Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika. 3dalis

QUOTE(kornelija.k @ 2008 08 30, 22:53)
Na va, padariau bandyma - mozaikinau kamstini padekliuka su stiklo gabaleliais.
labai malonu buvo daryti smile.gif tik gaila sugadinau stikla (pilkas pagrindas). kvadratelius uzsisakius buvau, tai isivaizdavau, kad bus paprasta susipjaustyti paciai  doh.gif  teko lauzyti ir suraiziau stikla, dabar toks purvinokas atrodo...
ir dar... nlb zinu, kodel as ta kamstini pasirinkau pagrinda, nes dabar baisu judinti, ad nepabyretu intarpai  doh.gif  reiks kazka paklijuot tvirtesnio apacioj...
tikrai sauniai pasidarbavai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2008 08 30, 23:53)
Na va, padariau bandyma - mozaikinau kamstini padekliuka su stiklo gabaleliais.
labai malonu buvo daryti smile.gif tik gaila sugadinau stikla (pilkas pagrindas). kvadratelius uzsisakius buvau, tai isivaizdavau, kad bus paprasta susipjaustyti paciai  doh.gif  teko lauzyti ir suraiziau stikla, dabar toks purvinokas atrodo...
user posted image
user posted image
user posted image
ir dar... nlb zinu, kodel as ta kamstini pasirinkau pagrinda, nes dabar baisu judinti, ad nepabyretu intarpai  doh.gif  reiks kazka paklijuot tvirtesnio apacioj...

Nu tu cia ir pavarei,kaip profe kokia rolleyes.gif Ar brangiai atsiejo?
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2008 08 31, 22:20)
aciu ax.gif  4u.gif  sekanti karta kazka gal stambesnio bandysiu  mirksiukas.gif

,stambesnio? man tai cia ir taip jau stambu blink.gif
Atsakyti
aciu uz pagyrimus ax.gif 4u.gif
QUOTE(Lahja @ 2008 09 01, 14:11)
Nu tu cia ir pavarei,kaip profe kokia rolleyes.gif Ar brangiai atsiejo?

nu jau tik nereikia perlenkti lazdos blush2.gif ax.gif neskaiciavau, bet nebrangiai, net nezinau ar 20 Lt sieke g.gif

QUOTE(myliuvasara @ 2008 09 03, 20:52)
,stambesnio? man tai cia ir taip jau stambu blink.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelija.k: 06 rugsėjo 2008 - 15:47
Kaip įspūdingai atrodo pastato sienos bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
sakykit o is kur tos nuotraukos,man labai matytas pastatas atrodo
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 09 16, 19:46)
sakykit o is kur tos nuotraukos,man labai matytas pastatas atrodo

Iš interneto platybių mirksiukas.gif kažkur esu užkišusi nuorodą doh.gif rasiu - įkelsiu doh.gif
Atsakyti
labai panasus pastatas belgijoje kinoteatras toks yra,jei neklystu
Atsakyti
Labas, man toks klausimas iškilo-nusipirkau aš mozaikos plastmasinės, ir noriu ją klijuoti ant modelino. Po to reikia kepti g.gif Ar galima kepti tą plastmasę?
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2008 09 21, 18:48)
Labas, man toks klausimas iškilo-nusipirkau aš mozaikos plastmasinės, ir noriu ją klijuoti ant modelino. Po to reikia kepti  g.gif Ar galima kepti tą plastmasę?

Spėju, kad kepama plastmasė išsilydys mirksiukas.gif Kad tvirtai tuo įsitikinti, belieka tik išbandyti praktiškai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2008 09 21, 18:48)
Labas, man toks klausimas iškilo-nusipirkau aš mozaikos plastmasinės, ir noriu ją klijuoti ant modelino. Po to reikia kepti  g.gif Ar galima kepti tą plastmasę?

Paimčiau vieną mozaikos elementą ir, padėjusi ant folijos, keptelčiau reikiamoj temperatūroj...ir paaiškėtų... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti