Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika. 3dalis

QUOTE(Adatėlė @ 2010 08 24, 18:55)
As buvau padarius suliniui mozaika ir medini dangti apmozaikinau--gal atsimeni?--tai nuo dangcio viskas nusokinejo ir dbr ten mozaikos nebera cray.gif reiks dangti apskardinti g.gif

OI,tikrai gaila tokio darbuko verysad.gif .Buvo grazus darbas smile.gif .Su skarda,tikrai nebus vaizdo schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2010 08 17, 15:07)
Atnesu savo savaites darbo rezultata---iejima i rusi apmozaikinau

user posted image

Labai labai labai grazu smile.gif
Papildyta:
o dabar idėsiu savo daryta koridoriu smile.gif Jusu teismui. Plyteles - duzenos is ivairiausiu prekybos centru smile.gif na spalvos dar blankios, nes gal dar 10 kartu reikes plauti ir sienas ir grindis, kad atsiplautu visi tarpeliai ir plyteliu ranteliai : bet siaip - laukuksiu komentaru ir kritikos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(VioletaG @ 2010 08 25, 09:11)
Labai labai labai grazu smile.gif
Papildyta:
o dabar idėsiu savo daryta koridoriu smile.gif Jusu teismui. Plyteles - duzenos is ivairiausiu prekybos centru smile.gif na spalvos dar blankios, nes gal dar 10 kartu reikes plauti ir sienas ir grindis, kad atsiplautu visi tarpeliai ir plyteliu ranteliai : bet siaip - laukuksiu komentaru ir kritikos

user posted image

kaip jums fainai merginos iseina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kad man vyras leistu taip eksperimentuot su plytelem... kiek kartu prasiau, vis neleidzia, net rusy, gerai kad bent istapyt ir bareljefint sienas leido, ir tai, po ilgu ikalbinejimu ir nevilties doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2010 08 24, 17:55)
Tikrai neatlaikys schmoll.gif medis reguoja i silumos ir dregmes kitiklius ir plaiciasi arba traukiasi--toj vietoj truks glaistas-o kai toj vietoj trukes glaistas-pabega lietus arba istirpes sniegas-po to vel pasala ir ledas iskilnoja plyteliu gabalelius  verysad.gif As buvau padarius suliniui mozaika ir medini dangti apmozaikinau--gal atsimeni?--tai nuo dangcio viskas nusokinejo ir dbr ten mozaikos nebera cray.gif reiks dangti apskardinti g.gif

QUOTE(Mililė @ 2010 08 24, 19:11)
Na jei tokie pavojai gresia, tai reiktų stalą žiemai perkelti į šiltesnę patalpa ar bent apdengti kokia plėvele ir dar ką nors sugalvoti kas sumažintų temperatūrų skirtumą.  Kad išsaugoti tokį grožį  bigsmile.gif

Ačiū už patarimus ir perspėjimus..Nebūčiau pati pagalvojus. Reiks šaltuoju sezonu nugabent į rūsį stalą turbūt, visvien žiemą prie jo nesedės niekas:)

QUOTE(VioletaG @ 2010 08 25, 08:11)

o dabar idėsiu savo daryta koridoriu smile.gif

tikrai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
VioletaG--ner prie ko prikibti--liuks thumbup.gif o sakyk jei yvairios plyteles ir ju storiai skiriasi-kaip sprendei ju priklijavimo viename lygyje problema?
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2010 08 25, 19:30)
VioletaG--ner prie ko prikibti--liuks thumbup.gif o sakyk jei yvairios plyteles ir ju storiai skiriasi-kaip sprendei ju priklijavimo viename lygyje problema?

sprendimas paprastas - dedu nevienoda sluoksni "koses" t.y. kliju, kadangi sienos buvo nelygios - teko tept storesni sluoksni plyteliu kliju, o tai leido ir su skirtingo storio plytelem "pamanevruot "
Atsakyti
Ateinu pasirodyti savo darbą mamos virtuvėje:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(less candles @ 2010 09 01, 00:51)
user posted image

Čia tai nereliai blink.gif profesionalo darbas ne kitaip
Atsakyti
[quote=less candles,2010 09 01, 00:51]

UAAAAAUUUUUUUUUUUUUU kaip graaaaaazuuuuuuuuuu smile.gif))) puikus darbas
Atsakyti
Niu ačiū labai blush2.gif
Klijavo vyras, aš viską ant žemės buvau išdėliojusi, tai reiks ir jį pagirti tongue.gif
Atsakyti
labai grazu-spalvinis derinys super---o ,kad vyras talkino tai labai didelis pliusas darbo kokybei-ania?
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2010 09 01, 18:18)
labai grazu-spalvinis derinys super---o ,kad vyras talkino tai labai didelis pliusas darbo kokybei-ania?

Jo, vyro pagalba labai pravertė, kai didesnes dalis reikėjo atpjaut ir nulaužt ir dar visus kraštus su švitriniu šveitėm, nes virtuvėje, tai reikia dažnai valyti, kad kraštukai nepjautų. Be to jis puikiai tarpelius užglaistė ir viską pabaigė.
O dėl spalvų, tai specialiai su baldų, dažų pavyzdukais važinėjom, kai nieko labai tinkamo neradom normalių plytelių aš pasiūliau mamai leisti man pažaisti ax.gif
Atsakyti