Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika. 3dalis

Adatėlė niugis grazu ir dar kiek darbelio thumbup.gif
Atsakyti
Adatėle, įdomus spalvų derinys. Įdomiai žiūrisi ta oranžinė ir žalsva. Bent jau man. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2010 08 17, 15:07)
Atnesu savo savaites darbo rezultata---iejima i rusi apmozaikinau

user posted image

thumbup.gif labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Adatele super thumbup.gif
Gal dar papasakosi visa darbo eiga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2010 08 18, 10:51)
Adatele super  thumbup.gif
Gal dar papasakosi visa darbo eiga  ax.gif

susiperki visokias duzenas -arba iš draugu sužvejoji--susipjaustai jas yvairiu dydžių---tada imi pliteiu kliju ir delioji.Kai išdžiuna tepi i tarpus glaista--patartina kokia mentele---aš piršto netekau kai su pirštu glaisčiau doh.gif dbr gydausi lotuliukas.gif ir nuplovus fotkini lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
na pagaliau įdėsiu savo darbelio foto smile.gif jau prieš porą savaitėlių baigiau,bet niekaip nenufotografuodavau:)

prieš
user posted image

po

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamius: 21 rugpjūčio 2010 - 14:33
QUOTE(kamius @ 2010 08 21, 15:31)

Gražu thumbup.gif .Ar ilgai užtrunka, kol tokį grožį sukuri?
Atsakyti
QUOTE(Svajoonė @ 2010 08 22, 14:37)
Gražu  thumbup.gif .Ar ilgai užtrunka, kol tokį grožį sukuri?

dėkui 4u.gif dariau ~3 savaites smile.gif
Atsakyti
Darbelio ideta daug thumbup.gif Spalviskai geras sprendimas--man tik nepatinka galas stalo-atrodo kaip torto kremo sluoksnis uzvarytas blink.gif Ir galiu nuliudinti---po ziemos toj vietoj kur stalo lentu tarpas-sutrukines verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2010 08 23, 17:45)
Darbelio ideta daug thumbup.gif Spalviskai geras sprendimas--man tik nepatinka galas stalo-atrodo kaip torto kremo sluoksnis uzvarytas blink.gif Ir galiu nuliudinti---po ziemos toj vietoj kur stalo lentu tarpas-sutrukines verysad.gif

ačiū už pagyrimus ir kritiką smile.gif dvejojau ir galvojau pati ar tik nebus taip,akd sutrūkinės doh.gif Na, bet kaip sakoma viltis durnių motina.Tikiuos,akd išlaikys žiemą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 08 24, 15:38)
ačiū už pagyrimus ir kritiką smile.gif  dvejojau ir galvojau pati ar tik nebus taip,akd sutrūkinės  doh.gif  Na, bet kaip sakoma viltis durnių motina.Tikiuos,akd išlaikys žiemą   rolleyes.gif

Tikrai neatlaikys schmoll.gif medis reguoja i silumos ir dregmes kitiklius ir plaiciasi arba traukiasi--toj vietoj truks glaistas-o kai toj vietoj trukes glaistas-pabega lietus arba istirpes sniegas-po to vel pasala ir ledas iskilnoja plyteliu gabalelius verysad.gif As buvau padarius suliniui mozaika ir medini dangti apmozaikinau--gal atsimeni?--tai nuo dangcio viskas nusokinejo ir dbr ten mozaikos nebera cray.gif reiks dangti apskardinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adatėlė: 24 rugpjūčio 2010 - 17:58
QUOTE(Adatėlė @ 2010 08 24, 19:55)
Tikrai neatlaikys schmoll.gif medis reguoja i silumos ir dregmes kitiklius ir plaiciasi arba traukiasi--toj vietoj truks glaistas-o kai toj vietoj trukes glaistas-pabega lietus arba istirpes sniegas-po to vel pasala ir ledas iskilnoja plyteliu gabalelius  verysad.gif As buvau padarius suliniui mozaika ir medini dangti apmozaikinau--gal atsimeni?--tai nuo dangcio viskas nusokinejo ir dbr ten mozaikos nebera cray.gif reiks dangti apskardinti g.gif

Na jei tokie pavojai gresia, tai reiktų stalą žiemai perkelti į šiltesnę patalpa ar bent apdengti kokia plėvele ir dar ką nors sugalvoti kas sumažintų temperatūrų skirtumą. Kad išsaugoti tokį grožį bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mililė: 24 rugpjūčio 2010 - 19:12