotumėt... 4u.gif

Tiesa, čia dar viena nuorodėlė besidominčioms tiffany: http://www.handmadetiffany.com/
Atsakyti
nu grazu, tai grazu, bet net nezinociau nuo kurios puses pradet: moralinio ar praktinio pasiruosimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(c'amelia @ 2008 11 07, 14:46)
Na ir grožybės...   thumbup.gif

domiuosi TIFFANY šviestuvais... radau I ir II temose nuorodas į puslapiuką, kur ispaniškai, berods, parašyta kaip viską reikia daryti... bet galbūt kuri nors pati darėte?  4u.gif Na, taip kad taip trumpai ir aiškiai papasakotumėt...  4u.gif

Tiesa, čia dar viena nuorodėlė besidominčioms tiffany: http://www.handmadetiffany.com/

Kažkada buvau labai užsidegusi tuo, bet yra keletas niuansų, kas sutabdė - tai kaina visų priemonių ir pan. (jei konkretinant tai būtent apie šviestuvų gamybą) ir ... laiko stoka doh.gif Siaubas, kiek dar visko neišbandyta o taip norisi doh.gif biggrin.gif

Manau, Tiffany verta turėti atskirą temą - kad nesipainiotų su mozaika bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 07 lapkričio 2008 - 17:45