Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika. 3dalis

QUOTE(GAPO @ 2008 07 19, 18:45)
Ooho, šauniai pasidarbavai. smile.gif
Kaip apdirbai paviršių prieš klijuojant? Su kokiom problemom susidūrei eigoje?

Papildyta:
P.s. Ką darysi su stalo kojom?

ten buvo senas rasomasis stalas, kadangi nebuvau isitikinus kad kas gausis (ir jau ne pirmas kartas, reisk padaryti nors kokias isvadas) tai emiau tai kas niekam nereikalinga, na tas stalvirsis buvo nevisai lygus, tai sunkoka buvo daryti, na bet esminiai dalykai butu tokia,
1)lenta stalui gaminti imti reiktu kuo tiesesne, ne taip kaip mano buvo nuo dregmes vienoje vietoje su nelygumu,
2)stalo virsu nuzulinau su grubiu svitriniu popieriumi,
3) geriausiai pasirinkti vienodo storumo plyteles (mano buta nevienodo, tai sunku buvo suklijuoti kad nesigautu viena auksciau kita zemiau),
4) neuzsimaisyti is karto daug kliju plytelems, o dar geriau pirma pasidelioti sukes ant pavirsiaus ir tik tada uzsimaisyti, nors ir duoda ten 2 va, kol sustengs, bet po valandos jie jau tirstoki dirbti, nes nemazas plotas
5)stalo krastui naudokit nenuskelta plyteles krasta, nes jie astrus,
6)as tai tarpus pildziau su tais paciais klijais (velgi, netikejau sekminga pabaiga, tai nenorejau pinigu svaistyti glaistui), bet manau kad prie tamsesniu plyteliu graziau butu sviesus glaistas, o prie sviesesniu plyteliu tamsus, ryskesnis kontrastas gaunasi ir labiau rastas isryskeja, manau jai vienodos spalvos plyteles, tai vistiek galima mozaikinti, tik glaista spalvota parinkti ir gautusi grazu

o stalo kojas zadejo uosvis sumeistrauti blush2.gif tai dar nezinau kaip finale viskas atrodys, as tai sivaizduoju nelabai auksta stala, kad aplinkui ji butu galima kalades sustatyti ir ant ju susedus pavalgyti, pabendrauti ax.gif o kaip viskas gausis dar nezinau biggrin.gif
Atsakyti
LINUTUK, stalas fantastiškas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
LINUTUKĖ stalas nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 07 19, 22:59)
LINUTUK, stalas fantastiškas wub.gif  4u.gif
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 07 20, 10:55)
LINUTUKĖ stalas nerealus  wub.gif
aciuks merginos 4u.gif , visada smagu buti pagirtai blush2.gif
Atsakyti
Linutuke, iš ties gražiai padirbėjai 4u.gif . Tikriausiai nemažai laiko užėmė.
Atsakyti
Labas mergaites,

niu seniai jau mozaika esu uzsidegusi bigsmile.gif ir vis skaitinedavau jusu foruma, skaitinedavau, kol viena diena neatsidare man 1 dalis verysad.gif tada nusprendziau, kad nieko cia nebus - teks uzsiregistruoti mirksiukas.gif ir stai as cia ax.gif

dar nieko nesu padariusi, bet jau turiu sukaupusi nemazai duzenu ir zadu daryti veidrodeli mirksiukas.gif labai negrazi "deze" blink.gif su saugikliais koriduriuje kabo, tai sumasciau ja paslepti po veidrodziu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dangviva @ 2008 07 22, 12:21)
Linutuke, iš ties gražiai padirbėjai  4u.gif . Tikriausiai nemažai laiko užėmė.
nu tris dienas prie jo sedejau, aisku su pertraukom ax.gif
Atsakyti
Linutuke thumbup.gif Labai grazus darbas, svarbiausiai atrodo lygus pavirsius gavosi ir stalas bus labai praktiskas, galesi drasiai karsta arbata statyti biggrin.gif
as viena karta dariau mozaikini paveiksleli, tai nuo santexniku gavau ivertinima, kad plyteliu klijuoti manes nepriimtu lotuliukas.gif man net vienodo storio plyteles viena auksciau kita zemiau gavosi blush2.gif
Atsakyti
LINUTUKĖ - labai smagios spalvos thumbup.gif super atrodo mirksiukas.gif

Furija- labai smalsu, pasirodyk su savo aprašytu darbeliu mirksiukas.gif Laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
LINUTUKĖ grazu ir netgi labai labai, a sirgi toki stala lengvai pasistatyciau nes grazuolis gavosi thumbup.gif
Furija prasitarei tai jau maivokis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2008 07 23, 21:44)
Linutuke  thumbup.gif  Labai grazus darbas, svarbiausiai atrodo lygus pavirsius gavosi ir stalas bus labai praktiskas, galesi drasiai karsta arbata statyti  biggrin.gif
nu lygumu tai jis labai nepasizymi blush2.gif , nu bet ir ne keverzione gavosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(irmulia @ 2008 07 23, 21:52)
LINUTUKĖ - labai smagios spalvos  thumbup.gif  super atrodo  mirksiukas.gif
, aciuk, ir turiu pasakyti tik per jus tamstele ta stala padriau, uzkretei mane mozaika lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 07 23, 22:20)
LINUTUKĖ grazu ir netgi labai labai, a sirgi toki stala lengvai pasistatyciau nes grazuolis gavosi  thumbup.gif
aciu ax.gif
Atsakyti
matau, kad nlb, cia kas lankosi kuri laika, tai idesiu nuorodele, kaip musuose pilietis atlieka mozaikas wub.gif wub.gif wub.gif nerealiai mozaikos

nu apsizavejus bigsmile.gif
sugalvojau ir as, kad reikia pamozaikinti ir ziuriu, kad jau temele yra bigsmile.gif thumbup.gif bandysim rolleyes.gif

Atsakyti