Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika. 3dalis

QUOTE(mmergyte @ 2011 09 24, 22:22)
ačiū 4u.gif  mane šiek tiek erzina kairiam šone žalias gabaliukas,nereikėjo jo ten dėti doh.gif  ale kas padaryta,tas padaryta biggrin.gif

thumbup.gif Puikiai padirbėta
Atsakyti
Mmergyte, šaunią išeitį sugalvojai, ne kiekviena taip sumąstytų manau bigsmile.gif tik aš būčiau daugiau spalvų dėjus biggrin.gif o su tuo žaliu gabaliuku viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 09 24, 16:50)
atnešu darbelį darytą pirmą kartą savo gyvenime blush2.gif  taip jau gavosi,kad pritrūkom plytelių ir reikėjo suktis iš padėties doh.gif  iki tobulumo dar labai toli,bet man pačiai jau gražu biggrin.gif

na nieko sau! labai labai grazu, saunuole!
Atsakyti
Laba diena, noreciau pasiklausti , gal zinot kas kur Vilniuje orgaizuoja mozaikos kursus? labai susidomejau ir nerandu internete informacijos
Aciu
Atsakyti

! 
Primenu, kad yra griežtai draudžiamos bet kokios reklaminio ar komercinio pobūdžio žinutės. Už taisyklių pažeidimus dalyviams bus skiriamos atitinkamos nuobaudos.  
Atsakyti
Vilniuje gali pabandyti "Rasos mozaika", http://rasosmozaika.lt/
Kiek žiūrėjau, vilniuje ir daugiau yra megėjiškų kursų, bet ko gero čia geriausi g.gif

QUOTE(Tasmane @ 2012 01 23, 19:00)
Laba diena, noreciau pasiklausti , gal zinot kas kur Vilniuje orgaizuoja mozaikos kursus? labai susidomejau ir nerandu internete informacijos
Aciu

Atsakyti
Aciu, bandysiu:)
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
o man klausimas iskilo, kur geriausiai pirkti mozaikai daryti tuos gabalelius (10x10 mm arba 5x5 mm)? ax.gif noriu remelius vaiku fotosesijai padaryti ir ieskau butent tokio dydzio gabaliuku pirkti....kol kas radau tik dekostudija.lt, bet ju darbo laikas tik toks, kad sestadieniais nedirba. sakau gal dar kazkur yra nusipirkt.
Atsakyti
Oj sitam paveiklui jau 4meteliai dariau beveik 2men, bet taip retsykiais pribegdama biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Apmirusi tema, o man taip gražu mosaikos smile.gif Preitos vasaros darbas, gal ką irgi aplankys įkvėpimas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
siguteja, labai šauniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2012 06 02, 22:11)
siguteja, labai šauniai atrodo  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti