Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika. 3dalis

Sveikos 4u.gif

Jau senokai temelę stebiu ir kaupiuosi blush2.gif biggrin.gif Jau net prisidaužiau plytelių, tik va laiką ištaikyt sunku doh.gif

Beje, siguteja labai labai gražus darbas ir jaučiu, kiek daug užtrukai, nes labai kruopštus darbas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Sveikos,
Aš taip pat įsitraukiu į mozaikininkių gretas. Nors aš dar tik pasyvi mėgėja, prišoku karts nuo karto. O čia mano pirmas darbas, nors kaip pirmam, tai didokas.... vargau kokį mėnesį, kad net sprandą susuko smile.gif

http://public.fotki....i/p1030506.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnolija: 08 liepos 2012 - 15:03
QUOTE(agnolija @ 2012 07 08, 15:02)
Sveikos,
Aš taip pat įsitraukiu į mozaikininkių gretas. Nors aš dar tik pasyvi mėgėja, prišoku karts nuo karto. O čia mano pirmas darbas, nors kaip pirmam, tai didokas.... vargau kokį mėnesį, kad net sprandą susuko smile.gif

http://public.fotki....i/p1030506.html

nerealu, is kur tokios smulkios ir vienodos detales?
lbai grazu, sveikinu
Atsakyti
Na buvo "silver city" ispardavimas tai ir prisipirkau. Pusmetis prastovėjo kol prisiruošiau dirbt....tik buvo bėdos kai pritrūkau mozaikos blink.gif turėjau imt tokias spalvas kokios bebuvo likusios
Atsakyti
QUOTE(agnolija @ 2012 07 08, 17:37)
Na buvo "silver city" ispardavimas tai ir prisipirkau. Pusmetis prastovėjo kol prisiruošiau dirbt....tik buvo bėdos kai pritrūkau mozaikos  blink.gif  turėjau imt tokias spalvas kokios bebuvo likusios

ooo nezinojau kad ten tokiu gerybiu yra
kokia kaina ju mazdaug?
Atsakyti
Nežinau ar dar jų yra,bet pirmą kartą kai pirkau,tai kainavo apie 5-6Lt,nors čia buvo jau su nuolaida, o be nuolaidos tai net 16Lt(nežmoniška kaina), o kai pritrūkau kokių dešimt... dėžučių, ta nukainuota buvo iki 2Lt
Atsakyti
Laba diena, norėčiau sužinoti gal būtų galimybė kas galėtų pamokyti mozaikos gaminimo ? Gal ,kas organizuojate kokius kursus ? arba tiesiog sutiktumėt pamokinti naujokę šioje srityje 4u.gif laukčiau pasiūlymų i AŽ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, perskaičiau 1 ir 2 temelias, nu ir aš kaupiu renku visa informacija iš jūsų jau antra diena, darbe nieko nedarau apart SM mozaikų temas skaitau biggrin.gif.
Statom naujus namučius tai idėjų prisigaudžiau thumbup.gif , tik kad nepadauginčiau su mozaikom namuose, nes vyras pas mane statybose dirba kaip tik objekte pradėjo plyteles klijuot tai liepiau visas duženas namo tempt thumbup.gif, o ir plytelių pjaustymo mašinką turim, tik reikės replytes nusipirkt nes lyg ir neužmačiau pas save tokių.
Taigi braunuosi pas jus į būrį ir einu skaityt toliau šią temelią. ax.gif
Atsakyti
Radau pamokėlių gal kam pravers.
Pamokėlės
Ir dar

Takas wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodže: 08 rugpjūčio 2012 - 14:27
QUOTE(Dodže @ 2012 08 08, 13:58)

tos gelytes labai graziai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulijona @ 2012 08 07, 11:48)
Laba diena, norėčiau sužinoti gal būtų galimybė kas galėtų pamokyti mozaikos  gaminimo ? Gal ,kas organizuojate kokius kursus ? arba tiesiog sutiktumėt pamokinti naujokę šioje srityje  4u.gif laukčiau pasiūlymų i AŽ 4u.gif

Sveika, iš kurio miesto būsi?
Atsakyti
QUOTE(Algal @ 2012 09 20, 13:07)
Sveika, iš kurio miesto būsi?

Ačiū Jau nebereikia 4u.gif Vilniuje ,jau apturėjau kursus 4u.gif
Atsakyti