Adatėlė niugis grazu ir dar kiek darbelio
Adatėle, įdomus spalvų derinys. Įdomiai žiūrisi ta oranžinė ir žalsva. Bent jau man.
QUOTE(Adatėlė @ 2010 08 17, 15:07)
labai gražu
Adatele super
Gal dar papasakosi visa darbo eiga
Gal dar papasakosi visa darbo eiga
QUOTE(svoba @ 2010 08 18, 10:51)
susiperki visokias duzenas -arba iš draugu sužvejoji--susipjaustai jas yvairiu dydžių---tada imi pliteiu kliju ir delioji.Kai išdžiuna tepi i tarpus glaista--patartina kokia mentele---aš piršto netekau kai su pirštu glaisčiau dbr gydausi ir nuplovus fotkini
na pagaliau įdėsiu savo darbelio foto jau prieš porą savaitėlių baigiau,bet niekaip nenufotografuodavau:)
prieš
po
prieš
po
QUOTE(kamius @ 2010 08 21, 15:31)
Gražu .Ar ilgai užtrunka, kol tokį grožį sukuri?
QUOTE(Svajoonė @ 2010 08 22, 14:37)
Gražu .Ar ilgai užtrunka, kol tokį grožį sukuri?
dėkui dariau ~3 savaites
Darbelio ideta daug Spalviskai geras sprendimas--man tik nepatinka galas stalo-atrodo kaip torto kremo sluoksnis uzvarytas Ir galiu nuliudinti---po ziemos toj vietoj kur stalo lentu tarpas-sutrukines
QUOTE(Adatėlė @ 2010 08 23, 17:45)
Darbelio ideta daug Spalviskai geras sprendimas--man tik nepatinka galas stalo-atrodo kaip torto kremo sluoksnis uzvarytas Ir galiu nuliudinti---po ziemos toj vietoj kur stalo lentu tarpas-sutrukines
ačiū už pagyrimus ir kritiką dvejojau ir galvojau pati ar tik nebus taip,akd sutrūkinės Na, bet kaip sakoma viltis durnių motina.Tikiuos,akd išlaikys žiemą
QUOTE(kamius @ 2010 08 24, 15:38)
ačiū už pagyrimus ir kritiką dvejojau ir galvojau pati ar tik nebus taip,akd sutrūkinės Na, bet kaip sakoma viltis durnių motina.Tikiuos,akd išlaikys žiemą
Tikrai neatlaikys medis reguoja i silumos ir dregmes kitiklius ir plaiciasi arba traukiasi--toj vietoj truks glaistas-o kai toj vietoj trukes glaistas-pabega lietus arba istirpes sniegas-po to vel pasala ir ledas iskilnoja plyteliu gabalelius As buvau padarius suliniui mozaika ir medini dangti apmozaikinau--gal atsimeni?--tai nuo dangcio viskas nusokinejo ir dbr ten mozaikos nebera reiks dangti apskardinti
QUOTE(Adatėlė @ 2010 08 24, 19:55)
Tikrai neatlaikys medis reguoja i silumos ir dregmes kitiklius ir plaiciasi arba traukiasi--toj vietoj truks glaistas-o kai toj vietoj trukes glaistas-pabega lietus arba istirpes sniegas-po to vel pasala ir ledas iskilnoja plyteliu gabalelius As buvau padarius suliniui mozaika ir medini dangti apmozaikinau--gal atsimeni?--tai nuo dangcio viskas nusokinejo ir dbr ten mozaikos nebera reiks dangti apskardinti
Na jei tokie pavojai gresia, tai reiktų stalą žiemai perkelti į šiltesnę patalpa ar bent apdengti kokia plėvele ir dar ką nors sugalvoti kas sumažintų temperatūrų skirtumą. Kad išsaugoti tokį grožį