Jooo, net baisu pagalvot, kiek tai gali kainuoti
Kornelija.K, ką mozaikinsi? Pasirodyk būtinai
dar brandinu mintis padarysiu bandymelius kazkokius. uzsisakysiu pirmadieni stiklo mozaikos is senasnaujas.lt paziuresiu, koks ten kiekis, ka galima mozaikinti, tada dar begsiu pirkti glaisto... mintis apie mozaikinima prasidejo nuo tokios spintutes, bet ten siaip daug darbo prie jos ir be mozaikinimo... nu zodziu, kai realiai kazka padarysiu, galesui pasirodyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 19, 14:03)
nu bandau rodytis, sumanymas kilo praeita ziema, turejau padaryti pernai vasara ,o prisiruosiau tik sia savaite
nu siandien kasko su kompu nesutariu , arba tik didele nuotrauka sugebu ikelti arba tokias mazas, jai kas susidomes, tai didesniu nuotrauku galite paziureti mano parase
nu siandien kasko su kompu nesutariu , arba tik didele nuotrauka sugebu ikelti arba tokias mazas, jai kas susidomes, tai didesniu nuotrauku galite paziureti mano parase
linutuke na koke tu gabi moteris esi,matos kiek meiles ydejai
norejau jusu dar paklaust tokio gal kvailo klausimo,gal ne
idomu ar imanoma butu tokia mozaika krosni apklijuot ,ji pas mane tokia negrazi,kad suku smegenis ka ce sumascius,patarkit,bukit geros
QUOTE(myliuvasara @ 2008 08 20, 23:18)
linutuke na koke tu gabi moteris esi,matos kiek meiles ydejai
idomu ar imanoma butu tokia mozaika krosni apklijuot ,ji pas mane tokia negrazi,kad suku smegenis ka ce sumascius,patarkit,bukit geros
aciu net paraudau truputi ,
o del zidinio tai negaliu patarti , gali buti kad nuo karscio jos skilines, vienu zodziu cia as jau negaliu buti patareja
kol perskaiciau visas temas,prisipazinsiu neviska pavyko suvirskint,o ta ka pavyko,tai va.manau jei nueiciau i kokius senukus ir nusipirkciau pvz. kokio nors cemento atspariam karsciui ir aptinkuociau krosny,aisku ja priestai gerai nuvalius,ir ispausciau,taip pat kokiu mozaikeliu(trikampiuku,kvadratuku ar taip kokiu ornamentuku),ir krosni paskui nudazyciau,taip pat karsciui atspariais dazais. tikuios neper kvailai cia as garsei isireiskiau
P.S. o kiek grozybiu prisiziurejau akis raibsta.ir pastebejau kad irmulia kaip saulute visus sviecia,inforormacijos saltinis
P.S. o kiek grozybiu prisiziurejau akis raibsta.ir pastebejau kad irmulia kaip saulute visus sviecia,inforormacijos saltinis
QUOTE(myliuvasara @ 2008 08 22, 12:23)
skamba realiai, manau kad ir gautusi neblogai
Na va, padariau bandyma - mozaikinau kamstini padekliuka su stiklo gabaleliais.
labai malonu buvo daryti tik gaila sugadinau stikla (pilkas pagrindas). kvadratelius uzsisakius buvau, tai isivaizdavau, kad bus paprasta susipjaustyti paciai teko lauzyti ir suraiziau stikla, dabar toks purvinokas atrodo...
ir dar... nlb zinu, kodel as ta kamstini pasirinkau pagrinda, nes dabar baisu judinti, ad nepabyretu intarpai reiks kazka paklijuot tvirtesnio apacioj...
labai malonu buvo daryti tik gaila sugadinau stikla (pilkas pagrindas). kvadratelius uzsisakius buvau, tai isivaizdavau, kad bus paprasta susipjaustyti paciai teko lauzyti ir suraiziau stikla, dabar toks purvinokas atrodo...
ir dar... nlb zinu, kodel as ta kamstini pasirinkau pagrinda, nes dabar baisu judinti, ad nepabyretu intarpai reiks kazka paklijuot tvirtesnio apacioj...
kornelija.k liuks viskas gavosi O dėl patvaresnio pagrindo galima panaudoti ir faneros gabalą (jo rasi visuose statybinių prekių PC)
kornelija.k grazu