Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika. 3dalis

Dar nenutariau, bet jei desiu keliu spalvu nebus per marga? Kazkaip nenoriu makalioses. O glaista derinsiu prie remo siaip.
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2008 04 25, 02:28)
Aciu uz gazius zodelius aciuks.gif
Nusprendziau deti glaista smile.gif. O stiklo is visur prisirankiojau ax.gif , melynas nuo vyno buteliu, raudonas ir geltonas is Vengrijos parsiveziau (irgi nuo vyno )... Kai pamaciau, kiek ju prikaupiau supratau, kad reikia daryti mena didis.gif ,
jokiu gudrybiu cia nera, dauzau su plaktuku, visu sukiu is eiles neklijuoju, atsirenku, kurios man tinkamos, kitas dar pasmulkinu biggrin.gif.... Ir tiek ziniu rolleyes.gif

Geras- niekad nepagalvočiau, kad čia iš daužytų butelių blink.gif Atrodo kaip iš kokių akmenukų- ir pridaužyk gi tu man taip smulkiai ir taip vienodai...- atrodo labai kruopštus darbas- šaunuolė drinks_cheers.gif

Aš tai buvau užsimaniusi spalvoto stiklo mozaikos kažkada- tai prisipirkau tų kapininių žvakių su stikliniais spalvotais indeliais (aš neprietaringa smile.gif ), išėmiau žvakes ir bandžiau daužyti- tai smulkiai kažkaip man neišeidavo,o dar daužant ta stiklo spalva nusilupdavo tokia plėvele, vietomis, o šukių paviršius išlenktas gavosi, nes didokos, smulkiau kažkaip nėjo- tai nieko gero nesigavo- pasibandžiau ant mažo stiklainiuko- bet dargi su karštais klijais klijuojant ant siklo vėliau kiek stipriau pakibinus tas priklijuotas detales, jos atsiklijuodavo- tai taip ir guli pas mane tos šukės, apsitrynusiais nuo daužymo dažais..

Pradžioje galvojau, kad tu ten naudojai kokią nors stiklo dekoravimo priemonę, kaip mačiau internetinėse parduotuvėse būna- kažkaip aptraukia norimą daiktą kokia tai spalvota spalvota mase , panašia įstiklą, ir daro visokius įspaudus, duobutes ir pan.- ant stiklinių indų... Tai aš pamaniau, kad tu užliejai paprastus stikliukus kokia tokia mase, kad jie kaip akmenukai, nugludintom briaunom atrodo nuotraukoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 25 balandžio 2008 - 22:39
labai grazus darbeliai,pati uzsinorejau pabandyti
Atsakyti
As kazkada irgi klijavau butelio sukes...bet man taip graziai nesigavo...nes sukes nevienodo storio, tai kiek tu buteliu reikia norint kad vienodo storio sukes butu? Vavuum, kiek tu buteliu sunaudojai? ir kuria butelio vieta emei? Ties kakleliu, tikriausiai, ne, nes ten islinkimai ir labai stora.... Vavuum, tavo darbelis- nuostabus thumbup.gif saunuole
Atsakyti
Stiklo dar tikrai nemazai liko, o siaip sudauziau 1 ruda buteli, 2 melynus, 3 raudonus, 2 zalius, 2 geltonus butelius, bet nea visas duzenas sunaudojau clap.gif . O stiklas ziurejau, kad butu mazdaug vienodo storio, kakliuku nenaudojau ir dugno, nes ten laaaabai storas stiklas. Penktadieni darbeli pabaigiau, glaisto nedejau ":mmm"
, nes sukiu pavirsius nera lygus, nelabai man patiko, kaip denge. Remui pasirinkau gelsvus dazus. Stai taip atrodo uzbaigtas paveikslelis.

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2008 05 06, 12:38)
Stiklo dar tikrai nemazai liko, o siaip sudauziau 1 ruda buteli, 2 melynus, 3 raudonus, 2 zalius, 2 geltonus butelius, bet nea visas duzenas sunaudojau clap.gif . O stiklas ziurejau, kad butu mazdaug vienodo storio, kakliuku nenaudojau ir dugno, nes ten laaaabai storas stiklas. Penktadieni darbeli pabaigiau, glaisto nedejau ":mmm"
, nes sukiu pavirsius nera lygus, nelabai man patiko, kaip denge. Remui pasirinkau gelsvus dazus. Stai taip atrodo uzbaigtas paveikslelis.

ISPUDINGAI ATRODO thumbup.gif PASIDARBAVAI, O AS NOREJAU PAKLAUSTI, ANT KO KLOJAVAI,
Atsakyti
Ant presuoto kartono, kad tvirtai laikytu. Nuo senos spintos didelis lapas buvo likes, tai draugas ispjove man gabala, kokio reikejo paveikslui.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Vavumm-šauniai pasidarbavai thumbup.gif Labai graziai gavosi good.gif good.gif good.gif
Atsakyti
vavuum nu fainuoliskai cia tau gavosi thumbup.gif
Atsakyti
VAVUUM, thumbup.gif rezultatas. Nieko neprikiši.
Atsakyti

user posted image
user posted image
[/quote]

bigsmile.gif na ir saunuolyte drinks_cheers.gif kiek laiko darei toki grozi? rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu uz grazius zodelius. Dariau kazkur apie menesi.
Atsakyti